EL GATO
Διάσημο μέλος
εΕΕ ΩΡΑΙΑ θα ειμαστε με τα Π και θα φοράμε και φαρδιά αθλητικά πού το πρόβλημαΚαι καλτσάκια αθλητικά πειράζει? Για να μην μας πονουν οι κάλοι βρε.
ΦΙλάκια![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναιιιιιιιιιιιιι ακριβώς έτσι τους έχουμε
Το χέρι το βαραω εγώ Λενιώ και με κοροϊδεύει το Νεκταράκι.

ε τότε θα είσαστε δύο Κανέλλες στον ΕΟΓ Η πρόεδρος κ το μέλος 
Κανεις δεν με βάζει μόνη μου μπήκα όπως ελεγε κ το τραγούδι της ΑντζελαςΚι όσο για το Λενιώ μου Νεκταρία μην του λες οτι το βάλαμε σε black list ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΙΣΤ![]()

αφου δεν θα μπορούμε να περπατάμε μπορούμε να φοράμε ακόμα κ μίνι γιατί δε θα μας δει κανείςΜαρη ξερεις πως θα ειμαστε -αν ειμαστε-γυρω στα 80? οχι τζιν δεν θα φοραμε και αθλητικα τρομαρα μας αλλα δεν θα μπορουμε και να περπαταμε
Ωραια παρατσουκλιΖητω αμφιθεατρο για ομιλια και τα καναλια
Παω για τις τουαλεττες........![]()
Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Τι να πρωτο διαβάσω και να γελάσω ρε Ελενάκι??? Ξεράθηκα στο γέλιο . Μπα σε καλο μας!!!ε τότε θα είσαστε δύο Κανέλλες στον ΕΟΓ Η πρόεδρος κ το μέλος
Κανεις δεν με βάζει μόνη μου μπήκα όπως ελεγε κ το τραγούδι της Αντζελας
αφου δεν θα μπορούμε να περπατάμε μπορούμε να φοράμε ακόμα κ μίνι γιατί δε θα μας δει κανείς
Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως
Και με τον Παύλο πριν!!! Αντε καιρο είχα να ξαναγελάσω και να βρεθουμε παρεάκι ξανά όλοι μας...

Μάλλον στις τουαλέτες των γατιών πάει γιατι αυτοτιμωρειται ακριβώς τώρα κι όχι μετά επειδή σκεφτηκε το αμφιθέατρο
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
εΕΕ ΩΡΑΙΑ θα ειμαστε με τα Π και θα φοράμε και φαρδιά αθλητικά πού το πρόβλημαΚαι καλτσάκια αθλητικά πειράζει? Για να μην μας πονουν οι κάλοι βρε.
ΦΙλάκια![]()
Πάντως εγώ θα είμαι τότε έτοιμος για τους Παρα-Ολυμπιακούς
kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές..
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Βρε ειναι μια δουλεια που δεν παιρνει αναβολη
Πρωι βραδυ 11 τουαλετες
EL GATO
Διάσημο μέλος
Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει!
Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές..
Θα πρεπει να τον βαζετε να πληρωνει μερος το λογαριασμου νερου....

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Kisha and Kari
kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα αστερακια μας
Kisha and Kari
![]()
Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου....

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου....![]()
Κι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα ομορφαινουν

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα αστερακια μας
Kisha and Kari
![]()
Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΤρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη![]()
Μπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα
Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ
Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναι
Να αποκτησουν ενα σιβηρικο
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μουσουδίνια για ρουφηγμααααααΤα αστερακια μας
Kisha and Kari
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

γουστάρω αυτά τα sexy γατια

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις.Μουσουδίνια για ρουφηγμααααααΝα σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα![]()
![]()
Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ.
Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεαςΚαλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε»
γουστάρω αυτά τα sexy γατια![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε???Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε»
γουστάρω αυτά τα sexy γατια![]()

Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε!Τα αστερακια μας
Kisha and Kari
![]()

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα
Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτΗ παροτρυνση λοιπον ποια ειναι
![]()
Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας.Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα
Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτΗ παροτρυνση λοιπον ποια ειναι
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool