moukelis
Επιφανές μέλος
Θεοστραβη ομως...![]()
ολες ειναι πραγματικα φοβερες φωτο!!!!!!! αυτη δε, υπεροχη!!!!!!!![]()

ΚΑτι δεν παει καλα τελικα με τον οριζοντα μου,δεν εξηγειται διαφορετικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Γιοχάννα, το διάδρομο έβγαλες φωτογραφία στα κλεφτά;;;;;![]()
ακριβως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Μελίνα, η πρώτη λέξη που έμαθα να γράφω ήταν το όνομά μου στα αραβικάΧρόνια μετά όμως το ξέχασα. Και μετρούσα και μέχρι το 10. Βλέπεις, ο μπαμπάς τα μιλάει άπταιστα (ζούσε εκεί λόγω δουλειάς
)
Χμμμμ, το πρόβλημα είναι ότι ακόμα κι αν θυμόσουν πώς γράφεται το όνομά σου, δε θα το έβρισκες γραμμένο σε καμία πινακίδα

Κάτσε να δω αν μπορώ να σου το γράψω εδώ, αν και πάλι βγάζω οφ το θέμα

ستيلة
Voila

stellak
Διάσημο μέλος
Χμμμμ, το πρόβλημα είναι ότι ακόμα κι αν θυμόσουν πώς γράφεται το όνομά σου, δε θα το έβρισκες γραμμένο σε καμία πινακίδα
Κάτσε να δω αν μπορώ να σου το γράψω εδώ, αν και πάλι βγάζω οφ το θέμα
ستيلة
Voila![]()
Τι ωραία!

Melini
Διάσημο μέλος
πρεπει να ειναι αρκετα δυσκολη γλωσσα ομως ε?τελειως διαφορετικη λογικη και νοοτροπια απο τις λατινογενεις γλωσσες..
![]()
Όπως τα λες Σιμώνη... επί 10

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
παντως εμαθα οτι η Aegean βγαζει φτηνα εισιτηρια για κωνσταντινουπολη ........ ουφ.......![]()
και η ολυμπιακη βγαζει πολυ φθηνα εισητηρια!
οι γονεις μου πηγαν ισραηλ με 60 ευρω το ατομο!

ιβανα
Επιφανές μέλος
και η ολυμπιακη βγαζει πολυ φθηνα εισητηρια!οι γονεις μου πηγαν ισραηλ με 60 ευρω το ατομο!
![]()
και εκει θελω να παω, αλλα αν παω τωρα δε θα μπορω μετα να παω σε καμια αραβικη χωρα. πρωτα οι αραβικες κ στο τελος το ισραηλ

aporw
Διακεκριμένο μέλος
και εκει θελω να παω, αλλα αν παω τωρα δε θα μπορω μετα να παω σε καμια αραβικη χωρα. πρωτα οι αραβικες κ στο τελος το ισραηλ![]()
δεν ισχυει για ολες τις αραβικες χωρες! πχ για την Αιγυπτο δεν εχει προβλημα..
αν θυμαμαι καλα προβλημα υπαρχει για Συρια και Ιορδανια!
Melini
Διάσημο μέλος
και εκει θελω να παω, αλλα αν παω τωρα δε θα μπορω μετα να παω σε καμια αραβικη χωρα. πρωτα οι αραβικες κ στο τελος το ισραηλ![]()
Αυτό πρέπει να το τηρήσεις αν θες να πας Αλγερία αγάπη... ντεν έχει βίζα

Εγώ πάλι, θέλω να πάω στο Ισραήλ, αλλά νομίζω ότι δε θα με αφήσουν να μπω ούτε στην πρεσβεία για να βγάλω βίζα

Melini
Διάσημο μέλος
δεν ισχυει για ολες τις αραβικες χωρες! πχ για την Αιγυπτο δεν εχει προβλημα..αν θυμαμαι καλα προβλημα υπαρχει για Συρια και Ιορδανια!
![]()
Πολύ σωστά, η Αίγυπτος και η Ιορδανία σίγουρα

ιβανα
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
για κωνσταντινουπολη θες διαβατηριο ε? να υποθεσω οτι δε φτανει η ταυτοτητουλα μας.......![]()
μονο με ταυτοτητα εισαι μια χαρα!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό πρέπει να το τηρήσεις αν θες να πας Αλγερία αγάπη... ντεν έχει βίζα
Εγώ πάλι, θέλω να πάω στο Ισραήλ, αλλά νομίζω ότι δε θα με αφήσουν να μπω ούτε στην πρεσβεία για να βγάλω βίζα![]()
καταρχην δεν χρειαζεσε βιζα! απλα διαβατηριο!

και γιατι να μην σε αφησουνε καλε?
ιβανα
Επιφανές μέλος
μονο με ταυτοτητα εισαι μια χαρα!![]()
σοβαρα?
ευχαριστω ! 
aporw
Διακεκριμένο μέλος
σοβαρα?ευχαριστω !
![]()
yeap!
τιποτα βρε!
τι τα εχωμε τα πτυχια αλλωστε!

moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλα για Κωνσταντινουπολη μην παιρνετε κι ορκο οτι θελει μονο ταυτοτητα...Ακομα κι απο Καλυμνο που πηγαιναν συναδελφοι,που ειναι καθημερινη υποθεση,οταν ηθελαν τους δημιουργουσαν θεμα.Εχε μαζι σου διαβατηριο για καλο και για κακο.
εγω ξερω οτι οσο κοσμο εχουμε στειλει τον εχουμε στειλει με καινουρια τατυτοτητα..
τωρα τι να σου πω..
Melini
Διάσημο μέλος
καταρχην δεν χρειαζεσε βιζα! απλα διαβατηριο!και γιατι να μην σε αφησουνε καλε?
![]()
Γιατί δουλεύω σε πρεσβεία αραβικής χώρας, η οποία δεν έχει αποκαταστήσει τις διπλωματικές της σχέσεις με τι Ισραήλ
Βάλε ότι μαθαίνω και αραβικά τον τελευταίο χρόνο, θα με περάσουν για τρομοκράτισσα 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool