Ταξίδιααααα

halebopp2_js_big.jpg

apg_nyc_080418_ssh.jpg

Τι να λεμε τωρα..New York City... :inlove::inlove:

My dream destination!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πας κοριτσακι μου σου ευχομαι!! :)
και μετα να γινει αλλος ο dream destination:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΚ, εδώ είμαστε (3 φωτό από το Empire, Χριστούγεννα 2003):)

Συνημμένα

• newyork1.jpg
    newyork1.jpg
    177,6 KB · Εμφανίσεις: 4
  • newyork2.jpg
    newyork2.jpg
    118,9 KB · Εμφανίσεις: 4
  • newyork4.jpg
    newyork4.jpg
    136,4 KB · Εμφανίσεις: 4
ΟΚ, εδώ είμαστε (3 φωτό από το Empire, Χριστούγεννα 2003):)

αχ αχ αχ!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: τι μου κανεις?? :mad::mad: :P

Να πας κοριτσακι μου σου ευχομαι!! :)
και μετα να γινει αλλος ο dream destination:up:

αλιμονο δεν θα ξεμεινω απο dream destinations! :P:P :lol::lol:

p7070086mj8.jpg

Άλλη μια μικρουλα από Times Square, μεσάνυχτα, πέρυσι τον Ιούλιο:P

πολυ ωραιες φωτογραφιες Στελλα! :up:

:blink:Παιδακι μου Σιμωνη τι κανεις ετσι???
Θα πας κι εσυ:P:P:lol:

πολυ ωραιες φωτογραφιες Στελλα! :up:

:blink:Παιδακι μου Σιμωνη τι κανεις ετσι???
Θα πας κι εσυ:P:P:lol:

ναι μαζι με τον αντρα μου που λεει και η μανα μου!! :lol::lol::lol:

ναι μαζι με τον αντρα μου που λεει και η μανα μου!! :lol::lol::lol:
τη μανα του Mycat ν'ακους εσυ;):rolleyes::rolleyes::lol:

ναι:P:D:lol:
μηπως σε κανενα Βουναλακι π.χ. Πηλιο που ενδεικνυται για την εποχη...

στη Στουτγκαρδη μια προσγειωση μονο καποτε εκανα..και μετα με πηραν με το αμαξι...δεν θυμαμαι και πολλα:hmm:μπες στο Internet και χαζεψε sites και φωτο :)

Δεν προκάμω μαρη...αν πρόκαμα θα ρώταγα;;;;;
Με σούρνει ο άνδρας κι άλλο που δε θέλω κι εγώ να πω την αλήθεια.
Οσο για το Πήλιο βρε καλό μου, το έχουμε κάνει Ομόνοια - Σύνταγμα...!

Δεν προκάμω μαρη...αν πρόκαμα θα ρώταγα;;;;;
Με σούρνει ο άνδρας κι άλλο που δε θέλω κι εγώ να πω την αλήθεια.
Οσο για το Πήλιο βρε καλό μου, το έχουμε κάνει Ομόνοια - Σύνταγμα...!
α ναι καλε:redface::redface:
κανενα αλλο βουναλακι? στο Τρικαλο της Κορινθιας? :PΣτα Καλαβρυτα? δε λεει η Κεφαλονια τετοια εποχη:hmm:αλλα μετραει και η καλη παρεα οπου κι αν πας!!

:lol::lol: εννοειται μανουλα! ποτε θα με πας new york?? :rolleyes::rolleyes: :lol::lol:
:hmm::hmm:ποτε μαζι μου! Δεν με τραβα σαν προορισμος:P:lol:
αλλα θα σε στειλω με παρεα καλε:P

:hmm::hmm:ποτε μαζι μου! Δεν με τραβα σαν προορισμος:P:lol:
αλλα θα σε στειλω με παρεα καλε:P

δεν μπορει να εισαι μανα μου εσυ! :P:P :lol::lol:

αυτην την παρεα την περιμενω εδω και καιρο!! :whistle::whistle::whistle::whistle:

α ναι καλε:redface::redface:
κανενα αλλο βουναλακι? στο Τρικαλο της Κορινθιας? :PΣτα Καλαβρυτα? δε λεει η Κεφαλονια τετοια εποχη:hmm:αλλα μετραει και η καλη παρεα οπου κι αν πας!!

Μωρέ Ζαγοροχώρια ήθελα γω αλλα ας όψεται η αργία που δεν εχει μεινει τιποτα ξενοικιαστο...

εμενα παλι μαρεσει να πηγαινω σε νησια και χειμωνα, και σε βουνα και καλοκαιρι...αλλα εγω ειμαι κ γιουχου :lol::lol:

εμενα παλι μαρεσει να πηγαινω σε νησια και χειμωνα, και σε βουνα και καλοκαιρι...αλλα εγω ειμαι κ γιουχου :lol::lol:

:blink::blink::blink::blink: :whistle::whistle::whistle::whistle:

εμενα παλι μαρεσει να πηγαινω σε νησια και χειμωνα, και σε βουνα και καλοκαιρι...αλλα εγω ειμαι κ γιουχου :lol:
κι εγω απ'αυτο ειμαι:lol:
και ξερεις εσυ...θερμοπιδακες και παγοβουνα και τετοια...:lol:

η αληθεια ειναι οτι για καλοκαιρι κι εγω προτιμω τα κρυα μερη!:happy::happy: και ολοι μου λενε καλα θα πας καλοκαιριατικα στη Βουδαπεστη π.χ αντι να πας σε κανενα νησακι?? :confused::confused: Κι ομως!:P:P το προτιμω!! ισως γιατι τη ζεστη δεν την παλευω..:/::/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back