Τα Μaine Coon-άκια!!

Απο το Περαμα φερρυ μπωτ καθε 15΄λεπτα και αλλα τοσα για να φτασεις.Και απο Πειραια Καθε 1/2 ωρα διαρκεια 45 λεπτα ( καραβακι χωρις αυτικινητο).Προτινω Περαμα.
Στο Πειραιά ξέρεις από που ακριβώς φεύγει? Είναι κοντά στο σταθμό του τρένου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, Γιουλη, ειναι αρκετα κοντα. Βγαινοντας απο το σταθμο το παιρνεις ολο αριστερα. Θα ρωτησεις και θα σου πουν. Ολοι θα σου δειξουν που "παρκαρει" το "ασπρο καραβακι" για Σαλαμινα. Φαντασου οτι, εισιτηρια βγαζεις μεσα στο καραβακι.
Μακαρι να μπορουσα να ερθω παλι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, Γιουλη, ειναι αρκετα κοντα. Βγαινοντας απο το σταθμο το παιρνεις ολο αριστερα. Θα ρωτησεις και θα σου πουν. Ολοι θα σου δειξουν που "παρκαρει" το "ασπρο καραβακι" για Σαλαμινα. Φαντασου οτι, εισιτηρια βγαζεις μεσα στο καραβακι.
Μακαρι να μπορουσα να ερθω παλι....
Σε ευχαριστώ πολύ!! Και γιατί να μη μπορείς?? :)

Γιατι:

α) Αυτον τον καιρο πηζω ανελεητα. Και το Σαββατο το πρωι, ειναι η μονη ευκαιρια που θα εχω να κανω καποια ψωνια.

β) Ε, μην εκμεταλευομαι την φιλοξενια της κας Νεκταριας. Μαλλον θα ξαναπαω οταν γεννηθει το γατακι που θα παρω εγω.

Υ.Γ. Για δες. Προβιβαστηκα σε Cat Admirer!

Τι να πω τωρα εγω?Τα ειπαν αλλοι για μενα.Το καραβακι "παρκαρει"ακριβως διπλα απ`αυτο που παει Αιγινα.Αντε να δω να ερχεστε:up:

Γιατι:

α) Αυτον τον καιρο πηζω ανελεητα. Και το Σαββατο το πρωι, ειναι η μονη ευκαιρια που θα εχω να κανω καποια ψωνια.

β) Ε, μην εκμεταλευομαι την φιλοξενια της κας Νεκταριας. Μαλλον θα ξαναπαω οταν γεννηθει το γατακι που θα παρω εγω.

Υ.Γ. Για δες. Προβιβαστηκα σε Cat Admirer!
α....!! Ωραία! οι cat admirers δικαιούνται και δεύτερη επίσκεψη σε εκτροφείο:lol::lol::lol:
Νεκταρία, θα συντονιστώ με τη Ναντια και θα σου πω... με ψιλοταλαιπωρεί προς το παρόν μια οικογενειακή μας γρίπη...

MAINE COON

α....!! Ωραία! οι cat admirers δικαιούνται και δεύτερη επίσκεψη σε εκτροφείο:lol::lol::lol:
Νεκταρία, θα συντονιστώ με τη Ναντια και θα σου πω... με ψιλοταλαιπωρεί προς το παρόν μια οικογενειακή μας γρίπη...

Καταρχην περαστικα σε ολους και δευτερον συντονιστητε για να δειτε τα Μεινκουνακια απο κοντα ε και μενα φυσικα:lol:

μειν κουνακια

Και μια που μιλαμε για Μεινκουνακια,παρτε μια γευση απο τα καινουργια μας μωρακια.

Συνημμένα

• DSC05119 αντίγραφο.jpg
    DSC05119 αντίγραφο.jpg
    41,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • cimber8-10 (2).JPG
    cimber8-10 (2).JPG
    98,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • charlie8-10.JPG
    charlie8-10.JPG
    110,1 KB · Εμφανίσεις: 27
Και μια που μιλαμε για Μεινκουνακια,παρτε μια γευση απο τα καινουργια μας μωρακια.

Τι κουκλιά είναι αυτά Νεκαταρία:) για ζούλιγμα! Μπορεί κάποιος να μου λύση μια απορία; Δεν μπορώ τα καταλάβω πόσο μεγάλα είναι τα main coon,ποιό είναι το μήκος μιας τέτοιας γάτας;

Φτανει το ενα μετρο:up:

δες εδω στη πρωτη σελιδα ειναι ο πατερας του δικου μου Τroy
www.alwaro.pl

Εντυπωσιακό! Δηλαδή εάν αποφασίση οτι θέλει να κοιμάτε στο κρεβάτι σου εσύ πρέπει να πας στον καναπέ:lol: Που θα βρώ πιο πολλές πληροφορίες γιά τη συγκεκριμένη ράτσα;

Κυριως με googling. Και πρεπει να σου πω οτι οι περισσοτερες πληροφοριες παρεχονται στα αγγλικα, δεδομενου οτι υπαρχουν περισσοτερα αγγλοφωνα site για τις maine coon.
Για αρχη, ριξε μια ματια εδω....

https://en.wikipedia.org/wiki/Maine_Coon

Ενα εχω να σας παω αν αυτο δεν ειναι φωτομονταζ τοτε αυτα δεν ειναι γατια αλλα τριχοτοι γυγαντες:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Ενα εχω να σας παω αν αυτο δεν ειναι φωτομονταζ τοτε αυτα δεν ειναι γατια αλλα τριχοτοι γυγαντες:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:
κανένα φωτομοντάζ! Αν ερχόσουν στην έκθεση, θα το διαπίστωνες η ίδια!!
Εγώ κόλησα μαζί τους! Τεράστιοι, ήρεμοι και πανέμορφοι!! :up:

Which reminds me.... Αυτες η εκθεσεις καθε ποτε γινονται? Και που συνηθως?

Which reminds me.... Αυτες η εκθεσεις καθε ποτε γινονται? Και που συνηθως?
Γίνονται απ'τον ΕΟΓ αλλά φέτος δεν έγινε...:hmm:
Κατσε να σου βάλω ένα Link με τη περσινή...

Μπραβο Γιουλη! Εισαι ο ανθρωπος μου εδω μεσα! Παντα αμεση στις απαντησεις σου:D.
ΕΟΓ?

Γίνονται απ'τον ΕΟΓ αλλά φέτος δεν έγινε...:hmm:
Κατσε να σου βάλω ένα Link με τη περσινή...
Ορίστε!! :)

8η Διεθνής έκθεση γάτας | Εκτύπωση | E-mail
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]
1.jpg
Την Κυριακή 6 Μαϊου 2007, πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Holliday Inn, η 8η Διεθνής Έκθεση Γάτας Χορηγό τη ROYAL CANIN.
[/FONT]
Η έκθεση χαρακτηρίστηκε η πιο επιτυχημένη στα χρονικά του Ομίλου, κατά γενική ομολογία. Η Κύπρος και η Ρουμανία έδωσαν το παρόν, με γάτες πολυβραβευμένες στις χώρες τους. Για άλλη μια φορά, τα ζώα που κέρδισαν τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΘΕΣΗΣ και στις 3 κατηγορίες (Ενήλικο, Γατάκι, Στειρωμένο) ήταν, Ελληνικής Εκτροφής, επιβεβαιώνοντας τη σοβαρή δουλειά των Ελλήνων Εκτροφέων.
Η Επόμενη Έκθεση του Ελληνικού Ομίλου Γάτας θα γίνει το χειμώνα.
Για πληροφορίες ΕΟΓ: 210 – 9021302, 210 – 6613634.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back