Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η Raisa έγραψε: #3.881 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ να την φανταστώ με οίστρο και θέλω να γελάσω....μια χούφτα χνούδι να θέλει και γαμπρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #3.882 25-01-09 19:44 Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:44 Η Νεκταρια έγραψε: #3.883 25-01-09 19:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η moukelis έγραψε: #3.884 25-01-09 19:50 Ε ε και ονοματα να γνωρισουμε αυτους που δεν ξερουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:56 Η Νεκταρια έγραψε: #3.885 25-01-09 19:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #3.886 25-01-09 19:57 Καλησπερούδια παδιά!!!! Κατ΄αρχήν ήμουν εδώ και 2 ώρες μεσα στο θέμα και προσπαθουσα να απαντήσω και δυστυχώς ό,τι έγραφα το έχασα γιατι το ιντερνετ είχε κολλήσει στην αρχή κ μετά με πέταξε κι έξω!!!\ Λοιπον ενα έχω να πω για την χθεσινή μας έξοδο. Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ. Είμαστε μια καταπληκτική παρέα εννιαία και χαρουμενη, γεμάτοι κέφι και αυφορμητισμό ολοι μας! Τα νέα άτομα που γνώρισα (Στέλλα με τον σύζυγό της, και Κατερίνα Havana) ήταν εξίσου υπεροχα όπως κι όλα τα άλλα! Παιδια εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να το επαναλάβουμε και... σύντομα, και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ χαρές να έχουμε! Η ζωή είναι μικρή κι οι χαρές πολύτιμες! Νεκταρία μου η χαρα που πήρες ήταν και χαρά μεγάλη και για εμάς! Σου ευχομαστε να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη οσο χθες το βράδυ. Και να λάμπεις Και ένα μεγάλο μπράβο στην Γιουλη με τις εκπλήξεις της! Είναι ανεκτίμητη φίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.887 25-01-09 19:57 Γιουλη να βαλω και μια που ειμαστε οι τρεις μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η staman2 έγραψε: #3.888 25-01-09 20:00 Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.889 25-01-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα; Click για ανάπτυξη... Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.890 25-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Click για ανάπτυξη... Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η Νεκταρια έγραψε: #3.891 25-01-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Η κοπελα που γυριζει το κεφαλι ειναι φιλη των Στελλα-Γιωργου απο αριστερα Γιαννα,φιλος της,Κατερινα,Χριστινα,Νεκταρια,Γιουλη, Δεξια Παυλος(δεν φαινεται),Στελλα,Αναστασια,Ηλιας,Γιωργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Click για ανάπτυξη... Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.893 25-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ να την φανταστώ με οίστρο και θέλω να γελάσω....μια χούφτα χνούδι να θέλει και γαμπρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #3.882 25-01-09 19:44 Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:44 Η Νεκταρια έγραψε: #3.883 25-01-09 19:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η moukelis έγραψε: #3.884 25-01-09 19:50 Ε ε και ονοματα να γνωρισουμε αυτους που δεν ξερουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:56 Η Νεκταρια έγραψε: #3.885 25-01-09 19:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #3.886 25-01-09 19:57 Καλησπερούδια παδιά!!!! Κατ΄αρχήν ήμουν εδώ και 2 ώρες μεσα στο θέμα και προσπαθουσα να απαντήσω και δυστυχώς ό,τι έγραφα το έχασα γιατι το ιντερνετ είχε κολλήσει στην αρχή κ μετά με πέταξε κι έξω!!!\ Λοιπον ενα έχω να πω για την χθεσινή μας έξοδο. Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ. Είμαστε μια καταπληκτική παρέα εννιαία και χαρουμενη, γεμάτοι κέφι και αυφορμητισμό ολοι μας! Τα νέα άτομα που γνώρισα (Στέλλα με τον σύζυγό της, και Κατερίνα Havana) ήταν εξίσου υπεροχα όπως κι όλα τα άλλα! Παιδια εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να το επαναλάβουμε και... σύντομα, και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ χαρές να έχουμε! Η ζωή είναι μικρή κι οι χαρές πολύτιμες! Νεκταρία μου η χαρα που πήρες ήταν και χαρά μεγάλη και για εμάς! Σου ευχομαστε να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη οσο χθες το βράδυ. Και να λάμπεις Και ένα μεγάλο μπράβο στην Γιουλη με τις εκπλήξεις της! Είναι ανεκτίμητη φίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.887 25-01-09 19:57 Γιουλη να βαλω και μια που ειμαστε οι τρεις μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η staman2 έγραψε: #3.888 25-01-09 20:00 Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.889 25-01-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα; Click για ανάπτυξη... Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.890 25-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Click για ανάπτυξη... Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η Νεκταρια έγραψε: #3.891 25-01-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Η κοπελα που γυριζει το κεφαλι ειναι φιλη των Στελλα-Γιωργου απο αριστερα Γιαννα,φιλος της,Κατερινα,Χριστινα,Νεκταρια,Γιουλη, Δεξια Παυλος(δεν φαινεται),Στελλα,Αναστασια,Ηλιας,Γιωργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Click για ανάπτυξη... Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.893 25-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:44 Η Νεκταρια έγραψε: #3.883 25-01-09 19:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η moukelis έγραψε: #3.884 25-01-09 19:50 Ε ε και ονοματα να γνωρισουμε αυτους που δεν ξερουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:56 Η Νεκταρια έγραψε: #3.885 25-01-09 19:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #3.886 25-01-09 19:57 Καλησπερούδια παδιά!!!! Κατ΄αρχήν ήμουν εδώ και 2 ώρες μεσα στο θέμα και προσπαθουσα να απαντήσω και δυστυχώς ό,τι έγραφα το έχασα γιατι το ιντερνετ είχε κολλήσει στην αρχή κ μετά με πέταξε κι έξω!!!\ Λοιπον ενα έχω να πω για την χθεσινή μας έξοδο. Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ. Είμαστε μια καταπληκτική παρέα εννιαία και χαρουμενη, γεμάτοι κέφι και αυφορμητισμό ολοι μας! Τα νέα άτομα που γνώρισα (Στέλλα με τον σύζυγό της, και Κατερίνα Havana) ήταν εξίσου υπεροχα όπως κι όλα τα άλλα! Παιδια εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να το επαναλάβουμε και... σύντομα, και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ χαρές να έχουμε! Η ζωή είναι μικρή κι οι χαρές πολύτιμες! Νεκταρία μου η χαρα που πήρες ήταν και χαρά μεγάλη και για εμάς! Σου ευχομαστε να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη οσο χθες το βράδυ. Και να λάμπεις Και ένα μεγάλο μπράβο στην Γιουλη με τις εκπλήξεις της! Είναι ανεκτίμητη φίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.887 25-01-09 19:57 Γιουλη να βαλω και μια που ειμαστε οι τρεις μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η staman2 έγραψε: #3.888 25-01-09 20:00 Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.889 25-01-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα; Click για ανάπτυξη... Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.890 25-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Click για ανάπτυξη... Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η Νεκταρια έγραψε: #3.891 25-01-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Η κοπελα που γυριζει το κεφαλι ειναι φιλη των Στελλα-Γιωργου απο αριστερα Γιαννα,φιλος της,Κατερινα,Χριστινα,Νεκταρια,Γιουλη, Δεξια Παυλος(δεν φαινεται),Στελλα,Αναστασια,Ηλιας,Γιωργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Click για ανάπτυξη... Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.893 25-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:50 Η moukelis έγραψε: #3.884 25-01-09 19:50 Ε ε και ονοματα να γνωρισουμε αυτους που δεν ξερουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:56 Η Νεκταρια έγραψε: #3.885 25-01-09 19:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #3.886 25-01-09 19:57 Καλησπερούδια παδιά!!!! Κατ΄αρχήν ήμουν εδώ και 2 ώρες μεσα στο θέμα και προσπαθουσα να απαντήσω και δυστυχώς ό,τι έγραφα το έχασα γιατι το ιντερνετ είχε κολλήσει στην αρχή κ μετά με πέταξε κι έξω!!!\ Λοιπον ενα έχω να πω για την χθεσινή μας έξοδο. Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ. Είμαστε μια καταπληκτική παρέα εννιαία και χαρουμενη, γεμάτοι κέφι και αυφορμητισμό ολοι μας! Τα νέα άτομα που γνώρισα (Στέλλα με τον σύζυγό της, και Κατερίνα Havana) ήταν εξίσου υπεροχα όπως κι όλα τα άλλα! Παιδια εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να το επαναλάβουμε και... σύντομα, και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ χαρές να έχουμε! Η ζωή είναι μικρή κι οι χαρές πολύτιμες! Νεκταρία μου η χαρα που πήρες ήταν και χαρά μεγάλη και για εμάς! Σου ευχομαστε να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη οσο χθες το βράδυ. Και να λάμπεις Και ένα μεγάλο μπράβο στην Γιουλη με τις εκπλήξεις της! Είναι ανεκτίμητη φίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.887 25-01-09 19:57 Γιουλη να βαλω και μια που ειμαστε οι τρεις μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η staman2 έγραψε: #3.888 25-01-09 20:00 Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.889 25-01-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα; Click για ανάπτυξη... Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.890 25-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Click για ανάπτυξη... Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η Νεκταρια έγραψε: #3.891 25-01-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Η κοπελα που γυριζει το κεφαλι ειναι φιλη των Στελλα-Γιωργου απο αριστερα Γιαννα,φιλος της,Κατερινα,Χριστινα,Νεκταρια,Γιουλη, Δεξια Παυλος(δεν φαινεται),Στελλα,Αναστασια,Ηλιας,Γιωργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Click για ανάπτυξη... Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.893 25-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ε και ονοματα να γνωρισουμε αυτους που δεν ξερουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:56 Η Νεκταρια έγραψε: #3.885 25-01-09 19:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #3.886 25-01-09 19:57 Καλησπερούδια παδιά!!!! Κατ΄αρχήν ήμουν εδώ και 2 ώρες μεσα στο θέμα και προσπαθουσα να απαντήσω και δυστυχώς ό,τι έγραφα το έχασα γιατι το ιντερνετ είχε κολλήσει στην αρχή κ μετά με πέταξε κι έξω!!!\ Λοιπον ενα έχω να πω για την χθεσινή μας έξοδο. Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ. Είμαστε μια καταπληκτική παρέα εννιαία και χαρουμενη, γεμάτοι κέφι και αυφορμητισμό ολοι μας! Τα νέα άτομα που γνώρισα (Στέλλα με τον σύζυγό της, και Κατερίνα Havana) ήταν εξίσου υπεροχα όπως κι όλα τα άλλα! Παιδια εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να το επαναλάβουμε και... σύντομα, και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ χαρές να έχουμε! Η ζωή είναι μικρή κι οι χαρές πολύτιμες! Νεκταρία μου η χαρα που πήρες ήταν και χαρά μεγάλη και για εμάς! Σου ευχομαστε να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη οσο χθες το βράδυ. Και να λάμπεις Και ένα μεγάλο μπράβο στην Γιουλη με τις εκπλήξεις της! Είναι ανεκτίμητη φίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.887 25-01-09 19:57 Γιουλη να βαλω και μια που ειμαστε οι τρεις μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η staman2 έγραψε: #3.888 25-01-09 20:00 Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.889 25-01-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα; Click για ανάπτυξη... Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.890 25-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Click για ανάπτυξη... Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η Νεκταρια έγραψε: #3.891 25-01-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Η κοπελα που γυριζει το κεφαλι ειναι φιλη των Στελλα-Γιωργου απο αριστερα Γιαννα,φιλος της,Κατερινα,Χριστινα,Νεκταρια,Γιουλη, Δεξια Παυλος(δεν φαινεται),Στελλα,Αναστασια,Ηλιας,Γιωργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Click για ανάπτυξη... Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.893 25-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #3.886 25-01-09 19:57 Καλησπερούδια παδιά!!!! Κατ΄αρχήν ήμουν εδώ και 2 ώρες μεσα στο θέμα και προσπαθουσα να απαντήσω και δυστυχώς ό,τι έγραφα το έχασα γιατι το ιντερνετ είχε κολλήσει στην αρχή κ μετά με πέταξε κι έξω!!!\ Λοιπον ενα έχω να πω για την χθεσινή μας έξοδο. Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ. Είμαστε μια καταπληκτική παρέα εννιαία και χαρουμενη, γεμάτοι κέφι και αυφορμητισμό ολοι μας! Τα νέα άτομα που γνώρισα (Στέλλα με τον σύζυγό της, και Κατερίνα Havana) ήταν εξίσου υπεροχα όπως κι όλα τα άλλα! Παιδια εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να το επαναλάβουμε και... σύντομα, και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ χαρές να έχουμε! Η ζωή είναι μικρή κι οι χαρές πολύτιμες! Νεκταρία μου η χαρα που πήρες ήταν και χαρά μεγάλη και για εμάς! Σου ευχομαστε να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη οσο χθες το βράδυ. Και να λάμπεις Και ένα μεγάλο μπράβο στην Γιουλη με τις εκπλήξεις της! Είναι ανεκτίμητη φίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.887 25-01-09 19:57 Γιουλη να βαλω και μια που ειμαστε οι τρεις μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η staman2 έγραψε: #3.888 25-01-09 20:00 Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.889 25-01-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα; Click για ανάπτυξη... Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.890 25-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Click για ανάπτυξη... Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η Νεκταρια έγραψε: #3.891 25-01-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Η κοπελα που γυριζει το κεφαλι ειναι φιλη των Στελλα-Γιωργου απο αριστερα Γιαννα,φιλος της,Κατερινα,Χριστινα,Νεκταρια,Γιουλη, Δεξια Παυλος(δεν φαινεται),Στελλα,Αναστασια,Ηλιας,Γιωργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Click για ανάπτυξη... Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.893 25-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερούδια παδιά!!!! Κατ΄αρχήν ήμουν εδώ και 2 ώρες μεσα στο θέμα και προσπαθουσα να απαντήσω και δυστυχώς ό,τι έγραφα το έχασα γιατι το ιντερνετ είχε κολλήσει στην αρχή κ μετά με πέταξε κι έξω!!!\ Λοιπον ενα έχω να πω για την χθεσινή μας έξοδο. Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ. Είμαστε μια καταπληκτική παρέα εννιαία και χαρουμενη, γεμάτοι κέφι και αυφορμητισμό ολοι μας! Τα νέα άτομα που γνώρισα (Στέλλα με τον σύζυγό της, και Κατερίνα Havana) ήταν εξίσου υπεροχα όπως κι όλα τα άλλα! Παιδια εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να το επαναλάβουμε και... σύντομα, και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ χαρές να έχουμε! Η ζωή είναι μικρή κι οι χαρές πολύτιμες! Νεκταρία μου η χαρα που πήρες ήταν και χαρά μεγάλη και για εμάς! Σου ευχομαστε να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη οσο χθες το βράδυ. Και να λάμπεις Και ένα μεγάλο μπράβο στην Γιουλη με τις εκπλήξεις της! Είναι ανεκτίμητη φίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η Νεκταρια έγραψε: #3.887 25-01-09 19:57 Γιουλη να βαλω και μια που ειμαστε οι τρεις μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η staman2 έγραψε: #3.888 25-01-09 20:00 Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.889 25-01-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα; Click για ανάπτυξη... Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.890 25-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Click για ανάπτυξη... Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η Νεκταρια έγραψε: #3.891 25-01-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Η κοπελα που γυριζει το κεφαλι ειναι φιλη των Στελλα-Γιωργου απο αριστερα Γιαννα,φιλος της,Κατερινα,Χριστινα,Νεκταρια,Γιουλη, Δεξια Παυλος(δεν φαινεται),Στελλα,Αναστασια,Ηλιας,Γιωργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Click για ανάπτυξη... Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.893 25-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη να βαλω και μια που ειμαστε οι τρεις μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η staman2 έγραψε: #3.888 25-01-09 20:00 Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.889 25-01-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα; Click για ανάπτυξη... Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.890 25-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Click για ανάπτυξη... Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η Νεκταρια έγραψε: #3.891 25-01-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Η κοπελα που γυριζει το κεφαλι ειναι φιλη των Στελλα-Γιωργου απο αριστερα Γιαννα,φιλος της,Κατερινα,Χριστινα,Νεκταρια,Γιουλη, Δεξια Παυλος(δεν φαινεται),Στελλα,Αναστασια,Ηλιας,Γιωργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Click για ανάπτυξη... Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.893 25-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.889 25-01-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα; Click για ανάπτυξη... Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.890 25-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Click για ανάπτυξη... Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η Νεκταρια έγραψε: #3.891 25-01-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Η κοπελα που γυριζει το κεφαλι ειναι φιλη των Στελλα-Γιωργου απο αριστερα Γιαννα,φιλος της,Κατερινα,Χριστινα,Νεκταρια,Γιουλη, Δεξια Παυλος(δεν φαινεται),Στελλα,Αναστασια,Ηλιας,Γιωργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Click για ανάπτυξη... Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.893 25-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μονο τον Duran πηρε η Στελλα; Click για ανάπτυξη... Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.890 25-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Click για ανάπτυξη... Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η Νεκταρια έγραψε: #3.891 25-01-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Η κοπελα που γυριζει το κεφαλι ειναι φιλη των Στελλα-Γιωργου απο αριστερα Γιαννα,φιλος της,Κατερινα,Χριστινα,Νεκταρια,Γιουλη, Δεξια Παυλος(δεν φαινεται),Στελλα,Αναστασια,Ηλιας,Γιωργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Click για ανάπτυξη... Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.893 25-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Υπέροχο το φωτογραφικό υλικό! Νεκταρίαααα!!! Τις άλλες τις πονηρές!!! Καλέ τι διάβασα πριν λιγο θα τις δουμε στο youtube? Και μετά... θα σε χωρίσει ο Βασίλης Το μπουμπουκάκι σου ο Ντουράν έφτασε στο σπιτάκι του μαλλον τώρα ήδη ε? Κοιταγα τη σελίδα του εκτροφειου σου σήμερα. Καλά τελικά όλα τους είναι ένα ένα δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω σε ομορφιά. Βεβαια έχω μια αδυναμία στα κόκκινα και στο λευκο κρέμ.... Click για ανάπτυξη... Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η Νεκταρια έγραψε: #3.891 25-01-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Η κοπελα που γυριζει το κεφαλι ειναι φιλη των Στελλα-Γιωργου απο αριστερα Γιαννα,φιλος της,Κατερινα,Χριστινα,Νεκταρια,Γιουλη, Δεξια Παυλος(δεν φαινεται),Στελλα,Αναστασια,Ηλιας,Γιωργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Click για ανάπτυξη... Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.893 25-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Η κοπελα που γυριζει το κεφαλι ειναι φιλη των Στελλα-Γιωργου απο αριστερα Γιαννα,φιλος της,Κατερινα,Χριστινα,Νεκταρια,Γιουλη, Δεξια Παυλος(δεν φαινεται),Στελλα,Αναστασια,Ηλιας,Γιωργος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #3.892 25-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Click για ανάπτυξη... Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.893 25-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι ηθελες μαρι να μου παρει ολα τα μωρα μου? Ασε που ειχε φαει κολημα με την Ηλεκτρα,κι ολο ελεγε οτι θα τη κλεψει Click για ανάπτυξη... Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η Νεκταρια έγραψε: #3.893 25-01-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν. Click για ανάπτυξη... Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #3.894 25-01-09 20:09 Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Ο EL GATO έγραψε: #3.895 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρηκες ανθρωπο να παρεξηγειται,και να μη δεχεται αστεια....τι λες τωρα Click για ανάπτυξη... Το ξερω, βρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Νεκταρια έγραψε: #3.896 25-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν ηταν να παρει αλλο ενα;Να μην εκλεβε την Ηλεκτρα,να εκλεβε τη Βετα...Και αν την εβαζε στο αεροπλανο για Καλυμνο. Click για ανάπτυξη... ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #3.897 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ααααα πουλακι μου,αυτο ειχατε κανονησει? Μωρε λες και τοξερα και κοιταζα τα χερια της μετρησα καλου κακου και τα μωρα Click για ανάπτυξη... Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.898 25-01-09 20:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη τι εκανε στο μαλλι της; Click για ανάπτυξη... Το φιλαρισε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η Νεκταρια έγραψε: #3.899 25-01-09 20:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 193 194 195 196 197 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 195 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ημουν και καλυμμενη στο Δημητρη,"δεν ξερω αγαπη μου,ξαφνικα με πηραν απο το αεροδρομιο να παραλαβω ενα γατακι!" Κανονισε με τη Γιουλιτσκα και την Αναστασια για Καθαρα Δευτερα να σας δω κι απο κοντα μωρε... Click για ανάπτυξη... Μωρε το θελω πολυ αλλα ειδικα για μενα ειναι λιγο δυσκολοΟλα τουτα που θα τ`αφησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 20:24 Η moukelis έγραψε: #3.900 25-01-09 20:24 Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.