Καλησπέρα κι απο μένα!

Εχει κανά 3ωρο που γύρισα απο Αθήνα!Τί να σας πω βρε παιδιά...Οτι και να πω λίγο θα είναι.Πάντως ήταν το καλύτερο τριήμερο που έχω περάσει τα τελευταία χρόνια!!

Φυσικά η μεγαλύτερη απόλαυση ήταν στης Νεκταρίας τον παράδεισο!!Επειδή είμαι κουρασμένη σήμερα θα σας πω λεπτομέρειες αύριο.
Ο Ντουράν πάντως σε ολο το ταξίδι ήταν άψογος!!Η μεγάλη φάση ήταν όταν πρωτοσυναντήθηκε με την Cammy!Με τον που τον ειδε πήγε και κρύφτηκε τρέχοντας!!

Ο μικρός ούτε που της έδωσε σημασία,άρχισε να εξερευνά το σπίτι και μετά πήγε και κρύφτηκε κατω απο ένα επιπλάκι!Πάει και η Cammy και αρχίζει τα χου και τα μουγκρητά!Για καμιά ώρα μπαινόβγαινε ο μικρός και η άλλη τον κυνηγούσε και τον πειραζε αλλά αυτός σημασία!!

Εδώ και κανά μισάωρο όμως ρίχνουν τρελό κυνηγητό..Η Cammy τον έχει ζαλίσει τον καημένο.Φυσικά ξεθάρρεψε και αυτός και της έκανε αρκετά χου!!Τώρα τα έχω χωρίσει γιατί θα θέλει να ξεκουραστεί το μωρό..Ούτε να φάει δεν το άφησε το καημενούλι!!

Ο Ντουράν πήγε και ξάπλωσε διπλα στη μαμά μου και η Cammy ξαπλώνει στο χαλί εδω δίπλα μου!!