ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα μωρε χαλαρα...ολη η Ελλαδα τοτε παει διακοπεςΕλα ρε; θα πας λευκαδα τον αυγουστο;;; Κι εγώ μάλλον! Λέμε για τις 10-16 ή κάπου εκεί.
Έχετε βρεί ξενοδοχείο γιατι εγώ δεν εχω κοιτάξει ακόμα. Λέτε να μην βρώ;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ελα μωρε χαλαρα...ολη η Ελλαδα τοτε παει διακοπες![]()
πωπω.... λες να την βγάλουμε στο αυτοκίνητο τελικά; Αγχώθηκα τωρα

Τι να κάνω η γυναίκα;;; Αφού μου κόψανε την άδεια στη μέση και μεχρι χθες δεν ήξερα αν θα μπορεσω να φυγω έστω και λίγο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αληθεια? κι εγω ειχα αυτην και την αλλη και ακυρωθηκε...λογω ανωτερας βιας...πωπω.... λες να την βγάλουμε στο αυτοκίνητο τελικά; Αγχώθηκα τωρα
Τι να κάνω η γυναίκα;;; Αφού μου κόψανε την άδεια στη μέση και μεχρι χθες δεν ήξερα αν θα μπορεσω να φυγω έστω και λίγο....![]()
τον Αυγουστο δεν παω πουθενα...λεω για Σεπτεμβρη...
Πειτε μου καμια ιδεα...κανενα νησακι ή και οχι....με το γιο μου θα ειμαι αρχες του μηνα πριν αρχισουν τα σχολεια...
ιβανα
Επιφανές μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ξεκινα να παιρνεις κανενα τηλ, σημερα κιολας.
μπες στο www.holidaysinlefkada.gr εγω εδω βρηκα δωματιο. αντε σε εφτιαξα παλι![]()
Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν θα παω Ιωαννα...αλλαξαν τα σχεδια...δε θα πας κουφονησι που σ'αρεσει? σεπτεμβρη πρεπει να ειναι σουπερ. τι ψαχνεις γενικα? ησυχο μερος?![]()
ψαχνω ενα ομορφο μερος, ουτε νεκρα ουτε πηχτρα...
σωθηκες τωρα ε?

ιβανα
Επιφανές μέλος
μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
λοιπον οι σποραδες ειναι μια καταπληκτικη ιδεα...με μια σταση Βολο, στην αντιπαθητικη εκτροφεα πρινπολυ ομορφο μερος για μενα με πρασινο κ εκπληκτικες παραλιες ειναι η αλοννησος.
μυκονος το σεπτεμβρη ισως? εχει κ νεροτσουληθρες κ τετοια εκει για το μικρο, να μη βαρεθει...![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σε ευχαριστω πολυ...θα χαζεψω στο Internet και τα λεμε αν χρειαστειεγω δουλευω σε τουριστικο γραφειο!! οποτε αν θελετε καμια βοηθεια η πληροφορια πειτε μου!![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
μηπως η Σκιαθος ή η Σκοπελος εχουν λιγο πιο πολυ κοσμο για το Χρηστο?
ναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
λες ε? θα την κοιταξωναι ! η σκιαθος ειναι οτι πρεπει για πιτσιρικι![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα

θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μιλαμε στο τηλ. με το Χρηστο και λεμε για Παρο...πηγε περσυ με το μπαμπα του στη Σκιαθο...λεω, απο αποψη κοσμου. αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ ομορφη σα νησι...γουστα βεβαια ειναι αυτα.
παντως τα μεγαλα κ οργανωμενα νησια (μυκονος, παρος, κρητη) εχουν κ waterparks για να απασχολουνται τα μικρα
θα δω μηπως σκεφτω κ τιποτα αλλο κ θα σου πω![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος
μια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε ναι μωρε, αφου θα εχεις τον χρηστο σε τετοιο νησι να πατε, εχει κ νεροτσουληθρες εκει, εχει κ κοσμο, εχει κ κοριτσακιαμια χαρα θα περασει, εκεινος θα γκομενιζει κ εσυ θα τον κυνηγας
![]()

Και οι δυο στο κυνηγι δηλαδη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε

Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια)
τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool