ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #621 22-07-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελα ρε; θα πας λευκαδα τον αυγουστο;;; Κι εγώ μάλλον! Λέμε για τις 10-16 ή κάπου εκεί. Έχετε βρεί ξενοδοχείο γιατι εγώ δεν εχω κοιτάξει ακόμα. Λέτε να μην βρώ;;;; Click για ανάπτυξη... ελα μωρε χαλαρα...ολη η Ελλαδα τοτε παει διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #622 22-07-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε χαλαρα...ολη η Ελλαδα τοτε παει διακοπες Click για ανάπτυξη... πωπω.... λες να την βγάλουμε στο αυτοκίνητο τελικά; Αγχώθηκα τωρα Τι να κάνω η γυναίκα;;; Αφού μου κόψανε την άδεια στη μέση και μεχρι χθες δεν ήξερα αν θα μπορεσω να φυγω έστω και λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ιβανα έγραψε: #623 22-07-09 13:14 ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας. μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #624 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: πωπω.... λες να την βγάλουμε στο αυτοκίνητο τελικά; Αγχώθηκα τωρα Τι να κάνω η γυναίκα;;; Αφού μου κόψανε την άδεια στη μέση και μεχρι χθες δεν ήξερα αν θα μπορεσω να φυγω έστω και λίγο.... Click για ανάπτυξη... αληθεια? κι εγω ειχα αυτην και την αλλη και ακυρωθηκε...λογω ανωτερας βιας... τον Αυγουστο δεν παω πουθενα...λεω για Σεπτεμβρη... Πειτε μου καμια ιδεα...κανενα νησακι ή και οχι....με το γιο μου θα ειμαι αρχες του μηνα πριν αρχισουν τα σχολεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ιβανα έγραψε: #625 22-07-09 13:26 δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Raktia έγραψε: #626 22-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας. μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 22-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Click για ανάπτυξη... δεν θα παω Ιωαννα...αλλαξαν τα σχεδια... ψαχνω ενα ομορφο μερος, ουτε νεκρα ουτε πηχτρα... σωθηκες τωρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #628 22-07-09 13:37 πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 22-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Click για ανάπτυξη... λοιπον οι σποραδες ειναι μια καταπληκτικη ιδεα...με μια σταση Βολο, στην αντιπαθητικη εκτροφεα πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #630 22-07-09 13:41 εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 22-07-09 13:41 μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 22-07-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η aporw έγραψε: #633 22-07-09 13:45 ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελα ρε; θα πας λευκαδα τον αυγουστο;;; Κι εγώ μάλλον! Λέμε για τις 10-16 ή κάπου εκεί. Έχετε βρεί ξενοδοχείο γιατι εγώ δεν εχω κοιτάξει ακόμα. Λέτε να μην βρώ;;;; Click για ανάπτυξη... ελα μωρε χαλαρα...ολη η Ελλαδα τοτε παει διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:13 Η Raktia έγραψε: #622 22-07-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε χαλαρα...ολη η Ελλαδα τοτε παει διακοπες Click για ανάπτυξη... πωπω.... λες να την βγάλουμε στο αυτοκίνητο τελικά; Αγχώθηκα τωρα Τι να κάνω η γυναίκα;;; Αφού μου κόψανε την άδεια στη μέση και μεχρι χθες δεν ήξερα αν θα μπορεσω να φυγω έστω και λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ιβανα έγραψε: #623 22-07-09 13:14 ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας. μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #624 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: πωπω.... λες να την βγάλουμε στο αυτοκίνητο τελικά; Αγχώθηκα τωρα Τι να κάνω η γυναίκα;;; Αφού μου κόψανε την άδεια στη μέση και μεχρι χθες δεν ήξερα αν θα μπορεσω να φυγω έστω και λίγο.... Click για ανάπτυξη... αληθεια? κι εγω ειχα αυτην και την αλλη και ακυρωθηκε...λογω ανωτερας βιας... τον Αυγουστο δεν παω πουθενα...λεω για Σεπτεμβρη... Πειτε μου καμια ιδεα...κανενα νησακι ή και οχι....με το γιο μου θα ειμαι αρχες του μηνα πριν αρχισουν τα σχολεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ιβανα έγραψε: #625 22-07-09 13:26 δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Raktia έγραψε: #626 22-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας. μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 22-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Click για ανάπτυξη... δεν θα παω Ιωαννα...αλλαξαν τα σχεδια... ψαχνω ενα ομορφο μερος, ουτε νεκρα ουτε πηχτρα... σωθηκες τωρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #628 22-07-09 13:37 πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 22-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Click για ανάπτυξη... λοιπον οι σποραδες ειναι μια καταπληκτικη ιδεα...με μια σταση Βολο, στην αντιπαθητικη εκτροφεα πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #630 22-07-09 13:41 εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 22-07-09 13:41 μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 22-07-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η aporw έγραψε: #633 22-07-09 13:45 ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα μωρε χαλαρα...ολη η Ελλαδα τοτε παει διακοπες Click για ανάπτυξη... πωπω.... λες να την βγάλουμε στο αυτοκίνητο τελικά; Αγχώθηκα τωρα Τι να κάνω η γυναίκα;;; Αφού μου κόψανε την άδεια στη μέση και μεχρι χθες δεν ήξερα αν θα μπορεσω να φυγω έστω και λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Η ιβανα έγραψε: #623 22-07-09 13:14 ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας. μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #624 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: πωπω.... λες να την βγάλουμε στο αυτοκίνητο τελικά; Αγχώθηκα τωρα Τι να κάνω η γυναίκα;;; Αφού μου κόψανε την άδεια στη μέση και μεχρι χθες δεν ήξερα αν θα μπορεσω να φυγω έστω και λίγο.... Click για ανάπτυξη... αληθεια? κι εγω ειχα αυτην και την αλλη και ακυρωθηκε...λογω ανωτερας βιας... τον Αυγουστο δεν παω πουθενα...λεω για Σεπτεμβρη... Πειτε μου καμια ιδεα...κανενα νησακι ή και οχι....με το γιο μου θα ειμαι αρχες του μηνα πριν αρχισουν τα σχολεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ιβανα έγραψε: #625 22-07-09 13:26 δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Raktia έγραψε: #626 22-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας. μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 22-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Click για ανάπτυξη... δεν θα παω Ιωαννα...αλλαξαν τα σχεδια... ψαχνω ενα ομορφο μερος, ουτε νεκρα ουτε πηχτρα... σωθηκες τωρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #628 22-07-09 13:37 πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 22-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Click για ανάπτυξη... λοιπον οι σποραδες ειναι μια καταπληκτικη ιδεα...με μια σταση Βολο, στην αντιπαθητικη εκτροφεα πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #630 22-07-09 13:41 εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 22-07-09 13:41 μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 22-07-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η aporw έγραψε: #633 22-07-09 13:45 ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας. μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #624 22-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: πωπω.... λες να την βγάλουμε στο αυτοκίνητο τελικά; Αγχώθηκα τωρα Τι να κάνω η γυναίκα;;; Αφού μου κόψανε την άδεια στη μέση και μεχρι χθες δεν ήξερα αν θα μπορεσω να φυγω έστω και λίγο.... Click για ανάπτυξη... αληθεια? κι εγω ειχα αυτην και την αλλη και ακυρωθηκε...λογω ανωτερας βιας... τον Αυγουστο δεν παω πουθενα...λεω για Σεπτεμβρη... Πειτε μου καμια ιδεα...κανενα νησακι ή και οχι....με το γιο μου θα ειμαι αρχες του μηνα πριν αρχισουν τα σχολεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ιβανα έγραψε: #625 22-07-09 13:26 δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Raktia έγραψε: #626 22-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας. μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 22-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Click για ανάπτυξη... δεν θα παω Ιωαννα...αλλαξαν τα σχεδια... ψαχνω ενα ομορφο μερος, ουτε νεκρα ουτε πηχτρα... σωθηκες τωρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #628 22-07-09 13:37 πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 22-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Click για ανάπτυξη... λοιπον οι σποραδες ειναι μια καταπληκτικη ιδεα...με μια σταση Βολο, στην αντιπαθητικη εκτροφεα πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #630 22-07-09 13:41 εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 22-07-09 13:41 μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 22-07-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η aporw έγραψε: #633 22-07-09 13:45 ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: πωπω.... λες να την βγάλουμε στο αυτοκίνητο τελικά; Αγχώθηκα τωρα Τι να κάνω η γυναίκα;;; Αφού μου κόψανε την άδεια στη μέση και μεχρι χθες δεν ήξερα αν θα μπορεσω να φυγω έστω και λίγο.... Click για ανάπτυξη... αληθεια? κι εγω ειχα αυτην και την αλλη και ακυρωθηκε...λογω ανωτερας βιας... τον Αυγουστο δεν παω πουθενα...λεω για Σεπτεμβρη... Πειτε μου καμια ιδεα...κανενα νησακι ή και οχι....με το γιο μου θα ειμαι αρχες του μηνα πριν αρχισουν τα σχολεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ιβανα έγραψε: #625 22-07-09 13:26 δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Raktia έγραψε: #626 22-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας. μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 22-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Click για ανάπτυξη... δεν θα παω Ιωαννα...αλλαξαν τα σχεδια... ψαχνω ενα ομορφο μερος, ουτε νεκρα ουτε πηχτρα... σωθηκες τωρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #628 22-07-09 13:37 πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 22-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Click για ανάπτυξη... λοιπον οι σποραδες ειναι μια καταπληκτικη ιδεα...με μια σταση Βολο, στην αντιπαθητικη εκτροφεα πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #630 22-07-09 13:41 εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 22-07-09 13:41 μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 22-07-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η aporw έγραψε: #633 22-07-09 13:45 ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Raktia έγραψε: #626 22-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας. μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 22-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Click για ανάπτυξη... δεν θα παω Ιωαννα...αλλαξαν τα σχεδια... ψαχνω ενα ομορφο μερος, ουτε νεκρα ουτε πηχτρα... σωθηκες τωρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #628 22-07-09 13:37 πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 22-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Click για ανάπτυξη... λοιπον οι σποραδες ειναι μια καταπληκτικη ιδεα...με μια σταση Βολο, στην αντιπαθητικη εκτροφεα πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #630 22-07-09 13:41 εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 22-07-09 13:41 μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 22-07-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η aporw έγραψε: #633 22-07-09 13:45 ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας. μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #627 22-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Click για ανάπτυξη... δεν θα παω Ιωαννα...αλλαξαν τα σχεδια... ψαχνω ενα ομορφο μερος, ουτε νεκρα ουτε πηχτρα... σωθηκες τωρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #628 22-07-09 13:37 πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 22-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Click για ανάπτυξη... λοιπον οι σποραδες ειναι μια καταπληκτικη ιδεα...με μια σταση Βολο, στην αντιπαθητικη εκτροφεα πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #630 22-07-09 13:41 εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 22-07-09 13:41 μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 22-07-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η aporw έγραψε: #633 22-07-09 13:45 ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος? Click για ανάπτυξη... δεν θα παω Ιωαννα...αλλαξαν τα σχεδια... ψαχνω ενα ομορφο μερος, ουτε νεκρα ουτε πηχτρα... σωθηκες τωρα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #628 22-07-09 13:37 πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 22-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Click για ανάπτυξη... λοιπον οι σποραδες ειναι μια καταπληκτικη ιδεα...με μια σταση Βολο, στην αντιπαθητικη εκτροφεα πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #630 22-07-09 13:41 εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 22-07-09 13:41 μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 22-07-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η aporw έγραψε: #633 22-07-09 13:45 ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #629 22-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Click για ανάπτυξη... λοιπον οι σποραδες ειναι μια καταπληκτικη ιδεα...με μια σταση Βολο, στην αντιπαθητικη εκτροφεα πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #630 22-07-09 13:41 εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 22-07-09 13:41 μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 22-07-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η aporw έγραψε: #633 22-07-09 13:45 ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος. μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει... Click για ανάπτυξη... λοιπον οι σποραδες ειναι μια καταπληκτικη ιδεα...με μια σταση Βολο, στην αντιπαθητικη εκτροφεα πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #630 22-07-09 13:41 εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 22-07-09 13:41 μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 22-07-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η aporw έγραψε: #633 22-07-09 13:45 ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 22-07-09 13:41 μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 22-07-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η aporw έγραψε: #633 22-07-09 13:45 ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 22-07-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η aporw έγραψε: #633 22-07-09 13:45 ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η aporw έγραψε: #633 22-07-09 13:45 ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι ναι καλε! απλα σας το λεω! αν και μεσα στο internet θα βρεις καλες προσφορες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η ιβανα έγραψε: #634 22-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο? Click για ανάπτυξη... ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 22-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι Click για ανάπτυξη... λες ε? θα την κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η ιβανα έγραψε: #636 22-07-09 13:53 λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #637 22-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα. παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω Click για ανάπτυξη... μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η ιβανα έγραψε: #638 22-07-09 14:02 ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #639 22-07-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακια μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας Click για ανάπτυξη... Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #640 23-07-09 09:53 Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιωαννα??? Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια) τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.