Νεκταρια
Διάσημο μέλος
κουνακια+νορβηγακια=το ιδιο πραγμαKαλα επαθα πλακα με τα Νορβηγακια...πειραζει που μου αρεσουν παααρα πολυ...?![]()

αχ ναμουν απο μια μεριαπαω να τσακισω τη καρμποναρα μου τωρα....τη γνησια με τα αυγα ομως...οχι με κρεμες γαλακτος...(που σαι΄Παυλο να σου τρεξουν τα σαλια)
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Γουστα ειναι αυτα ομως,καθε φυλη εχει τους θαυμαστες της.Εμενα ας πουμε δε μου αρεσει η καρμποναρα (τωρα ειναι που θα με πεταξουν εμενα ολοι εξω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.nightcrawlers.se/
Κι αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου προερχεται:
https://nicole.delpatrie.free.fr/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
παω να τσακισω τη καρμποναρα μου τωρα....τη γνησια με τα αυγα ομως...οχι με κρεμες γαλακτος...(που σαι΄Παυλο να σου τρεξουν τα σαλια)
![]()
Δεν υπαρχει καρμποναρα χωρίς κρέμα γάλακτος. Οριστε μας...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
υπαρχει...μονο στην ΕλλαδαΔεν υπαρχαι καρμποναρα χωρίς κρέμα γάλακτος. Οριστε μας...

παντως δεν εγινε ωραια

EL GATO
Διάσημο μέλος
υπαρχει...μονο στην Ελλαδα
παντως δεν εγινε ωραια![]()
Δεν πειραζει! Καρμποναρα made in Greece! Αυτη ξερουμε, αυτη εμπιστευομαστε!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν εγινε ωραια χωρις τη κρεμα γαλακτος...μονο με αυγο δε λεει!Δεν πειραζει! Καρμποναρα made in Greece! Αυτη ξερουμε, αυτη εμπιστευομαστε!
Ζητω η Ελλας! Ζητωωωωω

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τι εγινε ρε παιδια,πολλα ζητω βλεπω!Γιουλη δεν πιστευω να θες να βγαλουμε κανενα απο τα μωρα Καρατζαφερη.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

marzep
Δραστήριο μέλος
:cry::cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

marzep
Δραστήριο μέλος
Εσυ μην κλαις γιατι θα το βγαλω Άδωνη και θα στο δωσω!![]()

α,Ο.Κ 

...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Άδωνις;Με το καταλληλο νι,το θεσσαλικο;![]()
Ουυυυυυυυ..........:cry::cry::cry::cry:
Εσυ μην κλαις γιατι θα το βγαλω Άδωνη και θα στο δωσω!![]()
[/u]α,Ο.Κ
...

αστα Δωρα και οχι τιποτε αλλο ο "μεγαλος" αρχηγος εφτιαξε και εξοχικο πισω απο το δικο μου και ζητησε να του φτιαξουν το χωματοδρομο ασφαλτο ακριβως απ'εξω απο το σπιτι του....δεν τον εκανε μεχρι και το δικο μου που ειναι 10 μετρα πιο κατω

moukelis
Επιφανές μέλος
Ε τοτε να βγαλουμε ενα προς τιμη του.
αστα Δωρα και οχι τιποτε αλλο ο "μεγαλος" αρχηγος εφτιαξε και εξοχικο πισω απο το δικο μου και ζητησε να του φτιαξουν το χωματοδρομο ασφαλτο ακριβως απ'εξω απο το σπιτι του....δεν τον εκανε μεχρι και το δικο μου που ειναι 10 μετρα πιο κατω![]()

Μισο μαλλον,οπως κι ο δρομος.
EL GATO
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ενω οταν εισαι εσυ μεσα, ειμαστε απολυτα φρονιμες και μαζεμενεςΛειπω και εχετε ξεσαλωσει παλι, ε?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ICE won BIS in catigory II and
second BOB!!!!!!!!!!!!!

Την πρωτια πηρε ενα φανταστικο λευκο περσικο!!!!!!!!!!!

Φωτογραφιες δεν μπορω να σας βαλω γιατι μπαινω απο αλλον υπολογιστη

moukelis
Επιφανές μέλος

Βγαλε μας πολλες φωτο να σας χαρουμε οταν γυρισετε!
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαρητήρια Νεκταρία σε σένα και στις κούκλες σου!!!!Κοριτσια και αγορια ,σας γραφω απο την ομορφη Λευκωσια.Εχω τα αποτελεσματα της πρωτης μερας μας στη εκθεση.Η συγκριση μεταξυ της Ice & Elektra ειναι οτι η δευτερη ειναι παρα πολυ καλη και πολλα υποσχομενη γατα που ομως σαν μικροτερη εδωσε τη θεση της στην ετεροθαλη αδελφη της Ice .Και εχουμε και λεμε.
ICE won BIS in catigory II and
second BOB!!!!!!!!!!!!!
Την πρωτια πηρε ενα φανταστικο λευκο περσικο!!!!!!!!!!!
Φωτογραφιες δεν μπορω να σας βαλω γιατι μπαινω απο αλλον υπολογιστη![]()

Περιμένουμε επειγόντως φωτό!!!!!

(Βοήθησε τελικά το ξεμάτιασμα???)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool