ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το προηγουμενο ηταν ενα μαθημα για το πως κανουμε αλοιφη εναν ανδραΕγω να δεις! Σ' ευχαριστω Γιουλη μου!![]()

(ωραιο ανδρα...οχι κανα τυχαιο)(ελα μωρε πλακα κανω...)

EL GATO
Διάσημο μέλος
Το προηγουμενο ηταν ενα μαθημα για το πως κανουμε αλοιφη εναν ανδρα(ωραιο ανδρα...οχι κανα τυχαιο)
(ελα μωρε πλακα κανω...)![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εισαι και ντροπαλος ε? Χμ
αυτο ειναι ακομα πιο ενδιαφερον

EL GATO
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε..ναι...μας πιανει καμια φορα...Παλι εμεις μιλαμε μονο, ε?

moukelis
Επιφανές μέλος
Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αναθεμα κι αν καταλαβαΚαλε ειμαι κι εγω εδω!
Κανω ΑΠΔ και δε συμφωνουν τα ποσα...γκρρρρ...

Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο

EL GATO
Διάσημο μέλος
αναθεμα κι αν καταλαβα
Αντε ηρθε κι η Δωρα...παμε για τριο![]()
Μμμμμ....

moukelis
Επιφανές μέλος
Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΑΚΡΙΒΩΣΕιναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο...
Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο.![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ειναι η περιοδικη δηλωση του ΙΚΑ Γιουλη,για τους αναπληρωτες.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι πληρωνονται τα δεδουλευμενα ενω ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται εκ των προτερων το μηνα (δηλαδη πρωτη του Απριλη τους πληρωσα τον Μαρτη).Η αποδειξη που σου δινει η τραπεζα οπως ειναι για τον μηνα που πληρωσες,κι αλλοτε για τον μηνα που ειναι το ΙΚΑ τους,οποτε φανταζεσαι μπλεξιμο...
Σας ξενερωσα τωρα,παει το τριο.![]()
Λωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου...
Και, ναι, παει....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι σου φταιει καλε το κοριτσι μας?? Εγω φταιωΛωρα, να σου θυμισω οτι εδω μεσα ειναι γατοφορουμ. Συνελθε παιδι μου...
Και, ναι, παει....
εγω ειμαι η αιτια του κακου...αστην τωρα γιατι θα φριζαρει το κοτσιδι...

EL GATO
Διάσημο μέλος
Παιδια εχω ξελιγωθει στο γελιο...κοιτατε μια σφιγγα αρσενικη απο πισω
ΠΕΘΑΝΑ!!! Που ειναι ο Νικος που του αρεσουν
![]()
Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για δες αυτο το thread...το βλεπεις??Ρε γμτ, απο τον υπολογιστη που ειμαι δε φαινεται η εικονα.

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33120&page=3
marzep
Δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η γνωστη πονεμενη ιστορια ε?Κατι τετοια βλεπει το ταιρι μου και κοιταζει μετα με λυπηση το Χαλβα (που θα τα χασει λιαν συντομως),λεγοντας "αχ αγορι μου συγγνωμη".....![]()
Καλε κοιτα πως του κρεμονται αυτουνου

α...ολα κι ολα...εμενα μου αρεσουν τα σφιχτα σαν του Μορφεα μου

moukelis
Επιφανές μέλος

Γιουλη το κοτσιδι εχει φριζαρει ηδη!Και για να σας επαναφερω στο κλιμα,χτες με πηρε τηλεφωνο ο λογιστης και με ρωτησε αν του εχω ετοιμες τις μεταβολες.Του ειπα λοιπον οτι εχω να περασω κατι δανεια και θα τις στειλω σε λιγο.Με παιρνει μετα απο ενα μισαωρο:
"Ελα,τι περιμενεις και δεν τις στελνεις;"
"Μα σας ειπα,σε λιγο..."
"Ναι αλλα εγω νομιζα οτι ησουν ετοιμη και στηθηκα!"
Δεν του απαντησα καταλληλως,αλλα κοντεψα να πνιγω με την πορτοκαλαδα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool