Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:28 Η Νεκταρια έγραψε: #961 26-11-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Click για ανάπτυξη... Κατσε μαρί βιαστικη,σου ειπα περιμενε λιγο ...μια βδομαδα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:34 Η Νεκταρια έγραψε: #962 26-11-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχειςοπως ειδες τον εχω βαλει option ,αλλα και παλι σου λεω περιμενε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου...ολα μπορει να ανατραπουν και να γινει καλυτερος ο Donatello.Υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #963 26-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατσε μαρί βιαστικη,σου ειπα περιμενε λιγο ...μια βδομαδα μονο Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,άντρα θέλω τώρα τον θέλω!!Πότε τελειώνει η βδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #964 26-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μην ανησυχειςοπως ειδες τον εχω βαλει option ,αλλα και παλι σου λεω περιμενε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου...ολα μπορει να ανατραπουν και να γινει καλυτερος ο Donatello.Υπομονη Click για ανάπτυξη... Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Νεκταρια έγραψε: #965 26-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... cool Στελλακι μου,προς το παρον εχεις αντρα μετα του λες "Αντε γεια" Μωρε δεν εχει τιποτα καλυτερο ο Duran μη φανταστεις,μεχρι και τα ιδια γραμμαρια εχουν...αχ μακαρι να ερχοσουν να τα εβλεπες...θα σε εβλεπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η ESTELLE έγραψε: #966 26-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: cool Στελλακι μου,προς το παρον εχεις αντρα μετα του λες "Αντε γεια" Μωρε δεν εχει τιποτα καλυτερο ο Duran μη φανταστεις,μεχρι και τα ιδια γραμμαρια εχουν...αχ μακαρι να ερχοσουν να τα εβλεπες...θα σε εβλεπα κι εγω Click για ανάπτυξη... Μακάρι Νεκταρία μου να μπορούσα να έρθω.Είναι δύσκολο όμως με τόσες υποχρεώσεις που έχω εδώ.Δεν είναι και κοντά..είναι και τα έξοδα στη μέση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #967 26-11-08 23:57 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα γιατί ειμαι ψιλοχάλια με συνάχι και αφθώδη στοματίτιδα..Πάω να πάρω τη ζουζούνα μου και να ανηφορίσουμε στις κρεββατοκάμαρές μας!Καληνύχτα!Τα λέμε αύριο.. Α ο Ντάφυ έχει ξεφύγει εντελώς.Σήμερα τα έκανε στο χαλί της μάνας μου και ήταν και η άμμος του μπροστά και ανοιχτή...Φρίκαρε η μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η ESTELLE έγραψε: #968 27-11-08 00:01 Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η Νεκταρια έγραψε: #969 27-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Click για ανάπτυξη... Οπως τα λες ειναι,ποτε δεν ξερεις...το πιο καλο ειναι να εχουν την ιδια ηλικια.Παντως οτι και να γινει θα ειναι προσωρινο. Φιλακια ,περαστικα,και καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 06:32 Η Anima έγραψε: #970 27-11-08 06:32 Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 27-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ESTELLE έγραψε: #972 27-11-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Click για ανάπτυξη... Κατσε μαρί βιαστικη,σου ειπα περιμενε λιγο ...μια βδομαδα μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:34 Η Νεκταρια έγραψε: #962 26-11-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχειςοπως ειδες τον εχω βαλει option ,αλλα και παλι σου λεω περιμενε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου...ολα μπορει να ανατραπουν και να γινει καλυτερος ο Donatello.Υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #963 26-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατσε μαρί βιαστικη,σου ειπα περιμενε λιγο ...μια βδομαδα μονο Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,άντρα θέλω τώρα τον θέλω!!Πότε τελειώνει η βδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #964 26-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μην ανησυχειςοπως ειδες τον εχω βαλει option ,αλλα και παλι σου λεω περιμενε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου...ολα μπορει να ανατραπουν και να γινει καλυτερος ο Donatello.Υπομονη Click για ανάπτυξη... Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Νεκταρια έγραψε: #965 26-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... cool Στελλακι μου,προς το παρον εχεις αντρα μετα του λες "Αντε γεια" Μωρε δεν εχει τιποτα καλυτερο ο Duran μη φανταστεις,μεχρι και τα ιδια γραμμαρια εχουν...αχ μακαρι να ερχοσουν να τα εβλεπες...θα σε εβλεπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η ESTELLE έγραψε: #966 26-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: cool Στελλακι μου,προς το παρον εχεις αντρα μετα του λες "Αντε γεια" Μωρε δεν εχει τιποτα καλυτερο ο Duran μη φανταστεις,μεχρι και τα ιδια γραμμαρια εχουν...αχ μακαρι να ερχοσουν να τα εβλεπες...θα σε εβλεπα κι εγω Click για ανάπτυξη... Μακάρι Νεκταρία μου να μπορούσα να έρθω.Είναι δύσκολο όμως με τόσες υποχρεώσεις που έχω εδώ.Δεν είναι και κοντά..είναι και τα έξοδα στη μέση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #967 26-11-08 23:57 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα γιατί ειμαι ψιλοχάλια με συνάχι και αφθώδη στοματίτιδα..Πάω να πάρω τη ζουζούνα μου και να ανηφορίσουμε στις κρεββατοκάμαρές μας!Καληνύχτα!Τα λέμε αύριο.. Α ο Ντάφυ έχει ξεφύγει εντελώς.Σήμερα τα έκανε στο χαλί της μάνας μου και ήταν και η άμμος του μπροστά και ανοιχτή...Φρίκαρε η μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η ESTELLE έγραψε: #968 27-11-08 00:01 Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η Νεκταρια έγραψε: #969 27-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Click για ανάπτυξη... Οπως τα λες ειναι,ποτε δεν ξερεις...το πιο καλο ειναι να εχουν την ιδια ηλικια.Παντως οτι και να γινει θα ειναι προσωρινο. Φιλακια ,περαστικα,και καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 06:32 Η Anima έγραψε: #970 27-11-08 06:32 Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 27-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ESTELLE έγραψε: #972 27-11-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχειςοπως ειδες τον εχω βαλει option ,αλλα και παλι σου λεω περιμενε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου...ολα μπορει να ανατραπουν και να γινει καλυτερος ο Donatello.Υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ESTELLE έγραψε: #963 26-11-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατσε μαρί βιαστικη,σου ειπα περιμενε λιγο ...μια βδομαδα μονο Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,άντρα θέλω τώρα τον θέλω!!Πότε τελειώνει η βδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #964 26-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μην ανησυχειςοπως ειδες τον εχω βαλει option ,αλλα και παλι σου λεω περιμενε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου...ολα μπορει να ανατραπουν και να γινει καλυτερος ο Donatello.Υπομονη Click για ανάπτυξη... Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Νεκταρια έγραψε: #965 26-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... cool Στελλακι μου,προς το παρον εχεις αντρα μετα του λες "Αντε γεια" Μωρε δεν εχει τιποτα καλυτερο ο Duran μη φανταστεις,μεχρι και τα ιδια γραμμαρια εχουν...αχ μακαρι να ερχοσουν να τα εβλεπες...θα σε εβλεπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η ESTELLE έγραψε: #966 26-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: cool Στελλακι μου,προς το παρον εχεις αντρα μετα του λες "Αντε γεια" Μωρε δεν εχει τιποτα καλυτερο ο Duran μη φανταστεις,μεχρι και τα ιδια γραμμαρια εχουν...αχ μακαρι να ερχοσουν να τα εβλεπες...θα σε εβλεπα κι εγω Click για ανάπτυξη... Μακάρι Νεκταρία μου να μπορούσα να έρθω.Είναι δύσκολο όμως με τόσες υποχρεώσεις που έχω εδώ.Δεν είναι και κοντά..είναι και τα έξοδα στη μέση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #967 26-11-08 23:57 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα γιατί ειμαι ψιλοχάλια με συνάχι και αφθώδη στοματίτιδα..Πάω να πάρω τη ζουζούνα μου και να ανηφορίσουμε στις κρεββατοκάμαρές μας!Καληνύχτα!Τα λέμε αύριο.. Α ο Ντάφυ έχει ξεφύγει εντελώς.Σήμερα τα έκανε στο χαλί της μάνας μου και ήταν και η άμμος του μπροστά και ανοιχτή...Φρίκαρε η μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η ESTELLE έγραψε: #968 27-11-08 00:01 Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η Νεκταρια έγραψε: #969 27-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Click για ανάπτυξη... Οπως τα λες ειναι,ποτε δεν ξερεις...το πιο καλο ειναι να εχουν την ιδια ηλικια.Παντως οτι και να γινει θα ειναι προσωρινο. Φιλακια ,περαστικα,και καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 06:32 Η Anima έγραψε: #970 27-11-08 06:32 Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 27-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ESTELLE έγραψε: #972 27-11-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατσε μαρί βιαστικη,σου ειπα περιμενε λιγο ...μια βδομαδα μονο Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,άντρα θέλω τώρα τον θέλω!!Πότε τελειώνει η βδομάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #964 26-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μην ανησυχειςοπως ειδες τον εχω βαλει option ,αλλα και παλι σου λεω περιμενε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου...ολα μπορει να ανατραπουν και να γινει καλυτερος ο Donatello.Υπομονη Click για ανάπτυξη... Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Νεκταρια έγραψε: #965 26-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... cool Στελλακι μου,προς το παρον εχεις αντρα μετα του λες "Αντε γεια" Μωρε δεν εχει τιποτα καλυτερο ο Duran μη φανταστεις,μεχρι και τα ιδια γραμμαρια εχουν...αχ μακαρι να ερχοσουν να τα εβλεπες...θα σε εβλεπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η ESTELLE έγραψε: #966 26-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: cool Στελλακι μου,προς το παρον εχεις αντρα μετα του λες "Αντε γεια" Μωρε δεν εχει τιποτα καλυτερο ο Duran μη φανταστεις,μεχρι και τα ιδια γραμμαρια εχουν...αχ μακαρι να ερχοσουν να τα εβλεπες...θα σε εβλεπα κι εγω Click για ανάπτυξη... Μακάρι Νεκταρία μου να μπορούσα να έρθω.Είναι δύσκολο όμως με τόσες υποχρεώσεις που έχω εδώ.Δεν είναι και κοντά..είναι και τα έξοδα στη μέση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #967 26-11-08 23:57 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα γιατί ειμαι ψιλοχάλια με συνάχι και αφθώδη στοματίτιδα..Πάω να πάρω τη ζουζούνα μου και να ανηφορίσουμε στις κρεββατοκάμαρές μας!Καληνύχτα!Τα λέμε αύριο.. Α ο Ντάφυ έχει ξεφύγει εντελώς.Σήμερα τα έκανε στο χαλί της μάνας μου και ήταν και η άμμος του μπροστά και ανοιχτή...Φρίκαρε η μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η ESTELLE έγραψε: #968 27-11-08 00:01 Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η Νεκταρια έγραψε: #969 27-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Click για ανάπτυξη... Οπως τα λες ειναι,ποτε δεν ξερεις...το πιο καλο ειναι να εχουν την ιδια ηλικια.Παντως οτι και να γινει θα ειναι προσωρινο. Φιλακια ,περαστικα,και καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 06:32 Η Anima έγραψε: #970 27-11-08 06:32 Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 27-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ESTELLE έγραψε: #972 27-11-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μην ανησυχειςοπως ειδες τον εχω βαλει option ,αλλα και παλι σου λεω περιμενε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου...ολα μπορει να ανατραπουν και να γινει καλυτερος ο Donatello.Υπομονη Click για ανάπτυξη... Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Νεκταρια έγραψε: #965 26-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... cool Στελλακι μου,προς το παρον εχεις αντρα μετα του λες "Αντε γεια" Μωρε δεν εχει τιποτα καλυτερο ο Duran μη φανταστεις,μεχρι και τα ιδια γραμμαρια εχουν...αχ μακαρι να ερχοσουν να τα εβλεπες...θα σε εβλεπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η ESTELLE έγραψε: #966 26-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: cool Στελλακι μου,προς το παρον εχεις αντρα μετα του λες "Αντε γεια" Μωρε δεν εχει τιποτα καλυτερο ο Duran μη φανταστεις,μεχρι και τα ιδια γραμμαρια εχουν...αχ μακαρι να ερχοσουν να τα εβλεπες...θα σε εβλεπα κι εγω Click για ανάπτυξη... Μακάρι Νεκταρία μου να μπορούσα να έρθω.Είναι δύσκολο όμως με τόσες υποχρεώσεις που έχω εδώ.Δεν είναι και κοντά..είναι και τα έξοδα στη μέση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #967 26-11-08 23:57 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα γιατί ειμαι ψιλοχάλια με συνάχι και αφθώδη στοματίτιδα..Πάω να πάρω τη ζουζούνα μου και να ανηφορίσουμε στις κρεββατοκάμαρές μας!Καληνύχτα!Τα λέμε αύριο.. Α ο Ντάφυ έχει ξεφύγει εντελώς.Σήμερα τα έκανε στο χαλί της μάνας μου και ήταν και η άμμος του μπροστά και ανοιχτή...Φρίκαρε η μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η ESTELLE έγραψε: #968 27-11-08 00:01 Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η Νεκταρια έγραψε: #969 27-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Click για ανάπτυξη... Οπως τα λες ειναι,ποτε δεν ξερεις...το πιο καλο ειναι να εχουν την ιδια ηλικια.Παντως οτι και να γινει θα ειναι προσωρινο. Φιλακια ,περαστικα,και καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 06:32 Η Anima έγραψε: #970 27-11-08 06:32 Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 27-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ESTELLE έγραψε: #972 27-11-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... cool Στελλακι μου,προς το παρον εχεις αντρα μετα του λες "Αντε γεια" Μωρε δεν εχει τιποτα καλυτερο ο Duran μη φανταστεις,μεχρι και τα ιδια γραμμαρια εχουν...αχ μακαρι να ερχοσουν να τα εβλεπες...θα σε εβλεπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η ESTELLE έγραψε: #966 26-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: cool Στελλακι μου,προς το παρον εχεις αντρα μετα του λες "Αντε γεια" Μωρε δεν εχει τιποτα καλυτερο ο Duran μη φανταστεις,μεχρι και τα ιδια γραμμαρια εχουν...αχ μακαρι να ερχοσουν να τα εβλεπες...θα σε εβλεπα κι εγω Click για ανάπτυξη... Μακάρι Νεκταρία μου να μπορούσα να έρθω.Είναι δύσκολο όμως με τόσες υποχρεώσεις που έχω εδώ.Δεν είναι και κοντά..είναι και τα έξοδα στη μέση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #967 26-11-08 23:57 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα γιατί ειμαι ψιλοχάλια με συνάχι και αφθώδη στοματίτιδα..Πάω να πάρω τη ζουζούνα μου και να ανηφορίσουμε στις κρεββατοκάμαρές μας!Καληνύχτα!Τα λέμε αύριο.. Α ο Ντάφυ έχει ξεφύγει εντελώς.Σήμερα τα έκανε στο χαλί της μάνας μου και ήταν και η άμμος του μπροστά και ανοιχτή...Φρίκαρε η μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η ESTELLE έγραψε: #968 27-11-08 00:01 Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η Νεκταρια έγραψε: #969 27-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Click για ανάπτυξη... Οπως τα λες ειναι,ποτε δεν ξερεις...το πιο καλο ειναι να εχουν την ιδια ηλικια.Παντως οτι και να γινει θα ειναι προσωρινο. Φιλακια ,περαστικα,και καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 06:32 Η Anima έγραψε: #970 27-11-08 06:32 Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 27-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ESTELLE έγραψε: #972 27-11-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: cool Στελλακι μου,προς το παρον εχεις αντρα μετα του λες "Αντε γεια" Μωρε δεν εχει τιποτα καλυτερο ο Duran μη φανταστεις,μεχρι και τα ιδια γραμμαρια εχουν...αχ μακαρι να ερχοσουν να τα εβλεπες...θα σε εβλεπα κι εγω Click για ανάπτυξη... Μακάρι Νεκταρία μου να μπορούσα να έρθω.Είναι δύσκολο όμως με τόσες υποχρεώσεις που έχω εδώ.Δεν είναι και κοντά..είναι και τα έξοδα στη μέση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #967 26-11-08 23:57 Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα γιατί ειμαι ψιλοχάλια με συνάχι και αφθώδη στοματίτιδα..Πάω να πάρω τη ζουζούνα μου και να ανηφορίσουμε στις κρεββατοκάμαρές μας!Καληνύχτα!Τα λέμε αύριο.. Α ο Ντάφυ έχει ξεφύγει εντελώς.Σήμερα τα έκανε στο χαλί της μάνας μου και ήταν και η άμμος του μπροστά και ανοιχτή...Φρίκαρε η μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η ESTELLE έγραψε: #968 27-11-08 00:01 Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η Νεκταρια έγραψε: #969 27-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Click για ανάπτυξη... Οπως τα λες ειναι,ποτε δεν ξερεις...το πιο καλο ειναι να εχουν την ιδια ηλικια.Παντως οτι και να γινει θα ειναι προσωρινο. Φιλακια ,περαστικα,και καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 06:32 Η Anima έγραψε: #970 27-11-08 06:32 Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 27-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ESTELLE έγραψε: #972 27-11-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρία μου θα σε αφήσω για σήμερα γιατί ειμαι ψιλοχάλια με συνάχι και αφθώδη στοματίτιδα..Πάω να πάρω τη ζουζούνα μου και να ανηφορίσουμε στις κρεββατοκάμαρές μας!Καληνύχτα!Τα λέμε αύριο.. Α ο Ντάφυ έχει ξεφύγει εντελώς.Σήμερα τα έκανε στο χαλί της μάνας μου και ήταν και η άμμος του μπροστά και ανοιχτή...Φρίκαρε η μάνα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η ESTELLE έγραψε: #968 27-11-08 00:01 Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η Νεκταρια έγραψε: #969 27-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Click για ανάπτυξη... Οπως τα λες ειναι,ποτε δεν ξερεις...το πιο καλο ειναι να εχουν την ιδια ηλικια.Παντως οτι και να γινει θα ειναι προσωρινο. Φιλακια ,περαστικα,και καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 06:32 Η Anima έγραψε: #970 27-11-08 06:32 Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 27-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ESTELLE έγραψε: #972 27-11-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η Νεκταρια έγραψε: #969 27-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Click για ανάπτυξη... Οπως τα λες ειναι,ποτε δεν ξερεις...το πιο καλο ειναι να εχουν την ιδια ηλικια.Παντως οτι και να γινει θα ειναι προσωρινο. Φιλακια ,περαστικα,και καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 06:32 Η Anima έγραψε: #970 27-11-08 06:32 Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 27-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ESTELLE έγραψε: #972 27-11-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Α και κάτι άλλο!Οταν με το καλό πάρω και το δευτερο μωρό,η Cammy θα είναι περίπου 4,5 μηνών.Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή μεταξύ τους ή όχι τόσο πολύ επειδή θα είναι και τα 2 μικρά ακόμη;Nα περιμένω μάχες δλδ ή είναι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της κάθε γάτας; Click για ανάπτυξη... Οπως τα λες ειναι,ποτε δεν ξερεις...το πιο καλο ειναι να εχουν την ιδια ηλικια.Παντως οτι και να γινει θα ειναι προσωρινο. Φιλακια ,περαστικα,και καλο βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 06:32 Η Anima έγραψε: #970 27-11-08 06:32 Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 27-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ESTELLE έγραψε: #972 27-11-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 27-11-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ESTELLE έγραψε: #972 27-11-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Απο ότι κατάλαβα οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι για τον Duran..Κάτι θα έχει ο μικρός για να τραβάει τόσο κόσμο! Click για ανάπτυξη... Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αρχική Δημοσίευση από Anima: Nεκταρία μου, τι καταπληκτικός γάταρος είναι αυτός που έχεις στην υπογραφή σου!!!!!!!! Ποιος είναι? και τι ράτσα? και πόσο χρονών???? μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ESTELLE έγραψε: #972 27-11-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και ποιος στο είπε πρώτος ότι αυτος ειναι ο πιο ωραιος?? Αυτός ειναι ο καλοκάγαθος γίγαντας Troi !! Εκτός απο τεράστιος και κούκλος ειναι και πολύ καλο και ήσυχο αγόρι! Τον ειχαμε μαζι μας στην Έκθεση και ήταν η ατραξιόν, πρώτος πρώτος ειχα βαρεθει να ανοιγω το κλουβι του για φωτογραφίες!! Να σου βάλω φωτο του απ'την έκθεση να τον δεις?? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Στέλλα και περαστικά! Πως εισαι σήμερα? Οταν στο εκτροφειο που πήρα τη Σεμέλη, έφεραν τον πατέρα της απ'την Αυστραλία...τους ειπα...Θέλω μια κόρη απ'αυτόν....και μου την έκανε μωρέ ο γλυκός μου... Πολλές φορές τα ζώα ειναι έρωτας με τη πρώτη ματιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #974 27-11-08 09:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Γιούλη!Για αυτο κόλλησα κι εγώ με αυτόν!Ε,αφού το είπες κι εσύ πρώτη,πάει,έδεσε!Αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα όπως είπε κι η Νεκταρία! Click για ανάπτυξη... Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η ESTELLE έγραψε: #975 27-11-08 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να περιμένεις...έχει δίκιο!! Παω να τα ξαναχαζέψω τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Αχ πως να μαι μωρε..χάλια ακόμα..Τρέχει η μυτη μου,τρέχουν τα μάτια μου..όλα τρέχουν!Καλά,οι πληγές στο στόμα μου δεν λένε να περάσουν.Τρώω και τσιρίζω απο τον πόνο..Αστα να πάνε..Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά..θα τα πούμε απο εκεί όταν βρω χρόνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Ο EL GATO έγραψε: #976 27-11-08 14:48 Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #977 27-11-08 15:00 Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά ο Μουψης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Νεκταρια έγραψε: #978 27-11-08 15:03 Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Ο EL GATO έγραψε: #979 27-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά ο Μουψης? Click για ανάπτυξη... Ολο τρεχει! Παω να τον περιορισω σε ενα δωματιο για να κανει δουλειες η μανα μου στο αλλο και πριν προλαβω να κλεισω την πορτα εχει ξαναβγει. Ε, βεβαια... Με τοσο υπνο που ριχνει εχει συσσωρευμενη ενεργεια. Καπου πρεπει να την διοχετευσει. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Πες μας νεα του και κανενα καινουργιο κατορθωμα τουΤι εγινε τον δρακο στον εφαγε? Click για ανάπτυξη... Ανεβηκε στο Note Book και παταγε τα πληκτρα. Μολις πηγα να τον κατεβασω για να μην το ρημαξει, γαντζωσε τα νυχια του αναμεσα στα κουμπια και δεν τα αφηνε. Α, και εχτες πηγε και κουρνιασε μεσα στο συνονθυλευμα καλωδιων πισω απο την τηλεοραση μου. Αν ειναι δυνατον.... Προς το παρον, οι δρακοι μου την εχουν βγαλει καθαρη. Για το αμεσο μελλον δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ESTELLE έγραψε: #980 27-11-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε εδω? Λιγες ωρες ελλειψα και γεμισατε δυο σελιδες! Περαστικα Στελλα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο γιατί δεν αντέχω άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.