aporw
Διακεκριμένο μέλος
Τι να λεμε τωρα..New York City...

My dream destination!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

και μετα να γινει αλλος ο dream destination

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ΟΚ, εδώ είμαστε (3 φωτό από το Empire, Χριστούγεννα 2003)![]()
αχ αχ αχ!!!

τι μου κανεις?? 

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Να πας κοριτσακι μου σου ευχομαι!!
και μετα να γινει αλλος ο dream destination![]()
αλιμονο δεν θα ξεμεινω απο dream destinations!

stellak
Διάσημο μέλος
Άλλη μια μικρουλα από Times Square, μεσάνυχτα, πέρυσι τον Ιούλιο

aporw
Διακεκριμένο μέλος
![]()
Άλλη μια μικρουλα από Times Square, μεσάνυχτα, πέρυσι τον Ιούλιο![]()

:cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Παιδακι μου Σιμωνη τι κανεις ετσι??? Θα πας κι εσυ

aporw
Διακεκριμένο μέλος
πολυ ωραιες φωτογραφιες Στελλα!
Παιδακι μου Σιμωνη τι κανεις ετσι???
Θα πας κι εσυ![]()
ναι μαζι με τον αντρα μου που λεει και η μανα μου!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τη μανα του Mycat ν'ακους εσυναι μαζι με τον αντρα μου που λεει και η μανα μου!!![]()

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι
μηπως σε κανενα Βουναλακι π.χ. Πηλιο που ενδεικνυται για την εποχη...
στη Στουτγκαρδη μια προσγειωση μονο καποτε εκανα..και μετα με πηραν με το αμαξι...δεν θυμαμαι και πολλαμπες στο Internet και χαζεψε sites και φωτο
![]()
Δεν προκάμω μαρη...αν πρόκαμα θα ρώταγα;;;;;
Με σούρνει ο άνδρας κι άλλο που δε θέλω κι εγώ να πω την αλήθεια.
Οσο για το Πήλιο βρε καλό μου, το έχουμε κάνει Ομόνοια - Σύνταγμα...!
aporw
Διακεκριμένο μέλος
τη μανα του Mycat ν'ακους εσυ![]()

εννοειται μανουλα! ποτε θα με πας new york?? 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
α ναι καλεΔεν προκάμω μαρη...αν πρόκαμα θα ρώταγα;;;;;
Με σούρνει ο άνδρας κι άλλο που δε θέλω κι εγώ να πω την αλήθεια.
Οσο για το Πήλιο βρε καλό μου, το έχουμε κάνει Ομόνοια - Σύνταγμα...!

κανενα αλλο βουναλακι? στο Τρικαλο της Κορινθιας?
Στα Καλαβρυτα? δε λεει η Κεφαλονια τετοια εποχη
αλλα μετραει και η καλη παρεα οπου κι αν πας!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εννοειται μανουλα! ποτε θα με πας new york??
![]()
![]()

ποτε μαζι μου! Δεν με τραβα σαν προορισμος

αλλα θα σε στειλω με παρεα καλε

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ποτε μαζι μου! Δεν με τραβα σαν προορισμος
αλλα θα σε στειλω με παρεα καλε![]()
δεν μπορει να εισαι μανα μου εσυ!

αυτην την παρεα την περιμενω εδω και καιρο!!

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
α ναι καλε
κανενα αλλο βουναλακι? στο Τρικαλο της Κορινθιας?Στα Καλαβρυτα? δε λεει η Κεφαλονια τετοια εποχη
αλλα μετραει και η καλη παρεα οπου κι αν πας!!
Μωρέ Ζαγοροχώρια ήθελα γω αλλα ας όψεται η αργία που δεν εχει μεινει τιποτα ξενοικιαστο...
ιβανα
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
εμενα παλι μαρεσει να πηγαινω σε νησια και χειμωνα, και σε βουνα και καλοκαιρι...αλλα εγω ειμαι κ γιουχου![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγω απ'αυτο ειμαιεμενα παλι μαρεσει να πηγαινω σε νησια και χειμωνα, και σε βουνα και καλοκαιρι...αλλα εγω ειμαι κ γιουχου![]()

και ξερεις εσυ...θερμοπιδακες και παγοβουνα και τετοια...

aporw
Διακεκριμένο μέλος

και ολοι μου λενε καλα θα πας καλοκαιριατικα στη Βουδαπεστη π.χ αντι να πας σε κανενα νησακι?? 
Κι ομως!
το προτιμω!! ισως γιατι τη ζεστη δεν την παλευω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool