moukelis
Επιφανές μέλος
Daddy μου φαινεται οτι θα παρω διαζυγιο.Μηπως τσιλιμπουρδιζει με καμια γατουλα ο συζυγατος μου και δεν μου τον δειχνεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παντα το ελεγα οτι οι αντρες μας θελουν μουγκες και χωρις αποψη...Γυναικες... Παντα να αντιδρασουν... Τς τς τς....
Το τελευταιο ειναι πολυ ομορφο. Τα αλλα εχουν πολυ αγρια φατσα. Οχι οτι δεν ειναι ωραια...
Δεν εχω ρε γμτ καμια προσφατη φωτογραφια. Αμα τον βγαλω καμια θα βαλω.

για το κοπλιμεντο του γατου σου ομως κουβεντα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Ε ετσι δεν πρεπει να ειναι τα κουν;Να εχουν "αγρια" εκφραση;
Daddy μου φαινεται οτι θα παρω διαζυγιο.Μηπως τσιλιμπουρδιζει με καμια γατουλα ο συζυγατος μου και δεν μου τον δειχνεις;![]()
Οχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries!
παντα το ελεγα οτι οι αντρες μας θελουν μουγκες και χωρις αποψη...
για το κοπλιμεντο του γατου σου ομως κουβεντα![]()
Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω!
Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε...
moukelis
Επιφανές μέλος
Υπαρχουν και καποιες απο εμας που προσπαθουν επι εικοσιεπτα συναπτα ετη αγαπητε και δεν το καταφερνουν...Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε...

EL GATO
Διάσημο μέλος
Υπαρχουν και καποιες απο εμας που προσπαθουν επι εικοσιεπτα συναπτα ετη αγαπητε και δεν το καταφερνουν...![]()
Εμενα θα μου πεις?????
Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου....
moukelis
Επιφανές μέλος
Eγω παντως εχω τη συνειδηση μου ησυχη,δε σου τσουρουφλισα ουτε τριχα.Εμενα θα μου πεις?????
Ασε, δυο φορες εχει καει η γουνα μου....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παυλο συμφωνωΟχι! Σου ειναι αιωνια πιστος. No worries!
Σωστα... Μολις μου ειπε να σε ευχαριστησω!
Ε, οχι και μουγκες. Απλα να μη μιλατε...

κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε

EL GATO
Διάσημο μέλος
Παυλο συμφωνω
κι οταν λεμε κατι, αυτο να ειναι ποσο τελειοι και ιδανικοι ειστε![]()
(Πρεπει να ονειρευομαι!!!!)
Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!!
EL GATO
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το "ψευτρες" ξεχασες(Πρεπει να ονειρευομαι!!!!)
Ειδες λοιπον αν η γυναικα εχει ανοικτο και προοδευτικο μυαλο? Τα συγχαρητηρια μου Γιουλη. Σπανιζουν οι γυναικες με καθαρο μυαλο σαν το δικο σου. Ευγε!!!!

Κοιταξτε που κοιμαται....
ρε το μουψη

και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα

moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
το "ψευτρες" ξεχασες
ρε το μουψη
και την αλλη μερα στο γραφειο εισαι σαν το Μουψη κι εσυ ε? τιγκα στη τριχα![]()
Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα.
Πως βολευεται εκει;
Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οταν γουσταρουν κατι οι γατες δεν τους περναει ποτε...Οπως βλεπεις.... Τα εχει γεμισει τριχα τα ρουχα ολα.
Αυτη την απορια την εχω και γω. Παντως, το εχει ξεκινησει την τελευταια εβδομαδα αυτο. Θα του περασει φανταζομαι...
Μαλλον ομως εσεις πρεπει να μην τον αφησετε αν δεν θελετε να μπανει...ρε συ Παυλο δεν βρισκω εκεινο το Link που σου εχα βαλει με τα κλουβακια για το μπαλκονι να σου δειξω κατι....
EL GATO
Διάσημο μέλος
Αυτο το link εννοεις?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι αυτο!Mπα, δε με πειραζει αν μπαινει εκει. Το μονο που με νοιαζει ειναι να μη χτυπησει κανα ματι εκει με τοσες κρεμαστρες.
Αυτο το link εννοεις?

κι αυτο για το Μουψη
και για να χαλαρωνει και για τις τριχες
EL GATO
Διάσημο μέλος
ναι αυτο!
κι αυτο για το Μουψηκαι για να χαλαρωνει και για τις τριχες
![]()
MIA XAΡΑ!!!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το γαλαζιο ή το λευκο πουκαμισο?? 
α...καλημερα Μουψη!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τσου...βγαινει ενας απο καθε κατηγορια;Ειδα εναν νορβηγο που βγηκε καλυτερος αλλα δεν ξερω τους τιτλους.Ρε συ Δωρα εχω μια αποριαΜπαινω απο τη Δευτερα στο world show και δεν βλεπω φωτο απο το BIS.Τελικα ξερεις τον winner?
Luna
Περιβόητο μέλος
Κοιταξτε που κοιμαται....

απιστευτος ο Μουψης!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool