Luna
Περιβόητο μέλος
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ
Η IC Big-Hannibals Red Ice και ο IC Alwaro Troy
μετα απο εναν κεραυνοβολο ερωτα μικρης σε διαρκεια σχεση, ηρθαν σε γαμο κοινωνια
Ο γαμος ετελεσθει σημερον σε στενο οικογενειακο κυκλο,καθ`οτι δημοφιλεις και οι δυο θα προκαλειτο κυκλοφοριακη συμφορηση
Το ευτυχες γεγονος,που ευχομαστε ολοι,το περιμενουμε το πρωτο δεκαημερο του Φλεβαρη.
Για να επανορθωσουμε θα ειστε καλεσμενοι στα βαφτησια
Η κοκονα μας τωρα ξεκουραζεται μετα την ενταση του γαμου![]()
ωωωωω!!!!να σας ζησουν οι νεονυμφοι..

αντε να δουμε τι θα βγει...

μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω?![]()
αχαχαχα!!ετσι..αμεσως να πονηρευτουμε..

κλινουμε το ρημα "Κανω"
Εγω το κανω
εσυ το κανεις
αυτος/η το κανει
Εμεις το κανουμε
Εσεις το κανατε
Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν![]()
σταματα γιατι ειμαι δουλεια και με εχουν πιασει κατι γελια και δεν κρατιέμαι..

Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως.![]()
μα εισαι γουτσου γουτσου μικρη εκτροφεα...οσο και να το αρνεισαι εισαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
μα εισαι γουτσου γουτσου μικρη εκτροφεα...οσο και να το αρνεισαι εισαι...![]()
Καλα, κάτσε να το δει αυτό... Βρες διαδικτυακή κρυψωνα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε;
Daddy σημερα θα ρωτησω και τον δασκαλο φωτογραφιας μου για μηχανη.

Luna
Περιβόητο μέλος
Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου.
Daddy σημερα θα ρωτησω και τον δασκαλο φωτογραφιας μου για μηχανη.
δεν βγηκες κακια...βγηκες ομως αρχαια...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση...https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html
Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη....
Εδώ με απέφευγε στη έκθεση...![]()

αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα

EL GATO
Διάσημο μέλος
αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση...
αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα![]()
Xα χα χα....
bunny
Περιβόητο μέλος
Μην εκνευρίζεσαι καλέ!Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου.

Αλήθεια τώρα,έχεις πολύ γκυκό φατσί

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Btw, nice pics Στελλα.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!
Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ Παυλή!!Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο.
Btw, nice pics Στελλα.

Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!!

(Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!!![]()
και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα???
πανεμορφο!!!!!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy!και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα???
πανεμορφο!!!!!![]()

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχεΣε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy!![]()
ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!!

μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου
(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!)μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ...
βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας...
και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!!

kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση
!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση
!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου...
Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατος
Σου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακος
Στην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool