ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ελληνικός Ομιλος Γάτας!Μπραβο Γιουλη! Εισαι ο ανθρωπος μου εδω μεσα! Παντα αμεση στις απαντησεις σου.
ΕΟΓ?
Μέσα Νοέμβρη γίνεται μια μεγάλη έκθεση στη Σόφια... ψήνεσαι να πάμε για χάζι?
θα είναι και η Νεκταρία και μια φίλη με Περσικά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Και, παρεμπιπτοντως, ευχαριστω για το post της εκθεσης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μπραβο Γιουλη! Εισαι ο ανθρωπος μου εδω μεσα! Παντα αμεση στις απαντησεις σου
.ΕΟΓ?
Μα η Γιουλη ειναι πανταχου παρουσα Παυλο μου.Λοιπον για κανονιστε να φυγουμε για Σοφια.Να κανουμε κατι σαν fan club.Τρεις συμμετοχες
ε δεν ειναι και λιγες.Θελω κερκιδα.Συντονιστιτε μωρε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπραβο Γιουλη! Εισαι ο ανθρωπος μου εδω μεσα! Παντα αμεση στις απαντησεις σου.
ΕΟΓ?
Μα η Γιουλη ειναι πανταχου παρουσα Παυλο μου.Λοιπον για κανονιστε να φυγουμε για Σοφια.Να κανουμε κατι σαν fan club.Τρεις συμμετοχεςε δεν ειναι και λιγες.Θελω κερκιδα.Συντονιστιτε μωρε
![]()
Α... εγώ γατα δεν φέρνω... ακόμα... γιατί όταν έρθει η κυρία Σεμέλη θα σαρρώσουμε τα βραβεία!

Αλλά για βοήθεια, κουβάλημα, υποστήριξη, δημόσιες σχέσεις κλπ... είμαι μέσα.. στις υπηρεσίες σας!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μπραβο Γιουλη! Εισαι ο ανθρωπος μου εδω μεσα! Παντα αμεση στις απαντησεις σου
.ΕΟΓ?
Μα η Γιουλη ειναι πανταχου παρουσα Παυλο μου.Λοιπον για κανονιστε να φυγουμε για Σοφια.Να κανουμε κατι σαν fan club.Τρεις συμμετοχες
ε δεν ειναι και λιγες.Θελω κερκιδα.Συντονιστιτε μωρε
EL GATO
Διάσημο μέλος
Θα κανω υπομονη λιγους μηνες και θα θαυμαζω τον δικο μου γατουλη. Ε, κα Νεκταρια?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και μόλις τον πάρεις με το καλό και σου μεγαλώσει... Θα τον στολίσεις και θα τον φέρεις κι εσύ στην Εκθεση!Πραγματικα, μακαρι να μπορουσα να ερθω.... Θα ηταν ωραια εμπειρια. Δεν εχω παει και Σοφια. Αλλα, ας μην απαριθμησω τους λογους που δεν μπορω να το κανω.
Θα κανω υπομονη λιγους μηνες και θα θαυμαζω τον δικο μου γατουλη. Ε, κα Νεκταρια?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Γιουλη θα παμε Βουλγαρια?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα το προσπαθησω...Σιγουρα θα τον φερει,επιτελους πρεπει καποια στιγμη να υπερτερουν τα μειν κουν.Τους αξιζει αλλωστε.Λιγη υπομονη Παυλο μου και θα εχεις στην αγκαλια το μεινκουνακι σου.
Γιουλη θα παμε Βουλγαρια?

EL GATO
Διάσημο μέλος
Λιγη υπομονη Παυλο μου και θα εχεις στην αγκαλια το μεινκουνακι σου.
Πολυ δυσκολα μπορει να καταλαβει καποιος πως το περιμενω.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το ξενοδοχείο το έχω.. ξέρεις αν έχει διαθεσιμότητα, τιμές και τις ώρες της έκθεσης να δω για εισιτήριο??Θα το προσπαθησω...![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μην είσαι τόσο σίγουρος! Τα βλέπεις τα 3 μωρά από κάτω???Πολυ δυσκολα μπορει να καταλαβει καποιος πως το περιμενω.
Ετσι τα περίμενα κι εγώ...

όπως και πολλοί από εμάς...κι αν έρθεις μια βόλτα στους Birman Maniacs εκει να δεις αγωνίες....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Μπορείτε να μας πείτε από ποιο ζευγάρι περιμένει ο Παύλος γατάκι?![]()
Αυτο, στα σιγουρα, μπορει να το απαντησει μονο η κα Νεκταρια.
moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Παυλο αν ολα πανε καλα και ΕΙΝΑΙ εγκυος το ζευγαρι ειναι Queen- Mauro.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Παυλο ολοι σε καταλαβαινουμε,ολοι περιμεναμε πως και πως το γατουλακι μας,εγω να δεις,που υπηρχε περιπτωση και να μην την παρω τη μικρη μου και κρεμομουν απο το υπουργειο!![]()
Τι εννοεις "απο το υπουργειο"?
moukelis
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος

Ακου γιατι γελω τωρα. Την πρωτη φορα που ειχα ποσταρει εδω, μου ειχες απαντησει εσυ και μου ειπες "Θα σου απαντησω αυριο, γιατι το πρωι εχω σχολειο κλπ κλπ". Και εγω νομιζα οτι ησουν κανενα παιδακι (δεν ειχα δει και την ηλικια). Και ελεγα "Κοιτα ποσα ξερει". Lololololol!!!!! Sorry, ε?
Για να σοβαρευτουμε τωρα, εγω πιστευω οτι οπου και να σε στελνανε, το γατακι, με τον ενα ή τον αλλο τροπο, θα το επαιρνες. Αμα θες κατι πολυ...
moukelis
Επιφανές μέλος
Χα, χα, χα....
Ακου γιατι γελω τωρα. Την πρωτη φορα που ειχα ποσταρει εδω, μου ειχες απαντησει εσυ και μου ειπες "Θα σου απαντησω αυριο, γιατι το πρωι εχω σχολειο κλπ κλπ". Και εγω νομιζα οτι ησουν κανενα παιδακι (δεν ειχα δει και την ηλικια). Και ελεγα "Κοιτα ποσα ξερει". Lololololol!!!!! Sorry, ε?
Για να σοβαρευτουμε τωρα, εγω πιστευω οτι οπου και να σε στελνανε, το γατακι, με τον ενα ή τον αλλο τροπο, θα το επαιρνες. Αμα θες κατι πολυ...

Καλε δεν ειδες ηλικια;Δεν πειραζει,κι απο κοντα για παιδακι με περνανε,οποτε μικρο το κακο.Ναι μωρε,κι εγω ετσι λεω τελικα την ειχα παρει κι ας μην το ηξερα.Ειναι και μικρη,χωραει παντου,και στην τσαντα θα τη μετεφερα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool