EL GATO
Διάσημο μέλος
Για την Cammy λες Παύλο ε;;![]()
Oλα τα καταλαβαινεις εσυ....
Ατιμουτσικο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isabella Hillmayr
Νεοφερμένο μέλος
Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη.
Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats![]()
Ναι αλλα τωρα και καιρο ο Sebastianούλης μας ειναι ο δικος μας ΓΑΤΑΡΟΣ..... Ευχαριστουμε Νεκταρια. Η Elisabeth σου
ομως ειναι ΚΟΥΚΛΑ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Καλως μας ηρθες Isabella στο Μειν Κουν clubΝαι αλλα τωρα και καιρο ο Sebastianούλης μας ειναι ο δικος μας ΓΑΤΑΡΟΣ..... Ευχαριστουμε Νεκταρια. Η Elisabeth σου
ομως ειναι ΚΟΥΚΛΑ!!!
Σαν χτες μου φαινεται που ηρθες σπιτι μας και πηρες τον λατρεμενο Σεμπαστιαν.Βαλε μας και φωτογραφιες να τον θαυμασουμε παλι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Ναι ναι!!! Βάλε μας φωτογραφίες να τον καμαρώσουμε τον γατούλη σου!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Isabella Hillmayr
Νεοφερμένο μέλος
Καλώς μας ήρθες!!!
Ναι ναι!!! Βάλε μας φωτογραφίες να τον καμαρώσουμε τον γατούλη σου!!![]()
Ευχαριστω!!!! Τι κανει η Νάλα? Κουκλα σκετη! Ειμασταν και γειτονες στο show. Εαν εισαι στην Σαλαμινα κρατα μας μια θεση ελεύθερη διπλα σου να μη ειμαστε μονοι
. Θα χαρω να σας(?) δω. Και αφου το ζήτήσατε ...https://www.panoramio.com./photo/17446155
ΥΓ Δεν ξερω να γραφω ελληνικα καλα - τα διαβαζω και τα μιλάω

Isabella Hillmayr
Νεοφερμένο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Τις είδα όλες τις φωτο και τον καμάρωσα!!! Είναι ένας πανεμορφος κούκλαρος!!!
Οσο για τις θέσεις καλή μου αυτές νομίζω είναι απο πριν προκαθορισμένες απο τους διοργανωτές της έκθεσης. Αλλα θα είμαστε μια όμορφη παρέα όλοι μαζί.
Τώρα μάλιστα που θα γνωριστεις και με τα άλλα μελη εδώ στο φόρουμ θα δεις τι μεγάλη χαρά θα εχεις!!
Θα δω λοιπον ξανά τον υπέροχο Σεμπάστιαν και εμεις θα φέρουμε τον Πέρση πάλι και τον Σεβάχ το νέο μέλος της γατοπαρέας μας!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ο γατος σου ειναι πραγματικα υπεροχος...Κι απο οτι διαβαζω σας αρεσει κι εσας η Elizabeth ;Ειμαι θαυμαστρια της...

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Πωπωπω

κουκλαρος

και γαταρος

να τον χαιρεστε

ειναι υπεροχος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
τι παιδι ειναι αυτο ?

ποιανου ειναι αυτο το λιονταρακι ?
χριστουλη μου δεν νιωθω καλα !
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε Νεκταρία εγκεφαλικό θα πάθουμε πρωί πρωί!!
Τί κουκλος που είναι!Εχει τρομερή φάτσα και τέλεια χαίτη!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ωραιο πλασμα
επιμενω στο "παλαιο" τυπο των Κουν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Τυχερες οσες ερθουν και τον δουν απο κοντα.Ειναι γιος του Μαουρο και της Μπειμπυ
marzep
Δραστήριο μέλος

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Να εισαι σιγουρη γι`αυτο Μαρακι μουΕιναι οντως ΚΟΥΥΥΥΚΛΟΣ!Ε!Και με το στυλ των γονιων του που ειναι καταπλητικοι!(Μην νομισει καποιος οτι παω να παινεψω το σπιτι μου ομως,οταν θα πω οτι μεγαλωνει και το αντιπαλο δεος δηλ. ο Χαλβας)
μονο λιγη υπομονη κανε και στον χρονο απανω θα σουχει γινει ενας γαταρος μπουκια και συχωριο.Καμμια φωτογραφια καθονται να τα βγαλεις?Τα πεθυμησα μωρε

marzep
Δραστήριο μέλος
Σιγα μην και καθονται για φωτογραφια!ΜΟΝΟ οταν κοιμονται καθονται,αλλα δε με χαλαει καθολου,αφου παω και χουφτωνω ασπρες κοιλιτσες και ροζ πατουσιτσεςΝα εισαι σιγουρη γι`αυτο Μαρακι μουμονο λιγη υπομονη κανε και στον χρονο απανω θα σουχει γινει ενας γαταρος μπουκια και συχωριο.
Καμμια φωτογραφια καθονται να τα βγαλεις?Τα πεθυμησα μωρε![]()

!Και τους αρεσει κιολας τα νουμερα,α τα νουμερα
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool