EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Ο EL GATO έγραψε: #7.541 16-01-10 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εΕΕ ΩΡΑΙΑ θα ειμαστε με τα Π και θα φοράμε και φαρδιά αθλητικά πού το πρόβλημα Και καλτσάκια αθλητικά πειράζει? Για να μην μας πονουν οι κάλοι βρε. ΦΙλάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 23:30 Η elvenstar: #7.542 16-01-10 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιιιιιιιιιιι ακριβώς έτσι τους έχουμε Το χέρι το βαραω εγώ Λενιώ και με κοροϊδεύει το Νεκταράκι. Click για ανάπτυξη... ε τότε θα είσαστε δύο Κανέλλες στον ΕΟΓ Η πρόεδρος κ το μέλος Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι όσο για το Λενιώ μου Νεκταρία μην του λες οτι το βάλαμε σε black list ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΙΣΤ Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με βάζει μόνη μου μπήκα όπως ελεγε κ το τραγούδι της Αντζελας Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη ξερεις πως θα ειμαστε -αν ειμαστε-γυρω στα 80? οχι τζιν δεν θα φοραμε και αθλητικα τρομαρα μας αλλα δεν θα μπορουμε και να περπαταμε Ωραια παρατσουκλιΖητω αμφιθεατρο για ομιλια και τα καναλια Παω για τις τουαλεττες........ Click για ανάπτυξη... αφου δεν θα μπορούμε να περπατάμε μπορούμε να φοράμε ακόμα κ μίνι γιατί δε θα μας δει κανείς Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 23:33 Η staman2 έγραψε: #7.543 16-01-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ε τότε θα είσαστε δύο Κανέλλες στον ΕΟΓ Η πρόεδρος κ το μέλος Κανεις δεν με βάζει μόνη μου μπήκα όπως ελεγε κ το τραγούδι της Αντζελας αφου δεν θα μπορούμε να περπατάμε μπορούμε να φοράμε ακόμα κ μίνι γιατί δε θα μας δει κανείς Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως Click για ανάπτυξη... Τι να πρωτο διαβάσω και να γελάσω ρε Ελενάκι??? Ξεράθηκα στο γέλιο . Μπα σε καλο μας!!! Και με τον Παύλο πριν!!! Αντε καιρο είχα να ξαναγελάσω και να βρεθουμε παρεάκι ξανά όλοι μας...Μάλλον στις τουαλέτες των γατιών πάει γιατι αυτοτιμωρειται ακριβώς τώρα κι όχι μετά επειδή σκεφτηκε το αμφιθέατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 01:15 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.544 17-01-10 01:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εΕΕ ΩΡΑΙΑ θα ειμαστε με τα Π και θα φοράμε και φαρδιά αθλητικά πού το πρόβλημα Και καλτσάκια αθλητικά πειράζει? Για να μην μας πονουν οι κάλοι βρε. ΦΙλάκια Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ θα είμαι τότε έτοιμος για τους Παρα-Ολυμπιακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η kristy314: #7.545 17-01-10 12:29 Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #7.546 17-01-10 14:39 Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως[/quote] Βρε ειναι μια δουλεια που δεν παιρνει αναβολη Πρωι βραδυ 11 τουαλετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #7.547 17-01-10 14:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Click για ανάπτυξη... Θα πρεπει να τον βαζετε να πληρωνει μερος το λογαριασμου νερου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Νεκταρια έγραψε: #7.548 18-01-10 15:43 Τα αστερακια μας Kisha and Kari Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:39 Η kristy314: #7.549 18-01-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #7.550 18-01-10 19:13 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Click για ανάπτυξη... Κι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα ομορφαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 20:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.551 18-01-10 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #7.552 18-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Click για ανάπτυξη... Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η elvenstar: #7.553 18-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: εΕΕ ΩΡΑΙΑ θα ειμαστε με τα Π και θα φοράμε και φαρδιά αθλητικά πού το πρόβλημα Και καλτσάκια αθλητικά πειράζει? Για να μην μας πονουν οι κάλοι βρε. ΦΙλάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 23:30 Η elvenstar: #7.542 16-01-10 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιιιιιιιιιιι ακριβώς έτσι τους έχουμε Το χέρι το βαραω εγώ Λενιώ και με κοροϊδεύει το Νεκταράκι. Click για ανάπτυξη... ε τότε θα είσαστε δύο Κανέλλες στον ΕΟΓ Η πρόεδρος κ το μέλος Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι όσο για το Λενιώ μου Νεκταρία μην του λες οτι το βάλαμε σε black list ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΙΣΤ Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με βάζει μόνη μου μπήκα όπως ελεγε κ το τραγούδι της Αντζελας Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη ξερεις πως θα ειμαστε -αν ειμαστε-γυρω στα 80? οχι τζιν δεν θα φοραμε και αθλητικα τρομαρα μας αλλα δεν θα μπορουμε και να περπαταμε Ωραια παρατσουκλιΖητω αμφιθεατρο για ομιλια και τα καναλια Παω για τις τουαλεττες........ Click για ανάπτυξη... αφου δεν θα μπορούμε να περπατάμε μπορούμε να φοράμε ακόμα κ μίνι γιατί δε θα μας δει κανείς Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 23:33 Η staman2 έγραψε: #7.543 16-01-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ε τότε θα είσαστε δύο Κανέλλες στον ΕΟΓ Η πρόεδρος κ το μέλος Κανεις δεν με βάζει μόνη μου μπήκα όπως ελεγε κ το τραγούδι της Αντζελας αφου δεν θα μπορούμε να περπατάμε μπορούμε να φοράμε ακόμα κ μίνι γιατί δε θα μας δει κανείς Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως Click για ανάπτυξη... Τι να πρωτο διαβάσω και να γελάσω ρε Ελενάκι??? Ξεράθηκα στο γέλιο . Μπα σε καλο μας!!! Και με τον Παύλο πριν!!! Αντε καιρο είχα να ξαναγελάσω και να βρεθουμε παρεάκι ξανά όλοι μας...Μάλλον στις τουαλέτες των γατιών πάει γιατι αυτοτιμωρειται ακριβώς τώρα κι όχι μετά επειδή σκεφτηκε το αμφιθέατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 01:15 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.544 17-01-10 01:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εΕΕ ΩΡΑΙΑ θα ειμαστε με τα Π και θα φοράμε και φαρδιά αθλητικά πού το πρόβλημα Και καλτσάκια αθλητικά πειράζει? Για να μην μας πονουν οι κάλοι βρε. ΦΙλάκια Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ θα είμαι τότε έτοιμος για τους Παρα-Ολυμπιακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η kristy314: #7.545 17-01-10 12:29 Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #7.546 17-01-10 14:39 Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως[/quote] Βρε ειναι μια δουλεια που δεν παιρνει αναβολη Πρωι βραδυ 11 τουαλετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #7.547 17-01-10 14:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Click για ανάπτυξη... Θα πρεπει να τον βαζετε να πληρωνει μερος το λογαριασμου νερου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Νεκταρια έγραψε: #7.548 18-01-10 15:43 Τα αστερακια μας Kisha and Kari Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:39 Η kristy314: #7.549 18-01-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #7.550 18-01-10 19:13 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Click για ανάπτυξη... Κι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα ομορφαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 20:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.551 18-01-10 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #7.552 18-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Click για ανάπτυξη... Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η elvenstar: #7.553 18-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιιιιιιιιιιι ακριβώς έτσι τους έχουμε Το χέρι το βαραω εγώ Λενιώ και με κοροϊδεύει το Νεκταράκι. Click για ανάπτυξη... ε τότε θα είσαστε δύο Κανέλλες στον ΕΟΓ Η πρόεδρος κ το μέλος Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι όσο για το Λενιώ μου Νεκταρία μην του λες οτι το βάλαμε σε black list ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΙΣΤ Click για ανάπτυξη... Κανεις δεν με βάζει μόνη μου μπήκα όπως ελεγε κ το τραγούδι της Αντζελας Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη ξερεις πως θα ειμαστε -αν ειμαστε-γυρω στα 80? οχι τζιν δεν θα φοραμε και αθλητικα τρομαρα μας αλλα δεν θα μπορουμε και να περπαταμε Ωραια παρατσουκλιΖητω αμφιθεατρο για ομιλια και τα καναλια Παω για τις τουαλεττες........ Click για ανάπτυξη... αφου δεν θα μπορούμε να περπατάμε μπορούμε να φοράμε ακόμα κ μίνι γιατί δε θα μας δει κανείς Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2010 στις 23:33 Η staman2 έγραψε: #7.543 16-01-10 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ε τότε θα είσαστε δύο Κανέλλες στον ΕΟΓ Η πρόεδρος κ το μέλος Κανεις δεν με βάζει μόνη μου μπήκα όπως ελεγε κ το τραγούδι της Αντζελας αφου δεν θα μπορούμε να περπατάμε μπορούμε να φοράμε ακόμα κ μίνι γιατί δε θα μας δει κανείς Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως Click για ανάπτυξη... Τι να πρωτο διαβάσω και να γελάσω ρε Ελενάκι??? Ξεράθηκα στο γέλιο . Μπα σε καλο μας!!! Και με τον Παύλο πριν!!! Αντε καιρο είχα να ξαναγελάσω και να βρεθουμε παρεάκι ξανά όλοι μας...Μάλλον στις τουαλέτες των γατιών πάει γιατι αυτοτιμωρειται ακριβώς τώρα κι όχι μετά επειδή σκεφτηκε το αμφιθέατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 01:15 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.544 17-01-10 01:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εΕΕ ΩΡΑΙΑ θα ειμαστε με τα Π και θα φοράμε και φαρδιά αθλητικά πού το πρόβλημα Και καλτσάκια αθλητικά πειράζει? Για να μην μας πονουν οι κάλοι βρε. ΦΙλάκια Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ θα είμαι τότε έτοιμος για τους Παρα-Ολυμπιακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η kristy314: #7.545 17-01-10 12:29 Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #7.546 17-01-10 14:39 Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως[/quote] Βρε ειναι μια δουλεια που δεν παιρνει αναβολη Πρωι βραδυ 11 τουαλετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #7.547 17-01-10 14:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Click για ανάπτυξη... Θα πρεπει να τον βαζετε να πληρωνει μερος το λογαριασμου νερου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Νεκταρια έγραψε: #7.548 18-01-10 15:43 Τα αστερακια μας Kisha and Kari Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:39 Η kristy314: #7.549 18-01-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #7.550 18-01-10 19:13 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Click για ανάπτυξη... Κι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα ομορφαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 20:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.551 18-01-10 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #7.552 18-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Click για ανάπτυξη... Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η elvenstar: #7.553 18-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ε τότε θα είσαστε δύο Κανέλλες στον ΕΟΓ Η πρόεδρος κ το μέλος Κανεις δεν με βάζει μόνη μου μπήκα όπως ελεγε κ το τραγούδι της Αντζελας αφου δεν θα μπορούμε να περπατάμε μπορούμε να φοράμε ακόμα κ μίνι γιατί δε θα μας δει κανείς Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως Click για ανάπτυξη... Τι να πρωτο διαβάσω και να γελάσω ρε Ελενάκι??? Ξεράθηκα στο γέλιο . Μπα σε καλο μας!!! Και με τον Παύλο πριν!!! Αντε καιρο είχα να ξαναγελάσω και να βρεθουμε παρεάκι ξανά όλοι μας...Μάλλον στις τουαλέτες των γατιών πάει γιατι αυτοτιμωρειται ακριβώς τώρα κι όχι μετά επειδή σκεφτηκε το αμφιθέατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 01:15 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.544 17-01-10 01:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: εΕΕ ΩΡΑΙΑ θα ειμαστε με τα Π και θα φοράμε και φαρδιά αθλητικά πού το πρόβλημα Και καλτσάκια αθλητικά πειράζει? Για να μην μας πονουν οι κάλοι βρε. ΦΙλάκια Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ θα είμαι τότε έτοιμος για τους Παρα-Ολυμπιακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η kristy314: #7.545 17-01-10 12:29 Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #7.546 17-01-10 14:39 Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως[/quote] Βρε ειναι μια δουλεια που δεν παιρνει αναβολη Πρωι βραδυ 11 τουαλετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #7.547 17-01-10 14:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Click για ανάπτυξη... Θα πρεπει να τον βαζετε να πληρωνει μερος το λογαριασμου νερου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Νεκταρια έγραψε: #7.548 18-01-10 15:43 Τα αστερακια μας Kisha and Kari Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:39 Η kristy314: #7.549 18-01-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #7.550 18-01-10 19:13 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Click για ανάπτυξη... Κι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα ομορφαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 20:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.551 18-01-10 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #7.552 18-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Click για ανάπτυξη... Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η elvenstar: #7.553 18-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: εΕΕ ΩΡΑΙΑ θα ειμαστε με τα Π και θα φοράμε και φαρδιά αθλητικά πού το πρόβλημα Και καλτσάκια αθλητικά πειράζει? Για να μην μας πονουν οι κάλοι βρε. ΦΙλάκια Click για ανάπτυξη... Πάντως εγώ θα είμαι τότε έτοιμος για τους Παρα-Ολυμπιακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η kristy314: #7.545 17-01-10 12:29 Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #7.546 17-01-10 14:39 Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως[/quote] Βρε ειναι μια δουλεια που δεν παιρνει αναβολη Πρωι βραδυ 11 τουαλετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #7.547 17-01-10 14:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Click για ανάπτυξη... Θα πρεπει να τον βαζετε να πληρωνει μερος το λογαριασμου νερου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Νεκταρια έγραψε: #7.548 18-01-10 15:43 Τα αστερακια μας Kisha and Kari Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:39 Η kristy314: #7.549 18-01-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #7.550 18-01-10 19:13 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Click για ανάπτυξη... Κι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα ομορφαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 20:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.551 18-01-10 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #7.552 18-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Click για ανάπτυξη... Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η elvenstar: #7.553 18-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 14:39 Η Νεκταρια έγραψε: #7.546 17-01-10 14:39 Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως[/quote] Βρε ειναι μια δουλεια που δεν παιρνει αναβολη Πρωι βραδυ 11 τουαλετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #7.547 17-01-10 14:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Click για ανάπτυξη... Θα πρεπει να τον βαζετε να πληρωνει μερος το λογαριασμου νερου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Νεκταρια έγραψε: #7.548 18-01-10 15:43 Τα αστερακια μας Kisha and Kari Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:39 Η kristy314: #7.549 18-01-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #7.550 18-01-10 19:13 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Click για ανάπτυξη... Κι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα ομορφαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 20:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.551 18-01-10 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #7.552 18-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Click για ανάπτυξη... Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η elvenstar: #7.553 18-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως[/quote] Βρε ειναι μια δουλεια που δεν παιρνει αναβολη Πρωι βραδυ 11 τουαλετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 14:45 Ο EL GATO έγραψε: #7.547 17-01-10 14:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Click για ανάπτυξη... Θα πρεπει να τον βαζετε να πληρωνει μερος το λογαριασμου νερου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Νεκταρια έγραψε: #7.548 18-01-10 15:43 Τα αστερακια μας Kisha and Kari Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:39 Η kristy314: #7.549 18-01-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #7.550 18-01-10 19:13 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Click για ανάπτυξη... Κι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα ομορφαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 20:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.551 18-01-10 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #7.552 18-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Click για ανάπτυξη... Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η elvenstar: #7.553 18-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει! Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές.. Click για ανάπτυξη... Θα πρεπει να τον βαζετε να πληρωνει μερος το λογαριασμου νερου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Νεκταρια έγραψε: #7.548 18-01-10 15:43 Τα αστερακια μας Kisha and Kari Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:39 Η kristy314: #7.549 18-01-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #7.550 18-01-10 19:13 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Click για ανάπτυξη... Κι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα ομορφαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 20:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.551 18-01-10 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #7.552 18-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Click για ανάπτυξη... Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η elvenstar: #7.553 18-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα αστερακια μας Kisha and Kari Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 18:39 Η kristy314: #7.549 18-01-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #7.550 18-01-10 19:13 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Click για ανάπτυξη... Κι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα ομορφαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 20:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.551 18-01-10 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #7.552 18-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Click για ανάπτυξη... Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η elvenstar: #7.553 18-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η Νεκταρια έγραψε: #7.550 18-01-10 19:13 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Click για ανάπτυξη... Κι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα ομορφαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 20:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.551 18-01-10 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #7.552 18-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Click για ανάπτυξη... Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η elvenstar: #7.553 18-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου.... Click για ανάπτυξη... Κι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα ομορφαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 20:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.551 18-01-10 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #7.552 18-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Click για ανάπτυξη... Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η elvenstar: #7.553 18-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #7.552 18-01-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Click για ανάπτυξη... Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η elvenstar: #7.553 18-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη Click για ανάπτυξη... Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η elvenstar: #7.553 18-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.554 18-01-10 22:27 Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:32 Η Νεκταρια έγραψε: #7.555 18-01-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα Click για ανάπτυξη... Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις. Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ. Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Νεκταρια έγραψε: #7.556 18-01-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:08 Η staman2 έγραψε: #7.557 18-01-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε» γουστάρω αυτά τα sexy γατια Click για ανάπτυξη... Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε??? Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα αστερακια μας Kisha and Kari Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:09 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #7.558 18-01-10 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #7.559 18-01-10 23:10 Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #7.560 18-01-10 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σουΜπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναιΝα αποκτησουν ενα σιβηρικο Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.