Νεκταρια
Διάσημο μέλος
σε ευχαριστουμε ΠαυληΠολύ ωραίες φωτο Νεκταρια!!!!
Εσυ, όχι οι γάτες....
Οταν εισαι χαρουμενος φαινεσαι ομορφος και νεοτερος

καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμαΚαλα,σαν αφρος ειναι το γατουυυυυυυυυνι!!!!!!!!!!
φτου φτου φτου!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Πες τα ρε Γιαννα... Ωρες και φορες με κανει και ασθανομαι λες και ειμαι εξωγηινος.![]()
το φανταζομαι γι'αυτο γελασα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα![]()
στην ματιασανε την τσουπρα???

ε τοτε ξαναφτου σας!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά
ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο Νεκταρία μου!!σε ευχαριστουμε ΠαυληΟταν εισαι χαρουμενος φαινεσαι ομορφος και νεοτερος
καλα κανεις και τη φτυνεις γιατι ειδαμε και παθαμε με το ξεματιασμα![]()
Τέλειες και η φωτό!!!Κούκλα η Ιce και εσύ!!!
Καλά,2 μέρες δεν έκανα και τίποτα άλλο απο το να την ξεματιάζω!!Και είχε πολύ μάτι συνέχεια η καλή μου...Την άλλη φορά με σκόρδα και ματόχαντρα να την πας!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπαςδεν μπορουσα!!συγνωμη!!![]()

καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει...
"respect"

λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω Ελενακι μου,ποιος θα μου δωσει συγχαρητηρια για τη γκαφα μου ομως?Νεκταρία συγχαρητήρια για τους πρωταθλητές σου για ακόμα μία φορά
ΥΓ.: Έχεις ομορφύνει (κι άλλο) από την τελευταία φορά που σε είδα κάτι άλλαξες στο μαλλί; πάντως είσαι κούκλα κ εσύ κ τα γατάκια σου![]()

εδω που με βλεπεις εχω χτενισμενο και κουρεμενο το μαλλι και ενα τονο πιο ανοικτη η βαφη

marzep
Δραστήριο μέλος
Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει)
Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας!
Συνημμένα
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Καλα καλε κυρια μη βαρατε,ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα ,ελατε να τη παρετε(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Χαλβαδονι ετοιμο να κοιμηθει...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Μπλου ομιλουσα...(τι μας σουρνει καθημερινα αυτο το κοριτσακι,μονο ο υψιστος το γνωριζει)
Ψιτ,καλε κυρια Νεκταρια,περιμενουμε με ανυπομονησια το μικρο μας!

staman2
Περιβόητο μέλος
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!!

καλε Γιαννα γελα ελευθερα...το εχω πει στο Παυλο...ολη μα ολη μερα μιλαω και γραφω Αγγλικα...με ολους τους λαους της γης...στα Αγγλικα του Παυλου ειμαι σκραπας
καλα να δεις τη φατσα μου οταν του ειχα πει κατι τη πρωτη φορα και μου λεει...
"respect"
λεω κι εγω ειμαι σεβασμια γυναικα...να δεις που αν με δει κι απο κοντα θα μου φιλησει και το χερι
![]()

Ετσι ειμαι κι εγω μια σεβάσμια γυναίκα και δεν τις καταλαβαίνω μερικες απ΄τις ατάκες που ακουω. Ευτυχώς εχω τα παιδιά μου που είναι ακριβώς μεσα στη διάλεκτο που κυκλοφορει και με μορφώνουν

Ειδες όμως Γιουλάκο? Ο Παύλος σου ειπε και respect!!!!

marzep
Δραστήριο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΝα προγραμματισω την απαγωγη το Σ/Κ??????????![]()
Ποσα παιρνεις
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Αλλα εσύ Νεκταρία σκίζεις στις φωτο!!! Και στην πραγματικοτητα βεβαίως. Είσαι μια κούκλα!!!! και πολύ όμορφα τα χρώματα στα ρουχα σου!!
ειδες, ειδεςκανω δοκιμες για το τι θα φορεσω στη δικια μας
![]()
marzep
Δραστήριο μέλος
ναι αμε,εμ τι στο καλο μαια εισαι,που ξερεις μπορει και να ξεγενναςΠοσα παιρνεις
![]()

Εχε χαρη κακομοιρο που δεν υπαρχει μπαρμπαδελακι να βγαζει καπνους απο τα αυτια...Θα ειμαι σουπερ γκαντεμα,αν τυχει κατι τετοιο:cry:.Και λειπει ο μπαμπας μας για 15 μερες Γιαννενα και ειναι ιδανικη ευκαιρια να ζουλαω 12 πατουσια ΜΟΝΗ μου

...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Μπράβο Νεκταρία!!
Πολύ όμορφες φώτο!
Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακιΜπράβο Νεκταρία!!
Πολύ όμορφες φώτο!
Κρίμα να κάνεις λάθος, αλλά δεν πειράζει. Στην επόμενη έκθεση θα έρθουν τα βραβεία που πρέπει.

EL GATO
Διάσημο μέλος
Το ελπιζω γιατι το αδικησα το γατακι![]()
Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Διαβασε εδω για να καταλαβεις https://www.mypetz.gr/threads/Τα-Μaine-coon-άκια.221855/Eγω να πω οτι καταλαβα τι εγινε.... δε θα το πω.![]()
Στειλε μου αν μπορεις τη φωτο του Τρου που τραβηξες εδω σε υψηλη αναλυση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool