Τα Μaine Coon-άκια!!

DSC05404.JPG
DSC05404.JPG
Στελλακι δεν ξερω αν τα καταφερα με το Gallery.Εδω ειναι η Cammy σου

Εμενα.....?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!)

Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση:hmm:

ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!)

Ευχαριστω!!!! :)

Καλα τι κοσμος εχει μαζευτει:/:Βλεπατε τον αγωνα?Ε τωρα ριξτε μια ματια στον αντρακλα....σε ενα χρονο και ο δικος σου.

Αααααααα!!!Τα μωρουλίνια!!!Τί τέλεια!Και η Cammy μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο όμορφη!!!Καλά και τα περσικά δεν παίζονται!!Με το καλό θα τα απολαύσω απο κοντά σε λιγες βδομάδες!!!

Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση:hmm:
Νεκταρία με το καλό να πας στην έκθεση με τα κουκλιά σου και να μας φέρεις τα βραβεία!!!! Καλή επιτυχία. Πάρε βρε παιδί μου κανένα καροτσάκι στην ανάγκη να τον κουβαλάς!!χεχεχε:lol:
Ααα μπήκα στο σάιτ σου. Τι τέλειες φωτο είναι αυτές που τον έχεις βγάλει!! Τι κούκλαρος!!! Να μου τον φιλήσεις τον ήρεμο γλυκό σου γίγαντα!!!:up:

Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι!!!
Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας.
Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας:up:
KOYKΛΙΑ!!!ΘΕΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ!! :up:
Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!!
Πανέμορφος ο γαλάζιος... Cimber!:up:
αμα είναι πες μου να πάω γυμναστήριο μια μέρα πριν την έκθεση!:P

Μια μερα? χα χα Καλα χριστιανη μου τι περιμενεις μια μερα πριν?Φυγε για το γυμναστηριο γρηγορα

Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!!

Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!!

Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε?
Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες.

Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!!:P

Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο.

Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια?:mad:;):hmm::/: πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου:up::up::up::up: να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες?

Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο.
Βρε που φαγωθηκες εσυ:hmm:μα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα:lol:
Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ:lol::lol: σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα:lol::lol:

ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!!:up:

ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!!:up:
Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό:up:

Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ.
Αλλα το Cammie ειναι ωραιο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back