Ταξίδιααααα

Ελα ρε; θα πας λευκαδα τον αυγουστο;;; Κι εγώ μάλλον! Λέμε για τις 10-16 ή κάπου εκεί.
Έχετε βρεί ξενοδοχείο γιατι εγώ δεν εχω κοιτάξει ακόμα. Λέτε να μην βρώ;;;;
ελα μωρε χαλαρα...ολη η Ελλαδα τοτε παει διακοπες:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελα μωρε χαλαρα...ολη η Ελλαδα τοτε παει διακοπες:lol::lol:

πωπω.... λες να την βγάλουμε στο αυτοκίνητο τελικά; Αγχώθηκα τωρα:(

Τι να κάνω η γυναίκα;;; Αφού μου κόψανε την άδεια στη μέση και μεχρι χθες δεν ήξερα αν θα μπορεσω να φυγω έστω και λίγο....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας.
μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι:P

πωπω.... λες να την βγάλουμε στο αυτοκίνητο τελικά; Αγχώθηκα τωρα:(

Τι να κάνω η γυναίκα;;; Αφού μου κόψανε την άδεια στη μέση και μεχρι χθες δεν ήξερα αν θα μπορεσω να φυγω έστω και λίγο....:/:
αληθεια? κι εγω ειχα αυτην και την αλλη και ακυρωθηκε...λογω ανωτερας βιας...
τον Αυγουστο δεν παω πουθενα...λεω για Σεπτεμβρη...

Πειτε μου καμια ιδεα...κανενα νησακι ή και οχι....με το γιο μου θα ειμαι αρχες του μηνα πριν αρχισουν τα σχολεια...

δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος?:hmm:

ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας.
μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι:P

Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!!!!:up::up:

δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος?:hmm:
δεν θα παω Ιωαννα...αλλαξαν τα σχεδια...
ψαχνω ενα ομορφο μερος, ουτε νεκρα ουτε πηχτρα...
σωθηκες τωρα ε?:lol:

πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος.
μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει...:hmm:

πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος.
μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει...:hmm:
λοιπον οι σποραδες ειναι μια καταπληκτικη ιδεα...με μια σταση Βολο, στην αντιπαθητικη εκτροφεα πριν :P:lol:

εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! :D:D

μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο?

εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! :D:D
σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει:)

ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες!;)

μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο?

ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι :D:D

λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα.
παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα :D:D
θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω:rolleyes:

λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα.
παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα :D:D
θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω:rolleyes:
μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο...

ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια:lol: μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας:lol:

ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια:lol: μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας:lol:
:lol::lol:Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη:lol::lol:

Ιωαννα???
Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε;);)
Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια)
τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back