kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 12:31 Η kwstantina: #321 26-10-08 12:31 Καλημερα σε ολους!!!!! Ειχα κατι μερες να μπω στο site λογω δουλειας. Τωρα το πρωι μπορεσα να μπω για λιγο και ζηηηηηλεψαααα παρα πολυ που πηγατε στη Νεκταρια. Ηθελα παρα πολυ να ημουν και εγω σ αυτη τη συναντηση για να σας γνωρισω και να δω την αγαπημενη μου Νεκταρια.Τι να πω για εκεινη. Οι λεξεις ειναι πολυ φτωχες μπροστα στη μεγαλοσυνη της ψυχης της. Ισως να μην ειναι τυχαιο το ονομα της. Εχω την τυχη να την γνωριζω απο τον περασμενο Φεβρουαριο. Ημουν σε μια πολυ δυσκολη κατασταση. Πριν λιγους μηνες ειχα χασει τη χιονουλα μου και ειχα την αναγκη να μιλησω με ανθρωπους που να μπορουν να με καταλαβουν. Μπορω να πω πως ειχα πλησιασει την παρανοια και ημουν μεσα σε καταθληψη.Αυτο το διαστημα μιλησα με πολλους κτηνιατρους και εκτροφεις.Εκεινοι που εχουν ξεχωριστη θεση στην καρδια μου ειναι η Κα Μηλη και ο Κος Πανος απο τον Αιλουρο,γιατι παντα ειχαν το χρονο να μ ακουν και να απαντουν σε καθε απορια μου χωρις να με ξερουν, και η πολυτιμη αδερφη και φιλη Νεκταρια.Ειναι εκεινη που μ εβγαλε απο τη δινη του πονου που αφηνει ο χαμος ενος αγαπημενου ζωου.Ειναι εκεινη που ανοιξε την ζεστη αγκαλια της και το σπιτι της χωρις να με γνωριζει, να διαθεσει το χρονο της μονο να μ ακουει. (πιστεψτε με αυτο το διαστημα ημουν πολυ κουραστικη). Ειναι εκεινη που εφερε ξανα το χαμογελο στα χειλη μου , και αυτη τη γλυκια ζεστασια που εχει η αγαπη στην καρδια. Και ολα αυτα χαριζοντας μου αυτο το τεεεραααστιο ζουζουναρο που εχω στη φωτο αριστερα. Σ ευχαριστω Νεκταρια μου για ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #322 26-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλος παυλο! Παυλο! Κούκλος! Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η kwstantina: #323 26-10-08 12:53 Παυλο καλοριζικο το μωρο σουΕιναι απιστευτη φατσουλα , φανταζομαι την προσμονη σου μεχρι να το παρεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Ο EL GATO έγραψε: #324 26-10-08 12:55 Η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω παρα πολυ. Που θα παει... Ενας μηνας ειναι ακομα. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #325 26-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Καλημερα σε ολους!!!!! Ειχα κατι μερες να μπω στο site λογω δουλειας. Τωρα το πρωι μπορεσα να μπω για λιγο και ζηηηηηλεψαααα παρα πολυ που πηγατε στη Νεκταρια. Ηθελα παρα πολυ να ημουν και εγω σ αυτη τη συναντηση για να σας γνωρισω και να δω την αγαπημενη μου Νεκταρια.Τι να πω για εκεινη. Οι λεξεις ειναι πολυ φτωχες μπροστα στη μεγαλοσυνη της ψυχης της. Ισως να μην ειναι τυχαιο το ονομα της. Εχω την τυχη να την γνωριζω απο τον περασμενο Φεβρουαριο. Ημουν σε μια πολυ δυσκολη κατασταση. Πριν λιγους μηνες ειχα χασει τη χιονουλα μου και ειχα την αναγκη να μιλησω με ανθρωπους που να μπορουν να με καταλαβουν. Μπορω να πω πως ειχα πλησιασει την παρανοια και ημουν μεσα σε καταθληψη.Αυτο το διαστημα μιλησα με πολλους κτηνιατρους και εκτροφεις.Εκεινοι που εχουν ξεχωριστη θεση στην καρδια μου ειναι η Κα Μηλη και ο Κος Πανος απο τον Αιλουρο,γιατι παντα ειχαν το χρονο να μ ακουν και να απαντουν σε καθε απορια μου χωρις να με ξερουν, και η πολυτιμη αδερφη και φιλη Νεκταρια.Ειναι εκεινη που μ εβγαλε απο τη δινη του πονου που αφηνει ο χαμος ενος αγαπημενου ζωου.Ειναι εκεινη που ανοιξε την ζεστη αγκαλια της και το σπιτι της χωρις να με γνωριζει, να διαθεσει το χρονο της μονο να μ ακουει. (πιστεψτε με αυτο το διαστημα ημουν πολυ κουραστικη). Ειναι εκεινη που εφερε ξανα το χαμογελο στα χειλη μου , και αυτη τη γλυκια ζεστασια που εχει η αγαπη στην καρδια. Και ολα αυτα χαριζοντας μου αυτο το τεεεραααστιο ζουζουναρο που εχω στη φωτο αριστερα. Σ ευχαριστω Νεκταρια μου για ολα. Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον υπέροχο γατουλη σου.Είναι πραγματικά έτσι όλα όπως τα περιγράφεις... Βάλε μας μερικές φωτο να τον καμαρώσουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω παρα πολυ. Που θα παει... Ενας μηνας ειναι ακομα. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Παύλο μου με το καλό θα έρθει η στιγμή αυτή. !!! Στην φωτο που σου έβαλε η Νεκταρία είναι τέλειος!!! Και πολύ μαγκάκι το μωράκι σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η kwstantina: #326 26-10-08 13:28 Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:11 Η staman2 έγραψε: #327 26-10-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε περιμένουμε λοιπόν με χαρά να τον καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #328 26-10-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Παυλο καλοριζικο το μωρο σουΕιναι απιστευτη φατσουλα , φανταζομαι την προσμονη σου μεχρι να το παρεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι Κωσταντίνα!!! Αν θες γράφε εδώ ιστοριούλες να μαθαίνουν όλοι οι Μεινκουνομάνιακς πληροφορίες για την όμορφη αυτή φυλή.... Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #329 26-10-08 23:45 Νεα μαμά!! Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Ο πυρροθριξ: #330 26-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου δες τον ,ετσι για να παει καλα η μερα σου. Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Click για ανάπτυξη... εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 27-10-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Click για ανάπτυξη... απλά να γράφεις εδώ τις απορίες σου, τις ιστορίες σου όταν την πάρεις και να ανταλάσσετε απόψεις με τους άλλους Μεινκουνάτους και με τους φίλους τους τους birmaniacs που είμαστε εμείς... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Click για ανάπτυξη... απλά καμια φορά εγώ αργώ να πάρω μπρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Η Νεκταρια έγραψε: #332 27-10-08 01:04 μειν κουνακια Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #333 27-10-08 10:09 Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα σε ολους!!!!! Ειχα κατι μερες να μπω στο site λογω δουλειας. Τωρα το πρωι μπορεσα να μπω για λιγο και ζηηηηηλεψαααα παρα πολυ που πηγατε στη Νεκταρια. Ηθελα παρα πολυ να ημουν και εγω σ αυτη τη συναντηση για να σας γνωρισω και να δω την αγαπημενη μου Νεκταρια.Τι να πω για εκεινη. Οι λεξεις ειναι πολυ φτωχες μπροστα στη μεγαλοσυνη της ψυχης της. Ισως να μην ειναι τυχαιο το ονομα της. Εχω την τυχη να την γνωριζω απο τον περασμενο Φεβρουαριο. Ημουν σε μια πολυ δυσκολη κατασταση. Πριν λιγους μηνες ειχα χασει τη χιονουλα μου και ειχα την αναγκη να μιλησω με ανθρωπους που να μπορουν να με καταλαβουν. Μπορω να πω πως ειχα πλησιασει την παρανοια και ημουν μεσα σε καταθληψη.Αυτο το διαστημα μιλησα με πολλους κτηνιατρους και εκτροφεις.Εκεινοι που εχουν ξεχωριστη θεση στην καρδια μου ειναι η Κα Μηλη και ο Κος Πανος απο τον Αιλουρο,γιατι παντα ειχαν το χρονο να μ ακουν και να απαντουν σε καθε απορια μου χωρις να με ξερουν, και η πολυτιμη αδερφη και φιλη Νεκταρια.Ειναι εκεινη που μ εβγαλε απο τη δινη του πονου που αφηνει ο χαμος ενος αγαπημενου ζωου.Ειναι εκεινη που ανοιξε την ζεστη αγκαλια της και το σπιτι της χωρις να με γνωριζει, να διαθεσει το χρονο της μονο να μ ακουει. (πιστεψτε με αυτο το διαστημα ημουν πολυ κουραστικη). Ειναι εκεινη που εφερε ξανα το χαμογελο στα χειλη μου , και αυτη τη γλυκια ζεστασια που εχει η αγαπη στην καρδια. Και ολα αυτα χαριζοντας μου αυτο το τεεεραααστιο ζουζουναρο που εχω στη φωτο αριστερα. Σ ευχαριστω Νεκταρια μου για ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 12:44 Ο EL GATO έγραψε: #322 26-10-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλος παυλο! Παυλο! Κούκλος! Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η kwstantina: #323 26-10-08 12:53 Παυλο καλοριζικο το μωρο σουΕιναι απιστευτη φατσουλα , φανταζομαι την προσμονη σου μεχρι να το παρεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Ο EL GATO έγραψε: #324 26-10-08 12:55 Η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω παρα πολυ. Που θα παει... Ενας μηνας ειναι ακομα. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #325 26-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Καλημερα σε ολους!!!!! Ειχα κατι μερες να μπω στο site λογω δουλειας. Τωρα το πρωι μπορεσα να μπω για λιγο και ζηηηηηλεψαααα παρα πολυ που πηγατε στη Νεκταρια. Ηθελα παρα πολυ να ημουν και εγω σ αυτη τη συναντηση για να σας γνωρισω και να δω την αγαπημενη μου Νεκταρια.Τι να πω για εκεινη. Οι λεξεις ειναι πολυ φτωχες μπροστα στη μεγαλοσυνη της ψυχης της. Ισως να μην ειναι τυχαιο το ονομα της. Εχω την τυχη να την γνωριζω απο τον περασμενο Φεβρουαριο. Ημουν σε μια πολυ δυσκολη κατασταση. Πριν λιγους μηνες ειχα χασει τη χιονουλα μου και ειχα την αναγκη να μιλησω με ανθρωπους που να μπορουν να με καταλαβουν. Μπορω να πω πως ειχα πλησιασει την παρανοια και ημουν μεσα σε καταθληψη.Αυτο το διαστημα μιλησα με πολλους κτηνιατρους και εκτροφεις.Εκεινοι που εχουν ξεχωριστη θεση στην καρδια μου ειναι η Κα Μηλη και ο Κος Πανος απο τον Αιλουρο,γιατι παντα ειχαν το χρονο να μ ακουν και να απαντουν σε καθε απορια μου χωρις να με ξερουν, και η πολυτιμη αδερφη και φιλη Νεκταρια.Ειναι εκεινη που μ εβγαλε απο τη δινη του πονου που αφηνει ο χαμος ενος αγαπημενου ζωου.Ειναι εκεινη που ανοιξε την ζεστη αγκαλια της και το σπιτι της χωρις να με γνωριζει, να διαθεσει το χρονο της μονο να μ ακουει. (πιστεψτε με αυτο το διαστημα ημουν πολυ κουραστικη). Ειναι εκεινη που εφερε ξανα το χαμογελο στα χειλη μου , και αυτη τη γλυκια ζεστασια που εχει η αγαπη στην καρδια. Και ολα αυτα χαριζοντας μου αυτο το τεεεραααστιο ζουζουναρο που εχω στη φωτο αριστερα. Σ ευχαριστω Νεκταρια μου για ολα. Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον υπέροχο γατουλη σου.Είναι πραγματικά έτσι όλα όπως τα περιγράφεις... Βάλε μας μερικές φωτο να τον καμαρώσουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω παρα πολυ. Που θα παει... Ενας μηνας ειναι ακομα. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Παύλο μου με το καλό θα έρθει η στιγμή αυτή. !!! Στην φωτο που σου έβαλε η Νεκταρία είναι τέλειος!!! Και πολύ μαγκάκι το μωράκι σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η kwstantina: #326 26-10-08 13:28 Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:11 Η staman2 έγραψε: #327 26-10-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε περιμένουμε λοιπόν με χαρά να τον καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #328 26-10-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Παυλο καλοριζικο το μωρο σουΕιναι απιστευτη φατσουλα , φανταζομαι την προσμονη σου μεχρι να το παρεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι Κωσταντίνα!!! Αν θες γράφε εδώ ιστοριούλες να μαθαίνουν όλοι οι Μεινκουνομάνιακς πληροφορίες για την όμορφη αυτή φυλή.... Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #329 26-10-08 23:45 Νεα μαμά!! Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Ο πυρροθριξ: #330 26-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου δες τον ,ετσι για να παει καλα η μερα σου. Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Click για ανάπτυξη... εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 27-10-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Click για ανάπτυξη... απλά να γράφεις εδώ τις απορίες σου, τις ιστορίες σου όταν την πάρεις και να ανταλάσσετε απόψεις με τους άλλους Μεινκουνάτους και με τους φίλους τους τους birmaniacs που είμαστε εμείς... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Click για ανάπτυξη... απλά καμια φορά εγώ αργώ να πάρω μπρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Η Νεκταρια έγραψε: #332 27-10-08 01:04 μειν κουνακια Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #333 27-10-08 10:09 Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλος παυλο! Παυλο! Κούκλος! Click για ανάπτυξη... ΤΗΝΧ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 12:53 Η kwstantina: #323 26-10-08 12:53 Παυλο καλοριζικο το μωρο σουΕιναι απιστευτη φατσουλα , φανταζομαι την προσμονη σου μεχρι να το παρεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Ο EL GATO έγραψε: #324 26-10-08 12:55 Η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω παρα πολυ. Που θα παει... Ενας μηνας ειναι ακομα. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #325 26-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Καλημερα σε ολους!!!!! Ειχα κατι μερες να μπω στο site λογω δουλειας. Τωρα το πρωι μπορεσα να μπω για λιγο και ζηηηηηλεψαααα παρα πολυ που πηγατε στη Νεκταρια. Ηθελα παρα πολυ να ημουν και εγω σ αυτη τη συναντηση για να σας γνωρισω και να δω την αγαπημενη μου Νεκταρια.Τι να πω για εκεινη. Οι λεξεις ειναι πολυ φτωχες μπροστα στη μεγαλοσυνη της ψυχης της. Ισως να μην ειναι τυχαιο το ονομα της. Εχω την τυχη να την γνωριζω απο τον περασμενο Φεβρουαριο. Ημουν σε μια πολυ δυσκολη κατασταση. Πριν λιγους μηνες ειχα χασει τη χιονουλα μου και ειχα την αναγκη να μιλησω με ανθρωπους που να μπορουν να με καταλαβουν. Μπορω να πω πως ειχα πλησιασει την παρανοια και ημουν μεσα σε καταθληψη.Αυτο το διαστημα μιλησα με πολλους κτηνιατρους και εκτροφεις.Εκεινοι που εχουν ξεχωριστη θεση στην καρδια μου ειναι η Κα Μηλη και ο Κος Πανος απο τον Αιλουρο,γιατι παντα ειχαν το χρονο να μ ακουν και να απαντουν σε καθε απορια μου χωρις να με ξερουν, και η πολυτιμη αδερφη και φιλη Νεκταρια.Ειναι εκεινη που μ εβγαλε απο τη δινη του πονου που αφηνει ο χαμος ενος αγαπημενου ζωου.Ειναι εκεινη που ανοιξε την ζεστη αγκαλια της και το σπιτι της χωρις να με γνωριζει, να διαθεσει το χρονο της μονο να μ ακουει. (πιστεψτε με αυτο το διαστημα ημουν πολυ κουραστικη). Ειναι εκεινη που εφερε ξανα το χαμογελο στα χειλη μου , και αυτη τη γλυκια ζεστασια που εχει η αγαπη στην καρδια. Και ολα αυτα χαριζοντας μου αυτο το τεεεραααστιο ζουζουναρο που εχω στη φωτο αριστερα. Σ ευχαριστω Νεκταρια μου για ολα. Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον υπέροχο γατουλη σου.Είναι πραγματικά έτσι όλα όπως τα περιγράφεις... Βάλε μας μερικές φωτο να τον καμαρώσουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω παρα πολυ. Που θα παει... Ενας μηνας ειναι ακομα. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Παύλο μου με το καλό θα έρθει η στιγμή αυτή. !!! Στην φωτο που σου έβαλε η Νεκταρία είναι τέλειος!!! Και πολύ μαγκάκι το μωράκι σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η kwstantina: #326 26-10-08 13:28 Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:11 Η staman2 έγραψε: #327 26-10-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε περιμένουμε λοιπόν με χαρά να τον καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #328 26-10-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Παυλο καλοριζικο το μωρο σουΕιναι απιστευτη φατσουλα , φανταζομαι την προσμονη σου μεχρι να το παρεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι Κωσταντίνα!!! Αν θες γράφε εδώ ιστοριούλες να μαθαίνουν όλοι οι Μεινκουνομάνιακς πληροφορίες για την όμορφη αυτή φυλή.... Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #329 26-10-08 23:45 Νεα μαμά!! Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Ο πυρροθριξ: #330 26-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου δες τον ,ετσι για να παει καλα η μερα σου. Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Click για ανάπτυξη... εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 27-10-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Click για ανάπτυξη... απλά να γράφεις εδώ τις απορίες σου, τις ιστορίες σου όταν την πάρεις και να ανταλάσσετε απόψεις με τους άλλους Μεινκουνάτους και με τους φίλους τους τους birmaniacs που είμαστε εμείς... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Click για ανάπτυξη... απλά καμια φορά εγώ αργώ να πάρω μπρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Η Νεκταρια έγραψε: #332 27-10-08 01:04 μειν κουνακια Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #333 27-10-08 10:09 Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παυλο καλοριζικο το μωρο σουΕιναι απιστευτη φατσουλα , φανταζομαι την προσμονη σου μεχρι να το παρεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Ο EL GATO έγραψε: #324 26-10-08 12:55 Η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω παρα πολυ. Που θα παει... Ενας μηνας ειναι ακομα. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #325 26-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Καλημερα σε ολους!!!!! Ειχα κατι μερες να μπω στο site λογω δουλειας. Τωρα το πρωι μπορεσα να μπω για λιγο και ζηηηηηλεψαααα παρα πολυ που πηγατε στη Νεκταρια. Ηθελα παρα πολυ να ημουν και εγω σ αυτη τη συναντηση για να σας γνωρισω και να δω την αγαπημενη μου Νεκταρια.Τι να πω για εκεινη. Οι λεξεις ειναι πολυ φτωχες μπροστα στη μεγαλοσυνη της ψυχης της. Ισως να μην ειναι τυχαιο το ονομα της. Εχω την τυχη να την γνωριζω απο τον περασμενο Φεβρουαριο. Ημουν σε μια πολυ δυσκολη κατασταση. Πριν λιγους μηνες ειχα χασει τη χιονουλα μου και ειχα την αναγκη να μιλησω με ανθρωπους που να μπορουν να με καταλαβουν. Μπορω να πω πως ειχα πλησιασει την παρανοια και ημουν μεσα σε καταθληψη.Αυτο το διαστημα μιλησα με πολλους κτηνιατρους και εκτροφεις.Εκεινοι που εχουν ξεχωριστη θεση στην καρδια μου ειναι η Κα Μηλη και ο Κος Πανος απο τον Αιλουρο,γιατι παντα ειχαν το χρονο να μ ακουν και να απαντουν σε καθε απορια μου χωρις να με ξερουν, και η πολυτιμη αδερφη και φιλη Νεκταρια.Ειναι εκεινη που μ εβγαλε απο τη δινη του πονου που αφηνει ο χαμος ενος αγαπημενου ζωου.Ειναι εκεινη που ανοιξε την ζεστη αγκαλια της και το σπιτι της χωρις να με γνωριζει, να διαθεσει το χρονο της μονο να μ ακουει. (πιστεψτε με αυτο το διαστημα ημουν πολυ κουραστικη). Ειναι εκεινη που εφερε ξανα το χαμογελο στα χειλη μου , και αυτη τη γλυκια ζεστασια που εχει η αγαπη στην καρδια. Και ολα αυτα χαριζοντας μου αυτο το τεεεραααστιο ζουζουναρο που εχω στη φωτο αριστερα. Σ ευχαριστω Νεκταρια μου για ολα. Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον υπέροχο γατουλη σου.Είναι πραγματικά έτσι όλα όπως τα περιγράφεις... Βάλε μας μερικές φωτο να τον καμαρώσουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω παρα πολυ. Που θα παει... Ενας μηνας ειναι ακομα. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Παύλο μου με το καλό θα έρθει η στιγμή αυτή. !!! Στην φωτο που σου έβαλε η Νεκταρία είναι τέλειος!!! Και πολύ μαγκάκι το μωράκι σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η kwstantina: #326 26-10-08 13:28 Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:11 Η staman2 έγραψε: #327 26-10-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε περιμένουμε λοιπόν με χαρά να τον καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #328 26-10-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Παυλο καλοριζικο το μωρο σουΕιναι απιστευτη φατσουλα , φανταζομαι την προσμονη σου μεχρι να το παρεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι Κωσταντίνα!!! Αν θες γράφε εδώ ιστοριούλες να μαθαίνουν όλοι οι Μεινκουνομάνιακς πληροφορίες για την όμορφη αυτή φυλή.... Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #329 26-10-08 23:45 Νεα μαμά!! Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Ο πυρροθριξ: #330 26-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου δες τον ,ετσι για να παει καλα η μερα σου. Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Click για ανάπτυξη... εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 27-10-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Click για ανάπτυξη... απλά να γράφεις εδώ τις απορίες σου, τις ιστορίες σου όταν την πάρεις και να ανταλάσσετε απόψεις με τους άλλους Μεινκουνάτους και με τους φίλους τους τους birmaniacs που είμαστε εμείς... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Click για ανάπτυξη... απλά καμια φορά εγώ αργώ να πάρω μπρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Η Νεκταρια έγραψε: #332 27-10-08 01:04 μειν κουνακια Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #333 27-10-08 10:09 Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω παρα πολυ. Που θα παει... Ενας μηνας ειναι ακομα. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 13:03 Η staman2 έγραψε: #325 26-10-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Καλημερα σε ολους!!!!! Ειχα κατι μερες να μπω στο site λογω δουλειας. Τωρα το πρωι μπορεσα να μπω για λιγο και ζηηηηηλεψαααα παρα πολυ που πηγατε στη Νεκταρια. Ηθελα παρα πολυ να ημουν και εγω σ αυτη τη συναντηση για να σας γνωρισω και να δω την αγαπημενη μου Νεκταρια.Τι να πω για εκεινη. Οι λεξεις ειναι πολυ φτωχες μπροστα στη μεγαλοσυνη της ψυχης της. Ισως να μην ειναι τυχαιο το ονομα της. Εχω την τυχη να την γνωριζω απο τον περασμενο Φεβρουαριο. Ημουν σε μια πολυ δυσκολη κατασταση. Πριν λιγους μηνες ειχα χασει τη χιονουλα μου και ειχα την αναγκη να μιλησω με ανθρωπους που να μπορουν να με καταλαβουν. Μπορω να πω πως ειχα πλησιασει την παρανοια και ημουν μεσα σε καταθληψη.Αυτο το διαστημα μιλησα με πολλους κτηνιατρους και εκτροφεις.Εκεινοι που εχουν ξεχωριστη θεση στην καρδια μου ειναι η Κα Μηλη και ο Κος Πανος απο τον Αιλουρο,γιατι παντα ειχαν το χρονο να μ ακουν και να απαντουν σε καθε απορια μου χωρις να με ξερουν, και η πολυτιμη αδερφη και φιλη Νεκταρια.Ειναι εκεινη που μ εβγαλε απο τη δινη του πονου που αφηνει ο χαμος ενος αγαπημενου ζωου.Ειναι εκεινη που ανοιξε την ζεστη αγκαλια της και το σπιτι της χωρις να με γνωριζει, να διαθεσει το χρονο της μονο να μ ακουει. (πιστεψτε με αυτο το διαστημα ημουν πολυ κουραστικη). Ειναι εκεινη που εφερε ξανα το χαμογελο στα χειλη μου , και αυτη τη γλυκια ζεστασια που εχει η αγαπη στην καρδια. Και ολα αυτα χαριζοντας μου αυτο το τεεεραααστιο ζουζουναρο που εχω στη φωτο αριστερα. Σ ευχαριστω Νεκταρια μου για ολα. Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον υπέροχο γατουλη σου.Είναι πραγματικά έτσι όλα όπως τα περιγράφεις... Βάλε μας μερικές φωτο να τον καμαρώσουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω παρα πολυ. Που θα παει... Ενας μηνας ειναι ακομα. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Παύλο μου με το καλό θα έρθει η στιγμή αυτή. !!! Στην φωτο που σου έβαλε η Νεκταρία είναι τέλειος!!! Και πολύ μαγκάκι το μωράκι σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η kwstantina: #326 26-10-08 13:28 Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:11 Η staman2 έγραψε: #327 26-10-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε περιμένουμε λοιπόν με χαρά να τον καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #328 26-10-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Παυλο καλοριζικο το μωρο σουΕιναι απιστευτη φατσουλα , φανταζομαι την προσμονη σου μεχρι να το παρεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι Κωσταντίνα!!! Αν θες γράφε εδώ ιστοριούλες να μαθαίνουν όλοι οι Μεινκουνομάνιακς πληροφορίες για την όμορφη αυτή φυλή.... Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #329 26-10-08 23:45 Νεα μαμά!! Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Ο πυρροθριξ: #330 26-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου δες τον ,ετσι για να παει καλα η μερα σου. Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Click για ανάπτυξη... εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 27-10-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Click για ανάπτυξη... απλά να γράφεις εδώ τις απορίες σου, τις ιστορίες σου όταν την πάρεις και να ανταλάσσετε απόψεις με τους άλλους Μεινκουνάτους και με τους φίλους τους τους birmaniacs που είμαστε εμείς... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Click για ανάπτυξη... απλά καμια φορά εγώ αργώ να πάρω μπρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Η Νεκταρια έγραψε: #332 27-10-08 01:04 μειν κουνακια Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #333 27-10-08 10:09 Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Καλημερα σε ολους!!!!! Ειχα κατι μερες να μπω στο site λογω δουλειας. Τωρα το πρωι μπορεσα να μπω για λιγο και ζηηηηηλεψαααα παρα πολυ που πηγατε στη Νεκταρια. Ηθελα παρα πολυ να ημουν και εγω σ αυτη τη συναντηση για να σας γνωρισω και να δω την αγαπημενη μου Νεκταρια.Τι να πω για εκεινη. Οι λεξεις ειναι πολυ φτωχες μπροστα στη μεγαλοσυνη της ψυχης της. Ισως να μην ειναι τυχαιο το ονομα της. Εχω την τυχη να την γνωριζω απο τον περασμενο Φεβρουαριο. Ημουν σε μια πολυ δυσκολη κατασταση. Πριν λιγους μηνες ειχα χασει τη χιονουλα μου και ειχα την αναγκη να μιλησω με ανθρωπους που να μπορουν να με καταλαβουν. Μπορω να πω πως ειχα πλησιασει την παρανοια και ημουν μεσα σε καταθληψη.Αυτο το διαστημα μιλησα με πολλους κτηνιατρους και εκτροφεις.Εκεινοι που εχουν ξεχωριστη θεση στην καρδια μου ειναι η Κα Μηλη και ο Κος Πανος απο τον Αιλουρο,γιατι παντα ειχαν το χρονο να μ ακουν και να απαντουν σε καθε απορια μου χωρις να με ξερουν, και η πολυτιμη αδερφη και φιλη Νεκταρια.Ειναι εκεινη που μ εβγαλε απο τη δινη του πονου που αφηνει ο χαμος ενος αγαπημενου ζωου.Ειναι εκεινη που ανοιξε την ζεστη αγκαλια της και το σπιτι της χωρις να με γνωριζει, να διαθεσει το χρονο της μονο να μ ακουει. (πιστεψτε με αυτο το διαστημα ημουν πολυ κουραστικη). Ειναι εκεινη που εφερε ξανα το χαμογελο στα χειλη μου , και αυτη τη γλυκια ζεστασια που εχει η αγαπη στην καρδια. Και ολα αυτα χαριζοντας μου αυτο το τεεεραααστιο ζουζουναρο που εχω στη φωτο αριστερα. Σ ευχαριστω Νεκταρια μου για ολα. Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι τον υπέροχο γατουλη σου.Είναι πραγματικά έτσι όλα όπως τα περιγράφεις... Βάλε μας μερικές φωτο να τον καμαρώσουμε!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω παρα πολυ. Που θα παει... Ενας μηνας ειναι ακομα. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Παύλο μου με το καλό θα έρθει η στιγμή αυτή. !!! Στην φωτο που σου έβαλε η Νεκταρία είναι τέλειος!!! Και πολύ μαγκάκι το μωράκι σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 13:28 Η kwstantina: #326 26-10-08 13:28 Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:11 Η staman2 έγραψε: #327 26-10-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε περιμένουμε λοιπόν με χαρά να τον καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #328 26-10-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Παυλο καλοριζικο το μωρο σουΕιναι απιστευτη φατσουλα , φανταζομαι την προσμονη σου μεχρι να το παρεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι Κωσταντίνα!!! Αν θες γράφε εδώ ιστοριούλες να μαθαίνουν όλοι οι Μεινκουνομάνιακς πληροφορίες για την όμορφη αυτή φυλή.... Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #329 26-10-08 23:45 Νεα μαμά!! Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Ο πυρροθριξ: #330 26-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου δες τον ,ετσι για να παει καλα η μερα σου. Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Click για ανάπτυξη... εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 27-10-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Click για ανάπτυξη... απλά να γράφεις εδώ τις απορίες σου, τις ιστορίες σου όταν την πάρεις και να ανταλάσσετε απόψεις με τους άλλους Μεινκουνάτους και με τους φίλους τους τους birmaniacs που είμαστε εμείς... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Click για ανάπτυξη... απλά καμια φορά εγώ αργώ να πάρω μπρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Η Νεκταρια έγραψε: #332 27-10-08 01:04 μειν κουνακια Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #333 27-10-08 10:09 Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:11 Η staman2 έγραψε: #327 26-10-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε περιμένουμε λοιπόν με χαρά να τον καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #328 26-10-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Παυλο καλοριζικο το μωρο σουΕιναι απιστευτη φατσουλα , φανταζομαι την προσμονη σου μεχρι να το παρεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι Κωσταντίνα!!! Αν θες γράφε εδώ ιστοριούλες να μαθαίνουν όλοι οι Μεινκουνομάνιακς πληροφορίες για την όμορφη αυτή φυλή.... Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #329 26-10-08 23:45 Νεα μαμά!! Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Ο πυρροθριξ: #330 26-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου δες τον ,ετσι για να παει καλα η μερα σου. Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Click για ανάπτυξη... εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 27-10-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Click για ανάπτυξη... απλά να γράφεις εδώ τις απορίες σου, τις ιστορίες σου όταν την πάρεις και να ανταλάσσετε απόψεις με τους άλλους Μεινκουνάτους και με τους φίλους τους τους birmaniacs που είμαστε εμείς... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Click για ανάπτυξη... απλά καμια φορά εγώ αργώ να πάρω μπρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Η Νεκταρια έγραψε: #332 27-10-08 01:04 μειν κουνακια Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #333 27-10-08 10:09 Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Φωτο εχω πολλες, το προβλημα ειναι η ασχετοσυνη που εχω με το Ρ C.Με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω (περιμενω να ξυπνησει ο γιος μου). Που εισαι Νεκταρια να δεις το μπισκοτακι μας !!!! εχει ανεβει στο γραφειο και εχει σταθει μπροστα στην οθονη και μου κανει ναζακια!!!! πωωπω!!!!!!!αγαπουλες!!!!!!! ΠΩΠΩ!!!!!!!φιλακια στα μαγουλακια . Σας στελνουμε και εσας πολλα...... πολλα!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Περιμένουμε περιμένουμε λοιπόν με χαρά να τον καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #328 26-10-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Παυλο καλοριζικο το μωρο σουΕιναι απιστευτη φατσουλα , φανταζομαι την προσμονη σου μεχρι να το παρεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι Κωσταντίνα!!! Αν θες γράφε εδώ ιστοριούλες να μαθαίνουν όλοι οι Μεινκουνομάνιακς πληροφορίες για την όμορφη αυτή φυλή.... Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #329 26-10-08 23:45 Νεα μαμά!! Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Ο πυρροθριξ: #330 26-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου δες τον ,ετσι για να παει καλα η μερα σου. Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Click για ανάπτυξη... εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 27-10-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Click για ανάπτυξη... απλά να γράφεις εδώ τις απορίες σου, τις ιστορίες σου όταν την πάρεις και να ανταλάσσετε απόψεις με τους άλλους Μεινκουνάτους και με τους φίλους τους τους birmaniacs που είμαστε εμείς... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Click για ανάπτυξη... απλά καμια φορά εγώ αργώ να πάρω μπρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Η Νεκταρια έγραψε: #332 27-10-08 01:04 μειν κουνακια Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #333 27-10-08 10:09 Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Παυλο καλοριζικο το μωρο σουΕιναι απιστευτη φατσουλα , φανταζομαι την προσμονη σου μεχρι να το παρεις!!!!! Click για ανάπτυξη... Να τον χαίρεσαι Κωσταντίνα!!! Αν θες γράφε εδώ ιστοριούλες να μαθαίνουν όλοι οι Μεινκουνομάνιακς πληροφορίες για την όμορφη αυτή φυλή.... Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #329 26-10-08 23:45 Νεα μαμά!! Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Ο πυρροθριξ: #330 26-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου δες τον ,ετσι για να παει καλα η μερα σου. Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Click για ανάπτυξη... εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 27-10-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Click για ανάπτυξη... απλά να γράφεις εδώ τις απορίες σου, τις ιστορίες σου όταν την πάρεις και να ανταλάσσετε απόψεις με τους άλλους Μεινκουνάτους και με τους φίλους τους τους birmaniacs που είμαστε εμείς... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Click για ανάπτυξη... απλά καμια φορά εγώ αργώ να πάρω μπρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Η Νεκταρια έγραψε: #332 27-10-08 01:04 μειν κουνακια Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #333 27-10-08 10:09 Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεα μαμά!! Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 23:51 Ο πυρροθριξ: #330 26-10-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου δες τον ,ετσι για να παει καλα η μερα σου. Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Click για ανάπτυξη... εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 27-10-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Click για ανάπτυξη... απλά να γράφεις εδώ τις απορίες σου, τις ιστορίες σου όταν την πάρεις και να ανταλάσσετε απόψεις με τους άλλους Μεινκουνάτους και με τους φίλους τους τους birmaniacs που είμαστε εμείς... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Click για ανάπτυξη... απλά καμια φορά εγώ αργώ να πάρω μπρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Η Νεκταρια έγραψε: #332 27-10-08 01:04 μειν κουνακια Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #333 27-10-08 10:09 Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο μου δες τον ,ετσι για να παει καλα η μερα σου. Click για ανάπτυξη... ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο ρε Νεκταρία για άλλη μια φορά!! ο καλύτερος φίλος κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που έχει μεγάλα αυτιά....και ο χειρότερος εκείνος με το μεγάλο στόμα!! Click για ανάπτυξη... εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 27-10-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Click για ανάπτυξη... απλά να γράφεις εδώ τις απορίες σου, τις ιστορίες σου όταν την πάρεις και να ανταλάσσετε απόψεις με τους άλλους Μεινκουνάτους και με τους φίλους τους τους birmaniacs που είμαστε εμείς... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Click για ανάπτυξη... απλά καμια φορά εγώ αργώ να πάρω μπρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Η Νεκταρια έγραψε: #332 27-10-08 01:04 μειν κουνακια Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #333 27-10-08 10:09 Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα!! Μόλις σήμερα έγινα κι εγώ μια Μειν κουνομαμά!!Εκλεισα ένα μικρούλι θηλυκό το οποίο όμως θα έχω κοντά μου σε λίγες εβδομάδες!Τι χρειάζεται να κάνω για να γραφτώ στον club των Μειν Κουν? Click για ανάπτυξη... απλά να γράφεις εδώ τις απορίες σου, τις ιστορίες σου όταν την πάρεις και να ανταλάσσετε απόψεις με τους άλλους Μεινκουνάτους και με τους φίλους τους τους birmaniacs που είμαστε εμείς... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι ενας κουκλος!!!!!να τον χαιρεσαι!!!! εγω μπορει να εχω μικρα αυτια,αλλα ακουω καλα!!!! Click για ανάπτυξη... απλά καμια φορά εγώ αργώ να πάρω μπρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Η Νεκταρια έγραψε: #332 27-10-08 01:04 μειν κουνακια Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #333 27-10-08 10:09 Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μειν κουνακια Στελλα μου οτιδηποτε χρειαστεις και το γνωριζω θα ειμαι παντα διπλα σου και κατι να μην γνωριζω εχουμε τοοοοοοοσους φιλους εδω,κιχ να κανουμε ,μας ακουσανε.Μαθε ν`ακους και να ρουφας σαν σφουγγαρι.Πριν μερικα χρονια δεν ειχα ιδεα τι θα πει γατα,τωρα κατι ξερω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #333 27-10-08 10:09 Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #334 27-10-08 10:10 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας ευχαριστω ολους παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #335 27-10-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχχχ κορίτσια ....ζουλεύω πολύ.....πρέπει να ήταν υπέροχα στην Νεκτραρία....και μόνο από τις φωτό στο σαιτ της καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παράδεισος!!! Παύλε και Στέλλα να σας ζήσουν τα μωρά σας ....είμαι σίγουρη ότι έχετε μια όμορφη ζωή μαζί τους! Click για ανάπτυξη... Καλά τα γατιά της είναι τέλεια! Και οι χώροι τέλεια οργανωμένοι! Με πορτάκια, με ωραίες τζαμαρίες, με αίθρια, με γατόδεντρα με AirCondition για ζέστη για κρύο, με επιπλάκια, με κατασκευές τέλειες για γέννες, και που να δεις το kitten's room!! Ζήλεψα... ηταν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συν τοις άλλοις για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #336 27-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστω ολους παιδια. Click για ανάπτυξη... Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #337 27-10-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα... μας βγάζεις και το γλωσσάκι ε?? Μετράς μέρες σαν τους φυλακισμένους?? Ασε άσε ξέρω τι θα πεις... "Ναι" Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Ο EL GATO έγραψε: #338 27-10-08 10:30 A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #339 27-10-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Click για ανάπτυξη... μαθαίνεις σιγά σιγά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 10:36 Η Raisa έγραψε: #340 27-10-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, γλωσσακι ειναι αυτο? Νομιζα ηταν χαμογελο . Θα νομιζε και η Raisa οτι κοροϊδευω. Sorry Raisa. Ειδατε η απειρια στο forum? Ενταξει, το αλλαξα. (Χμμμ..., αρα τωρα φαινεται οτι η παραθεση με το γλωσσακι ειναι δακτυλος της Γιουλης. Χα χα χα χα χα...) Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκάς για ένα γλωσσάκι!!!! Υ.Γ. Είδες Γιούλη, το παιδί έγραψε 6 ολόκληρες φράσεις, για να μη λες δλδ ότι δεν γράφει....είναι να μην πάρει τον αέρα ....και αν του έρθει και το μωρό γλώσσα(κι) δεν θα βάζει μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.