EL GATO
Διάσημο μέλος
Στελλακι δεν ξερω αν τα καταφερα με το Gallery.Εδω ειναι η Cammy σου![]()
Εμενα.....?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Και ειναι και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φωτο. Ευχαριστω πολυ.
prince
Διάσημο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!)
Ευχαριστω!!!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Βλεπατε τον αγωνα?Ε τωρα ριξτε μια ματια στον αντρακλα....σε ενα χρονο και ο δικος σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Νεκταρία με το καλό να πας στην έκθεση με τα κουκλιά σου και να μας φέρεις τα βραβεία!!!! Καλή επιτυχία. Πάρε βρε παιδί μου κανένα καροτσάκι στην ανάγκη να τον κουβαλάς!!χεχεχεΚανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση![]()

Ααα μπήκα στο σάιτ σου. Τι τέλειες φωτο είναι αυτές που τον έχεις βγάλει!! Τι κούκλαρος!!! Να μου τον φιλήσεις τον ήρεμο γλυκό σου γίγαντα!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
KOYKΛΙΑ!!!ΘΕΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ!!Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι!!!
Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας.
Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας![]()

Πανέμορφος ο γαλάζιος... Cimber!Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!!

αμα είναι πες μου να πάω γυμναστήριο μια μέρα πριν την έκθεση!Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!!
Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε?
Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου

να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Βρε που φαγωθηκες εσυΝαι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο.
μα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα
Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ

σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλόΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!!![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
Αλλα το Cammie ειναι ωραιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool