moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #7.021 29-10-09 12:18 Ε ετσι δεν πρεπει να ειναι τα κουν;Να εχουν "αγρια" εκφραση; Daddy μου φαινεται οτι θα παρω διαζυγιο.Μηπως τσιλιμπουρδιζει με καμια γατουλα ο συζυγατος μου και δεν μου τον δειχνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.022 29-10-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γυναικες... Παντα να αντιδρασουν... Τς τς τς.... Το τελευταιο ειναι πολυ ομορφο. Τα αλλα εχουν πολυ αγρια φατσα. Οχι οτι δεν ειναι ωραια... Δεν εχω ρε γμτ καμια προσφατη φωτογραφια. Αμα τον βγαλω καμια θα βαλω. Click για ανάπτυξη... παντα το ελεγα οτι οι αντρες μας θελουν μουγκες και χωρις αποψη... για το κοπλιμεντο του γατου σου ομως κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:22 Ο EL GATO έγραψε: #7.023 29-10-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ετσι δεν πρεπει να ειναι τα κουν;Να εχουν "αγρια" εκφραση; Daddy μου φαινεται οτι θα παρω διαζυγιο.Μηπως τσιλιμπουρδιζει με καμια γατουλα ο συζυγατος μου και δεν μου τον δειχνεις; Click για ανάπτυξη... Οχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντα το ελεγα οτι οι αντρες μας θελουν μουγκες και χωρις αποψη... για το κοπλιμεντο του γατου σου ομως κουβεντα Click για ανάπτυξη... Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω! Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #7.024 29-10-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και καποιες απο εμας που προσπαθουν επι εικοσιεπτα συναπτα ετη αγαπητε και δεν το καταφερνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο EL GATO έγραψε: #7.025 29-10-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχουν και καποιες απο εμας που προσπαθουν επι εικοσιεπτα συναπτα ετη αγαπητε και δεν το καταφερνουν... Click για ανάπτυξη... Εμενα θα μου πεις????? Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #7.026 29-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα θα μου πεις????? Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου.... Click για ανάπτυξη... Eγω παντως εχω τη συνειδηση μου ησυχη,δε σου τσουρουφλισα ουτε τριχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.027 29-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries! Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω! Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Click για ανάπτυξη... Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #7.028 29-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Click για ανάπτυξη... (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #7.029 29-10-09 12:53 Κοιταξτε που κοιμαται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03360t.jpg 580,1 KB · Εμφανίσεις: 37 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.030 29-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Click για ανάπτυξη... το "ψευτρες" ξεχασες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #7.031 29-10-09 13:15 Πως βολευεται εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.032 29-10-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το "ψευτρες" ξεχασες ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Click για ανάπτυξη... Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως βολευεται εκει; Click για ανάπτυξη... Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.033 29-10-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ετσι δεν πρεπει να ειναι τα κουν;Να εχουν "αγρια" εκφραση; Daddy μου φαινεται οτι θα παρω διαζυγιο.Μηπως τσιλιμπουρδιζει με καμια γατουλα ο συζυγατος μου και δεν μου τον δειχνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.022 29-10-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γυναικες... Παντα να αντιδρασουν... Τς τς τς.... Το τελευταιο ειναι πολυ ομορφο. Τα αλλα εχουν πολυ αγρια φατσα. Οχι οτι δεν ειναι ωραια... Δεν εχω ρε γμτ καμια προσφατη φωτογραφια. Αμα τον βγαλω καμια θα βαλω. Click για ανάπτυξη... παντα το ελεγα οτι οι αντρες μας θελουν μουγκες και χωρις αποψη... για το κοπλιμεντο του γατου σου ομως κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:22 Ο EL GATO έγραψε: #7.023 29-10-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ετσι δεν πρεπει να ειναι τα κουν;Να εχουν "αγρια" εκφραση; Daddy μου φαινεται οτι θα παρω διαζυγιο.Μηπως τσιλιμπουρδιζει με καμια γατουλα ο συζυγατος μου και δεν μου τον δειχνεις; Click για ανάπτυξη... Οχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντα το ελεγα οτι οι αντρες μας θελουν μουγκες και χωρις αποψη... για το κοπλιμεντο του γατου σου ομως κουβεντα Click για ανάπτυξη... Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω! Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #7.024 29-10-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και καποιες απο εμας που προσπαθουν επι εικοσιεπτα συναπτα ετη αγαπητε και δεν το καταφερνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο EL GATO έγραψε: #7.025 29-10-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχουν και καποιες απο εμας που προσπαθουν επι εικοσιεπτα συναπτα ετη αγαπητε και δεν το καταφερνουν... Click για ανάπτυξη... Εμενα θα μου πεις????? Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #7.026 29-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα θα μου πεις????? Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου.... Click για ανάπτυξη... Eγω παντως εχω τη συνειδηση μου ησυχη,δε σου τσουρουφλισα ουτε τριχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.027 29-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries! Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω! Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Click για ανάπτυξη... Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #7.028 29-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Click για ανάπτυξη... (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #7.029 29-10-09 12:53 Κοιταξτε που κοιμαται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03360t.jpg 580,1 KB · Εμφανίσεις: 37 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.030 29-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Click για ανάπτυξη... το "ψευτρες" ξεχασες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #7.031 29-10-09 13:15 Πως βολευεται εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.032 29-10-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το "ψευτρες" ξεχασες ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Click για ανάπτυξη... Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως βολευεται εκει; Click για ανάπτυξη... Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.033 29-10-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γυναικες... Παντα να αντιδρασουν... Τς τς τς.... Το τελευταιο ειναι πολυ ομορφο. Τα αλλα εχουν πολυ αγρια φατσα. Οχι οτι δεν ειναι ωραια... Δεν εχω ρε γμτ καμια προσφατη φωτογραφια. Αμα τον βγαλω καμια θα βαλω. Click για ανάπτυξη... παντα το ελεγα οτι οι αντρες μας θελουν μουγκες και χωρις αποψη... για το κοπλιμεντο του γατου σου ομως κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:22 Ο EL GATO έγραψε: #7.023 29-10-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ετσι δεν πρεπει να ειναι τα κουν;Να εχουν "αγρια" εκφραση; Daddy μου φαινεται οτι θα παρω διαζυγιο.Μηπως τσιλιμπουρδιζει με καμια γατουλα ο συζυγατος μου και δεν μου τον δειχνεις; Click για ανάπτυξη... Οχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντα το ελεγα οτι οι αντρες μας θελουν μουγκες και χωρις αποψη... για το κοπλιμεντο του γατου σου ομως κουβεντα Click για ανάπτυξη... Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω! Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #7.024 29-10-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και καποιες απο εμας που προσπαθουν επι εικοσιεπτα συναπτα ετη αγαπητε και δεν το καταφερνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο EL GATO έγραψε: #7.025 29-10-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχουν και καποιες απο εμας που προσπαθουν επι εικοσιεπτα συναπτα ετη αγαπητε και δεν το καταφερνουν... Click για ανάπτυξη... Εμενα θα μου πεις????? Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #7.026 29-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα θα μου πεις????? Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου.... Click για ανάπτυξη... Eγω παντως εχω τη συνειδηση μου ησυχη,δε σου τσουρουφλισα ουτε τριχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.027 29-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries! Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω! Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Click για ανάπτυξη... Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #7.028 29-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Click για ανάπτυξη... (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #7.029 29-10-09 12:53 Κοιταξτε που κοιμαται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03360t.jpg 580,1 KB · Εμφανίσεις: 37 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.030 29-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Click για ανάπτυξη... το "ψευτρες" ξεχασες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #7.031 29-10-09 13:15 Πως βολευεται εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.032 29-10-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το "ψευτρες" ξεχασες ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Click για ανάπτυξη... Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως βολευεται εκει; Click για ανάπτυξη... Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.033 29-10-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ετσι δεν πρεπει να ειναι τα κουν;Να εχουν "αγρια" εκφραση; Daddy μου φαινεται οτι θα παρω διαζυγιο.Μηπως τσιλιμπουρδιζει με καμια γατουλα ο συζυγατος μου και δεν μου τον δειχνεις; Click για ανάπτυξη... Οχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντα το ελεγα οτι οι αντρες μας θελουν μουγκες και χωρις αποψη... για το κοπλιμεντο του γατου σου ομως κουβεντα Click για ανάπτυξη... Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω! Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #7.024 29-10-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και καποιες απο εμας που προσπαθουν επι εικοσιεπτα συναπτα ετη αγαπητε και δεν το καταφερνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο EL GATO έγραψε: #7.025 29-10-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχουν και καποιες απο εμας που προσπαθουν επι εικοσιεπτα συναπτα ετη αγαπητε και δεν το καταφερνουν... Click για ανάπτυξη... Εμενα θα μου πεις????? Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #7.026 29-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα θα μου πεις????? Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου.... Click για ανάπτυξη... Eγω παντως εχω τη συνειδηση μου ησυχη,δε σου τσουρουφλισα ουτε τριχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.027 29-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries! Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω! Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Click για ανάπτυξη... Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #7.028 29-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Click για ανάπτυξη... (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #7.029 29-10-09 12:53 Κοιταξτε που κοιμαται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03360t.jpg 580,1 KB · Εμφανίσεις: 37 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.030 29-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Click για ανάπτυξη... το "ψευτρες" ξεχασες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #7.031 29-10-09 13:15 Πως βολευεται εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.032 29-10-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το "ψευτρες" ξεχασες ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Click για ανάπτυξη... Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως βολευεται εκει; Click για ανάπτυξη... Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.033 29-10-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και καποιες απο εμας που προσπαθουν επι εικοσιεπτα συναπτα ετη αγαπητε και δεν το καταφερνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο EL GATO έγραψε: #7.025 29-10-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχουν και καποιες απο εμας που προσπαθουν επι εικοσιεπτα συναπτα ετη αγαπητε και δεν το καταφερνουν... Click για ανάπτυξη... Εμενα θα μου πεις????? Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #7.026 29-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα θα μου πεις????? Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου.... Click για ανάπτυξη... Eγω παντως εχω τη συνειδηση μου ησυχη,δε σου τσουρουφλισα ουτε τριχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.027 29-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries! Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω! Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Click για ανάπτυξη... Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #7.028 29-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Click για ανάπτυξη... (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #7.029 29-10-09 12:53 Κοιταξτε που κοιμαται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03360t.jpg 580,1 KB · Εμφανίσεις: 37 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.030 29-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Click για ανάπτυξη... το "ψευτρες" ξεχασες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #7.031 29-10-09 13:15 Πως βολευεται εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.032 29-10-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το "ψευτρες" ξεχασες ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Click για ανάπτυξη... Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως βολευεται εκει; Click για ανάπτυξη... Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.033 29-10-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπαρχουν και καποιες απο εμας που προσπαθουν επι εικοσιεπτα συναπτα ετη αγαπητε και δεν το καταφερνουν... Click για ανάπτυξη... Εμενα θα μου πεις????? Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #7.026 29-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα θα μου πεις????? Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου.... Click για ανάπτυξη... Eγω παντως εχω τη συνειδηση μου ησυχη,δε σου τσουρουφλισα ουτε τριχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.027 29-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries! Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω! Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Click για ανάπτυξη... Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #7.028 29-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Click για ανάπτυξη... (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #7.029 29-10-09 12:53 Κοιταξτε που κοιμαται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03360t.jpg 580,1 KB · Εμφανίσεις: 37 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.030 29-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Click για ανάπτυξη... το "ψευτρες" ξεχασες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #7.031 29-10-09 13:15 Πως βολευεται εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.032 29-10-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το "ψευτρες" ξεχασες ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Click για ανάπτυξη... Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως βολευεται εκει; Click για ανάπτυξη... Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.033 29-10-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα θα μου πεις????? Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου.... Click για ανάπτυξη... Eγω παντως εχω τη συνειδηση μου ησυχη,δε σου τσουρουφλισα ουτε τριχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.027 29-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries! Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω! Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Click για ανάπτυξη... Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #7.028 29-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Click για ανάπτυξη... (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #7.029 29-10-09 12:53 Κοιταξτε που κοιμαται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03360t.jpg 580,1 KB · Εμφανίσεις: 37 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.030 29-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Click για ανάπτυξη... το "ψευτρες" ξεχασες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #7.031 29-10-09 13:15 Πως βολευεται εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.032 29-10-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το "ψευτρες" ξεχασες ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Click για ανάπτυξη... Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως βολευεται εκει; Click για ανάπτυξη... Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.033 29-10-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries! Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω! Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε... Click για ανάπτυξη... Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Ο EL GATO έγραψε: #7.028 29-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Click για ανάπτυξη... (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #7.029 29-10-09 12:53 Κοιταξτε που κοιμαται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03360t.jpg 580,1 KB · Εμφανίσεις: 37 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.030 29-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Click για ανάπτυξη... το "ψευτρες" ξεχασες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #7.031 29-10-09 13:15 Πως βολευεται εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.032 29-10-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το "ψευτρες" ξεχασες ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Click για ανάπτυξη... Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως βολευεται εκει; Click για ανάπτυξη... Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.033 29-10-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παυλο συμφωνω κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε Click για ανάπτυξη... (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #7.029 29-10-09 12:53 Κοιταξτε που κοιμαται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03360t.jpg 580,1 KB · Εμφανίσεις: 37 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.030 29-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Click για ανάπτυξη... το "ψευτρες" ξεχασες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #7.031 29-10-09 13:15 Πως βολευεται εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.032 29-10-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το "ψευτρες" ξεχασες ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Click για ανάπτυξη... Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως βολευεται εκει; Click για ανάπτυξη... Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.033 29-10-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιταξτε που κοιμαται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.030 29-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Click για ανάπτυξη... το "ψευτρες" ξεχασες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #7.031 29-10-09 13:15 Πως βολευεται εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.032 29-10-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το "ψευτρες" ξεχασες ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Click για ανάπτυξη... Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως βολευεται εκει; Click για ανάπτυξη... Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.033 29-10-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: (Πρεπει να ονειρευομαι!!!!) Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!! Click για ανάπτυξη... το "ψευτρες" ξεχασες Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #7.031 29-10-09 13:15 Πως βολευεται εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.032 29-10-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το "ψευτρες" ξεχασες ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Click για ανάπτυξη... Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως βολευεται εκει; Click για ανάπτυξη... Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.033 29-10-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως βολευεται εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:24 Ο EL GATO έγραψε: #7.032 29-10-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το "ψευτρες" ξεχασες ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Click για ανάπτυξη... Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως βολευεται εκει; Click για ανάπτυξη... Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.033 29-10-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το "ψευτρες" ξεχασες ρε το μουψη και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα Click για ανάπτυξη... Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως βολευεται εκει; Click για ανάπτυξη... Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.033 29-10-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα. Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι... Click για ανάπτυξη... Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε... Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #7.034 29-10-09 13:49 Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.035 29-10-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες. Αυτο το link εννοεις? Click για ανάπτυξη... ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Ο EL GATO έγραψε: #7.036 29-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι αυτο! κι αυτο για το Μουψη και για να χαλαρωνει και για τις τριχες Click για ανάπτυξη... MIA XAΡΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.037 29-10-09 14:15 να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να ανοιγεις τη ντουλαπα πρωι πρωι και να λες... το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? α...καλημερα Μουψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #7.038 29-10-09 15:25 Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #7.039 29-10-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 350 351 352 353 354 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 352 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner? Click για ανάπτυξη... Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η Luna έγραψε: #7.040 29-10-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιταξτε που κοιμαται.... Click για ανάπτυξη... απιστευτος ο Μουψης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.