Τα Μaine Coon-άκια!!

Κι αν κρινω απο τους γονεις,ειναι και οι δυο "λαπαδες".
Θα σας αφησω ( αν και ο Παυλος εχει φυγει) γιατι η μερα ηταν δυσκολη αλλα κατεληξε καλα.Δως της ενα φιλακι κι απο μενα.
Καληνυχτα:)
Θα πάω κι εγώ για ύπνο γιατί σήμερα δούλευα 12ωρο σερί και είμαι κομμάτια!:/:Καληνύχτα Νεκταρία μου!!Θα της δώσω πολλά φιλάκια!Φίλησε μου τον Duran!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας Κουνακια!
Ειπα να σας φτιαξω λιγο το κεφι!
smokie8w8.jpg

sam01.jpg

nashoba1.jpg

maine_coon_kitten.jpg

maine-coon-cats.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rivercroppedenlaged.jpg

Maine-Coon-Kittens.jpg

Img_0818-reduced.jpg

Euphratesnoinitials.jpg

119858332AeNGjn_ph.jpg

Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά!!!!:up:Αχ και η δικιά μου έτσι θα γίνει όταν μεγαλώσει,σαν την πορτοκαλί;;;Τέλεια είναι!!!Αντε πάλι μας έφτιαξες Δώρα!!Θα πρέπει να ανταποδώσουμε κάποια στιγμή!!:P

Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια;

Τι tabby ειναι η μικρη σου Στελλα;Αυτο νομιζω ειναι classic.Δεν ειναι τελεια;
Red Tabby είναι η μικρή..:)

Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο;

Οχι εννοω τι σχεδιο Tabby.Στις αλλες ρατσες υπαρχει το ραβδωτο ψαροκοκκαλο,το κλασσικο σαν την κοκκινη πιο πανω,και αυτο με τις βουλες.Ισχυει και στις Μεην Κουν αυτο;
Τώρα θα σε γελάσω..Η δικιά μου έχει και ρίγες και κύκλους!!:)

Red Tabby είναι η μικρή..:)
red tabby bloched, σαν της φωτογραφιας.Μπραβο ρε Δωρακι!!!Εγω σιδερωνω και ηρθα μονο για ενα τσιγαρο.Ο πρωτος μοιαζει με τον Μουψη:)

Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα:up:

Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα:P

Α ειναι αυτο που λενε classic ε;Νεκταρια βγαινουν και στα αλλα δυο σχεδια Κουνακια;Εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου,αλλα σε ασημι και μαυρο...

Ωραίες φωτογραφίες, Δώρα:up:

Αυτά τα αυτιά είναι τρέλα:P
Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ οι φουντιτσες στα αυτια,μου θυμιζουν λυγκες!:up:

Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα... Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα.
Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω....

Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι...:lol:

Αυτο το παιδι το εχουμε παραχαϊδεψει. Ανεβηκε την ωρα που ετρωγα στο τραπεζι. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. Γιατι, μεχρι τωρα, ανεβαινε σε μια καρεκλα, ακουμπουσε τα χερια του μονο στην ακρη του τραπεζιου και κοιταζε. Τωρα ανεβηκε ολοκληρος και εκανε επιδρομη στο πιατο μου. Και να πεις οτι δεν του εδινα την ωρα που ετρωγα. Ρολο κιμα με πατατες στο φουρνο. Και τρωει και κονσερβα τωρα.
Αλλα δε μου παει καρδια να τον μαλωσω....
Μπραβο ρε Παυλο:) Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο;)

Εμ,επειδη του εδινες και δεν του το εμαθες απο την αρχη το κανει...Να σε δω αν θα το βρισκεις το ιδιο χαριτωμενο οταν χοροπηδαει αυτος και τα 10 κιλακια του πανω στο τραπεζι...:lol:

:lol::lol::lol::lol:

Μπραβο ρε Παυλο:) Να δεις που οταν τρωει ο αντρας μου ,η Μια τρωει μαζι του απο το ιδιο πιατο;)

Ναι, η αληθεια ειναι οτι, εμενα προσωπικα, δε με πειραζει. Ας κανει ο,τι θελει... :)

Παντως, αυτη τη σκηνη με τη Μια θα ηθελα να τη δω. :lol:

:lol::lol::lol:
Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!:)Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!:D!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!!:P

:lol::lol::lol:
Εμάς το κάνει αυτό με το τραπέζι και το φαγητό απο την αρχή!!:)Οι μικρες το έχουν μάθει πλεον οπότε μόλις τελειώσουν το φαγητό τους-όχι ότι τρώνε και πολύ- αφήνουν την Cammy να το αποτελειώσει!:D!Πολλές φορές,ιδίως με μένα,τρώει συγχρόνως απο το πιάτο μου!!:P

Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο.:lol:

Α, ενταξει. Αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το "ζητιανακι" που το κανει αυτο.:lol:
Οχι βεβαια!!!!! Εδω να δεις ζητιανακια;)

Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. :blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back