Τα Μaine Coon-άκια!!

Γιουλη... να συνεννοηθούμε να πάμε παρεούλα. Δεν ξέρω αν μπορώ αυτή την Κυριακή γιατί γιορτάζει ο ανηψούλης μου κ θα πάμε μάλλον εκεί.!!:)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ω,περιμενουμε πολλες φωτο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ ζηλεύω.....:redface:

αχ ζηλεύω.....:redface:

Θα ηθελα να ερθω και εγω αλλα οι υποχρεωσεις δεν με αφηνουν...Μια αλλη φορα...Καλα να περασετε!!!

τι έγινε φτάσανε τα κορίτσια?:hmm:

μειν κουνακια

Ηρθανε Βασια μου,κριμα που δεν μπορεσες.Το ευχομαι συντομα.Χαρηκα πολυ που συναντηθηκα με τα κοριτσια,ειναι εξαιρετα ατομα.Μιλησαμε αρκετα (οσα μπορεις να πεις μεσα σε 2 ωρες),ειδανε τους χωρους που ζουν οι γατες μου,οι οποιες χαρηκαν οπως παντα που ειδαν ξενους.αλλωστε οπως εχω ξαναπει ειναι πολυ κοινωνικα .Μη περιμενετε απο μενα να σας πω τις εντυπωσεις τους.Ας περιμενουμε τις ιδιες,τι θα γραψουν.Δεν λεω τιποτα για τον Παυλο(νεος ιδιοκτητης του Cimber)γιατι ειναι η δευτερη φορα που τον βλεπω και απο τις παμπολες συζητησεις καταλαβα με τι ανθρωπο θα ζηση ο μεινκουνακος μου.

Ευχαριστω :redface:

Ηρθανε Βασια μου,κριμα που δεν μπορεσες.Το ευχομαι συντομα.Χαρηκα πολυ που συναντηθηκα με τα κοριτσια,ειναι εξαιρετα ατομα.Μιλησαμε αρκετα (οσα μπορεις να πεις μεσα σε 2 ωρες),ειδανε τους χωρους που ζουν οι γατες μου,οι οποιες χαρηκαν οπως παντα που ειδαν ξενους.αλλωστε οπως εχω ξαναπει ειναι πολυ κοινωνικα .Μη περιμενετε απο μενα να σας πω τις εντυπωσεις τους.Ας περιμενουμε τις ιδιες,τι θα γραψουν.Δεν λεω τιποτα για τον Παυλο(νεος ιδιοκτητης του Cimber)γιατι ειναι η δευτερη φορα που τον βλεπω και απο τις παμπολες συζητησεις καταλαβα με τι ανθρωπο θα ζηση ο μεινκουνακος μου.
Σήμερα ήταν μια σημαντική μέρα για μένα!
Γνώρισα μια ειλικρινή, όμορφη, υπεύθυνη, ερωτική γυναίκα...γεμάτη πάθος για τις γάτες της, αλλά και για ό,τι εμβιο κινείται γύρω της!
Έναν ωραίο άννθρωπο...γεμάτο πάθος γι'αυτά που κάνει...γι'αυτά που ήδη έκανε αλλά και γι'αυτά που πρόκειται να κάνει...έναν άνθρωπο που ακούει, μαθαίνει και μας μαθαίνει! Μια ζεστη οικοδέσποινα με ένα υπέροχο σπιτικό... κι όχι απλά ένα σπίτι...χόπου άρη σ'αυτήν ζουν μαζί της πανέμορφες γάτες, κοινωνικές, φιλικές και υπεύθυνα φροντισμένες...
Τυχερός όποιος γνωρίσει το παράδεισό της... ακόμα πιο τυχερός όποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη της και κάνει μέλος της οικογένειάς του ένα γατάκι του εκτροφείου της....
Πάλι παιδί μου φλυαρείς??:P:lol::lol:
Αξίζεις 1000% το γατάκι που ονειρεύεσαι Παυλο...ο μικρούλης σου, θα έχει το ίδιο γλυκό βλέμα με σένα...θα το δεις...!!:)

Και ξανα ευχαριστω :redface:.

μειν κουνακια

Τωρα εγω ΓΙΑΤΙ δακρυσα? ΓΙΑΤΙ τοσο καλα λογια? με θεοποιησατε.Ενας απλος και ειλικρινης ανθρωπος ειμαι που αγαπω υπερβολικα ολα ζωακια.Δεν εχω να κρυψω τιποτα.Θελω απλα αυτη την υπεροχη αγαπη που εκρεφω να την διαδωσω στη χωρα μου.Λιγο γλαφυρο ακουγεται αλλα ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.Αγαπω επισης οσους στηριζουν αυτη μου την προσπαθεια,κανοντας ακομη μια φορα ανοικτη προσκληση σε οσους θελουν να με επισκεφτουν.

αχ πολύ ζηλέυω...θα το προγραμματίσω να ερθω...:redface:

μειν κουνακια

Ναρθεις Βασια μου οποτε θελεις.Σημερα εμαθα ποια εισαι και πολυ χαρηκα.Θυμασαι τα "τραβηγματα" με την Baby τοτε? Η λυση ειναι κολοστρουμ(πρωτογαλα):up:Οσες εγκυμονουν πινουν και προβλημα μηδεν.

Λοιπον, εγω πολλα λογια δε θα πω (δεν ειναι του στυλ μου, αλλωστε. Ε, Γιουλη?). Στη Νεκταρια θα πρεπει να πατε, οχι μονο για να δειτε τα Maine Coon, αλλα για να δειτε πως ενας ανθρωπος μπορει και μοιραζει ΕΞΙΣΟΥ την αφοσιωση και την αγαπη του σε τοσα ζωακια (και δεν εχει μονο Maine Coon, ε?).

Καλησπέρα ή.. καλημέρα αγαπητή μου παρέα!!! γιατί η ώρα είναι 1:45 τα χαράματα! :)Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την σημερινή μου ή μάλλον χθεσινή μου πια εμπειρία... :up:Το μεσημέρι εντελώς ανέλπιστα, κανονίσαμε να πάμε με τον Παύλο κ τη Γιούλη στην αγαπητή Νεκταρία. Στο όμορφο νησί της όπου μένει σ΄έναν παράδεισο, με την υπέροχη οικογένειά της και τα υπέροχα γατάκια της!! :up:
Μπήκαμε στο σπίτι και μας υποδέχθηκαν τα ζωηρά κ τόσο κοινωνικά κ ζεστά σκυλάκια της. Πιο μέσα, μας υποδέχθηκαν νιαουρίζοντας τα υπέροχα κοινωνικά γατιά της.:)
Τα μοναδικά μέιν κουν της. Με αυτά τα καταπληκτικά και τεράστια κορμιά, τα φανταστικά κ εκφραστικά μάτια, και τα ανάλαφρα σώματα συνάμα.
Το ένα ομορφότερο από το άλλο. :D
Η Νεκταρία μεγαλώνει τα μωρά της -γιατί όλα τα θεωρεί παιδάκια της κ μωράκια της- σε ένα υπέροχο γι αυτά περιβάλλον!! Μέσα στη φύση κ συγχρόνως μέσα στο σπίτι. Με τις ζεστες φωλίτσες τους κ τα ζεστά κρεβατάκια τους, τον χωρο τους τον υπέροχο μα κ τον χώρο της αγαπημένης τους μαμάς, όπου τον μοιράζονται με αρμονία κ πραγματική ηρεμία κ αγάπη.:rolleyes:
Περάσαμε ένα υπέροχο απόγευμα, γεμάτο όμορφες εμπειρίες από αυτήν την υπέροχη γυναίκα, την τόσο φιλόξενη, την τόσο αυθόρμητη, τη γεμάτη αγάπη για τους ανθρώπους, για τη ζωή, για τα ζωάκια της, γατάκια και σκυλάκια της, την γεμάτη υπομονή κ λατρεία γι αυτό που κάνει τόσο υπεύθυνα, την γλυκιά, και ζεστή οικοδέσποινα και μάνα, και άνθρωπο.
Μοιραστήκαμε μαζί της όμορφες στιγμές. :up:
Επίσης μοιραστήκαμε με τον Παύλο, το νέο γατομπαμπα του Cimber την χαρά του, και τις υπέροχες ανεπανάληπτες στιγμές τρυφερότητας με τον νέο του γατούλη, όταν τον κρατουσε κ του μιλούσε ξετρελαμένος. :DΑυτές Παύλο μου οι στιγμές, να είσαι σίγουρος ότι θα σε συνοδεύουν σε όλη σου την κοινή ζωή με το νέο σου γατούλη, κ θα νιώθεις τρυφερότητα, κάθε φορά που θα τις φέρνεις στο μυαλό σου. Οπως συγκινούμαι εγώ, όταν φέρνω στο μυαλό μου τις πρώτες στιγμές μου με τα γατάκια μου όταν τα διάλεξα, κι όταν τα πρωτοείδα. Και ο καθένας μας πιστεύω... :)
Σ΄ευχαριστουμε Νεκταρία, και νά 'σαι σίγουρη πως περιμένουμε με χαρά, να ξαναδούμε από κοντα΄αυτά τα υπέροχα πλάσματά σου.
Εμένα μου έκλεψε την καρδιά το υπέροχο πλάσμα σου η Cream Pie μια γατουλα πανέμορφη, αέρινη, με τέτοια υπέροχα μάτια!!! Και η μικρή σου κουκλιτσα η αδελφούλα του Cimber.
Και επειδή έχω την αδυναμία μου στα περσικά,πώς να το κάνουμε άλλωστε και διαφορετικά,... ο περσικος σου ο γατούλης ο Ιβάν, που μιλούσε με την υπέροχη απαλή φωνούλα του!!
Σ΄ευχαριστούμε.

Λοιπον, εγω πολλα λογια δε θα πω (δεν ειναι του στυλ μου, αλλωστε. Ε, Γιουλη?). Στη Νεκταρια θα πρεπει να πατε, οχι μονο για να δειτε τα Maine Coon, αλλα για να δειτε πως ενας ανθρωπος μπορει και μοιραζει ΕΞΙΣΟΥ την αφοσιωση και την αγαπη του σε τοσα ζωακια (και δεν εχει μονο Maine Coon, ε?).
Εσύ Παύλο ήσουν και τυχερός. Σε ερωτεύτηκε και σε κοιτούσε στα μάτια διαρκώς κ ανελλιπώς μια ψυχούλα, τόσο τρυφερή, τοσο εκδηλωτική, τόσο γλυκιά!!! Αααα ζηλεψα. Κρεμόταν βρε παιδί μου απ΄το στόμα σου η μικρουλα η γιορκσαρίνα, δεννν θυμάμαι το όνομά της... :up::up::up:
Μην πούμε για τον μπέμπη σου τον κούκλαρο που κοίταζε με τα πονηρά κ εκφραστικά του ματάκια. θα γίνει αυτός ένας άντρακλας γάταρος!!!!

Τωρα ειδα κι εγω τον Cimber...Θα γινει κουκλος,εχει πολυ ομορφα χρωματα!Να σου ζησει!

μειν κουνακια

Παυλο μου δες τον ,ετσι για να παει καλα η μερα σου.

Συνημμένα

• cimber19 αντίγραφο.jpg
    cimber19 αντίγραφο.jpg
    86,6 KB · Εμφανίσεις: 40
Ευχαριστω παρα πολυ! Και πως να μην παει καλα η μερα με τετοια φατσα? :lol:

Τωρα ειδα κι εγω τον Cimber...Θα γινει κουκλος,εχει πολυ ομορφα χρωματα!Να σου ζησει!

Σε ευχαριστω πολυ! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back