Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πώς λέγεται στα αγγλικά η ταρταρούγα;;;;tortie ισως;;;
Ναι ακριβώς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
evaki1
Νεοφερμένο μέλος

evaki1
Νεοφερμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ουπς σορρυ για το διπλό ποστ κατι έκανα λάθος με το συνημμένο
Εχει και άρπρο στη κοιλίτσα της αλλά δεν φαίνεται στη στάση αυτή
evaki στην φωτό που έχεις την ταρταρουγίτσα σου στο avatar, μοιάζει εκπληκτικά στην δική μου Μυρτώ!

Χαίρομαι που μιά ακόμη ταρταρουγίτσα προστέθηκε στην γατοοικογενεία μας!

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω ταρταρουγακι θα το'λεγα!Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ! ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ!το μικρο μου το μιμακι ειναι ταρταγουρακι??? ή ειναι calico???
νομιζω παντως οτι ειναι ταρταγουρακι γτ εχει λιγο ασπρο στη κοιλιτσα της...
Melini
Διάσημο μέλος
Είναι πλέον 5 ετών, αλλά τη μεγάλωσα με το μπιμπερό και είναι γλυκύτατη
Τα δεξιά της μουστάκια είναι άσπρα και τα αριστερά της μαύρα

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εχουμε κι εμείς μια ταρταρούγα! Τα Μαρούσκα της μαμάς μουΕίναι πλέον 5 ετών, αλλά τη μεγάλωσα με το μπιμπερό και είναι γλυκύτατη
Τα δεξιά της μουστάκια είναι άσπρα και τα αριστερά της μαύρα
![]()

Ε βγαλε την καμια φωτο να τη δουμε οποτε πας....

Melini
Διάσημο μέλος
Ε βγαλε την καμια φωτο να τη δουμε οποτε πας....
![]()
Ναι, δυστυχώς δεν την έχω φωτογραφήσει καθόλου
Πάει και χώνεται σε ντουλάπες και κάτω από τραπέζια, και είναι λίγο δύσκολο. Πάντως θα το προσπαθήσω και θα σας ανεβάσω φωτος
είναι ΄πολύ αντιπροσωπευτική ταρταρούγα

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνημμένα
kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?????????????να 'μαιιιι......δεν ειμαι κουκλι???

ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΞΕΡΗ! ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑΡΤΑΡΟΥΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ! ΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ!
ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΓΑΤΑΚΙ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΗ!
Αυτο στην τελευταια φωτο ειναι αδερφακι του?Εχουν ακριβως την ιδια μυτουλα!
Καλε για φωτογραφεια ειναι! Επρεπε να τα βαλεις στα γατοκαλλιστεια,θα παιρναν σιγουρα τιτλο!
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/
Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να η Σκουριά μου, η big mama της παρέας:
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Της είχα πάντα ιδιαίτερη αδυναμία.

Μοιάζει τόσο πολύ με την Μυρτούλα μου...
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σοβαρα τωρα...πως εγιναν 4 απο 15??

Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σκουρια ειναι γλυκυτατη.Βαλε και τη φωτογραφια με τα μικρα της![]()
Ανεβάζω βίντεο

ΝίκοΠ πολύ χαίρομαι που η Σκουριά υπάρχει ακόμη!
Της είχα πάντα ιδιαίτερη αδυναμία.
Μοιάζει τόσο πολύ με την Μυρτούλα μου...
Η Σκουριά είναι survivor!
Μοιάζουν πολύ οι δυό τους!

Κούκλες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
tortie ισως;;;