Τα Μaine Coon-άκια!!

Βρε Στελλα, οταν η Νεκταρια λεει "δικος μου", εννοει πως καποιος τον πηρε απο εκεινη.

Ακριβως !!! Οπως τα λες ειναι Παυλο μου.Μπηκατε στο σαιτ να δειτε κι αλλες? Οχι,για να δειτε τι γαταρους βγαζει το Nektarcats:up:

:P Ναι αλλα τωρα και καιρο ο Sebastianούλης μας ειναι ο δικος μας ΓΑΤΑΡΟΣ..... Ευχαριστουμε Νεκταρια. Η Elisabeth σου ;) ομως ειναι ΚΟΥΚΛΑ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:P Ναι αλλα τωρα και καιρο ο Sebastianούλης μας ειναι ο δικος μας ΓΑΤΑΡΟΣ..... Ευχαριστουμε Νεκταρια. Η Elisabeth σου ;) ομως ειναι ΚΟΥΚΛΑ!!!
Καλως μας ηρθες Isabella στο Μειν Κουν club:)Σαν χτες μου φαινεται που ηρθες σπιτι μας και πηρες τον λατρεμενο Σεμπαστιαν.Βαλε μας και φωτογραφιες να τον θαυμασουμε παλι.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς μας ήρθες!!!:D
Ναι ναι!!! Βάλε μα
ς φωτογραφίες να τον καμαρώσουμε τον γατούλη σου!!:up:
congrats_kitty.gif

Να μερικες photo με θεμα τα main-coon

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 38
  • images.jpg
    images.jpg
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • images1.jpg
    images1.jpg
    2,4 KB · Εμφανίσεις: 37
  • images3.jpg
    images3.jpg
    2,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • images4.jpg
    images4.jpg
    2,3 KB · Εμφανίσεις: 39
Καλώς μας ήρθες!!!:D
Ναι ναι!!! Βάλε μας φωτογραφίες να τον καμαρώσουμε τον γατούλη σου!!:up:

:) Ευχαριστω!!!! Τι κανει η Νάλα? Κουκλα σκετη! Ειμασταν και γειτονες στο show. Εαν εισαι στην Σαλαμινα κρατα μας μια θεση ελεύθερη διπλα σου να μη ειμαστε μονοι :happy:. Θα χαρω να σας(?) δω. Και αφου το ζήτήσατε ...
https://www.panoramio.com./photo/17446155
ΥΓ Δεν ξερω να γραφω ελληνικα καλα - τα διαβαζω και τα μιλάω :redface:

Και αφου το ζήτήσατε ...
17446170

https://www.panoramio.com./photo/17446170

Τις είδα όλες τις φωτο και τον καμάρωσα!!! Είναι ένας πανεμορφος κούκλαρος!!!:up: Οσο για τις θέσεις καλή μου αυτές νομίζω είναι απο πριν προκαθορισμένες απο τους διοργανωτές της έκθεσης. Αλλα θα είμαστε μια όμορφη παρέα όλοι μαζί.:) Τώρα μάλιστα που θα γνωριστεις και με τα άλλα μελη εδώ στο φόρουμ θα δεις τι μεγάλη χαρά θα εχεις!!:D
Θα δω λοιπον ξανά τον υπέροχο Σεμπάστιαν και εμεις θα φέρουμε τον Πέρση πάλι και τον Σεβάχ το νέο μέλος της γατοπαρέας μας!:rolleyes:

Καλωσηρθατε!
Ο γατος σου ειναι πραγματικα υπεροχος...Κι απο οτι διαβαζω σας αρεσει κι εσας η Elizabeth ;Ειμαι θαυμαστρια της...:P

moz-screenshot.jpg

:blink::blink::blink::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

ρε παιδια μπηκα πρωτη φορα κ επαθα την πλακα μου.

τι παιδι ειναι αυτο ? :inlove:

ποιανου ειναι αυτο το λιονταρακι ?

χριστουλη μου δεν νιωθω καλα !

Βρε Νεκταρία εγκεφαλικό θα πάθουμε πρωί πρωί!!:PΤί κουκλος που είναι!Εχει τρομερή φάτσα και τέλεια χαίτη!!!:up::up::up:

Ειναι απλα ΘΕΟΣ:up:
Τυχερες οσες ερθουν και τον δουν απο κοντα.Ειναι γιος του Μαουρο και της Μπειμπυ

Ειναι οντως ΚΟΥΥΥΥΚΛΟΣ!Ε!Και με το στυλ των γονιων του που ειναι καταπλητικοι!(Μην νομισει καποιος οτι παω να παινεψω το σπιτι μου ομως,οταν θα πω οτι μεγαλωνει και το αντιπαλο δεος δηλ. ο Χαλβας:lol::lol::lol:)

Ειναι οντως ΚΟΥΥΥΥΚΛΟΣ!Ε!Και με το στυλ των γονιων του που ειναι καταπλητικοι!(Μην νομισει καποιος οτι παω να παινεψω το σπιτι μου ομως,οταν θα πω οτι μεγαλωνει και το αντιπαλο δεος δηλ. ο Χαλβας:lol::lol::lol:)
Να εισαι σιγουρη γι`αυτο Μαρακι μου:up:μονο λιγη υπομονη κανε και στον χρονο απανω θα σουχει γινει ενας γαταρος μπουκια και συχωριο.
Καμμια φωτογραφια καθονται να τα βγαλεις?Τα πεθυμησα μωρε:(

Να εισαι σιγουρη γι`αυτο Μαρακι μου:up:μονο λιγη υπομονη κανε και στον χρονο απανω θα σουχει γινει ενας γαταρος μπουκια και συχωριο.
Καμμια φωτογραφια καθονται να τα βγαλεις?Τα πεθυμησα μωρε:(
Σιγα μην και καθονται για φωτογραφια!ΜΟΝΟ οταν κοιμονται καθονται,αλλα δε με χαλαει καθολου,αφου παω και χουφτωνω ασπρες κοιλιτσες και ροζ πατουσιτσες:D:D:D:D!Και τους αρεσει κιολας τα νουμερα,α τα νουμερα:happy:

Βολτες θα κανουμε?καλα εδω πως καθονταν? δλδ τι καθονταν, εβγαζα 50 φωτο για να ξεχωρησω 3-4 αντε 5:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back