Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ειδες Δωριτσα μου ποσο σε ξεγελαει ο Σειριος?Γι`αυτο σε φαγαμε να κατεβεις στην εκθεσηΕυχαριστουμε...
Ποια εννοεις ειναι η αγαπημενη σου ρατσα μετα τα Μεην Κουν,μπερδευτηκα.![]()
Σιγουρα θα σκισει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Παύλο! Τι τέλειος είναι ο Μούψης! Ποσο μεγάλωσε καλέ!!! Ναι δίκιο έχει η Νεκταρία. Βάλε στην υπογραφή σου μια απο αυτές τις φωτογραφίες τις καινούργιες!![]()
Σε ευχαριστουμε Αναστασια μου.
Μου ειπε η Νεκταρια για την υπογραφη, αλλα δεν το καταφερνω ακομα. Καλα, θα το βρω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ευχαριστουμε Νεκταρινι,ελπιζω να σκισει στο διαγωνισμο,κι οχι τους κριτες...

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ω,πολυ μας τιματε αλλα ο Σειριος ειναι κεραμιδογατος!
Ευχαριστουμε Νεκταρινι,ελπιζω να σκισει στο διαγωνισμο,κι οχι τους κριτες...![]()
Δεν μιλας σοβαρα τωρα!
Νομιζα οτι ειναι British! Sorry, αλλα σου λεω αληθεια πως αυτο νομιζα. Τωρα τον συμπαθω περισσοτερο.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Ειδες Δωριτσα μου ποσο σε ξεγελαει ο Σειριος?Γι`αυτο σε φαγαμε να κατεβεις στην εκθεσηΣιγουρα θα σκισει
![]()
Μιλα και συ και με αφηνεις και γινομαι ρεζιλι στην κοπελα.

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μόνο πρόβλημα είναι αν δέχονται ζώα στο ξενοδοχείο που θα μένει ο Γιώργος,γιατί δε λέει να κατέβω Αθήνα και να μην μείνω μαζί του...Αύριο θα πάρω τηλ.να μάθω λεπτομέρειες.Καλά ρε Παύλο είναι δυνατόν να φέρνουμε εμείς τα μωρά μας απο τόσο μακρυά και εσύ που είσαι στην πηγή να μην φέρνεις το Μούψη;
Τι φοβάσαι,μην ταλαιπωρηθεί;Βγάλτον και λίγο απο το σπίτι να κοινωνικοποιηθεί το παιδί!!
EL GATO
Διάσημο μέλος
Ναι παιδιά,το σκέφτομαι να τα κατεβάσω μετά απο πολύ ψήσιμο απο τη Νεκταρία!Το μόνο πρόβλημα είναι αν δέχονται ζώα στο ξενοδοχείο που θα μένει ο Γιώργος,γιατί δε λέει να κατέβω Αθήνα και να μην μείνω μαζί του...Αύριο θα πάρω τηλ.να μάθω λεπτομέρειες.
Καλά ρε Παύλο είναι δυνατόν να φέρνουμε εμείς τα μωρά μας απο τόσο μακρυά και εσύ που είσαι στην πηγή να μην φέρνεις το Μούψη;Τι φοβάσαι,μην ταλαιπωρηθεί;Βγάλτον και λίγο απο το σπίτι να κοινωνικοποιηθεί το παιδί!!
![]()
Απολυτως τιποτα δεν φοβαμαι. Ειναι ιδεολογικοι οι λογοι. Αλλα ας μην το αναλυσουμε εδω μεσα.
Ειδες τις φωτο του Μουψη?
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι τις είδα!!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!!Γάταρος έγινε!!!Και το χρωμα του τέλειο!!Απολυτως τιποτα δεν φοβαμαι. Ειναι ιδεολογικοι οι λογοι. Αλλα ας μην το αναλυσουμε εδω μεσα.
Ειδες τις φωτο του Μουψη?

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ναι τις είδα!!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!!Γάταρος έγινε!!!Και το χρωμα του τέλειο!!![]()
THNX, Στελλα μου!
staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε Νεκταρινι,ελπιζω να σκισει στο διαγωνισμο,κι οχι τους κριτες...![]()

Γιατι καλέ να γίνεις ρεζίλι? Επειδή είπες πως ο γάταρος αυτός μοιάζει με ράτσας? Μα είναι ράτσας " Σείριος ο βρετανορωσσάκος"Μιλα και συ και με αφηνεις και γινομαι ρεζιλι στην κοπελα.![]()
Και εγω όταν τον πρωτοείδα στο φόρουμ τρελαθηκα και ρώτησα τη Δώρα αν είναι ράτσας ρωσσικής. Ειναι σπάνιας ομορφιας και το εννοώ.

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Της λέω ΜΗ συνέχεια αλλά αυτή το βιολί της.Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην κάψει τα πατουσάκια της καμιά φορά στην εστία της κουζίνας.Είναι κεραμική και δεν ξέρω τί να κάνω για να μην έχουμε κανά ατυχημα καμιά μέρα...
staman2
Περιβόητο μέλος
Στέλλα μου όλα καλά? Λοιπόν ΄την ώρα που κάνει κάτι τέτοιο και ανεβαινει στον πάγκο κ εσύ δεν θες να το κάνει, να έχεις κρυμμένο ένα ψεκαστήρι με νερό και να την ψεκαζεις απότομα στη μούρη λέγοντας δυνατά και αυστηρά ΜΗ. Και σήκωσέ την από τις μασχάλες απότομα και φύσηξε της στη μούρη. Εμένα πάντως αυτο έχει άμεσο αποτέλεσμα στην εκπαίδευσή τους. ΤΟ λένε και οι εκπαιδευτές.Γμτ η Cammy ανεβαίνει τις τελευταίες μέρες συνέχεια πάνω στον πάγκο της κουζίνας και αλωνίζει!Της λέω ΜΗ συνέχεια αλλά αυτή το βιολί της.Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην κάψει τα πατουσάκια της καμιά φορά στην εστία της κουζίνας.Είναι κεραμική και δεν ξέρω τί να κάνω για να μην έχουμε κανά ατυχημα καμιά μέρα...
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ο Σειριος δεν ειναι British Shorthair ή και εγω εχω μπερδευτει? Ε, αυτη τη ρατσα εννοω. Και το δικο σου χρωμα και το silver tabby.
Ειδες Δωριτσα μου ποσο σε ξεγελαει ο Σειριος?Γι`αυτο σε φαγαμε να κατεβεις στην εκθεσηΣιγουρα θα σκισει
![]()
Δωρα θα εχεις προβλημα με το Σειριο στην ΕκθεσηΔεν μιλας σοβαρα τωρα!
Νομιζα οτι ειναι British! Sorry, αλλα σου λεω αληθεια πως αυτο νομιζα. Τωρα τον συμπαθω περισσοτερο.

moukelis
Επιφανές μέλος

Μπορει να ειμαστε συμμετοχη-μπαλαντερ,να περασουμε για λιγο απο δυο-τρεις κατηγοριες...

staman2
Περιβόητο μέλος

Καλα χριστιανή μου! Μια φορά με είδε το παιδί και έκανε χου. Δεν χάλασε κι ο κόσμος! Ηταν και ταλαιπωρημένος! Τώρα που θα τον δω θα του τραγουδάω και θα με λατρέψει. ΕΠίσης θα του πω πως είμαι η μεγαλη πεθερά της αδερφής του και όλα θα πάνε καλα.Σιγα βρε ειπες οτι ειναι βρετανακι και θιχτηκαμε νομιζεις;Ισα ισα,μας εκανες κοπλιμεντο.Να του το πεις απο κοντα οτι τον συμπαθεις πιο πολυ τοτε,μηπως και σε συμπαθησει κι αυτος(μονο μην εισαι μαζι με την Αναστασια που την εχει στη μπουκα...)

moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Εγώ θα τα ΒΡΩ με τον Σείριο κι εσύ θα λυσάξεις. !!! Ετσι για να μάθεις κυρία μουΩχου αμα του τραγουδησεις κιολας,εκει να δεις χου!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλημέρα Αναστασία μου!Στέλλα μου όλα καλά? Λοιπόν ΄την ώρα που κάνει κάτι τέτοιο και ανεβαινει στον πάγκο κ εσύ δεν θες να το κάνει, να έχεις κρυμμένο ένα ψεκαστήρι με νερό και να την ψεκαζεις απότομα στη μούρη λέγοντας δυνατά και αυστηρά ΜΗ. Και σήκωσέ την από τις μασχάλες απότομα και φύσηξε της στη μούρη. Εμένα πάντως αυτο έχει άμεσο αποτέλεσμα στην εκπαίδευσή τους. ΤΟ λένε και οι εκπαιδευτές.![]()
Ολα καλά!Τί κάνουν τα γατουλίνια σου;Eυχαριστώ για τη συμβουλή,θα την εφαρμόσω σήμερα κιόλας!
Cammy ετοιμάσου για βροχή!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool