ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:17 Η ESTELLE έγραψε: #1.601 08-12-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Click για ανάπτυξη... Kαρασίλβερ;;;Σοβαρά;;;wow!!!Πολύ χαίρομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η Νεκταρια έγραψε: #1.602 08-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Click για ανάπτυξη... Καλα ρε Θενια την εγγραφη σου την εκανες 22/9/08 ποτε βρε κοριτσι μου προλαβες αυτα τα 2700 μηνυματα.?Δεν κοιμασαι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.603 08-12-08 00:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.604 08-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακη ιδεα!!! εγω τι εχω βαλει ...για να δω μωρε....δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η aalyah έγραψε: #1.605 08-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ρε Θενια την εγγραφη σου την εκανες 22/9/08 ποτε βρε κοριτσι μου προλαβες αυτα τα 2700 μηνυματα.?Δεν κοιμασαι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ε...ναι..ε....είμαι λίγο παρλαπίπας Νεκταρία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:23 Η aalyah έγραψε: #1.606 08-12-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.607 08-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν ειναι κακη ιδεα!!! εγω τι εχω βαλει ...για να δω μωρε....δεν θυμαμαι Click για ανάπτυξη... Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η Νεκταρια έγραψε: #1.608 08-12-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα,για να ψαξω για καμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.609 08-12-08 00:25 Ο Παύλος καλέ πού είναι;Τον βλεπω τόση ώρα Online και ούτε εμφανίστηκε κατά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.610 08-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Α!Απο εκεί με είδες δηλαδή!Και εγώ νόμισα απο εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.611 08-12-08 00:31 βρε κοριτσια πως το ειχα κανει...που παω για να το αλλαξω,δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η Νεκταρια έγραψε: #1.612 08-12-08 00:32 στην επεξεργασια εικονας προφιλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.613 08-12-08 00:37 καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Click για ανάπτυξη... Kαρασίλβερ;;;Σοβαρά;;;wow!!!Πολύ χαίρομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:18 Η Νεκταρια έγραψε: #1.602 08-12-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Click για ανάπτυξη... Καλα ρε Θενια την εγγραφη σου την εκανες 22/9/08 ποτε βρε κοριτσι μου προλαβες αυτα τα 2700 μηνυματα.?Δεν κοιμασαι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.603 08-12-08 00:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.604 08-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακη ιδεα!!! εγω τι εχω βαλει ...για να δω μωρε....δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η aalyah έγραψε: #1.605 08-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ρε Θενια την εγγραφη σου την εκανες 22/9/08 ποτε βρε κοριτσι μου προλαβες αυτα τα 2700 μηνυματα.?Δεν κοιμασαι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ε...ναι..ε....είμαι λίγο παρλαπίπας Νεκταρία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:23 Η aalyah έγραψε: #1.606 08-12-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.607 08-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν ειναι κακη ιδεα!!! εγω τι εχω βαλει ...για να δω μωρε....δεν θυμαμαι Click για ανάπτυξη... Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η Νεκταρια έγραψε: #1.608 08-12-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα,για να ψαξω για καμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.609 08-12-08 00:25 Ο Παύλος καλέ πού είναι;Τον βλεπω τόση ώρα Online και ούτε εμφανίστηκε κατά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.610 08-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Α!Απο εκεί με είδες δηλαδή!Και εγώ νόμισα απο εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.611 08-12-08 00:31 βρε κοριτσια πως το ειχα κανει...που παω για να το αλλαξω,δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η Νεκταρια έγραψε: #1.612 08-12-08 00:32 στην επεξεργασια εικονας προφιλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.613 08-12-08 00:37 καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Click για ανάπτυξη... Καλα ρε Θενια την εγγραφη σου την εκανες 22/9/08 ποτε βρε κοριτσι μου προλαβες αυτα τα 2700 μηνυματα.?Δεν κοιμασαι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:20 Η ESTELLE έγραψε: #1.603 08-12-08 00:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.604 08-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακη ιδεα!!! εγω τι εχω βαλει ...για να δω μωρε....δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η aalyah έγραψε: #1.605 08-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ρε Θενια την εγγραφη σου την εκανες 22/9/08 ποτε βρε κοριτσι μου προλαβες αυτα τα 2700 μηνυματα.?Δεν κοιμασαι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ε...ναι..ε....είμαι λίγο παρλαπίπας Νεκταρία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:23 Η aalyah έγραψε: #1.606 08-12-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.607 08-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν ειναι κακη ιδεα!!! εγω τι εχω βαλει ...για να δω μωρε....δεν θυμαμαι Click για ανάπτυξη... Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η Νεκταρια έγραψε: #1.608 08-12-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα,για να ψαξω για καμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.609 08-12-08 00:25 Ο Παύλος καλέ πού είναι;Τον βλεπω τόση ώρα Online και ούτε εμφανίστηκε κατά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.610 08-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Α!Απο εκεί με είδες δηλαδή!Και εγώ νόμισα απο εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.611 08-12-08 00:31 βρε κοριτσια πως το ειχα κανει...που παω για να το αλλαξω,δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η Νεκταρια έγραψε: #1.612 08-12-08 00:32 στην επεξεργασια εικονας προφιλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.613 08-12-08 00:37 καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Click για ανάπτυξη... Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η Νεκταρια έγραψε: #1.604 08-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακη ιδεα!!! εγω τι εχω βαλει ...για να δω μωρε....δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η aalyah έγραψε: #1.605 08-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ρε Θενια την εγγραφη σου την εκανες 22/9/08 ποτε βρε κοριτσι μου προλαβες αυτα τα 2700 μηνυματα.?Δεν κοιμασαι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ε...ναι..ε....είμαι λίγο παρλαπίπας Νεκταρία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:23 Η aalyah έγραψε: #1.606 08-12-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.607 08-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν ειναι κακη ιδεα!!! εγω τι εχω βαλει ...για να δω μωρε....δεν θυμαμαι Click για ανάπτυξη... Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η Νεκταρια έγραψε: #1.608 08-12-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα,για να ψαξω για καμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.609 08-12-08 00:25 Ο Παύλος καλέ πού είναι;Τον βλεπω τόση ώρα Online και ούτε εμφανίστηκε κατά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.610 08-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Α!Απο εκεί με είδες δηλαδή!Και εγώ νόμισα απο εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.611 08-12-08 00:31 βρε κοριτσια πως το ειχα κανει...που παω για να το αλλαξω,δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η Νεκταρια έγραψε: #1.612 08-12-08 00:32 στην επεξεργασια εικονας προφιλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.613 08-12-08 00:37 καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι κακη ιδεα!!! εγω τι εχω βαλει ...για να δω μωρε....δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Η aalyah έγραψε: #1.605 08-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ρε Θενια την εγγραφη σου την εκανες 22/9/08 ποτε βρε κοριτσι μου προλαβες αυτα τα 2700 μηνυματα.?Δεν κοιμασαι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ε...ναι..ε....είμαι λίγο παρλαπίπας Νεκταρία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:23 Η aalyah έγραψε: #1.606 08-12-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.607 08-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν ειναι κακη ιδεα!!! εγω τι εχω βαλει ...για να δω μωρε....δεν θυμαμαι Click για ανάπτυξη... Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η Νεκταρια έγραψε: #1.608 08-12-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα,για να ψαξω για καμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.609 08-12-08 00:25 Ο Παύλος καλέ πού είναι;Τον βλεπω τόση ώρα Online και ούτε εμφανίστηκε κατά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.610 08-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Α!Απο εκεί με είδες δηλαδή!Και εγώ νόμισα απο εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.611 08-12-08 00:31 βρε κοριτσια πως το ειχα κανει...που παω για να το αλλαξω,δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η Νεκταρια έγραψε: #1.612 08-12-08 00:32 στην επεξεργασια εικονας προφιλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.613 08-12-08 00:37 καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα ρε Θενια την εγγραφη σου την εκανες 22/9/08 ποτε βρε κοριτσι μου προλαβες αυτα τα 2700 μηνυματα.?Δεν κοιμασαι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ε...ναι..ε....είμαι λίγο παρλαπίπας Νεκταρία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:23 Η aalyah έγραψε: #1.606 08-12-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.607 08-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν ειναι κακη ιδεα!!! εγω τι εχω βαλει ...για να δω μωρε....δεν θυμαμαι Click για ανάπτυξη... Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η Νεκταρια έγραψε: #1.608 08-12-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα,για να ψαξω για καμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.609 08-12-08 00:25 Ο Παύλος καλέ πού είναι;Τον βλεπω τόση ώρα Online και ούτε εμφανίστηκε κατά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.610 08-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Α!Απο εκεί με είδες δηλαδή!Και εγώ νόμισα απο εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.611 08-12-08 00:31 βρε κοριτσια πως το ειχα κανει...που παω για να το αλλαξω,δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η Νεκταρια έγραψε: #1.612 08-12-08 00:32 στην επεξεργασια εικονας προφιλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.613 08-12-08 00:37 καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκτός απροόπτου θα έρθω!!Ναι,μου φαινεται είμαι η μοναδική που έχω και δικιά μου φωτό εδώ μεσα!Και να φανταστείς την έβαλα όταν πρωτογράφτηκα καταλάθος!!Πάντως θα ήταν ωραία να έβαζαν και τα υπόλοιπα μέλη φωτογραφία τους να έχουμε μια εικόνα του πως είναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.607 08-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν ειναι κακη ιδεα!!! εγω τι εχω βαλει ...για να δω μωρε....δεν θυμαμαι Click για ανάπτυξη... Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η Νεκταρια έγραψε: #1.608 08-12-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα,για να ψαξω για καμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.609 08-12-08 00:25 Ο Παύλος καλέ πού είναι;Τον βλεπω τόση ώρα Online και ούτε εμφανίστηκε κατά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.610 08-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Α!Απο εκεί με είδες δηλαδή!Και εγώ νόμισα απο εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.611 08-12-08 00:31 βρε κοριτσια πως το ειχα κανει...που παω για να το αλλαξω,δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η Νεκταρια έγραψε: #1.612 08-12-08 00:32 στην επεξεργασια εικονας προφιλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.613 08-12-08 00:37 καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν ειναι κακη ιδεα!!! εγω τι εχω βαλει ...για να δω μωρε....δεν θυμαμαι Click για ανάπτυξη... Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η Νεκταρια έγραψε: #1.608 08-12-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα,για να ψαξω για καμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.609 08-12-08 00:25 Ο Παύλος καλέ πού είναι;Τον βλεπω τόση ώρα Online και ούτε εμφανίστηκε κατά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.610 08-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Α!Απο εκεί με είδες δηλαδή!Και εγώ νόμισα απο εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.611 08-12-08 00:31 βρε κοριτσια πως το ειχα κανει...που παω για να το αλλαξω,δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η Νεκταρια έγραψε: #1.612 08-12-08 00:32 στην επεξεργασια εικονας προφιλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.613 08-12-08 00:37 καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την ίδια φωτό με το αβαταρ σου έχεις Νεκταρία μου!Πάντως στα χρώματα πρέπει να σου μοιάζει!! Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα,για να ψαξω για καμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.609 08-12-08 00:25 Ο Παύλος καλέ πού είναι;Τον βλεπω τόση ώρα Online και ούτε εμφανίστηκε κατά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.610 08-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Α!Απο εκεί με είδες δηλαδή!Και εγώ νόμισα απο εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.611 08-12-08 00:31 βρε κοριτσια πως το ειχα κανει...που παω για να το αλλαξω,δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η Νεκταρια έγραψε: #1.612 08-12-08 00:32 στην επεξεργασια εικονας προφιλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.613 08-12-08 00:37 καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Παύλος καλέ πού είναι;Τον βλεπω τόση ώρα Online και ούτε εμφανίστηκε κατά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η ESTELLE έγραψε: #1.610 08-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Α!Απο εκεί με είδες δηλαδή!Και εγώ νόμισα απο εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.611 08-12-08 00:31 βρε κοριτσια πως το ειχα κανει...που παω για να το αλλαξω,δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η Νεκταρια έγραψε: #1.612 08-12-08 00:32 στην επεξεργασια εικονας προφιλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.613 08-12-08 00:37 καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ όχι η Νίκη μου έστειλε φωτό απο την συνάντηση στης Ανίμα. Ιδέα δεν έιχα οτι είχες φωτό στο φόρουμ Click για ανάπτυξη... Α!Απο εκεί με είδες δηλαδή!Και εγώ νόμισα απο εδώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.611 08-12-08 00:31 βρε κοριτσια πως το ειχα κανει...που παω για να το αλλαξω,δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η Νεκταρια έγραψε: #1.612 08-12-08 00:32 στην επεξεργασια εικονας προφιλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.613 08-12-08 00:37 καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε κοριτσια πως το ειχα κανει...που παω για να το αλλαξω,δεν θυμαμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η Νεκταρια έγραψε: #1.612 08-12-08 00:32 στην επεξεργασια εικονας προφιλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.613 08-12-08 00:37 καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στην επεξεργασια εικονας προφιλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #1.613 08-12-08 00:37 καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:38 Η ESTELLE έγραψε: #1.614 08-12-08 00:38 Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #1.615 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο γάταρος της φωτό είναι απο την Μπαρτσελόνα οπου πήγε φέτος διακοπές ο αδελφός μου.Τον καημένο τον έχουνε σαν ατραξιον σε ένα σημείο της πόλης όπου λόγω μεγέθους και επιβλητικότητας περνάνε οι τουρίστες να τον δουν με αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό.. Click για ανάπτυξη... Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η ESTELLE έγραψε: #1.616 08-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλεεεεε που πηγατε?το αλλαξα ,δειτε το Click για ανάπτυξη... Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η aalyah έγραψε: #1.617 08-12-08 00:43 Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πράγματι ωραία η φωτό Νεκταρία. Και πολύ κρίμα για τον γατούλη. Ακουσε εκεί ατραξιόν το καημένο μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η Νεκταρια έγραψε: #1.618 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ είμαστε βρε!Αν μπράβο!Πολύ ωραία η φωτό σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #1.619 08-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω στεναχωρεθηκα τωρα...τον καημενουλη μωρε Click για ανάπτυξη... Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:48 Η ESTELLE έγραψε: #1.620 08-12-08 00:48 Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.