Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την λένε Ζιζέλ,την βρήκα μαζί με τα αδερφάκια της κάπου στην Αλίμου. Δεν ήταν για να την κρατήσω, αλλά καθώς κατευθυνόμουν με το αμάξι μου στην κοπέλα που θα την παρέδιδα μαζί με τα άλλα δυο αδέλφια της, με κοίταξε με ένα λυπηρό βλέμμα, στο μεταξύ είχε και το στοματάκι της ανοιχτό από τη ζέστη και τρέχανε και σαλάκια...αυτό ήταν! Τη λυπήθηκα τόσο πολύ αυτή τη στιγμή που την κράτησα. Τα δύο πρώτα χρόνια πραγματικαμου εβγαλε την πίστη, γιατί όσο αθώα φαινόταν τόσο ζωηρή αποδείχτηκε στη συνέχεια. Μέχρι που η Ζιζέλ μου, από τότε που έφερα και τον Δούλη στο σπίτι,σοβάρεψε πια και εχει γινει τόσο γλυκια που δεν την αναγνωρίζω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Σκουρια και Μυρτω παναγια μου θα λιποθημησω!
Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκουριά θηλάζει τα...ΘΕΡΙΑ!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=IUM2TrDwe3M

Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σοβαρα τωρα...πως εγιναν 4 απο 15??
![]()
Αν θές να μάθεις... Απλά κάνε κλίκ στην υπογραφή μου:
"Η Ιστορία των γατών μου : Ιστορίες Αγάπης, Αντιπαλότητας, Απωλειών... Δεν ζουν όλες οι γάτες εύκολη ζωή..."

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Γιατι δε τη στειρωσες?:cry::cry:Σκουριά θηλάζει τα μικρά:
![]()
Σκουριά θηλάζει τα...ΘΕΡΙΑ!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=IUM2TrDwe3M
![]()
Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι δε τη στειρωσες?:cry::cry:
Στειρωμένη είναι...
Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σκουριά (όταν τα παιδιά της ήταν ακόμα μικρά) έχει πάρει ένα κομμάτι ψάρι που της έδωσα, το κρατά στο στόμα της και φωνάζει τα μικρά για φαγητό!!! Τα μικρά μαζεύονται γρήγορα μόλις την ακούνε..!
Το νιαούρισμα με το ψάρι στο στόμα είναι όλα τα λεφτά, γι'αυτό δυναμώστε την ένταση του ήχου

!https://s658.photobucket.com/albums/uu307/nickcat/thecatstory/?action=view¤t=MOV00858.flv
(Συγχωρέστε με για την ποιότητα της εικόνας, αλλά τα κινητά το 2007 δεν έπαιρναν καλά βίντεο
!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκο σε ευχαριστώ για την φωτογραφία και το βιντεάκι.

Είναι η εικόνα που εγώ δεν είδα ποτέ και ούτε πρόκειται φυσικά, αφού η Μυρτώ στειρώθηκε από 6 μηνών.

Και μου άρεσε που το πορτοκαλί-άσπρο μωράκι είναι ίδιος ο Αρης!

Στο δεύτερο βιντεάκι δυνάμωσα τον ήχο και ο Αρης που καθόταν δίπλα μου ακόμη ψάχνει την σωσία της Μυρτούλας!

Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Η ημερομηνία είναι λανθασμένη - οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στις 21-4-2007)
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Υ.Γ Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι Νίκο.Την Σκουριά την βρήκες?
Η είναι από γέννα γατιών που είχες?

Αν ναι, τι χρώματα είχαν οι γονείς της?

Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΤΟ ΡΩΤΑΣ?????????????????Να σας βαλω κι εγω μερικα ωραια νορβηγακια ταρταρουγακια που βρηκα;

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Σαν το emoticon εγινα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Δε μπορει να βλεπω τετοιες ταρταρουγες!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Και οχι,δε θα ηρεμησετε πουθενα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool