ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η ESTELLE έγραψε: #1.581 07-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ετσι δειχνει,αυτη η φατσουλα εκανε την Μαρια να τον παρει.Αλλα περισσοτερα θα δω οταν θα αρχισουν να βγαινουν και να περπατουν Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα το αρσενικό να είναι δυναμικό!Και η μουρίτσα του Duran μου το έβγαλε αυτό απο την πρώτη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η Νεκταρια έγραψε: #1.582 07-12-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ ήθελα το αρσενικό να είναι δυναμικό!Και η μουρίτσα του Duran μου το έβγαλε αυτό απο την πρώτη στιγμή! Click για ανάπτυξη... θα εχεις εναν δυναμικο και μια σπιρτοζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η moukelis έγραψε: #1.583 07-12-08 23:34 Ο Donatello ειναι γλυκας!Πολυ ωραιο γατακι,νομιζω θα γινει πολυ ομορφος μεγαλωνοντας.Νεκταρια,τα κοριτσια σου βγηκαν ασημι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #1.584 07-12-08 23:39 Ο Donatello είναι όνειρο και έχει πανέμορφο χρώμα. Απίστευτος!! Δεν παραξενέυομαι καθόλου που τον καπαρώσαν αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.585 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Donatello ειναι γλυκας!Πολυ ωραιο γατακι,νομιζω θα γινει πολυ ομορφος μεγαλωνοντας.Νεκταρια,τα κοριτσια σου βγηκαν ασημι; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.586 07-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Donatello είναι όνειρο και έχει πανέμορφο χρώμα. Απίστευτος!! Δεν παραξενέυομαι καθόλου που τον καπαρώσαν αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η moukelis έγραψε: #1.587 07-12-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.588 07-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Click για ανάπτυξη... καλε γιατι θα με μισησεις?οχι καφε οπως το εννοεις,θα ειναι torbie(ειναι το ανακατεμενο κοκκινο -μαυρο) και ασημι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.589 07-12-08 23:53 Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.590 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Click για ανάπτυξη... περιπου,ασημι και κοκκινο λιγο.Δεν μου απαντησες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #1.591 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Click για ανάπτυξη... Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #1.592 07-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.593 07-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ετσι δειχνει,αυτη η φατσουλα εκανε την Μαρια να τον παρει.Αλλα περισσοτερα θα δω οταν θα αρχισουν να βγαινουν και να περπατουν Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα το αρσενικό να είναι δυναμικό!Και η μουρίτσα του Duran μου το έβγαλε αυτό απο την πρώτη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η Νεκταρια έγραψε: #1.582 07-12-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ ήθελα το αρσενικό να είναι δυναμικό!Και η μουρίτσα του Duran μου το έβγαλε αυτό απο την πρώτη στιγμή! Click για ανάπτυξη... θα εχεις εναν δυναμικο και μια σπιρτοζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η moukelis έγραψε: #1.583 07-12-08 23:34 Ο Donatello ειναι γλυκας!Πολυ ωραιο γατακι,νομιζω θα γινει πολυ ομορφος μεγαλωνοντας.Νεκταρια,τα κοριτσια σου βγηκαν ασημι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #1.584 07-12-08 23:39 Ο Donatello είναι όνειρο και έχει πανέμορφο χρώμα. Απίστευτος!! Δεν παραξενέυομαι καθόλου που τον καπαρώσαν αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.585 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Donatello ειναι γλυκας!Πολυ ωραιο γατακι,νομιζω θα γινει πολυ ομορφος μεγαλωνοντας.Νεκταρια,τα κοριτσια σου βγηκαν ασημι; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.586 07-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Donatello είναι όνειρο και έχει πανέμορφο χρώμα. Απίστευτος!! Δεν παραξενέυομαι καθόλου που τον καπαρώσαν αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η moukelis έγραψε: #1.587 07-12-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.588 07-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Click για ανάπτυξη... καλε γιατι θα με μισησεις?οχι καφε οπως το εννοεις,θα ειναι torbie(ειναι το ανακατεμενο κοκκινο -μαυρο) και ασημι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.589 07-12-08 23:53 Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.590 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Click για ανάπτυξη... περιπου,ασημι και κοκκινο λιγο.Δεν μου απαντησες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #1.591 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Click για ανάπτυξη... Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #1.592 07-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.593 07-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ ήθελα το αρσενικό να είναι δυναμικό!Και η μουρίτσα του Duran μου το έβγαλε αυτό απο την πρώτη στιγμή! Click για ανάπτυξη... θα εχεις εναν δυναμικο και μια σπιρτοζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:34 Η moukelis έγραψε: #1.583 07-12-08 23:34 Ο Donatello ειναι γλυκας!Πολυ ωραιο γατακι,νομιζω θα γινει πολυ ομορφος μεγαλωνοντας.Νεκταρια,τα κοριτσια σου βγηκαν ασημι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #1.584 07-12-08 23:39 Ο Donatello είναι όνειρο και έχει πανέμορφο χρώμα. Απίστευτος!! Δεν παραξενέυομαι καθόλου που τον καπαρώσαν αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.585 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Donatello ειναι γλυκας!Πολυ ωραιο γατακι,νομιζω θα γινει πολυ ομορφος μεγαλωνοντας.Νεκταρια,τα κοριτσια σου βγηκαν ασημι; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.586 07-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Donatello είναι όνειρο και έχει πανέμορφο χρώμα. Απίστευτος!! Δεν παραξενέυομαι καθόλου που τον καπαρώσαν αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η moukelis έγραψε: #1.587 07-12-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.588 07-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Click για ανάπτυξη... καλε γιατι θα με μισησεις?οχι καφε οπως το εννοεις,θα ειναι torbie(ειναι το ανακατεμενο κοκκινο -μαυρο) και ασημι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.589 07-12-08 23:53 Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.590 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Click για ανάπτυξη... περιπου,ασημι και κοκκινο λιγο.Δεν μου απαντησες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #1.591 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Click για ανάπτυξη... Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #1.592 07-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.593 07-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Donatello ειναι γλυκας!Πολυ ωραιο γατακι,νομιζω θα γινει πολυ ομορφος μεγαλωνοντας.Νεκταρια,τα κοριτσια σου βγηκαν ασημι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #1.584 07-12-08 23:39 Ο Donatello είναι όνειρο και έχει πανέμορφο χρώμα. Απίστευτος!! Δεν παραξενέυομαι καθόλου που τον καπαρώσαν αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.585 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Donatello ειναι γλυκας!Πολυ ωραιο γατακι,νομιζω θα γινει πολυ ομορφος μεγαλωνοντας.Νεκταρια,τα κοριτσια σου βγηκαν ασημι; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.586 07-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Donatello είναι όνειρο και έχει πανέμορφο χρώμα. Απίστευτος!! Δεν παραξενέυομαι καθόλου που τον καπαρώσαν αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η moukelis έγραψε: #1.587 07-12-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.588 07-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Click για ανάπτυξη... καλε γιατι θα με μισησεις?οχι καφε οπως το εννοεις,θα ειναι torbie(ειναι το ανακατεμενο κοκκινο -μαυρο) και ασημι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.589 07-12-08 23:53 Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.590 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Click για ανάπτυξη... περιπου,ασημι και κοκκινο λιγο.Δεν μου απαντησες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #1.591 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Click για ανάπτυξη... Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #1.592 07-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.593 07-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Donatello είναι όνειρο και έχει πανέμορφο χρώμα. Απίστευτος!! Δεν παραξενέυομαι καθόλου που τον καπαρώσαν αμέσως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.585 07-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Donatello ειναι γλυκας!Πολυ ωραιο γατακι,νομιζω θα γινει πολυ ομορφος μεγαλωνοντας.Νεκταρια,τα κοριτσια σου βγηκαν ασημι; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.586 07-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Donatello είναι όνειρο και έχει πανέμορφο χρώμα. Απίστευτος!! Δεν παραξενέυομαι καθόλου που τον καπαρώσαν αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η moukelis έγραψε: #1.587 07-12-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.588 07-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Click για ανάπτυξη... καλε γιατι θα με μισησεις?οχι καφε οπως το εννοεις,θα ειναι torbie(ειναι το ανακατεμενο κοκκινο -μαυρο) και ασημι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.589 07-12-08 23:53 Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.590 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Click για ανάπτυξη... περιπου,ασημι και κοκκινο λιγο.Δεν μου απαντησες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #1.591 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Click για ανάπτυξη... Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #1.592 07-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.593 07-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Donatello ειναι γλυκας!Πολυ ωραιο γατακι,νομιζω θα γινει πολυ ομορφος μεγαλωνοντας.Νεκταρια,τα κοριτσια σου βγηκαν ασημι; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #1.586 07-12-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Donatello είναι όνειρο και έχει πανέμορφο χρώμα. Απίστευτος!! Δεν παραξενέυομαι καθόλου που τον καπαρώσαν αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η moukelis έγραψε: #1.587 07-12-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.588 07-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Click για ανάπτυξη... καλε γιατι θα με μισησεις?οχι καφε οπως το εννοεις,θα ειναι torbie(ειναι το ανακατεμενο κοκκινο -μαυρο) και ασημι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.589 07-12-08 23:53 Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.590 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Click για ανάπτυξη... περιπου,ασημι και κοκκινο λιγο.Δεν μου απαντησες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #1.591 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Click για ανάπτυξη... Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #1.592 07-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.593 07-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο Donatello είναι όνειρο και έχει πανέμορφο χρώμα. Απίστευτος!! Δεν παραξενέυομαι καθόλου που τον καπαρώσαν αμέσως!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η moukelis έγραψε: #1.587 07-12-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.588 07-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Click για ανάπτυξη... καλε γιατι θα με μισησεις?οχι καφε οπως το εννοεις,θα ειναι torbie(ειναι το ανακατεμενο κοκκινο -μαυρο) και ασημι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.589 07-12-08 23:53 Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.590 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Click για ανάπτυξη... περιπου,ασημι και κοκκινο λιγο.Δεν μου απαντησες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #1.591 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Click για ανάπτυξη... Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #1.592 07-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.593 07-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.588 07-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Click για ανάπτυξη... καλε γιατι θα με μισησεις?οχι καφε οπως το εννοεις,θα ειναι torbie(ειναι το ανακατεμενο κοκκινο -μαυρο) και ασημι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.589 07-12-08 23:53 Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.590 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Click για ανάπτυξη... περιπου,ασημι και κοκκινο λιγο.Δεν μου απαντησες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #1.591 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Click για ανάπτυξη... Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #1.592 07-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.593 07-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα καινουρια λεω,σε ειχα ρωτησει και πιο πανω αλλα δεν το ειδες μαλλον.Ειναι ασημενια;Αν πεις ναι θα σε μισησω.Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καφε σργοτερα; Click για ανάπτυξη... καλε γιατι θα με μισησεις?οχι καφε οπως το εννοεις,θα ειναι torbie(ειναι το ανακατεμενο κοκκινο -μαυρο) και ασημι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.589 07-12-08 23:53 Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.590 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Click για ανάπτυξη... περιπου,ασημι και κοκκινο λιγο.Δεν μου απαντησες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #1.591 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Click για ανάπτυξη... Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #1.592 07-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.593 07-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.590 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Click για ανάπτυξη... περιπου,ασημι και κοκκινο λιγο.Δεν μου απαντησες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #1.591 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Click για ανάπτυξη... Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #1.592 07-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.593 07-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,σαν τον μπαμπα αλλα με ασημι ε; Click για ανάπτυξη... περιπου,ασημι και κοκκινο λιγο.Δεν μου απαντησες ομως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #1.591 07-12-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Click για ανάπτυξη... Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #1.592 07-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.593 07-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Θένια μου!Αμαν βρε πείτε και κανά καλό λόγο και για τον δικό μου,τον Duran!! Click για ανάπτυξη... Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ESTELLE έγραψε: #1.592 07-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.593 07-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Δωρακι μου, ειναι σιλβερ,σ`αρεσουν?ποια? Καθαριζω τις τουαλετες με δοσεις Click για ανάπτυξη... Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.593 07-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Tις τουαλέτες πώς τις καθαρίζεις;Mε το λάπτοπ στο ένα χέρι;;;!!! Click για ανάπτυξη... τι ωραια που περναμε....παω να καθαρισω των αγοριων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #1.594 07-12-08 23:59 Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #1.595 08-12-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ και ο Ντουράν κούκλος είναι μην με παρεξηγήτε! Πολύ πολύ όμορφος είναι! Σιλβερ ταμπυ είναι? Η σιλβερ μπλου ταμπυ? Δεν τα γνωρίζω τα χρώματα των μειν κουν πολύ καλά. Απλά εγώ έχω ένα κόλλημα όταν πρόκειται για χνουδωτά γατούλια που έχουν κοιλιά και πατούσια άσπρα και κατα προτίμηνη απο πάνω σκούρα. Όπως το Ντονατέλο δηλαδή γι'αυτό και κόλλησα. Click για ανάπτυξη... Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:05 Η ESTELLE έγραψε: #1.596 08-12-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Δώρα μου μετά όχι τρεις γατοφόρους,mini cat bus θα χρειαζόσουν!!! Εγώ χθες σκεφτόμουν σε λίγους μήνες πώς θα χωράν στην αμμολεκάνη τους!!Είναι 3 μηνών τώρα η Cammy και σε μέγεθος είναι περίπου όσο ήταν η Siam που είχα όταν ήταν 6 μηνων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.597 08-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:09 Η ESTELLE έγραψε: #1.598 08-12-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα καλέ τώρα είδα οτι έχει άσπρο. Στην πρώτη φωτό δεν φαινόταν και μπερδέυτικα. Ααααα παρακαλώ κούκλος ο μικρός σας ακόμα περισσότερο απο πριν. Αφού έχει άσπρο απο κάτω και στο σαγονάκι είναι όπως μ'αρέσουν αυτά τα ζουζούνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η Νεκταρια έγραψε: #1.599 08-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν σου απαντησα γιατι θα σε μισουσα;Γιατι θα επρεπε να κουβαλαω τρεις γατοφορους περα δωθε απο την Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... ΔηλΑδη αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσουν τα σιλβερ!Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aπο ότι γράφει και η Νεκταρία στο site o Duran είναι black tabby/white kai silver με ερωτηματικό.Ο χρόνος δηλαδή θα δείξει να βγάλει και ασημί.Καλά δεν τα λέω Νεκταρία μου;Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσε με! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ακομα δεν εβγαλα το ερωτηματικο,πω, πω οχι μονο σιλβερ αλλα καρασιλβερ ειναι ο κουκλος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:13 Η aalyah έγραψε: #1.600 08-12-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Ελπίζω να γίνει όπως τον φαντάζομαι και να τα πάνε καλά και με την Cammy μου!Με το καλό να έρθεις και εσύ,να σε γνωρίσουμε κι απο κοντά!!Απο Θεσσαλονίκη είσαι Θένια; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι απο Θεσσαλονίκη. Θα έρθεις στο επόμενο μιτινγκ το σ/κ 20-21 να σε γνωρίσω και απο κοντά? Γιατί απο φωτό σε έχω ήδη δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.