ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.001 28-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... τελικά οι άντρες ειναι τα πιο γλυκά και καλοβολα πλάσματα... εμεις ειμαστε τσουκνιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #1.002 29-11-08 10:35 Καλημερα!Τι κανουν τα μικρα σας;Δειτε κι εναν κουκλο πρωταθλητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:41 Η staman2 έγραψε: #1.003 29-11-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στέλλα και περαστικά σου επιτέλους τώρα πια ελπίζω. Πολύ καλά κάνεις κ την βουρτσίζεις κάθε μέρα για να συνηθίσει. Θα με θυμηθείς όταν μεγαλώσει κ θα έχει μια μαλούρα νάααα και θα κάθεται για χτένισμα. Ειναι ευαίσθητο το τρίχωμα γενικά των μακρύτριχων.Βέβαια όχι οπως των περσικών, αλλα χρειάζονται την φροντίδα τους. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Παύλο!!! Προσπάθησε να τον χτενίζεις όχι μονον όταν κοιμαται. Να το συνηθίσει από τώρα που είναι μικρός απαραιτητως. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχες φωτο Νεκταρία???? Τι κουκλιά είναι αυτά!!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μην ανησυχειςοπως ειδες τον εχω βαλει option ,αλλα και παλι σου λεω περιμενε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου...ολα μπορει να ανατραπουν και να γινει καλυτερος ο Donatello.Υπομονη Click για ανάπτυξη... Ακου τη Νεκταρία!!! Ακου την!!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣ απλα ΤΕΛΕΙΟΣ Παύλο μου. Τι κούκλος τι τρυφερουλης καλε!!! Φιλησέ μου τον πολύ πολύ.Και... περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο κ ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά. Επίσκεψη παρακαλώ στον Μουψη, η Θεία Γιούλη με τη θεία Αναστασία τι λές? Κ εσύ με τη σειρά σου σ΄εμάς!!! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολυτα με τη Στέλλα. βέβαια κι εμένα ο Τιμυ στο αβάταρ δεν φαίνεται καλά. Τωρα σκέφτομαι να το αλλάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.004 29-11-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα!Τι κανουν τα μικρα σας;Δειτε κι εναν κουκλο πρωταθλητη... Click για ανάπτυξη... Απο που ξεφυτρωσε αυτος Δωρα μου?Για πες μας περισσοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #1.005 29-11-08 11:42 Σε μια σελιδα που εψαχνα για πρωταθλητες των σιαμ τον βρηκα,ειχε τους πρωτους απο καθε κατηγορια,δεν προσεξα διαγωνισμο και χρονια...Ειχε βγει πρωτος στα μεην κουν.Δεν ειναι ομορφος;Thunder νομιζω τον λενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #1.006 29-11-08 12:02 Επισης ειδα αυτα και τρελαθηκα...Ειναι υπεροχα τα ασημενια,οποια ρατσα κι αν ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.007 29-11-08 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.008 29-11-08 12:03 Μπορω να εχω ενα τετοιο ΤΩΡΑ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.009 29-11-08 12:31 Βρε Δωρα πως βαζουμε ετσι τις φωτο και οχι σε συνημενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #1.010 29-11-08 12:33 Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.011 29-11-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Click για ανάπτυξη... Αυτα ηθελα να σου δειξω αλλα μου βγαζει λαθος στο ανεβασμα επειδη λεει τα εχω ξαναβαλει κατσε να τα δεις απ` το σαιτ μου www.nektarcats.com/kittens ειναι ο Silver Shandow k Amizing blue, αλλα για στειλε το λινκ που ειπες, θα τα καταφερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.012 29-11-08 12:39 Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #1.013 29-11-08 13:08 https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αμαν, φαγωθηκατε.... Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι? Click για ανάπτυξη... τελικά οι άντρες ειναι τα πιο γλυκά και καλοβολα πλάσματα... εμεις ειμαστε τσουκνιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #1.002 29-11-08 10:35 Καλημερα!Τι κανουν τα μικρα σας;Δειτε κι εναν κουκλο πρωταθλητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:41 Η staman2 έγραψε: #1.003 29-11-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στέλλα και περαστικά σου επιτέλους τώρα πια ελπίζω. Πολύ καλά κάνεις κ την βουρτσίζεις κάθε μέρα για να συνηθίσει. Θα με θυμηθείς όταν μεγαλώσει κ θα έχει μια μαλούρα νάααα και θα κάθεται για χτένισμα. Ειναι ευαίσθητο το τρίχωμα γενικά των μακρύτριχων.Βέβαια όχι οπως των περσικών, αλλα χρειάζονται την φροντίδα τους. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Παύλο!!! Προσπάθησε να τον χτενίζεις όχι μονον όταν κοιμαται. Να το συνηθίσει από τώρα που είναι μικρός απαραιτητως. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχες φωτο Νεκταρία???? Τι κουκλιά είναι αυτά!!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μην ανησυχειςοπως ειδες τον εχω βαλει option ,αλλα και παλι σου λεω περιμενε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου...ολα μπορει να ανατραπουν και να γινει καλυτερος ο Donatello.Υπομονη Click για ανάπτυξη... Ακου τη Νεκταρία!!! Ακου την!!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣ απλα ΤΕΛΕΙΟΣ Παύλο μου. Τι κούκλος τι τρυφερουλης καλε!!! Φιλησέ μου τον πολύ πολύ.Και... περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο κ ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά. Επίσκεψη παρακαλώ στον Μουψη, η Θεία Γιούλη με τη θεία Αναστασία τι λές? Κ εσύ με τη σειρά σου σ΄εμάς!!! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολυτα με τη Στέλλα. βέβαια κι εμένα ο Τιμυ στο αβάταρ δεν φαίνεται καλά. Τωρα σκέφτομαι να το αλλάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.004 29-11-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα!Τι κανουν τα μικρα σας;Δειτε κι εναν κουκλο πρωταθλητη... Click για ανάπτυξη... Απο που ξεφυτρωσε αυτος Δωρα μου?Για πες μας περισσοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #1.005 29-11-08 11:42 Σε μια σελιδα που εψαχνα για πρωταθλητες των σιαμ τον βρηκα,ειχε τους πρωτους απο καθε κατηγορια,δεν προσεξα διαγωνισμο και χρονια...Ειχε βγει πρωτος στα μεην κουν.Δεν ειναι ομορφος;Thunder νομιζω τον λενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #1.006 29-11-08 12:02 Επισης ειδα αυτα και τρελαθηκα...Ειναι υπεροχα τα ασημενια,οποια ρατσα κι αν ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.007 29-11-08 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.008 29-11-08 12:03 Μπορω να εχω ενα τετοιο ΤΩΡΑ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.009 29-11-08 12:31 Βρε Δωρα πως βαζουμε ετσι τις φωτο και οχι σε συνημενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #1.010 29-11-08 12:33 Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.011 29-11-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Click για ανάπτυξη... Αυτα ηθελα να σου δειξω αλλα μου βγαζει λαθος στο ανεβασμα επειδη λεει τα εχω ξαναβαλει κατσε να τα δεις απ` το σαιτ μου www.nektarcats.com/kittens ειναι ο Silver Shandow k Amizing blue, αλλα για στειλε το λινκ που ειπες, θα τα καταφερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.012 29-11-08 12:39 Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #1.013 29-11-08 13:08 https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα!Τι κανουν τα μικρα σας;Δειτε κι εναν κουκλο πρωταθλητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:41 Η staman2 έγραψε: #1.003 29-11-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στέλλα και περαστικά σου επιτέλους τώρα πια ελπίζω. Πολύ καλά κάνεις κ την βουρτσίζεις κάθε μέρα για να συνηθίσει. Θα με θυμηθείς όταν μεγαλώσει κ θα έχει μια μαλούρα νάααα και θα κάθεται για χτένισμα. Ειναι ευαίσθητο το τρίχωμα γενικά των μακρύτριχων.Βέβαια όχι οπως των περσικών, αλλα χρειάζονται την φροντίδα τους. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Παύλο!!! Προσπάθησε να τον χτενίζεις όχι μονον όταν κοιμαται. Να το συνηθίσει από τώρα που είναι μικρός απαραιτητως. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχες φωτο Νεκταρία???? Τι κουκλιά είναι αυτά!!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μην ανησυχειςοπως ειδες τον εχω βαλει option ,αλλα και παλι σου λεω περιμενε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου...ολα μπορει να ανατραπουν και να γινει καλυτερος ο Donatello.Υπομονη Click για ανάπτυξη... Ακου τη Νεκταρία!!! Ακου την!!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣ απλα ΤΕΛΕΙΟΣ Παύλο μου. Τι κούκλος τι τρυφερουλης καλε!!! Φιλησέ μου τον πολύ πολύ.Και... περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο κ ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά. Επίσκεψη παρακαλώ στον Μουψη, η Θεία Γιούλη με τη θεία Αναστασία τι λές? Κ εσύ με τη σειρά σου σ΄εμάς!!! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολυτα με τη Στέλλα. βέβαια κι εμένα ο Τιμυ στο αβάταρ δεν φαίνεται καλά. Τωρα σκέφτομαι να το αλλάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.004 29-11-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα!Τι κανουν τα μικρα σας;Δειτε κι εναν κουκλο πρωταθλητη... Click για ανάπτυξη... Απο που ξεφυτρωσε αυτος Δωρα μου?Για πες μας περισσοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #1.005 29-11-08 11:42 Σε μια σελιδα που εψαχνα για πρωταθλητες των σιαμ τον βρηκα,ειχε τους πρωτους απο καθε κατηγορια,δεν προσεξα διαγωνισμο και χρονια...Ειχε βγει πρωτος στα μεην κουν.Δεν ειναι ομορφος;Thunder νομιζω τον λενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #1.006 29-11-08 12:02 Επισης ειδα αυτα και τρελαθηκα...Ειναι υπεροχα τα ασημενια,οποια ρατσα κι αν ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.007 29-11-08 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.008 29-11-08 12:03 Μπορω να εχω ενα τετοιο ΤΩΡΑ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.009 29-11-08 12:31 Βρε Δωρα πως βαζουμε ετσι τις φωτο και οχι σε συνημενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #1.010 29-11-08 12:33 Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.011 29-11-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Click για ανάπτυξη... Αυτα ηθελα να σου δειξω αλλα μου βγαζει λαθος στο ανεβασμα επειδη λεει τα εχω ξαναβαλει κατσε να τα δεις απ` το σαιτ μου www.nektarcats.com/kittens ειναι ο Silver Shandow k Amizing blue, αλλα για στειλε το λινκ που ειπες, θα τα καταφερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.012 29-11-08 12:39 Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #1.013 29-11-08 13:08 https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στέλλα και περαστικά σου επιτέλους τώρα πια ελπίζω. Πολύ καλά κάνεις κ την βουρτσίζεις κάθε μέρα για να συνηθίσει. Θα με θυμηθείς όταν μεγαλώσει κ θα έχει μια μαλούρα νάααα και θα κάθεται για χτένισμα. Ειναι ευαίσθητο το τρίχωμα γενικά των μακρύτριχων.Βέβαια όχι οπως των περσικών, αλλα χρειάζονται την φροντίδα τους. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Παύλο!!! Προσπάθησε να τον χτενίζεις όχι μονον όταν κοιμαται. Να το συνηθίσει από τώρα που είναι μικρός απαραιτητως. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχες φωτο Νεκταρία???? Τι κουκλιά είναι αυτά!!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μην ανησυχειςοπως ειδες τον εχω βαλει option ,αλλα και παλι σου λεω περιμενε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου...ολα μπορει να ανατραπουν και να γινει καλυτερος ο Donatello.Υπομονη Click για ανάπτυξη... Ακου τη Νεκταρία!!! Ακου την!!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρτε νεες φωτο του μικρου. Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣ απλα ΤΕΛΕΙΟΣ Παύλο μου. Τι κούκλος τι τρυφερουλης καλε!!! Φιλησέ μου τον πολύ πολύ.Και... περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο κ ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά. Επίσκεψη παρακαλώ στον Μουψη, η Θεία Γιούλη με τη θεία Αναστασία τι λές? Κ εσύ με τη σειρά σου σ΄εμάς!!! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολυτα με τη Στέλλα. βέβαια κι εμένα ο Τιμυ στο αβάταρ δεν φαίνεται καλά. Τωρα σκέφτομαι να το αλλάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.004 29-11-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα!Τι κανουν τα μικρα σας;Δειτε κι εναν κουκλο πρωταθλητη... Click για ανάπτυξη... Απο που ξεφυτρωσε αυτος Δωρα μου?Για πες μας περισσοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #1.005 29-11-08 11:42 Σε μια σελιδα που εψαχνα για πρωταθλητες των σιαμ τον βρηκα,ειχε τους πρωτους απο καθε κατηγορια,δεν προσεξα διαγωνισμο και χρονια...Ειχε βγει πρωτος στα μεην κουν.Δεν ειναι ομορφος;Thunder νομιζω τον λενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #1.006 29-11-08 12:02 Επισης ειδα αυτα και τρελαθηκα...Ειναι υπεροχα τα ασημενια,οποια ρατσα κι αν ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.007 29-11-08 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.008 29-11-08 12:03 Μπορω να εχω ενα τετοιο ΤΩΡΑ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.009 29-11-08 12:31 Βρε Δωρα πως βαζουμε ετσι τις φωτο και οχι σε συνημενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #1.010 29-11-08 12:33 Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.011 29-11-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Click για ανάπτυξη... Αυτα ηθελα να σου δειξω αλλα μου βγαζει λαθος στο ανεβασμα επειδη λεει τα εχω ξαναβαλει κατσε να τα δεις απ` το σαιτ μου www.nektarcats.com/kittens ειναι ο Silver Shandow k Amizing blue, αλλα για στειλε το λινκ που ειπες, θα τα καταφερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.012 29-11-08 12:39 Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #1.013 29-11-08 13:08 https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα!Τι κανουν τα μικρα σας;Δειτε κι εναν κουκλο πρωταθλητη... Click για ανάπτυξη... Απο που ξεφυτρωσε αυτος Δωρα μου?Για πες μας περισσοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:42 Η moukelis έγραψε: #1.005 29-11-08 11:42 Σε μια σελιδα που εψαχνα για πρωταθλητες των σιαμ τον βρηκα,ειχε τους πρωτους απο καθε κατηγορια,δεν προσεξα διαγωνισμο και χρονια...Ειχε βγει πρωτος στα μεην κουν.Δεν ειναι ομορφος;Thunder νομιζω τον λενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #1.006 29-11-08 12:02 Επισης ειδα αυτα και τρελαθηκα...Ειναι υπεροχα τα ασημενια,οποια ρατσα κι αν ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.007 29-11-08 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.008 29-11-08 12:03 Μπορω να εχω ενα τετοιο ΤΩΡΑ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.009 29-11-08 12:31 Βρε Δωρα πως βαζουμε ετσι τις φωτο και οχι σε συνημενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #1.010 29-11-08 12:33 Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.011 29-11-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Click για ανάπτυξη... Αυτα ηθελα να σου δειξω αλλα μου βγαζει λαθος στο ανεβασμα επειδη λεει τα εχω ξαναβαλει κατσε να τα δεις απ` το σαιτ μου www.nektarcats.com/kittens ειναι ο Silver Shandow k Amizing blue, αλλα για στειλε το λινκ που ειπες, θα τα καταφερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.012 29-11-08 12:39 Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #1.013 29-11-08 13:08 https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε μια σελιδα που εψαχνα για πρωταθλητες των σιαμ τον βρηκα,ειχε τους πρωτους απο καθε κατηγορια,δεν προσεξα διαγωνισμο και χρονια...Ειχε βγει πρωτος στα μεην κουν.Δεν ειναι ομορφος;Thunder νομιζω τον λενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:02 Η moukelis έγραψε: #1.006 29-11-08 12:02 Επισης ειδα αυτα και τρελαθηκα...Ειναι υπεροχα τα ασημενια,οποια ρατσα κι αν ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.007 29-11-08 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.008 29-11-08 12:03 Μπορω να εχω ενα τετοιο ΤΩΡΑ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.009 29-11-08 12:31 Βρε Δωρα πως βαζουμε ετσι τις φωτο και οχι σε συνημενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #1.010 29-11-08 12:33 Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.011 29-11-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Click για ανάπτυξη... Αυτα ηθελα να σου δειξω αλλα μου βγαζει λαθος στο ανεβασμα επειδη λεει τα εχω ξαναβαλει κατσε να τα δεις απ` το σαιτ μου www.nektarcats.com/kittens ειναι ο Silver Shandow k Amizing blue, αλλα για στειλε το λινκ που ειπες, θα τα καταφερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.012 29-11-08 12:39 Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #1.013 29-11-08 13:08 https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επισης ειδα αυτα και τρελαθηκα...Ειναι υπεροχα τα ασημενια,οποια ρατσα κι αν ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.007 29-11-08 12:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.008 29-11-08 12:03 Μπορω να εχω ενα τετοιο ΤΩΡΑ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.009 29-11-08 12:31 Βρε Δωρα πως βαζουμε ετσι τις φωτο και οχι σε συνημενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #1.010 29-11-08 12:33 Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.011 29-11-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Click για ανάπτυξη... Αυτα ηθελα να σου δειξω αλλα μου βγαζει λαθος στο ανεβασμα επειδη λεει τα εχω ξαναβαλει κατσε να τα δεις απ` το σαιτ μου www.nektarcats.com/kittens ειναι ο Silver Shandow k Amizing blue, αλλα για στειλε το λινκ που ειπες, θα τα καταφερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.012 29-11-08 12:39 Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #1.013 29-11-08 13:08 https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #1.008 29-11-08 12:03 Μπορω να εχω ενα τετοιο ΤΩΡΑ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.009 29-11-08 12:31 Βρε Δωρα πως βαζουμε ετσι τις φωτο και οχι σε συνημενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #1.010 29-11-08 12:33 Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.011 29-11-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Click για ανάπτυξη... Αυτα ηθελα να σου δειξω αλλα μου βγαζει λαθος στο ανεβασμα επειδη λεει τα εχω ξαναβαλει κατσε να τα δεις απ` το σαιτ μου www.nektarcats.com/kittens ειναι ο Silver Shandow k Amizing blue, αλλα για στειλε το λινκ που ειπες, θα τα καταφερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.012 29-11-08 12:39 Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #1.013 29-11-08 13:08 https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορω να εχω ενα τετοιο ΤΩΡΑ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.009 29-11-08 12:31 Βρε Δωρα πως βαζουμε ετσι τις φωτο και οχι σε συνημενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #1.010 29-11-08 12:33 Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.011 29-11-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Click για ανάπτυξη... Αυτα ηθελα να σου δειξω αλλα μου βγαζει λαθος στο ανεβασμα επειδη λεει τα εχω ξαναβαλει κατσε να τα δεις απ` το σαιτ μου www.nektarcats.com/kittens ειναι ο Silver Shandow k Amizing blue, αλλα για στειλε το λινκ που ειπες, θα τα καταφερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.012 29-11-08 12:39 Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #1.013 29-11-08 13:08 https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε Δωρα πως βαζουμε ετσι τις φωτο και οχι σε συνημενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #1.010 29-11-08 12:33 Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.011 29-11-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Click για ανάπτυξη... Αυτα ηθελα να σου δειξω αλλα μου βγαζει λαθος στο ανεβασμα επειδη λεει τα εχω ξαναβαλει κατσε να τα δεις απ` το σαιτ μου www.nektarcats.com/kittens ειναι ο Silver Shandow k Amizing blue, αλλα για στειλε το λινκ που ειπες, θα τα καταφερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.012 29-11-08 12:39 Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #1.013 29-11-08 13:08 https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.011 29-11-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Click για ανάπτυξη... Αυτα ηθελα να σου δειξω αλλα μου βγαζει λαθος στο ανεβασμα επειδη λεει τα εχω ξαναβαλει κατσε να τα δεις απ` το σαιτ μου www.nektarcats.com/kittens ειναι ο Silver Shandow k Amizing blue, αλλα για στειλε το λινκ που ειπες, θα τα καταφερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.012 29-11-08 12:39 Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #1.013 29-11-08 13:08 https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket. Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby; Click για ανάπτυξη... Αυτα ηθελα να σου δειξω αλλα μου βγαζει λαθος στο ανεβασμα επειδη λεει τα εχω ξαναβαλει κατσε να τα δεις απ` το σαιτ μου www.nektarcats.com/kittens ειναι ο Silver Shandow k Amizing blue, αλλα για στειλε το λινκ που ειπες, θα τα καταφερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:39 Η moukelis έγραψε: #1.012 29-11-08 12:39 Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #1.013 29-11-08 13:08 https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Νεκταρια έγραψε: #1.013 29-11-08 13:08 https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://i415.photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.014 29-11-08 13:14 Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η Νεκταρια έγραψε: #1.015 29-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου. Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η moukelis έγραψε: #1.016 29-11-08 13:24 Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.017 29-11-08 17:22 xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα Νατος ο σιλβερ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #1.018 29-11-08 17:25 Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.019 29-11-08 17:28 μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #1.020 29-11-08 17:31 Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.