ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η ESTELLE έγραψε: #981 27-11-08 16:41 Η δικιά μου τί κάνει..Ανεβαίνει στον επάνω όροφο στο μπάνιο όπου έχω μια ντουλαπα με καθρέφτη και κάθεται με τις ώρες και κοιτιέται!Θηλυκό με τα όλα της!Ενδιάμεσα, ορμάει προς τα πάνω του και φουντώνει!!Και αρχίζει κάτι περίεργους ήχους,σαν περιστέρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #982 27-11-08 23:15 Παρτε νεες φωτο του μικρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mps1.jpg 551,2 KB · Εμφανίσεις: 21 mps2.jpg 532,8 KB · Εμφανίσεις: 21 mps3.jpg 576,7 KB · Εμφανίσεις: 27 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η Νεκταρια έγραψε: #983 27-11-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Στελλα τι κανεις?πως εισαι?Ο Νταφυ εκανε καινουργια ζημια?Αληθεια με επαιρνες τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ESTELLE έγραψε: #984 27-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Στελλα τι κανεις?πως εισαι?Ο Νταφυ εκανε καινουργια ζημια?Αληθεια με επαιρνες τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Θα πεθάνω απο την ασιτία γμτ..Πολύ πόνος αυτές οι αφθες..Ο Ντάφυ συνεχίζει και πετάει όλη την άμμο του έξω..Ναι σε έπαιρνα το απόγευμα και στα 2 τηλ.αν δεν σε βρήκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Ο EL GATO έγραψε: #985 27-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:34 Η ESTELLE έγραψε: #986 27-11-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #987 27-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι, σαφως κοιμαται. Προσφιλης συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ESTELLE έγραψε: #988 27-11-08 23:36 Απο σήμερα έχω και την προσωπική μου μασέρ!!Η Cammy μαθαίνε τη δουλειά της μαμας της!Μου έκανε ένα υπέροχο μασάζ πριν στην πλάτη,όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #989 28-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #990 28-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Click για ανάπτυξη... Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ESTELLE έγραψε: #991 28-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Ο EL GATO έγραψε: #992 28-11-08 12:45 Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Νεκταρια έγραψε: #993 28-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η δικιά μου τί κάνει..Ανεβαίνει στον επάνω όροφο στο μπάνιο όπου έχω μια ντουλαπα με καθρέφτη και κάθεται με τις ώρες και κοιτιέται!Θηλυκό με τα όλα της!Ενδιάμεσα, ορμάει προς τα πάνω του και φουντώνει!!Και αρχίζει κάτι περίεργους ήχους,σαν περιστέρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #982 27-11-08 23:15 Παρτε νεες φωτο του μικρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mps1.jpg 551,2 KB · Εμφανίσεις: 21 mps2.jpg 532,8 KB · Εμφανίσεις: 21 mps3.jpg 576,7 KB · Εμφανίσεις: 27 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η Νεκταρια έγραψε: #983 27-11-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Στελλα τι κανεις?πως εισαι?Ο Νταφυ εκανε καινουργια ζημια?Αληθεια με επαιρνες τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ESTELLE έγραψε: #984 27-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Στελλα τι κανεις?πως εισαι?Ο Νταφυ εκανε καινουργια ζημια?Αληθεια με επαιρνες τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Θα πεθάνω απο την ασιτία γμτ..Πολύ πόνος αυτές οι αφθες..Ο Ντάφυ συνεχίζει και πετάει όλη την άμμο του έξω..Ναι σε έπαιρνα το απόγευμα και στα 2 τηλ.αν δεν σε βρήκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Ο EL GATO έγραψε: #985 27-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:34 Η ESTELLE έγραψε: #986 27-11-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #987 27-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι, σαφως κοιμαται. Προσφιλης συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ESTELLE έγραψε: #988 27-11-08 23:36 Απο σήμερα έχω και την προσωπική μου μασέρ!!Η Cammy μαθαίνε τη δουλειά της μαμας της!Μου έκανε ένα υπέροχο μασάζ πριν στην πλάτη,όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #989 28-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #990 28-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Click για ανάπτυξη... Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ESTELLE έγραψε: #991 28-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Ο EL GATO έγραψε: #992 28-11-08 12:45 Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Νεκταρια έγραψε: #993 28-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρτε νεες φωτο του μικρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η Νεκταρια έγραψε: #983 27-11-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Στελλα τι κανεις?πως εισαι?Ο Νταφυ εκανε καινουργια ζημια?Αληθεια με επαιρνες τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ESTELLE έγραψε: #984 27-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Στελλα τι κανεις?πως εισαι?Ο Νταφυ εκανε καινουργια ζημια?Αληθεια με επαιρνες τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Θα πεθάνω απο την ασιτία γμτ..Πολύ πόνος αυτές οι αφθες..Ο Ντάφυ συνεχίζει και πετάει όλη την άμμο του έξω..Ναι σε έπαιρνα το απόγευμα και στα 2 τηλ.αν δεν σε βρήκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Ο EL GATO έγραψε: #985 27-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:34 Η ESTELLE έγραψε: #986 27-11-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #987 27-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι, σαφως κοιμαται. Προσφιλης συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ESTELLE έγραψε: #988 27-11-08 23:36 Απο σήμερα έχω και την προσωπική μου μασέρ!!Η Cammy μαθαίνε τη δουλειά της μαμας της!Μου έκανε ένα υπέροχο μασάζ πριν στην πλάτη,όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #989 28-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #990 28-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Click για ανάπτυξη... Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ESTELLE έγραψε: #991 28-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Ο EL GATO έγραψε: #992 28-11-08 12:45 Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Νεκταρια έγραψε: #993 28-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Στελλα τι κανεις?πως εισαι?Ο Νταφυ εκανε καινουργια ζημια?Αληθεια με επαιρνες τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ESTELLE έγραψε: #984 27-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Στελλα τι κανεις?πως εισαι?Ο Νταφυ εκανε καινουργια ζημια?Αληθεια με επαιρνες τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Θα πεθάνω απο την ασιτία γμτ..Πολύ πόνος αυτές οι αφθες..Ο Ντάφυ συνεχίζει και πετάει όλη την άμμο του έξω..Ναι σε έπαιρνα το απόγευμα και στα 2 τηλ.αν δεν σε βρήκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Ο EL GATO έγραψε: #985 27-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:34 Η ESTELLE έγραψε: #986 27-11-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #987 27-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι, σαφως κοιμαται. Προσφιλης συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ESTELLE έγραψε: #988 27-11-08 23:36 Απο σήμερα έχω και την προσωπική μου μασέρ!!Η Cammy μαθαίνε τη δουλειά της μαμας της!Μου έκανε ένα υπέροχο μασάζ πριν στην πλάτη,όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #989 28-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #990 28-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Click για ανάπτυξη... Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ESTELLE έγραψε: #991 28-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Ο EL GATO έγραψε: #992 28-11-08 12:45 Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Νεκταρια έγραψε: #993 28-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Στελλα τι κανεις?πως εισαι?Ο Νταφυ εκανε καινουργια ζημια?Αληθεια με επαιρνες τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Θα πεθάνω απο την ασιτία γμτ..Πολύ πόνος αυτές οι αφθες..Ο Ντάφυ συνεχίζει και πετάει όλη την άμμο του έξω..Ναι σε έπαιρνα το απόγευμα και στα 2 τηλ.αν δεν σε βρήκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Ο EL GATO έγραψε: #985 27-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:34 Η ESTELLE έγραψε: #986 27-11-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #987 27-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι, σαφως κοιμαται. Προσφιλης συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ESTELLE έγραψε: #988 27-11-08 23:36 Απο σήμερα έχω και την προσωπική μου μασέρ!!Η Cammy μαθαίνε τη δουλειά της μαμας της!Μου έκανε ένα υπέροχο μασάζ πριν στην πλάτη,όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #989 28-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #990 28-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Click για ανάπτυξη... Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ESTELLE έγραψε: #991 28-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Ο EL GATO έγραψε: #992 28-11-08 12:45 Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Νεκταρια έγραψε: #993 28-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι να πω εγω τωρα,οτι ειναι κουκλος?Θα πουν αν δεν παινεσει το σπιτι της θα πεσει να τη πλακωσει......Θα πρεπει να εισαι χαρουμενος Παυλο που εχεις τετοιο μωρο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:34 Η ESTELLE έγραψε: #986 27-11-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #987 27-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι, σαφως κοιμαται. Προσφιλης συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ESTELLE έγραψε: #988 27-11-08 23:36 Απο σήμερα έχω και την προσωπική μου μασέρ!!Η Cammy μαθαίνε τη δουλειά της μαμας της!Μου έκανε ένα υπέροχο μασάζ πριν στην πλάτη,όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #989 28-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #990 28-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Click για ανάπτυξη... Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ESTELLE έγραψε: #991 28-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Ο EL GATO έγραψε: #992 28-11-08 12:45 Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Νεκταρια έγραψε: #993 28-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Ο EL GATO έγραψε: #987 27-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι, σαφως κοιμαται. Προσφιλης συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ESTELLE έγραψε: #988 27-11-08 23:36 Απο σήμερα έχω και την προσωπική μου μασέρ!!Η Cammy μαθαίνε τη δουλειά της μαμας της!Μου έκανε ένα υπέροχο μασάζ πριν στην πλάτη,όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #989 28-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #990 28-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Click για ανάπτυξη... Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ESTELLE έγραψε: #991 28-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Ο EL GATO έγραψε: #992 28-11-08 12:45 Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Νεκταρια έγραψε: #993 28-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην πρώτη φωτογραφία κοιμάται ε;Ετσι κοιμάται και η μικρή!Λιωμένη!! Click για ανάπτυξη... Ε, ναι, σαφως κοιμαται. Προσφιλης συνηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ESTELLE έγραψε: #988 27-11-08 23:36 Απο σήμερα έχω και την προσωπική μου μασέρ!!Η Cammy μαθαίνε τη δουλειά της μαμας της!Μου έκανε ένα υπέροχο μασάζ πριν στην πλάτη,όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #989 28-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #990 28-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Click για ανάπτυξη... Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ESTELLE έγραψε: #991 28-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Ο EL GATO έγραψε: #992 28-11-08 12:45 Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Νεκταρια έγραψε: #993 28-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο σήμερα έχω και την προσωπική μου μασέρ!!Η Cammy μαθαίνε τη δουλειά της μαμας της!Μου έκανε ένα υπέροχο μασάζ πριν στην πλάτη,όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #989 28-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #990 28-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Click για ανάπτυξη... Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ESTELLE έγραψε: #991 28-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Ο EL GATO έγραψε: #992 28-11-08 12:45 Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Νεκταρια έγραψε: #993 28-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #990 28-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Click για ανάπτυξη... Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ESTELLE έγραψε: #991 28-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Ο EL GATO έγραψε: #992 28-11-08 12:45 Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Νεκταρια έγραψε: #993 28-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κουκλάκι ειναι Παυλο μου Κουκλάκι!! Κοιτα ποζες υπνου!! Click για ανάπτυξη... Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ESTELLE έγραψε: #991 28-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Ο EL GATO έγραψε: #992 28-11-08 12:45 Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Νεκταρια έγραψε: #993 28-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 12:45 Ο EL GATO έγραψε: #992 28-11-08 12:45 Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Νεκταρια έγραψε: #993 28-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:09 Η Νεκταρια έγραψε: #993 28-11-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, σε αυτο δεν παιζεται. Ειναι απιστευτος. Γιουλη, ωραια φωτο στο avatar. Υ.Γ. Εγκαινιασα την 100η σελιδα. Κα Νεκταρια ανεβαινουμε!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #994 28-11-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... αντε και στο Μαουρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Νεκταρια έγραψε: #995 28-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε και στο Μαουρο!! Click για ανάπτυξη... Γιουλακο μου σε ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Ο EL GATO έγραψε: #996 28-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι ανεβαινουμε καθ`οτι νεοτεροι απο τους Μπιρμανς αλλα δεν βλεπω να τους φτανουμε,ειναι μεγαλη ομαδα. α δεν σας ειπα εκλεισα τον Donatello σε μια καταπληκτικη οικογενεια ακριβως σαν τη δικια σας.Ευχες μου στο να βρισκω αξιολογα ατομα για τα κουνακια μου,εχουν πιασει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #997 28-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φαινεται, φαινεται.... Αλλα, παρολαυτα, θα δω τι θα κανω. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #998 28-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η γνώμη μου εινα ότι στο avatar καλο ειναι να μπαινει μια κοντινή φωτο της γάτας...το προσωπακι της...γιατι ειναι πολύ μικρό... η γνώμη μου... Click για ανάπτυξη... Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Νεκταρια έγραψε: #999 28-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματικα ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω Παυλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν δεν ηταν ετσι δεν θα ειχες τον Μουψη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.000 28-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... Μα σα τη μύγα μες το γάλα φαίνεται βρε παιδί μου... Αντε στο'πα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.