Τα Μaine Coon-άκια!!

Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι;)
7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη:/:
θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον:P
μια χαψια:lol:

Προσπαθώ να την φανταστώ με οίστρο και θέλω να γελάσω....μια χούφτα χνούδι να θέλει και γαμπρό:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSC00782.jpg

Ε ε και ονοματα να γνωρισουμε αυτους που δεν ξερουμε!

kouklaki2.jpg

kouklaki.jpg

Καλησπερούδια παδιά!!!!
Κατ΄αρχήν ήμουν εδώ και 2 ώρες μεσα στο θέμα και προσπαθουσα να απαντήσω και δυστυχώς ό,τι έγραφα το έχασα γιατι το ιντερνετ είχε κολλήσει στην αρχή κ μετά με πέταξε κι έξω!!!\

Λοιπον ενα έχω να πω για την χθεσινή μας έξοδο.
Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ. Είμαστε μια καταπληκτική παρέα εννιαία και χαρουμενη, γεμάτοι κέφι και αυφορμητισμό ολοι μας!:up:
Τα νέα άτομα που γνώρισα (Στέλλα με τον σύζυγό της, και Κατερίνα Havana) ήταν εξίσου υπεροχα όπως κι όλα τα άλλα! :up:
Παιδια εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να το επαναλάβουμε και... σύντομα, και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ χαρές να έχουμε! Η ζωή είναι μικρή κι οι χαρές πολύτιμες!:rolleyes:

Νεκταρία μου η χαρα που πήρες ήταν και χαρά μεγάλη και για εμάς!:D:D
Σου ευχομαστε να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη οσο χθες το βράδυ. Και να λάμπεις :up:

Και ένα μεγάλο μπράβο στην Γιουλη με τις εκπλήξεις της! :up:Είναι ανεκτίμητη φίλη!:up:

Γιουλη να βαλω και μια που ειμαστε οι τρεις μας?

Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube?:lol::lol::lol: Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης:lol::lol::lol:

Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε?
Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά.
Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ....:rolleyes:

Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα;
Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει:confused:

Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube?:lol::lol::lol: Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης:lol::lol::lol:

Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε?
Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά.
Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ....:rolleyes:

Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν.

Η κοπελα που γυριζει το κεφαλι ειναι φιλη των Στελλα-Γιωργου
απο αριστερα Γιαννα,φιλος της,Κατερινα,Χριστινα,Νεκταρια,Γιουλη,
Δεξια Παυλος(δεν φαινεται),Στελλα,Αναστασια,Ηλιας,Γιωργος

Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει:confused:
Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο.:P

Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν.
Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα;)

Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της;:hmm:

Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο.:P
ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της:lol::lol::lol: μετρησα καλου κακου και τα μωρα

ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της:lol::lol::lol: μετρησα καλου κακου και τα μωρα
Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!":lol:
Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε...:/:

Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!":lol:
Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε...:/:
Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολο:(Ολα τουτα που θα τ`αφησω?

Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back