ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:02 Η ESTELLE έγραψε: #4.841 12-04-09 23:02 Κι άλλη μία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η ESTELLE έγραψε: #4.842 12-04-09 23:04 Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.843 12-04-09 23:08 Μοιαζει με τη Cammy στην υπογραφη σου.Κουκλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:12 Η ESTELLE έγραψε: #4.844 12-04-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μοιαζει με τη Cammy στην υπογραφη σου.Κουκλος ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι εκεί που κοιμάται μοιάζουν!!Αν και η Cammy όσο μεγαλώνει μοιάζει στον μπαμπά της πολύ!Καλά ο Ντουράν έχει γίνει απίστευτος!!Και στο χαρακτήρα και στην ομορφιά!Η Cammy είναι με τις ώρες της!!Αλλά είναι κι αυτή κούκλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #4.845 12-04-09 23:12 Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.846 12-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.847 12-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.848 12-04-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.849 12-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:05 Η staman2 έγραψε: #4.850 13-04-09 10:05 Καλημέρα κουνάκια!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω παλι λεω να βαλω φωτο με "δικο μας" γατι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας βαλω αλλες δυο.... Click για ανάπτυξη... Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:07 Η staman2 έγραψε: #4.851 13-04-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:08 Η staman2 έγραψε: #4.852 13-04-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας βαλω και γω μια..... Click για ανάπτυξη... Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.853 13-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι άλλη μία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η ESTELLE έγραψε: #4.842 12-04-09 23:04 Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.843 12-04-09 23:08 Μοιαζει με τη Cammy στην υπογραφη σου.Κουκλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:12 Η ESTELLE έγραψε: #4.844 12-04-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μοιαζει με τη Cammy στην υπογραφη σου.Κουκλος ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι εκεί που κοιμάται μοιάζουν!!Αν και η Cammy όσο μεγαλώνει μοιάζει στον μπαμπά της πολύ!Καλά ο Ντουράν έχει γίνει απίστευτος!!Και στο χαρακτήρα και στην ομορφιά!Η Cammy είναι με τις ώρες της!!Αλλά είναι κι αυτή κούκλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #4.845 12-04-09 23:12 Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.846 12-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.847 12-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.848 12-04-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.849 12-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:05 Η staman2 έγραψε: #4.850 13-04-09 10:05 Καλημέρα κουνάκια!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω παλι λεω να βαλω φωτο με "δικο μας" γατι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας βαλω αλλες δυο.... Click για ανάπτυξη... Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:07 Η staman2 έγραψε: #4.851 13-04-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:08 Η staman2 έγραψε: #4.852 13-04-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας βαλω και γω μια..... Click για ανάπτυξη... Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.853 13-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.843 12-04-09 23:08 Μοιαζει με τη Cammy στην υπογραφη σου.Κουκλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:12 Η ESTELLE έγραψε: #4.844 12-04-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μοιαζει με τη Cammy στην υπογραφη σου.Κουκλος ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι εκεί που κοιμάται μοιάζουν!!Αν και η Cammy όσο μεγαλώνει μοιάζει στον μπαμπά της πολύ!Καλά ο Ντουράν έχει γίνει απίστευτος!!Και στο χαρακτήρα και στην ομορφιά!Η Cammy είναι με τις ώρες της!!Αλλά είναι κι αυτή κούκλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #4.845 12-04-09 23:12 Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.846 12-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.847 12-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.848 12-04-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.849 12-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:05 Η staman2 έγραψε: #4.850 13-04-09 10:05 Καλημέρα κουνάκια!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω παλι λεω να βαλω φωτο με "δικο μας" γατι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας βαλω αλλες δυο.... Click για ανάπτυξη... Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:07 Η staman2 έγραψε: #4.851 13-04-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:08 Η staman2 έγραψε: #4.852 13-04-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας βαλω και γω μια..... Click για ανάπτυξη... Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.853 13-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μοιαζει με τη Cammy στην υπογραφη σου.Κουκλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:12 Η ESTELLE έγραψε: #4.844 12-04-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μοιαζει με τη Cammy στην υπογραφη σου.Κουκλος ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι εκεί που κοιμάται μοιάζουν!!Αν και η Cammy όσο μεγαλώνει μοιάζει στον μπαμπά της πολύ!Καλά ο Ντουράν έχει γίνει απίστευτος!!Και στο χαρακτήρα και στην ομορφιά!Η Cammy είναι με τις ώρες της!!Αλλά είναι κι αυτή κούκλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #4.845 12-04-09 23:12 Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.846 12-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.847 12-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.848 12-04-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.849 12-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:05 Η staman2 έγραψε: #4.850 13-04-09 10:05 Καλημέρα κουνάκια!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω παλι λεω να βαλω φωτο με "δικο μας" γατι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας βαλω αλλες δυο.... Click για ανάπτυξη... Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:07 Η staman2 έγραψε: #4.851 13-04-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:08 Η staman2 έγραψε: #4.852 13-04-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας βαλω και γω μια..... Click για ανάπτυξη... Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.853 13-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μοιαζει με τη Cammy στην υπογραφη σου.Κουκλος ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι εκεί που κοιμάται μοιάζουν!!Αν και η Cammy όσο μεγαλώνει μοιάζει στον μπαμπά της πολύ!Καλά ο Ντουράν έχει γίνει απίστευτος!!Και στο χαρακτήρα και στην ομορφιά!Η Cammy είναι με τις ώρες της!!Αλλά είναι κι αυτή κούκλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #4.845 12-04-09 23:12 Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.846 12-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.847 12-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.848 12-04-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.849 12-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:05 Η staman2 έγραψε: #4.850 13-04-09 10:05 Καλημέρα κουνάκια!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω παλι λεω να βαλω φωτο με "δικο μας" γατι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας βαλω αλλες δυο.... Click για ανάπτυξη... Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:07 Η staman2 έγραψε: #4.851 13-04-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:08 Η staman2 έγραψε: #4.852 13-04-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας βαλω και γω μια..... Click για ανάπτυξη... Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.853 13-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #4.846 12-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.847 12-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.848 12-04-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.849 12-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:05 Η staman2 έγραψε: #4.850 13-04-09 10:05 Καλημέρα κουνάκια!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω παλι λεω να βαλω φωτο με "δικο μας" γατι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας βαλω αλλες δυο.... Click για ανάπτυξη... Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:07 Η staman2 έγραψε: #4.851 13-04-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:08 Η staman2 έγραψε: #4.852 13-04-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας βαλω και γω μια..... Click για ανάπτυξη... Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.853 13-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πολυ καλος Στελλα. Βαλε και καμια της Cammy, ομως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:17 Ο EL GATO έγραψε: #4.847 12-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.848 12-04-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.849 12-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:05 Η staman2 έγραψε: #4.850 13-04-09 10:05 Καλημέρα κουνάκια!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω παλι λεω να βαλω φωτο με "δικο μας" γατι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας βαλω αλλες δυο.... Click για ανάπτυξη... Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:07 Η staman2 έγραψε: #4.851 13-04-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:08 Η staman2 έγραψε: #4.852 13-04-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας βαλω και γω μια..... Click για ανάπτυξη... Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.853 13-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Παύλο!Κι ο δικός σου είναι απο τους αγαπημένους μου!!Αν δεν παινέψουμε το σόι!Tης Cammy δεν έχω καμιά καινούρια φωτό..Δύσκολα την πετυχαίνω σε καλη στάση... Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.848 12-04-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.849 12-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:05 Η staman2 έγραψε: #4.850 13-04-09 10:05 Καλημέρα κουνάκια!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω παλι λεω να βαλω φωτο με "δικο μας" γατι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας βαλω αλλες δυο.... Click για ανάπτυξη... Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:07 Η staman2 έγραψε: #4.851 13-04-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:08 Η staman2 έγραψε: #4.852 13-04-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας βαλω και γω μια..... Click για ανάπτυξη... Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.853 13-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εννοεις? Οτι δεν ειναι Ο αγαπημενος σου? Ελα, πλακα κανω... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.849 12-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:05 Η staman2 έγραψε: #4.850 13-04-09 10:05 Καλημέρα κουνάκια!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω παλι λεω να βαλω φωτο με "δικο μας" γατι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας βαλω αλλες δυο.... Click για ανάπτυξη... Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:07 Η staman2 έγραψε: #4.851 13-04-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:08 Η staman2 έγραψε: #4.852 13-04-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας βαλω και γω μια..... Click για ανάπτυξη... Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.853 13-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Χαχαχα!!Αυτό το έγραψα για να μην παρεξηγηθούν άλλοι!!!Αλλά τελικά θα το πω και δημόσια!Είναι Ο Αγαπημένος μου!Τον Μούψη έτσι κι αλλιώς τον αγαπάω πολύ γιατί είναι και ο αδελφούλης της Cammy και του έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστουμε και οι δυο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:05 Η staman2 έγραψε: #4.850 13-04-09 10:05 Καλημέρα κουνάκια!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω παλι λεω να βαλω φωτο με "δικο μας" γατι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας βαλω αλλες δυο.... Click για ανάπτυξη... Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:07 Η staman2 έγραψε: #4.851 13-04-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:08 Η staman2 έγραψε: #4.852 13-04-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας βαλω και γω μια..... Click για ανάπτυξη... Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.853 13-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κουνάκια!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω παλι λεω να βαλω φωτο με "δικο μας" γατι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ας βαλω αλλες δυο.... Click για ανάπτυξη... Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:07 Η staman2 έγραψε: #4.851 13-04-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:08 Η staman2 έγραψε: #4.852 13-04-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας βαλω και γω μια..... Click για ανάπτυξη... Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.853 13-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ας βάλω κι εγώ μια Ντουρανόφατσα!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και μία εν ώρα λιωσίματος!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα τέλειες οι φωτο!!! Ο Ντουράν έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Να τον χαίρεσαι. Πολλα φιλάκια και σ΄αυτον αλλα και στην Κάμυ την κουκλάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:08 Η staman2 έγραψε: #4.852 13-04-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας βαλω και γω μια..... Click για ανάπτυξη... Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.853 13-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας βαλω και γω μια..... Click για ανάπτυξη... Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.853 13-04-09 10:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κουνάκια!! Παύλο τι θεϊκός γάταρος έχει γίνει ο Μούψης!!! Να τον χαίρεσαι. Και βλέπω πως ποζάρει μια χαρά ο ατιμούλης!! Γουστάρει τον φακό.! Ετσι είναι οι φίρμες!!! Δώστου πολλά φιλάκια απο τη θεία Αναστασία! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:25 Η staman2 έγραψε: #4.854 13-04-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα Αναστασια και ευχαριστω. Η πρωτη φωτο ειναι η μια απο τις λιγες που εχω που φαινεται καλα η ουρα του. Σου ειχα πει θα εβαζα καποια. Που να τον δεις μολις τρεχει πως "ανοιγει" η ουρα. Σα παγωνι... Click για ανάπτυξη... Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 10:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.855 13-04-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά η ουρά του Μούψη σου είναι ανεπανάληπτη!! Θα κανονίσουμε να τον δω απο κοντά Παύλο!!! Θέλω να τον χαϊδέψω γιατι στην έκθεση δεν μπόρεσα να τον απολαύσω!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαιως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #4.856 13-04-09 19:48 Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #4.857 13-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νεκταρίαααα ποια είναι αυτη η κουκλάρα? Τι τέλεια φωτογραφία!!! Δεν νομίζω να είναι η Κρέμα? Κάποια απο τις άλλες δυο κουκλάρες???? Click για ανάπτυξη... Η Κρέμα πάντως εκτός από θεϊκή ομορφιά έχει κ καταπληκτικό χαρακτήρα στην έκθεση κάθε φορά που περνούσα από το κλουβί της έβαζα το χέρι μου, κ πάντα ερχόταν να τρίψει το κεφαλάκι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #4.858 13-04-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλοοοοοο με πεθανες,τι μωρο ειναι αυτο; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:16 Ο vaspai έγραψε: #4.859 13-04-09 21:16 Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fivi5weeks.jpg 119,8 KB · Εμφανίσεις: 31 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 241 242 243 244 245 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 243 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έσκασα μύτη κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 21:18 Ο EL GATO έγραψε: #4.860 13-04-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από vaspai: Έσκασα μύτη κι εγώ Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιλη! Αρχισες να κανεις κολπακια με τις φωτο, ε? Πολυ καλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.