ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.301 25-02-09 15:15 Οσον αφορά και το νήμα με θέμα το σεξ οι moderators είναι υπεύθυνοι πιστεύω για το αν θα κλειδωθεί το θέμα ή όχι.Πάντως κι εγώ είχα τις επιφυλάξεις μου όταν ανοίχτηκε το θέμα για το πόσο καιρός θα περάσει μέχρι να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.Να πω την αλήθεια δεν είχα στο νου μου τα παιδιά που μπαίνουν γιατί θεώρησα ότι θα το προσπεράσουν λόγω ότι δεν έχουν τη σχετική εμπειρία να μιλήσουν σχετικά αλλά απο την άλλη σκέφτηκα ότι και καλά που κολλάει το θέμα αυτο σε σάιτ για γάτες!Δε βγάζω τον εαυτο μου έξω γιατι πόσταρα κι εγώ κανά 2 - 3 φορές εκεί.Πως να το κάνουμε το αντικείμενο είναι τραβηχτικό!!Αλλά μετά που διάβασα τις απόψεις των παιδιών σκέφτηκα τις δικιές μου κόρες και προβληματίστηκα πολύ...Ελπίζω να βρεθεί μια σωστή λύση και για τις 2 πλευρές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.302 25-02-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα μπει η Νεκταρια και θα τραβα τα μαλλια της η γυναικα.... Click για ανάπτυξη... Kαραφλιασα Παυλο μου Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στο Κουκλάκι είδα ψεύτικες βρε!!Πιο πριν στης Αναστασίας που είμασταν!Ο Τίμυ έδεινε σόου με τα κουκλάκια του!!Είδα κι ένα άλλο το βράδυ στο ξενοδοχείο αλλά δεν ήταν γάτου!!! Click για ανάπτυξη... Ξεσαλωσαμε παιδια.....λετε λογω καρναβαλιου να επιτρεποναι? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία με το τρέξιμο που ρίχνει με την έκθεση χαμπάρι δε θα πάρει!Αλλά ούτως ή άλλως και μέσα να ήταν σίγουρα θα γούσταρε τη συζήτηση αυτή!!!Ετσι δεν είναι Νεκταρίνι;Θα είχε και πληροφορίες να μας δώσει περί γατήσιου μορίου σαν πιο ειδική!!! Click για ανάπτυξη... Ε οχι και χαμπαρι Ναι θα γουσταρα δεν λεω ,αλλα απο κοντα καλυτερα.Οσο για πληροφοριες να σας δωσω οσες θελετε.Ο Τρου ναναι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #4.303 25-02-09 19:47 Και μια που μπηκα στο τρυπακι και γραφω να σας πω επ ευκαιρεια οτι χτες ειμασταν με τη Χριστινα στην Αναστασια.Μωρε αν δεν ειχε η Χριστινα σχολειο ακομα εκει θα ειμασταν.Φοβερη οικοδεσποινα,ειχε αναψει και κερια για ατμοσφαιραΠρωτα μας υποδεχτηκε ο ΤιμακοςΚαλα ε ,τι γατος ειναι αυτος μες στη καρδια μου.Ο Σεβαχ ονειρεμενος γατος ,ονειρεμενο χρωμα.Ανασκελα στην αγκαλια μου.....λιγες γατες σε εμπιστευονται.Στομα εχει και μιλια δεν εχει,ποιος αλλος ?ο Περσηςσαν μια τεραστια χνουδομπαλακαι τελος η Κ.Ναλα που δεν ηθελε και πολλα -πολλα.Τα ματια της ολα τα λεφτα.Και τελος η Λουσυ,στην αρχη δεν σταματησε να μας μαλωνει,και καλα εκανε μας ηξερε κι απο χτες?Γιναμε γρηγορα φιλες ομως.Ειδαμε ενα ζεστο σπιτικο και μια πιο ζεστη οικογενειαΕιναι μια φιλια που ξεκινησε πριν λιγους μηνες και ευχομαι να κρατησει για παντα. Φιλακια Αναστασακο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.304 26-02-09 08:22 Καλημερα Κουνακια! Παντως Νεκταρια, εισαι Μεγαλη Γατομανα....για να σε συμπαθησει ο Τιμυ και να σε κανει κολλητη, εισαι Μεγαλη Γατομανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.305 26-02-09 08:50 Καλημερα κουνακια! Νεκταρια θα μας βαλεις τιποτα φωτο απο την εκθεση;Πως ηταν;Πολλοι συμμετεχοντες;Ωραιες γατες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:39 Ο EL GATO έγραψε: #4.306 26-02-09 09:39 Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #4.307 26-02-09 09:42 Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:43 Ο EL GATO έγραψε: #4.308 26-02-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Click για ανάπτυξη... Ποτε προλαβες και το ειδες? Εχει οσο λευκο ειχε παντα. Στην κοιλια του κυριως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.309 26-02-09 09:46 Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Η ιβανα έγραψε: #4.310 26-02-09 09:47 πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:48 Ο EL GATO έγραψε: #4.311 26-02-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Click για ανάπτυξη... 5 μηνων και 20 ημερων (περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:49 Ο EL GATO έγραψε: #4.312 26-02-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #4.313 26-02-09 09:50 Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οσον αφορά και το νήμα με θέμα το σεξ οι moderators είναι υπεύθυνοι πιστεύω για το αν θα κλειδωθεί το θέμα ή όχι.Πάντως κι εγώ είχα τις επιφυλάξεις μου όταν ανοίχτηκε το θέμα για το πόσο καιρός θα περάσει μέχρι να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.Να πω την αλήθεια δεν είχα στο νου μου τα παιδιά που μπαίνουν γιατί θεώρησα ότι θα το προσπεράσουν λόγω ότι δεν έχουν τη σχετική εμπειρία να μιλήσουν σχετικά αλλά απο την άλλη σκέφτηκα ότι και καλά που κολλάει το θέμα αυτο σε σάιτ για γάτες!Δε βγάζω τον εαυτο μου έξω γιατι πόσταρα κι εγώ κανά 2 - 3 φορές εκεί.Πως να το κάνουμε το αντικείμενο είναι τραβηχτικό!!Αλλά μετά που διάβασα τις απόψεις των παιδιών σκέφτηκα τις δικιές μου κόρες και προβληματίστηκα πολύ...Ελπίζω να βρεθεί μια σωστή λύση και για τις 2 πλευρές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:56 Η Νεκταρια έγραψε: #4.302 25-02-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα μπει η Νεκταρια και θα τραβα τα μαλλια της η γυναικα.... Click για ανάπτυξη... Kαραφλιασα Παυλο μου Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στο Κουκλάκι είδα ψεύτικες βρε!!Πιο πριν στης Αναστασίας που είμασταν!Ο Τίμυ έδεινε σόου με τα κουκλάκια του!!Είδα κι ένα άλλο το βράδυ στο ξενοδοχείο αλλά δεν ήταν γάτου!!! Click για ανάπτυξη... Ξεσαλωσαμε παιδια.....λετε λογω καρναβαλιου να επιτρεποναι? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία με το τρέξιμο που ρίχνει με την έκθεση χαμπάρι δε θα πάρει!Αλλά ούτως ή άλλως και μέσα να ήταν σίγουρα θα γούσταρε τη συζήτηση αυτή!!!Ετσι δεν είναι Νεκταρίνι;Θα είχε και πληροφορίες να μας δώσει περί γατήσιου μορίου σαν πιο ειδική!!! Click για ανάπτυξη... Ε οχι και χαμπαρι Ναι θα γουσταρα δεν λεω ,αλλα απο κοντα καλυτερα.Οσο για πληροφοριες να σας δωσω οσες θελετε.Ο Τρου ναναι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #4.303 25-02-09 19:47 Και μια που μπηκα στο τρυπακι και γραφω να σας πω επ ευκαιρεια οτι χτες ειμασταν με τη Χριστινα στην Αναστασια.Μωρε αν δεν ειχε η Χριστινα σχολειο ακομα εκει θα ειμασταν.Φοβερη οικοδεσποινα,ειχε αναψει και κερια για ατμοσφαιραΠρωτα μας υποδεχτηκε ο ΤιμακοςΚαλα ε ,τι γατος ειναι αυτος μες στη καρδια μου.Ο Σεβαχ ονειρεμενος γατος ,ονειρεμενο χρωμα.Ανασκελα στην αγκαλια μου.....λιγες γατες σε εμπιστευονται.Στομα εχει και μιλια δεν εχει,ποιος αλλος ?ο Περσηςσαν μια τεραστια χνουδομπαλακαι τελος η Κ.Ναλα που δεν ηθελε και πολλα -πολλα.Τα ματια της ολα τα λεφτα.Και τελος η Λουσυ,στην αρχη δεν σταματησε να μας μαλωνει,και καλα εκανε μας ηξερε κι απο χτες?Γιναμε γρηγορα φιλες ομως.Ειδαμε ενα ζεστο σπιτικο και μια πιο ζεστη οικογενειαΕιναι μια φιλια που ξεκινησε πριν λιγους μηνες και ευχομαι να κρατησει για παντα. Φιλακια Αναστασακο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.304 26-02-09 08:22 Καλημερα Κουνακια! Παντως Νεκταρια, εισαι Μεγαλη Γατομανα....για να σε συμπαθησει ο Τιμυ και να σε κανει κολλητη, εισαι Μεγαλη Γατομανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.305 26-02-09 08:50 Καλημερα κουνακια! Νεκταρια θα μας βαλεις τιποτα φωτο απο την εκθεση;Πως ηταν;Πολλοι συμμετεχοντες;Ωραιες γατες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:39 Ο EL GATO έγραψε: #4.306 26-02-09 09:39 Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #4.307 26-02-09 09:42 Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:43 Ο EL GATO έγραψε: #4.308 26-02-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Click για ανάπτυξη... Ποτε προλαβες και το ειδες? Εχει οσο λευκο ειχε παντα. Στην κοιλια του κυριως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.309 26-02-09 09:46 Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Η ιβανα έγραψε: #4.310 26-02-09 09:47 πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:48 Ο EL GATO έγραψε: #4.311 26-02-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Click για ανάπτυξη... 5 μηνων και 20 ημερων (περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:49 Ο EL GATO έγραψε: #4.312 26-02-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #4.313 26-02-09 09:50 Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα μπει η Νεκταρια και θα τραβα τα μαλλια της η γυναικα.... Click για ανάπτυξη... Kαραφλιασα Παυλο μου Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στο Κουκλάκι είδα ψεύτικες βρε!!Πιο πριν στης Αναστασίας που είμασταν!Ο Τίμυ έδεινε σόου με τα κουκλάκια του!!Είδα κι ένα άλλο το βράδυ στο ξενοδοχείο αλλά δεν ήταν γάτου!!! Click για ανάπτυξη... Ξεσαλωσαμε παιδια.....λετε λογω καρναβαλιου να επιτρεποναι? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Η Νεκταρία με το τρέξιμο που ρίχνει με την έκθεση χαμπάρι δε θα πάρει!Αλλά ούτως ή άλλως και μέσα να ήταν σίγουρα θα γούσταρε τη συζήτηση αυτή!!!Ετσι δεν είναι Νεκταρίνι;Θα είχε και πληροφορίες να μας δώσει περί γατήσιου μορίου σαν πιο ειδική!!! Click για ανάπτυξη... Ε οχι και χαμπαρι Ναι θα γουσταρα δεν λεω ,αλλα απο κοντα καλυτερα.Οσο για πληροφοριες να σας δωσω οσες θελετε.Ο Τρου ναναι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #4.303 25-02-09 19:47 Και μια που μπηκα στο τρυπακι και γραφω να σας πω επ ευκαιρεια οτι χτες ειμασταν με τη Χριστινα στην Αναστασια.Μωρε αν δεν ειχε η Χριστινα σχολειο ακομα εκει θα ειμασταν.Φοβερη οικοδεσποινα,ειχε αναψει και κερια για ατμοσφαιραΠρωτα μας υποδεχτηκε ο ΤιμακοςΚαλα ε ,τι γατος ειναι αυτος μες στη καρδια μου.Ο Σεβαχ ονειρεμενος γατος ,ονειρεμενο χρωμα.Ανασκελα στην αγκαλια μου.....λιγες γατες σε εμπιστευονται.Στομα εχει και μιλια δεν εχει,ποιος αλλος ?ο Περσηςσαν μια τεραστια χνουδομπαλακαι τελος η Κ.Ναλα που δεν ηθελε και πολλα -πολλα.Τα ματια της ολα τα λεφτα.Και τελος η Λουσυ,στην αρχη δεν σταματησε να μας μαλωνει,και καλα εκανε μας ηξερε κι απο χτες?Γιναμε γρηγορα φιλες ομως.Ειδαμε ενα ζεστο σπιτικο και μια πιο ζεστη οικογενειαΕιναι μια φιλια που ξεκινησε πριν λιγους μηνες και ευχομαι να κρατησει για παντα. Φιλακια Αναστασακο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.304 26-02-09 08:22 Καλημερα Κουνακια! Παντως Νεκταρια, εισαι Μεγαλη Γατομανα....για να σε συμπαθησει ο Τιμυ και να σε κανει κολλητη, εισαι Μεγαλη Γατομανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.305 26-02-09 08:50 Καλημερα κουνακια! Νεκταρια θα μας βαλεις τιποτα φωτο απο την εκθεση;Πως ηταν;Πολλοι συμμετεχοντες;Ωραιες γατες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:39 Ο EL GATO έγραψε: #4.306 26-02-09 09:39 Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #4.307 26-02-09 09:42 Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:43 Ο EL GATO έγραψε: #4.308 26-02-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Click για ανάπτυξη... Ποτε προλαβες και το ειδες? Εχει οσο λευκο ειχε παντα. Στην κοιλια του κυριως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.309 26-02-09 09:46 Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Η ιβανα έγραψε: #4.310 26-02-09 09:47 πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:48 Ο EL GATO έγραψε: #4.311 26-02-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Click για ανάπτυξη... 5 μηνων και 20 ημερων (περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:49 Ο EL GATO έγραψε: #4.312 26-02-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #4.313 26-02-09 09:50 Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μια που μπηκα στο τρυπακι και γραφω να σας πω επ ευκαιρεια οτι χτες ειμασταν με τη Χριστινα στην Αναστασια.Μωρε αν δεν ειχε η Χριστινα σχολειο ακομα εκει θα ειμασταν.Φοβερη οικοδεσποινα,ειχε αναψει και κερια για ατμοσφαιραΠρωτα μας υποδεχτηκε ο ΤιμακοςΚαλα ε ,τι γατος ειναι αυτος μες στη καρδια μου.Ο Σεβαχ ονειρεμενος γατος ,ονειρεμενο χρωμα.Ανασκελα στην αγκαλια μου.....λιγες γατες σε εμπιστευονται.Στομα εχει και μιλια δεν εχει,ποιος αλλος ?ο Περσηςσαν μια τεραστια χνουδομπαλακαι τελος η Κ.Ναλα που δεν ηθελε και πολλα -πολλα.Τα ματια της ολα τα λεφτα.Και τελος η Λουσυ,στην αρχη δεν σταματησε να μας μαλωνει,και καλα εκανε μας ηξερε κι απο χτες?Γιναμε γρηγορα φιλες ομως.Ειδαμε ενα ζεστο σπιτικο και μια πιο ζεστη οικογενειαΕιναι μια φιλια που ξεκινησε πριν λιγους μηνες και ευχομαι να κρατησει για παντα. Φιλακια Αναστασακο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.304 26-02-09 08:22 Καλημερα Κουνακια! Παντως Νεκταρια, εισαι Μεγαλη Γατομανα....για να σε συμπαθησει ο Τιμυ και να σε κανει κολλητη, εισαι Μεγαλη Γατομανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.305 26-02-09 08:50 Καλημερα κουνακια! Νεκταρια θα μας βαλεις τιποτα φωτο απο την εκθεση;Πως ηταν;Πολλοι συμμετεχοντες;Ωραιες γατες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:39 Ο EL GATO έγραψε: #4.306 26-02-09 09:39 Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #4.307 26-02-09 09:42 Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:43 Ο EL GATO έγραψε: #4.308 26-02-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Click για ανάπτυξη... Ποτε προλαβες και το ειδες? Εχει οσο λευκο ειχε παντα. Στην κοιλια του κυριως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.309 26-02-09 09:46 Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Η ιβανα έγραψε: #4.310 26-02-09 09:47 πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:48 Ο EL GATO έγραψε: #4.311 26-02-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Click για ανάπτυξη... 5 μηνων και 20 ημερων (περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:49 Ο EL GATO έγραψε: #4.312 26-02-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #4.313 26-02-09 09:50 Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Κουνακια! Παντως Νεκταρια, εισαι Μεγαλη Γατομανα....για να σε συμπαθησει ο Τιμυ και να σε κανει κολλητη, εισαι Μεγαλη Γατομανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #4.305 26-02-09 08:50 Καλημερα κουνακια! Νεκταρια θα μας βαλεις τιποτα φωτο απο την εκθεση;Πως ηταν;Πολλοι συμμετεχοντες;Ωραιες γατες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:39 Ο EL GATO έγραψε: #4.306 26-02-09 09:39 Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #4.307 26-02-09 09:42 Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:43 Ο EL GATO έγραψε: #4.308 26-02-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Click για ανάπτυξη... Ποτε προλαβες και το ειδες? Εχει οσο λευκο ειχε παντα. Στην κοιλια του κυριως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.309 26-02-09 09:46 Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Η ιβανα έγραψε: #4.310 26-02-09 09:47 πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:48 Ο EL GATO έγραψε: #4.311 26-02-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Click για ανάπτυξη... 5 μηνων και 20 ημερων (περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:49 Ο EL GATO έγραψε: #4.312 26-02-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #4.313 26-02-09 09:50 Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα κουνακια! Νεκταρια θα μας βαλεις τιποτα φωτο απο την εκθεση;Πως ηταν;Πολλοι συμμετεχοντες;Ωραιες γατες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:39 Ο EL GATO έγραψε: #4.306 26-02-09 09:39 Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #4.307 26-02-09 09:42 Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:43 Ο EL GATO έγραψε: #4.308 26-02-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Click για ανάπτυξη... Ποτε προλαβες και το ειδες? Εχει οσο λευκο ειχε παντα. Στην κοιλια του κυριως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.309 26-02-09 09:46 Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Η ιβανα έγραψε: #4.310 26-02-09 09:47 πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:48 Ο EL GATO έγραψε: #4.311 26-02-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Click για ανάπτυξη... 5 μηνων και 20 ημερων (περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:49 Ο EL GATO έγραψε: #4.312 26-02-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #4.313 26-02-09 09:50 Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #4.307 26-02-09 09:42 Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:43 Ο EL GATO έγραψε: #4.308 26-02-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Click για ανάπτυξη... Ποτε προλαβες και το ειδες? Εχει οσο λευκο ειχε παντα. Στην κοιλια του κυριως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.309 26-02-09 09:46 Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Η ιβανα έγραψε: #4.310 26-02-09 09:47 πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:48 Ο EL GATO έγραψε: #4.311 26-02-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Click για ανάπτυξη... 5 μηνων και 20 ημερων (περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:49 Ο EL GATO έγραψε: #4.312 26-02-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #4.313 26-02-09 09:50 Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:43 Ο EL GATO έγραψε: #4.308 26-02-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Click για ανάπτυξη... Ποτε προλαβες και το ειδες? Εχει οσο λευκο ειχε παντα. Στην κοιλια του κυριως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.309 26-02-09 09:46 Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Η ιβανα έγραψε: #4.310 26-02-09 09:47 πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:48 Ο EL GATO έγραψε: #4.311 26-02-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Click για ανάπτυξη... 5 μηνων και 20 ημερων (περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:49 Ο EL GATO έγραψε: #4.312 26-02-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #4.313 26-02-09 09:50 Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια φατσα!Εχει βγαλει αρκετο λευκο ε; Click για ανάπτυξη... Ποτε προλαβες και το ειδες? Εχει οσο λευκο ειχε παντα. Στην κοιλια του κυριως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #4.309 26-02-09 09:46 Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Η ιβανα έγραψε: #4.310 26-02-09 09:47 πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:48 Ο EL GATO έγραψε: #4.311 26-02-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Click για ανάπτυξη... 5 μηνων και 20 ημερων (περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:49 Ο EL GATO έγραψε: #4.312 26-02-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #4.313 26-02-09 09:50 Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Η ιβανα έγραψε: #4.310 26-02-09 09:47 πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:48 Ο EL GATO έγραψε: #4.311 26-02-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Click για ανάπτυξη... 5 μηνων και 20 ημερων (περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:49 Ο EL GATO έγραψε: #4.312 26-02-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #4.313 26-02-09 09:50 Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:48 Ο EL GATO έγραψε: #4.311 26-02-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Click για ανάπτυξη... 5 μηνων και 20 ημερων (περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:49 Ο EL GATO έγραψε: #4.312 26-02-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #4.313 26-02-09 09:50 Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι γρηγορη... Δεν φαινοταν τοσο πολυ οσο ηταν μικρουλες νομιζω,ή εμενα μου φαινοταν εται.Ποσο ειναι τωρα Παυλο; Click για ανάπτυξη... 5 μηνων και 20 ημερων (περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:49 Ο EL GATO έγραψε: #4.312 26-02-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #4.313 26-02-09 09:50 Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πολυ ομορφο το λιονταρακι σου, να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #4.313 26-02-09 09:50 Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:52 Ο EL GATO έγραψε: #4.314 26-02-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω,φαινεται τεραστιος για την ηλικια του;Ποσο ζυγιζει; Click για ανάπτυξη... Πρεπει να ειναι γυρω στα 3.250-3.300 Φαντασου πως πριν ενα μηνα περιπου που τον ειχα παει στο γιατρο, ηταν κοντα 3 κιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.315 26-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! Νεος βιντεοΜουψης! https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos Click για ανάπτυξη... ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.316 26-02-09 10:04 Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ζηλευω...θελω κι εγω να τραβαω βιντεακια....μου αρεσει πιο πολυ απο τη φωτογραφια μου φαινεται Πειτε μου μια καλη καμερα αλλα οχι πανακριβη να αγορασω και μετα τι προγραμμα πρεπει να εχω για να τα ανεβαζω και πως τα ανεβαζω στο youtube? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Ο EL GATO έγραψε: #4.317 26-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφος, τιγρης, μεταξενιος, αερινος, παιχνιδιαρης, τεραστιος και με μακρυα ουρα... Παυλο, στο ξαναλεω εισαι πολυ τυχερος Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Η ESTELLE έγραψε: #4.318 26-02-09 10:07 Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.319 26-02-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 215 216 217 218 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 216 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα.Τί μου κάνετε;Ax τί έπαθα πριν λίγο.Πήγαινα στη δουλειά και λίγο πριν μπω στο μαγαζί γλιστράω στο δρόμο και πέφτω πάνω στο αριστερό μου πόδι,το οποίο χτύπησε τόσο δυνατά κάτω που πέθανα απο τον πόνο...Εχει πρηστεί τώρα το γόνατό μου και ο αστράγαλος μου γμτ...Εβαλα πάγο και είναι λίγο καλύτερα.Αν δω ότι μέχρι το μεσημέρι πρήζεται κι άλλο θα πάω στο γιατρό...Με μάτιαξε μάλλον μια πελάτισσα που την είδα λιγα λεπτά πριν στο ψιλικατζίδικο και με το που μπαίνει μου λεει Αχ δε σε γνώρισα και είπα ποιά κορμάρα είναι αυτή!!Θα τη σκοτώσω την που@#άνα! Click για ανάπτυξη... επειδη εισαι διαρκως κορμαρα Στελλα μου ομως, διαρκως στα πατωματα θα επρεπε να εισαι περαστικα στο ποδαρακι...να πας στο γιατρο να το δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #4.320 26-02-09 10:11 Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα γινει Γαργαντουας ε;Ο Troy ειναι ο μπαμπας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.