πήγα και ήρθα.. Πέρασα μια πολύ όμορφη ημέρα στη νεκταρία στη σαλαμίνα μαζί με τα φανταστηκά από ομορφιά και απίστευτα κοινωνικά τετράποδα μέλη της οικογένειάς της... και λέω μέλη γιατί είναι τόσο μεγάλη η αγάπη που έχει για τους μικρούς τετράποδους συντρόφους της που δεν νομίζω ότι τα ξεχωρίζει από τα παιδιά της.
δεν ειχα ξαναδεί από κοντά γάτα μαίν κούν. Ξετρελάθηκα. μια αρχοντιά. ένα απίστευτο τρίχωμα. τέλεια σχηματισμένα σωματα... ο κάθε γάτος τόσο διαφορετικος και όμως το ίδιο χαδιάρης... η κάθε μία γάτα τεράστια και όμως χαιδεύονταν όλες σαν μικρά γατάκια..
Η απίστευτη κρέμα σου νεκταρία... τόσο φιλική τόσο μοναδική τόσο μεγαλοπρεπής γάτα
κοινονικά και χαδιάρικα μικρά αιλουροειδή. Ξεπέρασαν ότι είχα φανταστέί σε γάτα...
και καθώς είμαι περσόφιλη δηλωμένη τολμώ να πώ ότι ερωτεύτηκα τον Ιβάν της. Είναι μακράν ο πίο όμορφος περσικός που έχω δεί.... (συγνώμη αναστασία μου και ο πέρσης με έχει μαγέψει αλλά τον είδες τον Ιβάν... είδες τι πλάσμα είναι) και για τον άλλο της μικρό περσικό τον μπλάκυ ένιωσα μια απίστευτη συμπάθεια....
ειλικρινά απόλαυσα τις ώρες που πέρασα στο τόσο ζεστό σπιτικό (κάνω αρμένικη βίζιτα εγώ... αμα μπώ σε ένα σπίτι ξεχνάω να βγώ)..
Η ίδια η νεκταρία είναι μια πολύ ζεστή οικοδέσποινα που με έκανε από την πρώτη στιγμή να νιώσω απίστευτα άνετα. Η αγάπη της για τους μικρούς της φίλους ξεχείλιζε σε κάθε της λέξη και σε κάθε βλέμα που τους έριχνε.
Είμαι πραγματικά μαγεμένη με εκείνες της γάτες και εκείνη τη γατομαμά τους.
Πραγματικά νεκταρία πέρασα υπέροχα κκοντά σας, εκμεταλεύτηκα την καλοσύνη σας και πήρα πολλές ευχάριστες εικόνες μαζί μου φεύγοντας από κει
Ήταν από τα πιο ομορφα απογεύματα