ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.741 07-04-09 09:25 Γι'αυτο το βλεμμα, κοβω τις φλεβες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:31 Ο EL GATO έγραψε: #4.742 07-04-09 09:31 Εγω να δεις! Σ' ευχαριστω Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.743 07-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω να δεις! Σ' ευχαριστω Γιουλη μου! Click για ανάπτυξη... Το προηγουμενο ηταν ενα μαθημα για το πως κανουμε αλοιφη εναν ανδρα (ωραιο ανδρα...οχι κανα τυχαιο) (ελα μωρε πλακα κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.744 07-04-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το προηγουμενο ηταν ενα μαθημα για το πως κανουμε αλοιφη εναν ανδρα (ωραιο ανδρα...οχι κανα τυχαιο) (ελα μωρε πλακα κανω...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.745 07-04-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Click για ανάπτυξη... εισαι και ντροπαλος ε? Χμαυτο ειναι ακομα πιο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.746 07-04-09 09:45 Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.747 07-04-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Click για ανάπτυξη... ε..ναι...μας πιανει καμια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:00 Η moukelis έγραψε: #4.748 07-04-09 10:00 Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.749 07-04-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Click για ανάπτυξη... αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:06 Ο EL GATO έγραψε: #4.750 07-04-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Click για ανάπτυξη... Μμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #4.751 07-04-09 10:14 Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.752 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.753 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γι'αυτο το βλεμμα, κοβω τις φλεβες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:31 Ο EL GATO έγραψε: #4.742 07-04-09 09:31 Εγω να δεις! Σ' ευχαριστω Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.743 07-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω να δεις! Σ' ευχαριστω Γιουλη μου! Click για ανάπτυξη... Το προηγουμενο ηταν ενα μαθημα για το πως κανουμε αλοιφη εναν ανδρα (ωραιο ανδρα...οχι κανα τυχαιο) (ελα μωρε πλακα κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.744 07-04-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το προηγουμενο ηταν ενα μαθημα για το πως κανουμε αλοιφη εναν ανδρα (ωραιο ανδρα...οχι κανα τυχαιο) (ελα μωρε πλακα κανω...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.745 07-04-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Click για ανάπτυξη... εισαι και ντροπαλος ε? Χμαυτο ειναι ακομα πιο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.746 07-04-09 09:45 Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.747 07-04-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Click για ανάπτυξη... ε..ναι...μας πιανει καμια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:00 Η moukelis έγραψε: #4.748 07-04-09 10:00 Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.749 07-04-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Click για ανάπτυξη... αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:06 Ο EL GATO έγραψε: #4.750 07-04-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Click για ανάπτυξη... Μμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #4.751 07-04-09 10:14 Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.752 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.753 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω να δεις! Σ' ευχαριστω Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.743 07-04-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω να δεις! Σ' ευχαριστω Γιουλη μου! Click για ανάπτυξη... Το προηγουμενο ηταν ενα μαθημα για το πως κανουμε αλοιφη εναν ανδρα (ωραιο ανδρα...οχι κανα τυχαιο) (ελα μωρε πλακα κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.744 07-04-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το προηγουμενο ηταν ενα μαθημα για το πως κανουμε αλοιφη εναν ανδρα (ωραιο ανδρα...οχι κανα τυχαιο) (ελα μωρε πλακα κανω...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.745 07-04-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Click για ανάπτυξη... εισαι και ντροπαλος ε? Χμαυτο ειναι ακομα πιο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.746 07-04-09 09:45 Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.747 07-04-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Click για ανάπτυξη... ε..ναι...μας πιανει καμια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:00 Η moukelis έγραψε: #4.748 07-04-09 10:00 Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.749 07-04-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Click για ανάπτυξη... αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:06 Ο EL GATO έγραψε: #4.750 07-04-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Click για ανάπτυξη... Μμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #4.751 07-04-09 10:14 Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.752 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.753 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω να δεις! Σ' ευχαριστω Γιουλη μου! Click για ανάπτυξη... Το προηγουμενο ηταν ενα μαθημα για το πως κανουμε αλοιφη εναν ανδρα (ωραιο ανδρα...οχι κανα τυχαιο) (ελα μωρε πλακα κανω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:38 Ο EL GATO έγραψε: #4.744 07-04-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το προηγουμενο ηταν ενα μαθημα για το πως κανουμε αλοιφη εναν ανδρα (ωραιο ανδρα...οχι κανα τυχαιο) (ελα μωρε πλακα κανω...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.745 07-04-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Click για ανάπτυξη... εισαι και ντροπαλος ε? Χμαυτο ειναι ακομα πιο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.746 07-04-09 09:45 Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.747 07-04-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Click για ανάπτυξη... ε..ναι...μας πιανει καμια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:00 Η moukelis έγραψε: #4.748 07-04-09 10:00 Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.749 07-04-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Click για ανάπτυξη... αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:06 Ο EL GATO έγραψε: #4.750 07-04-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Click για ανάπτυξη... Μμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #4.751 07-04-09 10:14 Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.752 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.753 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το προηγουμενο ηταν ενα μαθημα για το πως κανουμε αλοιφη εναν ανδρα (ωραιο ανδρα...οχι κανα τυχαιο) (ελα μωρε πλακα κανω...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.745 07-04-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Click για ανάπτυξη... εισαι και ντροπαλος ε? Χμαυτο ειναι ακομα πιο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.746 07-04-09 09:45 Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.747 07-04-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Click για ανάπτυξη... ε..ναι...μας πιανει καμια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:00 Η moukelis έγραψε: #4.748 07-04-09 10:00 Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.749 07-04-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Click για ανάπτυξη... αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:06 Ο EL GATO έγραψε: #4.750 07-04-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Click για ανάπτυξη... Μμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #4.751 07-04-09 10:14 Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.752 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.753 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Click για ανάπτυξη... εισαι και ντροπαλος ε? Χμαυτο ειναι ακομα πιο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:45 Ο EL GATO έγραψε: #4.746 07-04-09 09:45 Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.747 07-04-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Click για ανάπτυξη... ε..ναι...μας πιανει καμια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:00 Η moukelis έγραψε: #4.748 07-04-09 10:00 Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.749 07-04-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Click για ανάπτυξη... αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:06 Ο EL GATO έγραψε: #4.750 07-04-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Click για ανάπτυξη... Μμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #4.751 07-04-09 10:14 Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.752 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.753 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.747 07-04-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Click για ανάπτυξη... ε..ναι...μας πιανει καμια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:00 Η moukelis έγραψε: #4.748 07-04-09 10:00 Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.749 07-04-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Click για ανάπτυξη... αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:06 Ο EL GATO έγραψε: #4.750 07-04-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Click για ανάπτυξη... Μμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #4.751 07-04-09 10:14 Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.752 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.753 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε? Click για ανάπτυξη... ε..ναι...μας πιανει καμια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:00 Η moukelis έγραψε: #4.748 07-04-09 10:00 Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.749 07-04-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Click για ανάπτυξη... αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:06 Ο EL GATO έγραψε: #4.750 07-04-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Click για ανάπτυξη... Μμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #4.751 07-04-09 10:14 Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.752 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.753 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.749 07-04-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Click για ανάπτυξη... αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:06 Ο EL GATO έγραψε: #4.750 07-04-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Click για ανάπτυξη... Μμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #4.751 07-04-09 10:14 Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.752 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.753 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειμαι κι εγω εδω! Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ... Click για ανάπτυξη... αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:06 Ο EL GATO έγραψε: #4.750 07-04-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Click για ανάπτυξη... Μμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #4.751 07-04-09 10:14 Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.752 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.753 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αναθεμα κι αν καταλαβα Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο Click για ανάπτυξη... Μμμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #4.751 07-04-09 10:14 Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.752 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.753 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.752 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.753 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.753 07-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο... Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο. Click για ανάπτυξη... Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.754 07-04-09 10:17 Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.755 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου... Και, ναι, παει.... Click για ανάπτυξη... τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωεγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.756 07-04-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν Click για ανάπτυξη... Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.757 07-04-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα. Click για ανάπτυξη... για δες αυτο το thread...το βλεπεις?? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:22 Η marzep έγραψε: #4.758 07-04-09 10:22 Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.759 07-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη"..... Click για ανάπτυξη... η γνωστη πονεμενη ιστορια ε? Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #4.760 07-04-09 10:26 Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daddy καλυτερα που δε φαινεται η εικονα! Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο: "Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;" "Μα σας ειπα,σε λιγο..." "Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!" Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.