Τα Μaine Coon-άκια!!

Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι):P
Γιατι τον κακομοιρη τον εχεις στο απ`εξω?Να μη κανει κι αυτος το κεφι του?τι 2,τι 3,τι 4:hmm:
Λες να μεγαλωσουν τα ...κοινα μας?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι τον κακομοιρη τον εχεις στο απ`εξω?Να μη κανει κι αυτος το κεφι του?τι 2,τι 3,τι 4:hmm:
Λες να μεγαλωσουν τα ...κοινα μας?:lol:
Ασε,αμα κανουμε και οι δυο το κεφι μας,θα βγουμε εμεις απο το σπιτι...Θυμαμαι μεχρι και τωρα το προσωπο του οταν τον ρωτησα "Εχεις δει μεην κουν απο κοντα;" και εβγαλε η κυρια τον γατο απο το κλουβακι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και απο μένα. Νεκταρία κουκλιά τα γλυκούλια σου κουκλιά σκέτα!! Να σου ζήσουν μωρέ. Αντε να ξεκουραστεί και η μανούλα που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ. Καρδαμωμένα τα βλέπω τα μωρά πάντως ε? Αφρατούλια αφρατούλια για την ηλικία τους.:)

Καλησπέρα και απο μένα. Νεκταρία κουκλιά τα γλυκούλια σου κουκλιά σκέτα!! Να σου ζήσουν μωρέ. Αντε να ξεκουραστεί και η μανούλα που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ. Καρδαμωμένα τα βλέπω τα μωρά πάντως ε? Αφρατούλια αφρατούλια για την ηλικία τους.:)
Ναι οντως Θενια μου,και να σκεφτεις το βαρος που εχουν σε τρεις μερες τα αλλα το κανουν σε 20:hmm:New generation !!!!!:up:
Ποτε με το καλο ερχεσαι?

Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει:)

ναι μωρε...ειδες δεν μας καθοταν με τίποτα..ποιος ξέρει ομως..?καποτε μπορει και να αποκτησω ενα ήσυχο γίγαντα:)

Νεκταρία μάλλον η Αθηνα εχει σιωπηλό οίστρο....ψιλοστήνεται, εχει και λίγο υγρο στο πιπι της...αλλα γενικά ειναι ήσυχη...:(λες να ειναι η αρχή και να αρχισει να σηκώνει τον τόπο?:hmm:ειναι οτι θα κατεβω και Αθηνα και δεν μπορω να φέρω τον Μορφέα...

ναι μωρε...ειδες δεν μας καθοταν με τίποτα..ποιος ξέρει ομως..?καποτε μπορει και να αποκτησω ενα ήσυχο γίγαντα:)
Η ζωη Βασια μου ειναι τοσο απροβλεπτη:hmm:Ποτε να μη λες ποτε!!!Το λεω εκ πειρας

Ναι οντως Θενια μου,και να σκεφτεις το βαρος που εχουν σε τρεις μερες τα αλλα το κανουν σε 20:hmm:New generation !!!!!:up:
Ποτε με το καλο ερχεσαι?

Νεκταρία μου 9 μέρες και σήμερα :D 16 Δεκεμβρίου απογευμα με το καλό φέυγω απο εδώ και φτάνω ελλάδα στις 2 τα ξημερώματα στις 17. Και φυσικά ανυπομονώ!! :D

Νεκταρία μάλλον η Αθηνα εχει σιωπηλό οίστρο....ψιλοστήνεται, εχει και λίγο υγρο στο πιπι της...αλλα γενικά ειναι ήσυχη...:(λες να ειναι η αρχή και να αρχισει να σηκώνει τον τόπο?:hmm:ειναι οτι θα κατεβω και Αθηνα και δεν μπορω να φέρω τον Μορφέα...
Κατσε ,πρωτον ποσο ειναι η Αθηνα,δευτερον σε μια δυο μερες θα δειξει αν ειναι κρυφος οιστρος και τριτον γιατι δεν μπορεις να τη βαλεις με τον Μορφεα?αν ερθεις παρτην μαζι σου.Δεν γινεται?

Νεκταρία μου 9 μέρες και σήμερα :D 16 Δεκεμβρίου απογευμα με το καλό φέυγω απο εδώ και φτάνω ελλάδα στις 2 τα ξημερώματα στις 17. Και φυσικά ανυπομονώ!! :D
Με το καλο να σε δεχτουμε....σαν τους φυλακισμενους μετρας:lol:Που μενεις?

Κατσε ,πρωτον ποσο ειναι η Αθηνα,δευτερον σε μια δυο μερες θα δειξει αν ειναι κρυφος οιστρος και τριτον γιατι δεν μπορεις να τη βαλεις με τον Μορφεα?αν ερθεις παρτην μαζι σου.Δεν γινεται?

ειναι 16 μηνων περίπου...δεν ειχε ποτε ξανα..αν την κατεβάσω Αθηνα φοβάμαι απο το στρες του αυτοκινητου μην της φύγει..επισης Αθηνα δεν μπορω να την εχω σπιτι μου, η μαμα μου δεν θελει ζώα:(και στο σπιτι της Γιούλης ειναι τα αλλα 2..θα γινει χαμος...

ειναι 16 μηνων περίπου...δεν ειχε ποτε ξανα..αν την κατεβάσω Αθηνα φοβάμαι απο το στρες του αυτοκινητου μην της φύγει..επισης Αθηνα δεν μπορω να την εχω σπιτι μου, η μαμα μου δεν θελει ζώα:(και στο σπιτι της Γιούλης ειναι τα αλλα 2..θα γινει χαμος...[/quote
:hmm::hmm:ΠΟΛΥ εχει αργησει,τα βιρμανακια το εχουν?τα κουνακια απο 6-8 μηνων ξεκινανε.Αν δεν εχεις αλλη επιλογη και εχει οντως οιστρο,τοτε θα πρεπει να το ξεχασεις...την επομενη φορα που απο οσο γνωριζω σε 20-30 μερες θα ξαναεχει.

Με το καλο να σε δεχτουμε....σαν τους φυλακισμενους μετρας:lol:Που μενεις?

Μόνο γραμμούλες στον τοίχο που δεν έχω αρχίσει να σχεδιάζω :lol::lol::lol::lol:

Θεσσαλονίκη μένω Νεκταρία μου δυστυχώς. Αλλιώς θα σου ερχόμουν πολύ πολύ σύντομα να δω έτσι μια τα γατούλια σου τα γλυκά!!! Μ'αρέσουν τα μεγάλα γατιά γιατί ο Φρίξος μου ήταν ("εφυγε" 6 σεπτεμβριου :/:) γιγαντάκι αν και ημίαιμος και κοντότρυχος. :)

ναι αργησε...συνηθως ερχεται στο χρονο στα βιρμανάκια...αλλα αυτη το καλοκαιρι δεν εκανε κατι εμφανές...αυτος ηταν και ενας λόγος που πήρα και τον Ιωνα..οντως θα το πάμε αργοτερα, εκτος αν αρχιζει να φωναζει...:(

Πωπω Νεκταρία μου τί μωρά είναι αυταααααααά!!!!:up:Εγώ έπαθα πλάκα με τα κοριτσάκια!!Αν δεν είχα θηλυκό θα ήθελα ένα απο αυτά!!:PΚαλά όμως και το αγοράκι σκέτη γλύκα!!:)

Πωπω Νεκταρία μου τί μωρά είναι αυταααααααά!!!!:up:Εγώ έπαθα πλάκα με τα κοριτσάκια!!Αν δεν είχα θηλυκό θα ήθελα ένα απο αυτά!!:PΚαλά όμως και το αγοράκι σκέτη γλύκα!!:)
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ!!!Αχ να μπορουσες ναρχοσουν να τα εβλεπες κι απο κοντα:(

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ!!!Αχ να μπορουσες ναρχοσουν να τα εβλεπες κι απο κοντα:(
Ναι ρε γμτ..συνέχεια το σκέφτομαι πώς να τα καταφέρω να κατέβω κάποια στιγμή..Ευκαιρια θα ήταν τώρα κοντά να κατέβαζα και τον Ντάφυ στην καινουρια του μαμά!:happy:

Ναι ρε γμτ..συνέχεια το σκέφτομαι πώς να τα καταφέρω να κατέβω κάποια στιγμή..Ευκαιρια θα ήταν τώρα κοντά να κατέβαζα και τον Ντάφυ στην καινουρια του μαμά!:happy:

Ελα ξαναδεστα!!!!!!!
Μακαρι να τα καταφερεις,θα χαρω πολυ να γνωριστουμε:)

Αχ μόλις μπήκα στο site σου και είδα τις καινούριες φωτο των μωρών!!Ο Duran είναι κούκλος!!:up:Ο Donatello είναι λίγο συνεσταλμένος ή μου φαίνεται;:hmm:

Αχ μόλις μπήκα στο site σου και είδα τις καινούριες φωτο των μωρών!!Ο Duran είναι κούκλος!!:up:Ο Donatello είναι λίγο συνεσταλμένος ή μου φαίνεται;:hmm:
Ναι ετσι δειχνει,αυτη η φατσουλα εκανε την Μαρια να τον παρει.Αλλα περισσοτερα θα δω οταν θα αρχισουν να βγαινουν και να περπατουν:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back