Τα Μaine Coon-άκια!!

Ε αμα φυγετε Παρασκευη και γυρισετε Δευτερα;Λιγο χρονικο διαστημα ειναι,θα εχει απογαλακτιστει και το μωρο...
Εχεις δικιο Δωρα μου,επειδη δεν ξερεις,ρωτα και οσους εχουν ερθει αν μπορω.Μια μερα το πολυ και παλι οταν γυρισω θα ειναι ολα γης μαδιαμ:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να σου πω,εσυ ξερεις καλυτερα καλη μου.Παντως αν το μετανιωσεις εδω ειμαστε,και θα σε κερασουμε και φρεσκο ψαρακι.:kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο.
Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση.

Τρομοκρατουμε στην σκεψη και μονο :(
τι μεγεθος εχει η μικρη μου για να κανει και τετοια επεμβαση:/:
αλλα ετσι πρεπει
εξαλλου παω συστημενος σε συγκεκριμενο γιατρο απο την κ.νεκταρια και απ'οτι ξερω ειναι εκπληκτικος;)

Προς αποφυγην παρεξηγησεων, να πω οτι αστειευομουν.
Καλέ βέβαια κι αστειευόσουν!!! Το καταλάβαμε αλοίμονο!!! Κι εγώ αστειευόμουν
Και γενικά όλοι αστειευτήκαμε χθες βράδυ κι εμένα πάντως μου άρεσε πολύ!!!!
.....
Κι όπως σας δήλωσα χθες (δεν ξέρω αν το ακουσατε) αφου δεν έρχεστε σε εμάς, ερχόμαστε εμείς σε εσάς και ... φάτε μας στη μούρη έτσι για να έχετε!!!:P

Ο Τίμυ μου σε επίδειξη των δύο συζύγων του. Αυτή που κρατά στο στόμα είναι η πρώτη και η άσπρη αρκουδίτσα πίσω η δεύτερη. Συνήθως κάνει σεξ και με τις δυο ταυτόχρονα (την μία πάνω στην άλλη) κι αυτος από πάνω. Αλλα εκεινη τη στιγμή παράτησε την άσπρη νύφη μου...:)
DSC01222.JPG

Και η Ναλίτα μου... σκεφτική.:rolleyes:
DSC01221.JPG

Εξαιρετικά αφιερωμένες στα κουνάκια!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::)

Ναλααααααα!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Προσπαθώ να την φανταστώ με οίστρο και θέλω να γελάσω....μια χούφτα χνούδι να θέλει και γαμπρό:lol::lol::lol:

θα ειναι το πρωτο swiffer που θα θελει να ζευγαρωσει:lol:

Εχεις δικιο Δωρα μου,επειδη δεν ξερεις,ρωτα και οσους εχουν ερθει αν μπορω.Μια μερα το πολυ και παλι οταν γυρισω θα ειναι ολα γης μαδιαμ:(
Νεκταρία μου έχεις δίκιο αλλα μόνον για μια φορά δεν θα μπορουσες να αφήσεις κάποιον στο πόδι σου να τα φροντίσει αφου του δείξεις ακριβώς πώς και να πας κι εσύ κάπου βρε?? να ξεσκάσεις!!! Και βέβαια με την προϋπόθεση να μην έχεις γέννα.:rolleyes:

θα ειναι το πρωτο swiffer που θα θελει να ζευγαρωσει:lol:
Εεε βρε Δημήτρη μου τι λές για το μωρό σου! Ντροπή το πουλάκι μου!!! :lol::lol:
Πότε θα μας βάλεις φωτο να την καμαρώσουμε?:up::up::up:

Δηλαδη ο EL GATO μας ειναι ο μονος που δεν φαινετε ε?:P
γωνια δεξια?:hmm:
Παυλο γιατι κρυβεσαι ε? ε? ε?:D
Ααχααχαχαχαχαχα:lol:

Ναρχεστε,ναρχεστε το σπιτι μας παντα θα ειναι ανοιχτο για ανθρωπους σαν εσας.Ομως θελω και γω ναρθω να δω τον σεξουλιαρη Τιμη και τη παρεα του απο κοντα.:)

Εεε βρε Δημήτρη μου τι λές για το μωρό σου! Ντροπή το πουλάκι μου!!! :lol::lol:
Πότε θα μας βάλεις φωτο να την καμαρώσουμε?:up::up::up:

Μεσα σε αυτην την εβδομαδα;) θα βρω και χρονο και χρημα:P(ξερω εγω τι λεω) Ααχαχαχαχα:lol:

Ναρχεστε,ναρχεστε το σπιτι μας παντα θα ειναι ανοιχτο για ανθρωπους σαν εσας.Ομως θελω και γω ναρθω να δω τον σεξουλιαρη Τιμη και τη παρεα του απο κοντα.:)
ΕΕΕΕΕΛΛΛΑΑΑΑΑ λοπόν σε περιμένουμε με ΧΑΡΑ!!!! Αναμένουμε να μας πεις το πότε. Να ξελασκάρεις μωρέ λίγο με το μωράκι σου που το ταϊζεις και αμέσως μετά σε περιμένουμε!!!:up:

Δηλαδη ο EL GATO μας ειναι ο μονος που δεν φαινετε ε?:P
γωνια δεξια?:hmm:
Παυλο γιατι κρυβεσαι ε? ε? ε?:D
Ααχααχαχαχαχαχα:lol:

Ναι, Δημητρη. Ντρεπομαι και δεν βγαινω στις φωτο. :redface:

Ναι, Δημητρη. Ντρεπομαι και δεν βγαινω στις φωτο. :redface:

Γιατι καλε?:|
(ποιος μιλαει):P:redface:

ουτε εγω Παυλο;)
ελα να παμε να βγαλουμε μαζι μερικες:D αλλα να μην βγουμε σε καμια τελικα:P αχαχαχαχαχαχααχα:lol:

Καλησπέρα κι απο μένα!:)
Εχει κανά 3ωρο που γύρισα απο Αθήνα!Τί να σας πω βρε παιδιά...Οτι και να πω λίγο θα είναι.Πάντως ήταν το καλύτερο τριήμερο που έχω περάσει τα τελευταία χρόνια!!:up:Φυσικά η μεγαλύτερη απόλαυση ήταν στης Νεκταρίας τον παράδεισο!!Επειδή είμαι κουρασμένη σήμερα θα σας πω λεπτομέρειες αύριο.
Ο Ντουράν πάντως σε ολο το ταξίδι ήταν άψογος!!Η μεγάλη φάση ήταν όταν πρωτοσυναντήθηκε με την Cammy!Με τον που τον ειδε πήγε και κρύφτηκε τρέχοντας!!:lol:Ο μικρός ούτε που της έδωσε σημασία,άρχισε να εξερευνά το σπίτι και μετά πήγε και κρύφτηκε κατω απο ένα επιπλάκι!Πάει και η Cammy και αρχίζει τα χου και τα μουγκρητά!Για καμιά ώρα μπαινόβγαινε ο μικρός και η άλλη τον κυνηγούσε και τον πειραζε αλλά αυτός σημασία!!:cool:Εδώ και κανά μισάωρο όμως ρίχνουν τρελό κυνηγητό..Η Cammy τον έχει ζαλίσει τον καημένο.Φυσικά ξεθάρρεψε και αυτός και της έκανε αρκετά χου!!Τώρα τα έχω χωρίσει γιατί θα θέλει να ξεκουραστεί το μωρό..Ούτε να φάει δεν το άφησε το καημενούλι!!:(Ο Ντουράν πήγε και ξάπλωσε διπλα στη μαμά μου και η Cammy ξαπλώνει στο χαλί εδω δίπλα μου!!:)

Λοιπόν,επειδή είμαι πολύ κουρασμένη πάω για ύπνο και αύριο με το καλό θα σας πω τις εντυπώσεις μου απο αυτό το υπέροχο τριήμερο!:up:
Καλό βράδυ σε όλους!!:happy:

Εχει κανά 3ωρο που γύρισα απο Αθήνα!Τί να σας πω βρε παιδιά...Οτι και να πω λίγο θα είναι.Πάντως ήταν το καλύτερο τριήμερο που έχω περάσει τα τελευταία χρόνια!!:up:Φυσικά η μεγαλύτερη απόλαυση ήταν στης Νεκταρίας τον παράδεισο!!Επειδή είμαι κουρασμένη σήμερα θα σας πω λεπτομέρειες αύριο.
Ο Ντουράν πάντως σε ολο το ταξίδι ήταν άψογος!!Η μεγάλη φάση ήταν όταν πρωτοσυναντήθηκε με την Cammy!Με τον που τον ειδε πήγε και κρύφτηκε τρέχοντας!!:lol:Ο μικρός ούτε που της έδωσε σημασία,άρχισε να εξερευνά το σπίτι και μετά πήγε και κρύφτηκε κατω απο ένα επιπλάκι!Πάει και η Cammy και αρχίζει τα χου και τα μουγκρητά!Για καμιά ώρα μπαινόβγαινε ο μικρός και η άλλη τον κυνηγούσε και τον πειραζε αλλά αυτός σημασία!!:cool:Εδώ και κανά μισάωρο όμως ρίχνουν τρελό κυνηγητό..Η Cammy τον έχει ζαλίσει τον καημένο.Φυσικά ξεθάρρεψε και αυτός και της έκανε αρκετά χου!!Τώρα τα έχω χωρίσει γιατί θα θέλει να ξεκουραστεί το μωρό..Ούτε να φάει δεν το άφησε το καημενούλι!!:(Ο Ντουράν πήγε και ξάπλωσε διπλα στη μαμά μου και η Cammy ξαπλώνει στο χαλί εδω δίπλα μου!!:)

Καλως τον δεχτηκατε λοιπον:up:
και σας ευχομαι σε ολους εκει να τον χαιρεστε και να σας χαιρετε και εκεινος για παντα;),να περασετε τα καλυτερα:D,πολλα φιλακια απο τον Ελβιν να του πειτε:)(το μωρο μου)του λειπει ηδη λεει :Pααχαχαχαχα:lol:

Λοιπόν,επειδή είμαι πολύ κουρασμένη πάω για ύπνο και αύριο με το καλό θα σας πω τις εντυπώσεις μου απο αυτό το υπέροχο τριήμερο!:up:
Καλό βράδυ σε όλους!!:happy:

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση σε ολους σας:up:
περιμενουμε αυριο λεπτομερειες:D απο την πρωτη του μερα στο νεο του και για παντα απο εδω και περα σπιτι του.;)

Στέλλα μου καλώς τον δέχθηκες στο νέο του σπιτάκι! Να είστε όλοι σας καλά και να περασετε μαζί πολλά πολλά χρονια γεματα χαρές και τρυφερότητα!!! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back