Τα Μaine Coon-άκια!!

Βολτες θα κανουμε?καλα εδω πως καθονταν? δλδ τι καθονταν, εβγαζα 50 φωτο για να ξεχωρησω 3-4 αντε 5:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ασε,εγω αντι να φωτογραφιζω απλα ζουλαω!!!Στις 50 κρατας 3-4 στις 5 ποσες???:redface::redface::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Coons!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κι απο την coonitsa!!!:P

Καλημέρα κι απο την coonitsa!!!:P

Coonιτσα, ακομα να αλλαξεις την φωτο? Δε φαινονται τα παιδια εκει.

Coonιτσα, ακομα να αλλαξεις την φωτο? Δε φαινονται τα παιδια εκει.
Coonare πρέπει πρώτα να βρω χρόνο και διάθεση να τα βγάλω καινούργιες φωτό και μετά να τις περάσω.Αλλά κάθονται τα σκασμενα όταν εγώ μπορώ;Δεν κάθονται.Μόνο κοιμισμένα είναι ήσυχα!:mad::P:P

Νεος Μουψης

Συνημμένα

• IMG_0567.jpg
    IMG_0567.jpg
    512 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_0565.jpg
    IMG_0565.jpg
    533,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_0558.jpg
    IMG_0558.jpg
    606,4 KB · Εμφανίσεις: 23
Περισσοτερος Μουψης

Συνημμένα

• IMG_0554.jpg
    IMG_0554.jpg
    539,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • IMG_0550.jpg
    IMG_0550.jpg
    547,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_0544.jpg
    IMG_0544.jpg
    566,6 KB · Εμφανίσεις: 27
Ειναι τελειος...δεν υπαρχουν λεξεις να πω....μοιαζει της μαμας του,ιδια εκφραση εχουν:up:Κριμα που δεν τον κατεβαζεις....θα υπαρχει βραβειο "Καλυτερη γεννα" Θα διαγωνιζοταν με την Cammy

Ειναι τελειος...δεν υπαρχουν λεξεις να πω....μοιαζει της μαμας του,ιδια εκφραση εχουν:up:Κριμα που δεν τον κατεβαζεις....θα υπαρχει βραβειο "Καλυτερη γεννα" Θα διαγωνιζοταν με την Cammy

Καταρχην σε ευχαριστω πολυ Νεκταρια μου!
Τωρα, οσον αφορα στο υπογραμμισμενο ημουν 100% σιγουρος οτι θα μου το ελεγες.
Γιατι, θα κατεβει η Cammy? Ή μηπως εννοεις, αν κατεβαινε και εκεινη?

Πω πω ο Μούψης εχει γινει ΑΨΟΓΟΣ!:up:

Πω πω ο Μούψης εχει γινει ΑΨΟΓΟΣ!:up:

Ευχαριστω πολυ!

Και ο Σειριος σου ομως, δεν παιζεται. Μετα τα Maine Coon, ειναι η αγαπημενη μου ρατσα.

Υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να κατεβει μαζι με τον Ντουραν.

Γιατι δεν βαζεις μια απο τις παραπανω φωτο στην υπογραφη σου?

Γιατι δεν βαζεις μια απο τις παραπανω φωτο στην υπογραφη σου?

Αμα σου πω πως δεν ξερω πως γινεται...

πηγαινε στη κεντρικη σελιδα πατα στα προσωπικα σου μηνυματα-επεξεργασια υπογραφης-κατω -κατω λεει αναζητηση -βρες την εικονα που θες και αποθηκευση.

Ευχαριστω πολυ!

Και ο Σειριος σου ομως, δεν παιζεται. Μετα τα Maine Coon, ειναι η αγαπημενη μου ρατσα.
Ευχαριστουμε...:redface:
Ποια εννοεις ειναι η αγαπημενη σου ρατσα μετα τα Μεην Κουν,μπερδευτηκα.:confused:

ρε παιδια μπηκα πρωτη φορα κ επαθα την πλακα μου.

τι παιδι ειναι αυτο ? :inlove:

ποιανου ειναι αυτο το λιονταρακι ?

χριστουλη μου δεν νιωθω καλα !
Δεν είναι τέλειος γάτος? Και πού να τον δεις κι από κοντά. Είχα παθει πλάκα οταν τον πρωτοείδα!:)

Ειναι οντως ΚΟΥΥΥΥΚΛΟΣ!Ε!Και με το στυλ των γονιων του που ειναι καταπλητικοι!(Μην νομισει καποιος οτι παω να παινεψω το σπιτι μου ομως,οταν θα πω οτι μεγαλωνει και το αντιπαλο δεος δηλ. ο Χαλβας:lol::lol::lol:)
Μαρία μου και τα δικά σου τέτοιοι γάταροι θα γίνουν. Εϊναι πανέμορφα και τα δυο! Να τα χαίρεσαι!:up:

Παύλο! Τι τέλειος είναι ο Μούψης! Ποσο μεγάλωσε καλέ!!! Ναι δίκιο έχει η Νεκταρία. Βάλε στην υπογραφή σου μια απο αυτές τις φωτογραφίες τις καινούργιες! :up:

Στέλλα τι νέα υπεροχα είναι αυτά!! Θα φέρεις τα μωρά σου??? Θα είναι πολύ όμορφο αυτο!!! ΜΠΡΑΒΟ....:up::up:

Ευχαριστουμε...:redface:
Ποια εννοεις ειναι η αγαπημενη σου ρατσα μετα τα Μεην Κουν,μπερδευτηκα.:confused:

Ο Σειριος δεν ειναι British Shorthair ή και εγω εχω μπερδευτει? Ε, αυτη τη ρατσα εννοω. Και το δικο σου χρωμα και το silver tabby.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back