Ταρταρουγο-maniacs!

Ειναι λευκη με καφε ραβδωτο απο οσο μπορω να δω.Δε βλεπω τι σχεδιο εχει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φρέσκες φωτογραφίες της Σκουριάς, 5 λεπτά πριν!

240920091495.jpg

240920091496.jpg

240920091497.jpg

240920091499.jpg

240920091500.jpg

240920091501.jpg

240920091502.jpg

240920091504.jpg

:D:P:cool::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δώρα εμένα είναι calico??:redface:Έχει ένα μπούτι γκρι ραβδωτό και ένα ξανθό ραβδωτό:)

είναι και ακροβάτισα:).
οι φωτογραφίες είναι τόοοοσο μεγάλες, που με δόσεις κάνω το οφθαλμόλουτρο:lol::lol:

Δώρα εμένα είναι calico??:redface:Έχει ένα μπούτι γκρι ραβδωτό και ένα ξανθό ραβδωτό:)
Αν εχει περισσοτερο λευκο,ειναι calico.Και μαλιστα torbie,δηλαδη ειναι και τριχρωμη,και ραβδωτη.:)

Νίκο δεν χορταίνω να την βλέπω! Μοιάζουν τόσο πολύ!;)
Διαφέρουν λίγο στην μουσούδα, η Σκουριά είναι λίγο "αρλεκίνα" δηλαδή η μισή μουσούδα είναι πιό σκουρόχρωμη, ενώ η Μυρτώ έχει όλοκληρο το μουσουδι πιτσιλωτό.Η Μυρτώ έχει ρόζ μυτούλα και λίγο άσπρο κολάρο μπροστά στον λαιμό της.;)
Κάτα τ'άλλα τα δύο μπροστινά πατουσάκια, ακριβώς τα ίδια, το χρώμα των ματιών και το βλέμμα;) καθώς ακριβώς το ίδιο χρώμα στο τρίχωμα της!:up:
Η πιό πρόσφατη φωτογραφία της Μυρτούλας, σήμερα το πρωί που έτρωγε το γιορτινό της γεύμα, καθότι γιορτάζαμε σήμερα! ;)
Δες πόσο πολύ μοιάζουν!:up:
2009436.jpg

Αν εχει περισσοτερο λευκο,ειναι calico.Και μαλιστα torbie,δηλαδη ειναι και τριχρωμη,και ραβδωτη.:)

Όχι θα το προσθέσω στο βιβλιάριό της που γράφει απλά γάτα ταράτσας!:lol:

Calico torbi παρακαλώ:P

Αυτος ειναι ο χρωματισμος της,οχι η φυλη της.;)Ρωτησε παντως το γιατρο σας,μηπως κανω λαθος.

παναγια μου φωτογραφιες!! μηπως μπορεις να τις μικραινεις για να τη βλεπουμε καλυτερα; :redface: (για τον ΚΙΡΚ)

Νίκο δεν χορταίνω να την βλέπω! Μοιάζουν τόσο πολύ!;)
Διαφέρουν λίγο στην μουσούδα, η Σκουριά είναι λίγο "αρλεκίνα" δηλαδή η μισή μουσούδα είναι πιό σκουρόχρωμη, ενώ η Μυρτώ έχει όλοκληρο το μουσουδι πιτσιλωτό.Η Μυρτώ έχει ρόζ μυτούλα και λίγο άσπρο κολάρο μπροστά στον λαιμό της.;)
Κάτα τ'άλλα τα δύο μπροστινά πατουσάκια, ακριβώς τα ίδια, το χρώμα των ματιών και το βλέμμα;) καθώς ακριβώς το ίδιο χρώμα στο τρίχωμα της!:up:
Η πιό πρόσφατη φωτογραφία της Μυρτούλας, σήμερα το πρωί που έτρωγε το γιορτινό της γεύμα, καθότι γιορτάζαμε σήμερα! ;)
Δες πόσο πολύ μοιάζουν!:up:
2009436.jpg
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

(μαντιναδες στο θεμα σου)

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37078
Για δείτε εδώ κάτι ταρταρουγάκια σπέσιαλ;).

Καλά μιλάμε είμαι πολύ "γρήγορος"!

Χρόνια της Πολλά Νίκη, να είναι πάντα υγειής! :D
-Απολογούμαι για την καθυστέρηση! :/:-

Έχω και 2 νέες φωτογραφίες της Σκουριάς:

271020091591-1.jpg

231020091568.jpg

Ξεθωριάζει το χρώμα των ταρταρούγων όσο περνούν τα χρόνια.:hmm::hmm:
Το χρώμα της Μυρτούλας όσο πάει και "ανοίγει".;):P
03bc9e1c.jpg

Ξεθωριάζει το χρώμα των ταρταρούγων όσο περνούν τα χρόνια.:hmm::hmm:
Το χρώμα της Μυρτούλας όσο πάει και "ανοίγει".;):P
03bc9e1c.jpg
Μαλλον το κανελλι της ανοιγει...Τη βλεπει και ο ηλιος τη δικια σου στο εξοχικο και μαλλον αυτο παιζει ρολο..

λοιποοοοον...καιρος να ξανανοιξει το θεμα........2 χρονια εχει να αναρτηθει οτιδηποτε.......ταρταρουγομαναδες ελατε.....βαζω και εγω με την κουτσουνα μου την ομορφη.....<3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC03169.jpg
    DSC03169.jpg
    345,2 KB · Εμφανίσεις: 36
Eχουμε κι εμεις πλεον μια τρελή τριχρωμη,που πρόσφατα απέκτησε και...κλώνο!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC_0032.JPG
    DSC_0032.JPG
    371 KB · Εμφανίσεις: 35
Αχ τι γλυκες ειναι αυτες!!!! :P Μανα και κορη ε?

Nαι,η Φυλλια μας με την Ιριδα.Η Ίριδα στη φωτο ειναι μερικών ημερών,τώρα είναι τριών εβδομάδων.

Πωωωω.... καιρό είχα να μπω να δω...

Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η Σκουριά δεν είναι μαζί μας από τις 07-01-2010....

Και τώρα έχω 5 γατιά μόνο, ένα ένα έφευγαν σιγά σιγά... και δυστυχώς είναι όλα στειρωμένα, οπότε δεν θα έχουμε και απογόνους τους....

Πωωωω.... καιρό είχα να μπω να δω...

Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η Σκουριά δεν είναι μαζί μας από τις 07-01-2010....

Και τώρα έχω 5 γατιά μόνο, ένα ένα έφευγαν σιγά σιγά... και δυστυχώς είναι όλα στειρωμένα, οπότε δεν θα έχουμε και απογόνους τους....
λυπάμαι πολύ :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back