Ταξίδιααααα

4120178195_5eda333bd3_b.jpg

ολες ειναι πραγματικα φοβερες φωτο!!!!!!! αυτη δε, υπεροχη!!!!!!!:D:D
Θεοστραβη ομως...:lol::lol::lol::lol:
ΚΑτι δεν παει καλα τελικα με τον οριζοντα μου,δεν εξηγειται διαφορετικα.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελίνα, η πρώτη λέξη που έμαθα να γράφω ήταν το όνομά μου στα αραβικά:) Χρόνια μετά όμως το ξέχασα. Και μετρούσα και μέχρι το 10. Βλέπεις, ο μπαμπάς τα μιλάει άπταιστα (ζούσε εκεί λόγω δουλειάς:rolleyes:)

Χμμμμ, το πρόβλημα είναι ότι ακόμα κι αν θυμόσουν πώς γράφεται το όνομά σου, δε θα το έβρισκες γραμμένο σε καμία πινακίδα :lol::lol:
Κάτσε να δω αν μπορώ να σου το γράψω εδώ, αν και πάλι βγάζω οφ το θέμα :rolleyes:

ستيلة
Voila :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμμ, το πρόβλημα είναι ότι ακόμα κι αν θυμόσουν πώς γράφεται το όνομά σου, δε θα το έβρισκες γραμμένο σε καμία πινακίδα :lol::lol:
Κάτσε να δω αν μπορώ να σου το γράψω εδώ, αν και πάλι βγάζω οφ το θέμα :rolleyes:

ستيلة
Voila :D

Τι ωραία! :)

πρεπει να ειναι αρκετα δυσκολη γλωσσα ομως ε?:hmm::/: τελειως διαφορετικη λογικη και νοοτροπια απο τις λατινογενεις γλωσσες..:hmm:

Όπως τα λες Σιμώνη... επί 10 :lol:

παντως εμαθα οτι η Aegean βγαζει φτηνα εισιτηρια για κωνσταντινουπολη ........ ουφ....... :hmm::hmm:

παντως εμαθα οτι η Aegean βγαζει φτηνα εισιτηρια για κωνσταντινουπολη ........ ουφ....... :hmm::hmm:

και η ολυμπιακη βγαζει πολυ φθηνα εισητηρια!:happy: οι γονεις μου πηγαν ισραηλ με 60 ευρω το ατομο!:):)

και η ολυμπιακη βγαζει πολυ φθηνα εισητηρια!:happy: οι γονεις μου πηγαν ισραηλ με 60 ευρω το ατομο!:):)

και εκει θελω να παω, αλλα αν παω τωρα δε θα μπορω μετα να παω σε καμια αραβικη χωρα. πρωτα οι αραβικες κ στο τελος το ισραηλ :P:P:P

και εκει θελω να παω, αλλα αν παω τωρα δε θα μπορω μετα να παω σε καμια αραβικη χωρα. πρωτα οι αραβικες κ στο τελος το ισραηλ :P:P:P

δεν ισχυει για ολες τις αραβικες χωρες! πχ για την Αιγυπτο δεν εχει προβλημα..:) αν θυμαμαι καλα προβλημα υπαρχει για Συρια και Ιορδανια!:)

Αυτό πρέπει να το τηρήσεις αν θες να πας Αλγερία αγάπη... ντεν έχει βίζα:/:
Εγώ πάλι, θέλω να πάω στο Ισραήλ, αλλά νομίζω ότι δε θα με αφήσουν να μπω ούτε στην πρεσβεία για να βγάλω βίζα :lol:

δεν ισχυει για ολες τις αραβικες χωρες! πχ για την Αιγυπτο δεν εχει προβλημα..:) αν θυμαμαι καλα προβλημα υπαρχει για Συρια και Ιορδανια!:)

Πολύ σωστά, η Αίγυπτος και η Ιορδανία σίγουρα :D

για κωνσταντινουπολη θες διαβατηριο ε? να υποθεσω οτι δε φτανει η ταυτοτητουλα μας.......:(

για κωνσταντινουπολη θες διαβατηριο ε? να υποθεσω οτι δε φτανει η ταυτοτητουλα μας.......:(

μονο με ταυτοτητα εισαι μια χαρα!:):)

Αυτό πρέπει να το τηρήσεις αν θες να πας Αλγερία αγάπη... ντεν έχει βίζα:/:
Εγώ πάλι, θέλω να πάω στο Ισραήλ, αλλά νομίζω ότι δε θα με αφήσουν να μπω ούτε στην πρεσβεία για να βγάλω βίζα :lol:

καταρχην δεν χρειαζεσε βιζα! απλα διαβατηριο!:):) και γιατι να μην σε αφησουνε καλε?:P

Καλα για Κωνσταντινουπολη μην παιρνετε κι ορκο οτι θελει μονο ταυτοτητα...Ακομα κι απο Καλυμνο που πηγαιναν συναδελφοι,που ειναι καθημερινη υποθεση,οταν ηθελαν τους δημιουργουσαν θεμα.Εχε μαζι σου διαβατηριο για καλο και για κακο.

Καλα για Κωνσταντινουπολη μην παιρνετε κι ορκο οτι θελει μονο ταυτοτητα...Ακομα κι απο Καλυμνο που πηγαιναν συναδελφοι,που ειναι καθημερινη υποθεση,οταν ηθελαν τους δημιουργουσαν θεμα.Εχε μαζι σου διαβατηριο για καλο και για κακο.

εγω ξερω οτι οσο κοσμο εχουμε στειλει τον εχουμε στειλει με καινουρια τατυτοτητα..:hmm: τωρα τι να σου πω..:hmm:

καταρχην δεν χρειαζεσε βιζα! απλα διαβατηριο!:):) και γιατι να μην σε αφησουνε καλε?:P

Γιατί δουλεύω σε πρεσβεία αραβικής χώρας, η οποία δεν έχει αποκαταστήσει τις διπλωματικές της σχέσεις με τι Ισραήλ :/: Βάλε ότι μαθαίνω και αραβικά τον τελευταίο χρόνο, θα με περάσουν για τρομοκράτισσα :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back