Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.101 02-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πολύ ωραίες φωτο Νεκταρια!!!! Εσυ, όχι οι γάτες.... Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστουμε ΠαυληΟταν εισαι χαρουμενος φαινεσαι ομορφος και νεοτερος Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλα,σαν αφρος ειναι το γατουυυυυυυυυνι!!!!!!!!!! φτου φτου φτου!!! Click για ανάπτυξη... καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Luna έγραψε: #7.102 02-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες τα ρε Γιαννα... Ωρες και φορες με κανει και ασθανομαι λες και ειμαι εξωγηινος. Click για ανάπτυξη... το φανταζομαι γι'αυτο γελασα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Luna έγραψε: #7.103 02-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα Click για ανάπτυξη... στην ματιασανε την τσουπρα??? ε τοτε ξαναφτου σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #7.104 02-11-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 21:20 Η ESTELLE έγραψε: #7.105 02-11-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σε ευχαριστουμε ΠαυληΟταν εισαι χαρουμενος φαινεσαι ομορφος και νεοτερος καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία μου!!Τέλειες και η φωτό!!!Κούκλα η Ιce και εσύ!!! Καλά,2 μέρες δεν έκανα και τίποτα άλλο απο το να την ξεματιάζω!!Και είχε πολύ μάτι συνέχεια η καλή μου...Την άλλη φορά με σκόρδα και ματόχαντρα να την πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.106 02-11-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσα!!συγνωμη!! Click για ανάπτυξη... καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Η Νεκταρια έγραψε: #7.107 02-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ελενακι μου,ποιος θα μου δωσει συγχαρητηρια για τη γκαφα μου ομως? εδω που με βλεπεις εχω χτενισμενο και κουρεμενο το μαλλι και ενα τονο πιο ανοικτη η βαφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η marzep έγραψε: #7.108 03-11-09 00:03 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 014.JPG 252 KB · Εμφανίσεις: 29 015.JPG 439,8 KB · Εμφανίσεις: 33 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:08 Η Νεκταρια έγραψε: #7.109 03-11-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλε κυρια μη βαρατε,ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα ,ελατε να τη παρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #7.110 03-11-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι κι εγω μια σεβάσμια γυναίκα και δεν τις καταλαβαίνω μερικες απ΄τις ατάκες που ακουω. Ευτυχώς εχω τα παιδιά μου που είναι ακριβώς μεσα στη διάλεκτο που κυκλοφορει και με μορφώνουν Ειδες όμως Γιουλάκο? Ο Παύλος σου ειπε και respect!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:11 Η marzep έγραψε: #7.111 03-11-09 00:11 Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Νεκταρια έγραψε: #7.112 03-11-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Click για ανάπτυξη... ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:16 Η Νεκταρια έγραψε: #7.113 03-11-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πολύ ωραίες φωτο Νεκταρια!!!! Εσυ, όχι οι γάτες.... Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστουμε ΠαυληΟταν εισαι χαρουμενος φαινεσαι ομορφος και νεοτερος Αρχική Δημοσίευση από Luna: Καλα,σαν αφρος ειναι το γατουυυυυυυυυνι!!!!!!!!!! φτου φτου φτου!!! Click για ανάπτυξη... καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η Luna έγραψε: #7.102 02-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες τα ρε Γιαννα... Ωρες και φορες με κανει και ασθανομαι λες και ειμαι εξωγηινος. Click για ανάπτυξη... το φανταζομαι γι'αυτο γελασα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Luna έγραψε: #7.103 02-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα Click για ανάπτυξη... στην ματιασανε την τσουπρα??? ε τοτε ξαναφτου σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #7.104 02-11-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 21:20 Η ESTELLE έγραψε: #7.105 02-11-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σε ευχαριστουμε ΠαυληΟταν εισαι χαρουμενος φαινεσαι ομορφος και νεοτερος καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία μου!!Τέλειες και η φωτό!!!Κούκλα η Ιce και εσύ!!! Καλά,2 μέρες δεν έκανα και τίποτα άλλο απο το να την ξεματιάζω!!Και είχε πολύ μάτι συνέχεια η καλή μου...Την άλλη φορά με σκόρδα και ματόχαντρα να την πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.106 02-11-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσα!!συγνωμη!! Click για ανάπτυξη... καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Η Νεκταρια έγραψε: #7.107 02-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ελενακι μου,ποιος θα μου δωσει συγχαρητηρια για τη γκαφα μου ομως? εδω που με βλεπεις εχω χτενισμενο και κουρεμενο το μαλλι και ενα τονο πιο ανοικτη η βαφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η marzep έγραψε: #7.108 03-11-09 00:03 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 014.JPG 252 KB · Εμφανίσεις: 29 015.JPG 439,8 KB · Εμφανίσεις: 33 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:08 Η Νεκταρια έγραψε: #7.109 03-11-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλε κυρια μη βαρατε,ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα ,ελατε να τη παρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #7.110 03-11-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι κι εγω μια σεβάσμια γυναίκα και δεν τις καταλαβαίνω μερικες απ΄τις ατάκες που ακουω. Ευτυχώς εχω τα παιδιά μου που είναι ακριβώς μεσα στη διάλεκτο που κυκλοφορει και με μορφώνουν Ειδες όμως Γιουλάκο? Ο Παύλος σου ειπε και respect!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:11 Η marzep έγραψε: #7.111 03-11-09 00:11 Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Νεκταρια έγραψε: #7.112 03-11-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Click για ανάπτυξη... ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:16 Η Νεκταρια έγραψε: #7.113 03-11-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πες τα ρε Γιαννα... Ωρες και φορες με κανει και ασθανομαι λες και ειμαι εξωγηινος. Click για ανάπτυξη... το φανταζομαι γι'αυτο γελασα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η Luna έγραψε: #7.103 02-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα Click για ανάπτυξη... στην ματιασανε την τσουπρα??? ε τοτε ξαναφτου σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #7.104 02-11-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 21:20 Η ESTELLE έγραψε: #7.105 02-11-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σε ευχαριστουμε ΠαυληΟταν εισαι χαρουμενος φαινεσαι ομορφος και νεοτερος καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία μου!!Τέλειες και η φωτό!!!Κούκλα η Ιce και εσύ!!! Καλά,2 μέρες δεν έκανα και τίποτα άλλο απο το να την ξεματιάζω!!Και είχε πολύ μάτι συνέχεια η καλή μου...Την άλλη φορά με σκόρδα και ματόχαντρα να την πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.106 02-11-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσα!!συγνωμη!! Click για ανάπτυξη... καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Η Νεκταρια έγραψε: #7.107 02-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ελενακι μου,ποιος θα μου δωσει συγχαρητηρια για τη γκαφα μου ομως? εδω που με βλεπεις εχω χτενισμενο και κουρεμενο το μαλλι και ενα τονο πιο ανοικτη η βαφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η marzep έγραψε: #7.108 03-11-09 00:03 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 014.JPG 252 KB · Εμφανίσεις: 29 015.JPG 439,8 KB · Εμφανίσεις: 33 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:08 Η Νεκταρια έγραψε: #7.109 03-11-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλε κυρια μη βαρατε,ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα ,ελατε να τη παρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #7.110 03-11-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι κι εγω μια σεβάσμια γυναίκα και δεν τις καταλαβαίνω μερικες απ΄τις ατάκες που ακουω. Ευτυχώς εχω τα παιδιά μου που είναι ακριβώς μεσα στη διάλεκτο που κυκλοφορει και με μορφώνουν Ειδες όμως Γιουλάκο? Ο Παύλος σου ειπε και respect!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:11 Η marzep έγραψε: #7.111 03-11-09 00:11 Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Νεκταρια έγραψε: #7.112 03-11-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Click για ανάπτυξη... ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:16 Η Νεκταρια έγραψε: #7.113 03-11-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα Click για ανάπτυξη... στην ματιασανε την τσουπρα??? ε τοτε ξαναφτου σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 18:55 Η elvenstar: #7.104 02-11-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 21:20 Η ESTELLE έγραψε: #7.105 02-11-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σε ευχαριστουμε ΠαυληΟταν εισαι χαρουμενος φαινεσαι ομορφος και νεοτερος καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία μου!!Τέλειες και η φωτό!!!Κούκλα η Ιce και εσύ!!! Καλά,2 μέρες δεν έκανα και τίποτα άλλο απο το να την ξεματιάζω!!Και είχε πολύ μάτι συνέχεια η καλή μου...Την άλλη φορά με σκόρδα και ματόχαντρα να την πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.106 02-11-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσα!!συγνωμη!! Click για ανάπτυξη... καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Η Νεκταρια έγραψε: #7.107 02-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ελενακι μου,ποιος θα μου δωσει συγχαρητηρια για τη γκαφα μου ομως? εδω που με βλεπεις εχω χτενισμενο και κουρεμενο το μαλλι και ενα τονο πιο ανοικτη η βαφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η marzep έγραψε: #7.108 03-11-09 00:03 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 014.JPG 252 KB · Εμφανίσεις: 29 015.JPG 439,8 KB · Εμφανίσεις: 33 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:08 Η Νεκταρια έγραψε: #7.109 03-11-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλε κυρια μη βαρατε,ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα ,ελατε να τη παρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #7.110 03-11-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι κι εγω μια σεβάσμια γυναίκα και δεν τις καταλαβαίνω μερικες απ΄τις ατάκες που ακουω. Ευτυχώς εχω τα παιδιά μου που είναι ακριβώς μεσα στη διάλεκτο που κυκλοφορει και με μορφώνουν Ειδες όμως Γιουλάκο? Ο Παύλος σου ειπε και respect!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:11 Η marzep έγραψε: #7.111 03-11-09 00:11 Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Νεκταρια έγραψε: #7.112 03-11-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Click για ανάπτυξη... ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:16 Η Νεκταρια έγραψε: #7.113 03-11-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 21:20 Η ESTELLE έγραψε: #7.105 02-11-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σε ευχαριστουμε ΠαυληΟταν εισαι χαρουμενος φαινεσαι ομορφος και νεοτερος καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία μου!!Τέλειες και η φωτό!!!Κούκλα η Ιce και εσύ!!! Καλά,2 μέρες δεν έκανα και τίποτα άλλο απο το να την ξεματιάζω!!Και είχε πολύ μάτι συνέχεια η καλή μου...Την άλλη φορά με σκόρδα και ματόχαντρα να την πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.106 02-11-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσα!!συγνωμη!! Click για ανάπτυξη... καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Η Νεκταρια έγραψε: #7.107 02-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ελενακι μου,ποιος θα μου δωσει συγχαρητηρια για τη γκαφα μου ομως? εδω που με βλεπεις εχω χτενισμενο και κουρεμενο το μαλλι και ενα τονο πιο ανοικτη η βαφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η marzep έγραψε: #7.108 03-11-09 00:03 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 014.JPG 252 KB · Εμφανίσεις: 29 015.JPG 439,8 KB · Εμφανίσεις: 33 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:08 Η Νεκταρια έγραψε: #7.109 03-11-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλε κυρια μη βαρατε,ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα ,ελατε να τη παρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #7.110 03-11-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι κι εγω μια σεβάσμια γυναίκα και δεν τις καταλαβαίνω μερικες απ΄τις ατάκες που ακουω. Ευτυχώς εχω τα παιδιά μου που είναι ακριβώς μεσα στη διάλεκτο που κυκλοφορει και με μορφώνουν Ειδες όμως Γιουλάκο? Ο Παύλος σου ειπε και respect!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:11 Η marzep έγραψε: #7.111 03-11-09 00:11 Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Νεκταρια έγραψε: #7.112 03-11-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Click για ανάπτυξη... ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:16 Η Νεκταρια έγραψε: #7.113 03-11-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: σε ευχαριστουμε ΠαυληΟταν εισαι χαρουμενος φαινεσαι ομορφος και νεοτερος καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία μου!!Τέλειες και η φωτό!!!Κούκλα η Ιce και εσύ!!! Καλά,2 μέρες δεν έκανα και τίποτα άλλο απο το να την ξεματιάζω!!Και είχε πολύ μάτι συνέχεια η καλή μου...Την άλλη φορά με σκόρδα και ματόχαντρα να την πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.106 02-11-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσα!!συγνωμη!! Click για ανάπτυξη... καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Η Νεκταρια έγραψε: #7.107 02-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ελενακι μου,ποιος θα μου δωσει συγχαρητηρια για τη γκαφα μου ομως? εδω που με βλεπεις εχω χτενισμενο και κουρεμενο το μαλλι και ενα τονο πιο ανοικτη η βαφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η marzep έγραψε: #7.108 03-11-09 00:03 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 014.JPG 252 KB · Εμφανίσεις: 29 015.JPG 439,8 KB · Εμφανίσεις: 33 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:08 Η Νεκταρια έγραψε: #7.109 03-11-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλε κυρια μη βαρατε,ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα ,ελατε να τη παρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #7.110 03-11-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι κι εγω μια σεβάσμια γυναίκα και δεν τις καταλαβαίνω μερικες απ΄τις ατάκες που ακουω. Ευτυχώς εχω τα παιδιά μου που είναι ακριβώς μεσα στη διάλεκτο που κυκλοφορει και με μορφώνουν Ειδες όμως Γιουλάκο? Ο Παύλος σου ειπε και respect!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:11 Η marzep έγραψε: #7.111 03-11-09 00:11 Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Νεκταρια έγραψε: #7.112 03-11-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Click για ανάπτυξη... ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:16 Η Νεκταρια έγραψε: #7.113 03-11-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορουσα!!συγνωμη!! Click για ανάπτυξη... καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Η Νεκταρια έγραψε: #7.107 02-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ελενακι μου,ποιος θα μου δωσει συγχαρητηρια για τη γκαφα μου ομως? εδω που με βλεπεις εχω χτενισμενο και κουρεμενο το μαλλι και ενα τονο πιο ανοικτη η βαφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η marzep έγραψε: #7.108 03-11-09 00:03 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 014.JPG 252 KB · Εμφανίσεις: 29 015.JPG 439,8 KB · Εμφανίσεις: 33 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:08 Η Νεκταρια έγραψε: #7.109 03-11-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλε κυρια μη βαρατε,ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα ,ελατε να τη παρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #7.110 03-11-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι κι εγω μια σεβάσμια γυναίκα και δεν τις καταλαβαίνω μερικες απ΄τις ατάκες που ακουω. Ευτυχώς εχω τα παιδιά μου που είναι ακριβώς μεσα στη διάλεκτο που κυκλοφορει και με μορφώνουν Ειδες όμως Γιουλάκο? Ο Παύλος σου ειπε και respect!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:11 Η marzep έγραψε: #7.111 03-11-09 00:11 Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Νεκταρια έγραψε: #7.112 03-11-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Click για ανάπτυξη... ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:16 Η Νεκταρια έγραψε: #7.113 03-11-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ελενακι μου,ποιος θα μου δωσει συγχαρητηρια για τη γκαφα μου ομως? εδω που με βλεπεις εχω χτενισμενο και κουρεμενο το μαλλι και ενα τονο πιο ανοικτη η βαφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η marzep έγραψε: #7.108 03-11-09 00:03 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 014.JPG 252 KB · Εμφανίσεις: 29 015.JPG 439,8 KB · Εμφανίσεις: 33 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:08 Η Νεκταρια έγραψε: #7.109 03-11-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλε κυρια μη βαρατε,ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα ,ελατε να τη παρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #7.110 03-11-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι κι εγω μια σεβάσμια γυναίκα και δεν τις καταλαβαίνω μερικες απ΄τις ατάκες που ακουω. Ευτυχώς εχω τα παιδιά μου που είναι ακριβώς μεσα στη διάλεκτο που κυκλοφορει και με μορφώνουν Ειδες όμως Γιουλάκο? Ο Παύλος σου ειπε και respect!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:11 Η marzep έγραψε: #7.111 03-11-09 00:11 Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Νεκταρια έγραψε: #7.112 03-11-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Click για ανάπτυξη... ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:16 Η Νεκταρια έγραψε: #7.113 03-11-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:08 Η Νεκταρια έγραψε: #7.109 03-11-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλε κυρια μη βαρατε,ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα ,ελατε να τη παρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #7.110 03-11-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι κι εγω μια σεβάσμια γυναίκα και δεν τις καταλαβαίνω μερικες απ΄τις ατάκες που ακουω. Ευτυχώς εχω τα παιδιά μου που είναι ακριβώς μεσα στη διάλεκτο που κυκλοφορει και με μορφώνουν Ειδες όμως Γιουλάκο? Ο Παύλος σου ειπε και respect!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:11 Η marzep έγραψε: #7.111 03-11-09 00:11 Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Νεκταρια έγραψε: #7.112 03-11-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Click για ανάπτυξη... ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:16 Η Νεκταρια έγραψε: #7.113 03-11-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει) Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλε κυρια μη βαρατε,ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα ,ελατε να τη παρετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #7.110 03-11-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι κι εγω μια σεβάσμια γυναίκα και δεν τις καταλαβαίνω μερικες απ΄τις ατάκες που ακουω. Ευτυχώς εχω τα παιδιά μου που είναι ακριβώς μεσα στη διάλεκτο που κυκλοφορει και με μορφώνουν Ειδες όμως Γιουλάκο? Ο Παύλος σου ειπε και respect!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:11 Η marzep έγραψε: #7.111 03-11-09 00:11 Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Νεκταρια έγραψε: #7.112 03-11-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Click για ανάπτυξη... ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:16 Η Νεκταρια έγραψε: #7.113 03-11-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει... "respect" λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι Click για ανάπτυξη... Ετσι ειμαι κι εγω μια σεβάσμια γυναίκα και δεν τις καταλαβαίνω μερικες απ΄τις ατάκες που ακουω. Ευτυχώς εχω τα παιδιά μου που είναι ακριβώς μεσα στη διάλεκτο που κυκλοφορει και με μορφώνουν Ειδες όμως Γιουλάκο? Ο Παύλος σου ειπε και respect!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:11 Η marzep έγραψε: #7.111 03-11-09 00:11 Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Νεκταρια έγραψε: #7.112 03-11-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Click για ανάπτυξη... ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:16 Η Νεκταρια έγραψε: #7.113 03-11-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:14 Η Νεκταρια έγραψε: #7.112 03-11-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Click για ανάπτυξη... ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:16 Η Νεκταρια έγραψε: #7.113 03-11-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Να προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ?????????? Click για ανάπτυξη... ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:16 Η Νεκταρια έγραψε: #7.113 03-11-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!! ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 00:21 Η marzep έγραψε: #7.114 03-11-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις Click για ανάπτυξη... Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:. Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 10:56 Ο mixalakis: #7.115 03-11-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.116 05-11-09 21:25 Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lmainecoon2010back[1].jpg 229,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ημερολογιο 2010 Για τα Κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Νεκταρια έγραψε: #7.117 05-11-09 22:17 Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστουμε ζουζουνα που ομορφα τα κουνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:23 Η Νεκταρια έγραψε: #7.118 05-11-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Μπράβο Νεκταρία!! Πολύ όμορφες φώτο! Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει. Click για ανάπτυξη... Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #7.119 05-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 354 355 356 357 358 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 356 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι Click για ανάπτυξη... Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.120 06-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω. Click για ανάπτυξη... Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/ Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.