marzep
Δραστήριο μέλος
Βολτες θα κανουμε?καλα εδω πως καθονταν? δλδ τι καθονταν, εβγαζα 50 φωτο για να ξεχωρησω 3-4 αντε 5![]()

Ασε,εγω αντι να φωτογραφιζω απλα ζουλαω!!!Στις 50 κρατας 3-4 στις 5 ποσες???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Καλημερα ΚουναρεΚαλημερα Coons!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλημέρα κι απο την coonitsa!!!![]()
Coonιτσα, ακομα να αλλαξεις την φωτο? Δε φαινονται τα παιδια εκει.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Coonare πρέπει πρώτα να βρω χρόνο και διάθεση να τα βγάλω καινούργιες φωτό και μετά να τις περάσω.Αλλά κάθονται τα σκασμενα όταν εγώ μπορώ;Δεν κάθονται.Μόνο κοιμισμένα είναι ήσυχα!Coonιτσα, ακομα να αλλαξεις την φωτο? Δε φαινονται τα παιδια εκει.

EL GATO
Διάσημο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Κριμα που δεν τον κατεβαζεις....θα υπαρχει βραβειο "Καλυτερη γεννα" Θα διαγωνιζοταν με την CammyΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Ειναι τελειος...δεν υπαρχουν λεξεις να πω....μοιαζει της μαμας του,ιδια εκφραση εχουνΚριμα που δεν τον κατεβαζεις....θα υπαρχει βραβειο "Καλυτερη γεννα" Θα διαγωνιζοταν με την Cammy
Καταρχην σε ευχαριστω πολυ Νεκταρια μου!
Τωρα, οσον αφορα στο υπογραμμισμενο ημουν 100% σιγουρος οτι θα μου το ελεγες.
Γιατι, θα κατεβει η Cammy? Ή μηπως εννοεις, αν κατεβαινε και εκεινη?
moukelis
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Πω πω ο Μούψης εχει γινει ΑΨΟΓΟΣ!![]()
Ευχαριστω πολυ!
Και ο Σειριος σου ομως, δεν παιζεται. Μετα τα Maine Coon, ειναι η αγαπημενη μου ρατσα.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να κατεβει μαζι με τον Ντουραν.
A, πολυ ωραια!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Γιατι δεν βαζεις μια απο τις παραπανω φωτο στην υπογραφη σου?
Αμα σου πω πως δεν ξερω πως γινεται...
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε...Ευχαριστω πολυ!
Και ο Σειριος σου ομως, δεν παιζεται. Μετα τα Maine Coon, ειναι η αγαπημενη μου ρατσα.

Ποια εννοεις ειναι η αγαπημενη σου ρατσα μετα τα Μεην Κουν,μπερδευτηκα.

staman2
Περιβόητο μέλος
Δεν είναι τέλειος γάτος? Και πού να τον δεις κι από κοντά. Είχα παθει πλάκα οταν τον πρωτοείδα!ρε παιδια μπηκα πρωτη φορα κ επαθα την πλακα μου.
τι παιδι ειναι αυτο ?
ποιανου ειναι αυτο το λιονταρακι ?
χριστουλη μου δεν νιωθω καλα !

Μαρία μου και τα δικά σου τέτοιοι γάταροι θα γίνουν. Εϊναι πανέμορφα και τα δυο! Να τα χαίρεσαι!Ειναι οντως ΚΟΥΥΥΥΚΛΟΣ!Ε!Και με το στυλ των γονιων του που ειναι καταπλητικοι!(Μην νομισει καποιος οτι παω να παινεψω το σπιτι μου ομως,οταν θα πω οτι μεγαλωνει και το αντιπαλο δεος δηλ. ο Χαλβας)

Παύλο! Τι τέλειος είναι ο Μούψης! Ποσο μεγάλωσε καλέ!!! Ναι δίκιο έχει η Νεκταρία. Βάλε στην υπογραφή σου μια απο αυτές τις φωτογραφίες τις καινούργιες!

Στέλλα τι νέα υπεροχα είναι αυτά!! Θα φέρεις τα μωρά σου??? Θα είναι πολύ όμορφο αυτο!!! ΜΠΡΑΒΟ....

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ευχαριστουμε...
Ποια εννοεις ειναι η αγαπημενη σου ρατσα μετα τα Μεην Κουν,μπερδευτηκα.![]()
Ο Σειριος δεν ειναι British Shorthair ή και εγω εχω μπερδευτει? Ε, αυτη τη ρατσα εννοω. Και το δικο σου χρωμα και το silver tabby.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool