EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:38 Ο EL GATO έγραψε: #521 02-11-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Στελλακι δεν ξερω αν τα καταφερα με το Gallery.Εδω ειναι η Cammy σου Click για ανάπτυξη... Εμενα.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η Νεκταρια έγραψε: #522 02-11-08 21:40 https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/4/6/4/DSC05429.JPG Ελα παραπονιαρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #523 02-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/4/6/4/DSC05429.JPG Ελα παραπονιαρη μου Click για ανάπτυξη... Και ειναι και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φωτο. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η prince έγραψε: #524 02-11-08 21:45 ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Νεκταρια έγραψε: #525 02-11-08 21:46 Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:50 Ο EL GATO έγραψε: #526 02-11-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η Νεκταρια έγραψε: #527 02-11-08 22:14 Καλα τι κοσμος εχει μαζευτειΒλεπατε τον αγωνα?Ε τωρα ριξτε μια ματια στον αντρακλα....σε ενα χρονο και ο δικος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ESTELLE έγραψε: #528 02-11-08 22:55 Αααααααα!!!Τα μωρουλίνια!!!Τί τέλεια!Και η Cammy μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο όμορφη!!!Καλά και τα περσικά δεν παίζονται!!Με το καλό θα τα απολαύσω απο κοντά σε λιγες βδομάδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #529 03-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... Νεκταρία με το καλό να πας στην έκθεση με τα κουκλιά σου και να μας φέρεις τα βραβεία!!!! Καλή επιτυχία. Πάρε βρε παιδί μου κανένα καροτσάκι στην ανάγκη να τον κουβαλάς!!χεχεχε Ααα μπήκα στο σάιτ σου. Τι τέλειες φωτο είναι αυτές που τον έχεις βγάλει!! Τι κούκλαρος!!! Να μου τον φιλήσεις τον ήρεμο γλυκό σου γίγαντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 03-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι!!! Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας. Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας Click για ανάπτυξη... KOYKΛΙΑ!!!ΘΕΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφος ο γαλάζιος... Cimber! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... αμα είναι πες μου να πάω γυμναστήριο μια μέρα πριν την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #531 03-11-08 15:21 Μια μερα? χα χα Καλα χριστιανη μου τι περιμενεις μια μερα πριν?Φυγε για το γυμναστηριο γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η ESTELLE έγραψε: #532 03-11-08 18:31 Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Ο EL GATO έγραψε: #533 03-11-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Στελλακι δεν ξερω αν τα καταφερα με το Gallery.Εδω ειναι η Cammy σου Click για ανάπτυξη... Εμενα.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η Νεκταρια έγραψε: #522 02-11-08 21:40 https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/4/6/4/DSC05429.JPG Ελα παραπονιαρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #523 02-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/4/6/4/DSC05429.JPG Ελα παραπονιαρη μου Click για ανάπτυξη... Και ειναι και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φωτο. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η prince έγραψε: #524 02-11-08 21:45 ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Νεκταρια έγραψε: #525 02-11-08 21:46 Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:50 Ο EL GATO έγραψε: #526 02-11-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η Νεκταρια έγραψε: #527 02-11-08 22:14 Καλα τι κοσμος εχει μαζευτειΒλεπατε τον αγωνα?Ε τωρα ριξτε μια ματια στον αντρακλα....σε ενα χρονο και ο δικος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ESTELLE έγραψε: #528 02-11-08 22:55 Αααααααα!!!Τα μωρουλίνια!!!Τί τέλεια!Και η Cammy μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο όμορφη!!!Καλά και τα περσικά δεν παίζονται!!Με το καλό θα τα απολαύσω απο κοντά σε λιγες βδομάδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #529 03-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... Νεκταρία με το καλό να πας στην έκθεση με τα κουκλιά σου και να μας φέρεις τα βραβεία!!!! Καλή επιτυχία. Πάρε βρε παιδί μου κανένα καροτσάκι στην ανάγκη να τον κουβαλάς!!χεχεχε Ααα μπήκα στο σάιτ σου. Τι τέλειες φωτο είναι αυτές που τον έχεις βγάλει!! Τι κούκλαρος!!! Να μου τον φιλήσεις τον ήρεμο γλυκό σου γίγαντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 03-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι!!! Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας. Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας Click για ανάπτυξη... KOYKΛΙΑ!!!ΘΕΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφος ο γαλάζιος... Cimber! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... αμα είναι πες μου να πάω γυμναστήριο μια μέρα πριν την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #531 03-11-08 15:21 Μια μερα? χα χα Καλα χριστιανη μου τι περιμενεις μια μερα πριν?Φυγε για το γυμναστηριο γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η ESTELLE έγραψε: #532 03-11-08 18:31 Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Ο EL GATO έγραψε: #533 03-11-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/4/6/4/DSC05429.JPG Ελα παραπονιαρη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #523 02-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/4/6/4/DSC05429.JPG Ελα παραπονιαρη μου Click για ανάπτυξη... Και ειναι και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φωτο. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η prince έγραψε: #524 02-11-08 21:45 ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Νεκταρια έγραψε: #525 02-11-08 21:46 Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:50 Ο EL GATO έγραψε: #526 02-11-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η Νεκταρια έγραψε: #527 02-11-08 22:14 Καλα τι κοσμος εχει μαζευτειΒλεπατε τον αγωνα?Ε τωρα ριξτε μια ματια στον αντρακλα....σε ενα χρονο και ο δικος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ESTELLE έγραψε: #528 02-11-08 22:55 Αααααααα!!!Τα μωρουλίνια!!!Τί τέλεια!Και η Cammy μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο όμορφη!!!Καλά και τα περσικά δεν παίζονται!!Με το καλό θα τα απολαύσω απο κοντά σε λιγες βδομάδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #529 03-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... Νεκταρία με το καλό να πας στην έκθεση με τα κουκλιά σου και να μας φέρεις τα βραβεία!!!! Καλή επιτυχία. Πάρε βρε παιδί μου κανένα καροτσάκι στην ανάγκη να τον κουβαλάς!!χεχεχε Ααα μπήκα στο σάιτ σου. Τι τέλειες φωτο είναι αυτές που τον έχεις βγάλει!! Τι κούκλαρος!!! Να μου τον φιλήσεις τον ήρεμο γλυκό σου γίγαντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 03-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι!!! Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας. Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας Click για ανάπτυξη... KOYKΛΙΑ!!!ΘΕΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφος ο γαλάζιος... Cimber! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... αμα είναι πες μου να πάω γυμναστήριο μια μέρα πριν την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #531 03-11-08 15:21 Μια μερα? χα χα Καλα χριστιανη μου τι περιμενεις μια μερα πριν?Φυγε για το γυμναστηριο γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η ESTELLE έγραψε: #532 03-11-08 18:31 Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Ο EL GATO έγραψε: #533 03-11-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/4/6/4/DSC05429.JPG Ελα παραπονιαρη μου Click για ανάπτυξη... Και ειναι και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φωτο. Ευχαριστω πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:45 Η prince έγραψε: #524 02-11-08 21:45 ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Νεκταρια έγραψε: #525 02-11-08 21:46 Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:50 Ο EL GATO έγραψε: #526 02-11-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η Νεκταρια έγραψε: #527 02-11-08 22:14 Καλα τι κοσμος εχει μαζευτειΒλεπατε τον αγωνα?Ε τωρα ριξτε μια ματια στον αντρακλα....σε ενα χρονο και ο δικος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ESTELLE έγραψε: #528 02-11-08 22:55 Αααααααα!!!Τα μωρουλίνια!!!Τί τέλεια!Και η Cammy μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο όμορφη!!!Καλά και τα περσικά δεν παίζονται!!Με το καλό θα τα απολαύσω απο κοντά σε λιγες βδομάδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #529 03-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... Νεκταρία με το καλό να πας στην έκθεση με τα κουκλιά σου και να μας φέρεις τα βραβεία!!!! Καλή επιτυχία. Πάρε βρε παιδί μου κανένα καροτσάκι στην ανάγκη να τον κουβαλάς!!χεχεχε Ααα μπήκα στο σάιτ σου. Τι τέλειες φωτο είναι αυτές που τον έχεις βγάλει!! Τι κούκλαρος!!! Να μου τον φιλήσεις τον ήρεμο γλυκό σου γίγαντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 03-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι!!! Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας. Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας Click για ανάπτυξη... KOYKΛΙΑ!!!ΘΕΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφος ο γαλάζιος... Cimber! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... αμα είναι πες μου να πάω γυμναστήριο μια μέρα πριν την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #531 03-11-08 15:21 Μια μερα? χα χα Καλα χριστιανη μου τι περιμενεις μια μερα πριν?Φυγε για το γυμναστηριο γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η ESTELLE έγραψε: #532 03-11-08 18:31 Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Ο EL GATO έγραψε: #533 03-11-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Νεκταρια έγραψε: #525 02-11-08 21:46 Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:50 Ο EL GATO έγραψε: #526 02-11-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η Νεκταρια έγραψε: #527 02-11-08 22:14 Καλα τι κοσμος εχει μαζευτειΒλεπατε τον αγωνα?Ε τωρα ριξτε μια ματια στον αντρακλα....σε ενα χρονο και ο δικος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ESTELLE έγραψε: #528 02-11-08 22:55 Αααααααα!!!Τα μωρουλίνια!!!Τί τέλεια!Και η Cammy μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο όμορφη!!!Καλά και τα περσικά δεν παίζονται!!Με το καλό θα τα απολαύσω απο κοντά σε λιγες βδομάδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #529 03-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... Νεκταρία με το καλό να πας στην έκθεση με τα κουκλιά σου και να μας φέρεις τα βραβεία!!!! Καλή επιτυχία. Πάρε βρε παιδί μου κανένα καροτσάκι στην ανάγκη να τον κουβαλάς!!χεχεχε Ααα μπήκα στο σάιτ σου. Τι τέλειες φωτο είναι αυτές που τον έχεις βγάλει!! Τι κούκλαρος!!! Να μου τον φιλήσεις τον ήρεμο γλυκό σου γίγαντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 03-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι!!! Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας. Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας Click για ανάπτυξη... KOYKΛΙΑ!!!ΘΕΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφος ο γαλάζιος... Cimber! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... αμα είναι πες μου να πάω γυμναστήριο μια μέρα πριν την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #531 03-11-08 15:21 Μια μερα? χα χα Καλα χριστιανη μου τι περιμενεις μια μερα πριν?Φυγε για το γυμναστηριο γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η ESTELLE έγραψε: #532 03-11-08 18:31 Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Ο EL GATO έγραψε: #533 03-11-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 21:50 Ο EL GATO έγραψε: #526 02-11-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η Νεκταρια έγραψε: #527 02-11-08 22:14 Καλα τι κοσμος εχει μαζευτειΒλεπατε τον αγωνα?Ε τωρα ριξτε μια ματια στον αντρακλα....σε ενα χρονο και ο δικος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ESTELLE έγραψε: #528 02-11-08 22:55 Αααααααα!!!Τα μωρουλίνια!!!Τί τέλεια!Και η Cammy μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο όμορφη!!!Καλά και τα περσικά δεν παίζονται!!Με το καλό θα τα απολαύσω απο κοντά σε λιγες βδομάδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #529 03-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... Νεκταρία με το καλό να πας στην έκθεση με τα κουκλιά σου και να μας φέρεις τα βραβεία!!!! Καλή επιτυχία. Πάρε βρε παιδί μου κανένα καροτσάκι στην ανάγκη να τον κουβαλάς!!χεχεχε Ααα μπήκα στο σάιτ σου. Τι τέλειες φωτο είναι αυτές που τον έχεις βγάλει!! Τι κούκλαρος!!! Να μου τον φιλήσεις τον ήρεμο γλυκό σου γίγαντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 03-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι!!! Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας. Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας Click για ανάπτυξη... KOYKΛΙΑ!!!ΘΕΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφος ο γαλάζιος... Cimber! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... αμα είναι πες μου να πάω γυμναστήριο μια μέρα πριν την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #531 03-11-08 15:21 Μια μερα? χα χα Καλα χριστιανη μου τι περιμενεις μια μερα πριν?Φυγε για το γυμναστηριο γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η ESTELLE έγραψε: #532 03-11-08 18:31 Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Ο EL GATO έγραψε: #533 03-11-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: ελ γκάτο είναι ομορφο το γατάκι σου.... γλυκούλι, μια σταλίτσα μπαλάκι μαλλιαρό.... (χτες το χάζεύα!!) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η Νεκταρια έγραψε: #527 02-11-08 22:14 Καλα τι κοσμος εχει μαζευτειΒλεπατε τον αγωνα?Ε τωρα ριξτε μια ματια στον αντρακλα....σε ενα χρονο και ο δικος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ESTELLE έγραψε: #528 02-11-08 22:55 Αααααααα!!!Τα μωρουλίνια!!!Τί τέλεια!Και η Cammy μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο όμορφη!!!Καλά και τα περσικά δεν παίζονται!!Με το καλό θα τα απολαύσω απο κοντά σε λιγες βδομάδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #529 03-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... Νεκταρία με το καλό να πας στην έκθεση με τα κουκλιά σου και να μας φέρεις τα βραβεία!!!! Καλή επιτυχία. Πάρε βρε παιδί μου κανένα καροτσάκι στην ανάγκη να τον κουβαλάς!!χεχεχε Ααα μπήκα στο σάιτ σου. Τι τέλειες φωτο είναι αυτές που τον έχεις βγάλει!! Τι κούκλαρος!!! Να μου τον φιλήσεις τον ήρεμο γλυκό σου γίγαντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 03-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι!!! Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας. Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας Click για ανάπτυξη... KOYKΛΙΑ!!!ΘΕΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφος ο γαλάζιος... Cimber! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... αμα είναι πες μου να πάω γυμναστήριο μια μέρα πριν την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #531 03-11-08 15:21 Μια μερα? χα χα Καλα χριστιανη μου τι περιμενεις μια μερα πριν?Φυγε για το γυμναστηριο γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η ESTELLE έγραψε: #532 03-11-08 18:31 Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Ο EL GATO έγραψε: #533 03-11-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα τι κοσμος εχει μαζευτειΒλεπατε τον αγωνα?Ε τωρα ριξτε μια ματια στον αντρακλα....σε ενα χρονο και ο δικος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η ESTELLE έγραψε: #528 02-11-08 22:55 Αααααααα!!!Τα μωρουλίνια!!!Τί τέλεια!Και η Cammy μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο όμορφη!!!Καλά και τα περσικά δεν παίζονται!!Με το καλό θα τα απολαύσω απο κοντά σε λιγες βδομάδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #529 03-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... Νεκταρία με το καλό να πας στην έκθεση με τα κουκλιά σου και να μας φέρεις τα βραβεία!!!! Καλή επιτυχία. Πάρε βρε παιδί μου κανένα καροτσάκι στην ανάγκη να τον κουβαλάς!!χεχεχε Ααα μπήκα στο σάιτ σου. Τι τέλειες φωτο είναι αυτές που τον έχεις βγάλει!! Τι κούκλαρος!!! Να μου τον φιλήσεις τον ήρεμο γλυκό σου γίγαντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 03-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι!!! Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας. Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας Click για ανάπτυξη... KOYKΛΙΑ!!!ΘΕΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφος ο γαλάζιος... Cimber! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... αμα είναι πες μου να πάω γυμναστήριο μια μέρα πριν την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #531 03-11-08 15:21 Μια μερα? χα χα Καλα χριστιανη μου τι περιμενεις μια μερα πριν?Φυγε για το γυμναστηριο γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η ESTELLE έγραψε: #532 03-11-08 18:31 Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Ο EL GATO έγραψε: #533 03-11-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αααααααα!!!Τα μωρουλίνια!!!Τί τέλεια!Και η Cammy μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο όμορφη!!!Καλά και τα περσικά δεν παίζονται!!Με το καλό θα τα απολαύσω απο κοντά σε λιγες βδομάδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #529 03-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... Νεκταρία με το καλό να πας στην έκθεση με τα κουκλιά σου και να μας φέρεις τα βραβεία!!!! Καλή επιτυχία. Πάρε βρε παιδί μου κανένα καροτσάκι στην ανάγκη να τον κουβαλάς!!χεχεχε Ααα μπήκα στο σάιτ σου. Τι τέλειες φωτο είναι αυτές που τον έχεις βγάλει!! Τι κούκλαρος!!! Να μου τον φιλήσεις τον ήρεμο γλυκό σου γίγαντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 03-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι!!! Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας. Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας Click για ανάπτυξη... KOYKΛΙΑ!!!ΘΕΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφος ο γαλάζιος... Cimber! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... αμα είναι πες μου να πάω γυμναστήριο μια μέρα πριν την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #531 03-11-08 15:21 Μια μερα? χα χα Καλα χριστιανη μου τι περιμενεις μια μερα πριν?Φυγε για το γυμναστηριο γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η ESTELLE έγραψε: #532 03-11-08 18:31 Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Ο EL GATO έγραψε: #533 03-11-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... Νεκταρία με το καλό να πας στην έκθεση με τα κουκλιά σου και να μας φέρεις τα βραβεία!!!! Καλή επιτυχία. Πάρε βρε παιδί μου κανένα καροτσάκι στην ανάγκη να τον κουβαλάς!!χεχεχε Ααα μπήκα στο σάιτ σου. Τι τέλειες φωτο είναι αυτές που τον έχεις βγάλει!! Τι κούκλαρος!!! Να μου τον φιλήσεις τον ήρεμο γλυκό σου γίγαντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 03-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι!!! Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας. Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας Click για ανάπτυξη... KOYKΛΙΑ!!!ΘΕΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφος ο γαλάζιος... Cimber! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... αμα είναι πες μου να πάω γυμναστήριο μια μέρα πριν την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #531 03-11-08 15:21 Μια μερα? χα χα Καλα χριστιανη μου τι περιμενεις μια μερα πριν?Φυγε για το γυμναστηριο γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η ESTELLE έγραψε: #532 03-11-08 18:31 Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Ο EL GATO έγραψε: #533 03-11-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι!!! Με πολλή αγάπη σας αφιερώνω τις φωτογραφιες των μικρών σας. Η κόκκινη κουκλίτσα είναι της Στέλλας και ο γατούλης στο κάτω σπιτάκι είναι του Παύλου!!! Δεν ξέρω τι έχει η μηχανή μου κ τα χρωματα δεν είναι ακριβώς όπως πρέπει. Μάλλον ο φωτισμός του δωματίου??? τι να πω. Να τα χαίρεστε κι οι δύο σας και εύχομαι σύντομα να τα έχετε στην αγκαλιά σας Click για ανάπτυξη... KOYKΛΙΑ!!!ΘΕΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο μου μάλλον τώρα τα κατάφερα. Στην μία είναι ο κούκλος σου, και στην άλλη είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ περσικός Υβάν, που έχει σαρώσει 21 βραβεία (αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με Νεκταρία). Απολαύστε τους!!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφος ο γαλάζιος... Cimber! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι,θα μου τα πει ομως η Αναστασια πως ακριβως γινεται.Ειχα και λιγη δουλιτσα με το σαιτ σημερα.Ανεβασα νεες φωτο του Troy.Ειναι τοσο βαρυς αναρωτιεμαι τι θα κανω στην Εκθεση Click για ανάπτυξη... αμα είναι πες μου να πάω γυμναστήριο μια μέρα πριν την έκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Νεκταρια έγραψε: #531 03-11-08 15:21 Μια μερα? χα χα Καλα χριστιανη μου τι περιμενεις μια μερα πριν?Φυγε για το γυμναστηριο γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η ESTELLE έγραψε: #532 03-11-08 18:31 Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Ο EL GATO έγραψε: #533 03-11-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια μερα? χα χα Καλα χριστιανη μου τι περιμενεις μια μερα πριν?Φυγε για το γυμναστηριο γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:31 Η ESTELLE έγραψε: #532 03-11-08 18:31 Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Ο EL GATO έγραψε: #533 03-11-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:07 Ο EL GATO έγραψε: #533 03-11-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλά,τώρα είδα και τις φωτό με τα μικρά στο γατοδεντράκι και έπαθα πλάκα!!Σαν ψεύτικα είναι και τα τρία!!!Μετράω πως και πως τις μέρες μέχρι να έχω τη μικρή Cammy στην αγκαλιά μου!Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις τέλειες φωτογραφίες!!! Click για ανάπτυξη... Μαλλον σου αρεσει το ονομα Cammy και θα το κρατησεις, ε? Αν παλι σκοπευεις να το αλλαξεις, δε χρειαζεται να το πεις εδω αν δε θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:33 Η ESTELLE έγραψε: #534 03-11-08 20:33 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να το αλλάξω το όνομα της αλλά τελικά μου αρέσει και νομίζω ότι της πάει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #535 03-11-08 20:36 Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:17 Η kwstantina: #536 03-11-08 21:17 Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λιγες μερες ελειψα...παλι πηγατε στη Νεκταρια? πααααρα πολυ ζηλευω...Ειμαστε λιγο μακρια, ειναι η δουλεια, ειναι και οι αντρες μου που κανουν το σπιτι ΧΙΡΟΣΙΜΑ που να προλαβω ? τρεχω μονιμα σα το Βεγγο.Καποια στιγμη να το οργανωσουμε να βρεθουμε κανα Σαββατοκυριακο.Στελλα μου κουκλι το μωρουλινι σου να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι και ευτιχισμενα. Σαν τον Παυλο κι εσυ μετρας τις μερες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η Νεκταρια έγραψε: #537 03-11-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αν σου αρεσει, γιατι οχι? Παντως, εχεις καιρο ακομα, σε περιπτωση που σκεφθεις κατι αλλο. Click για ανάπτυξη... Βρε που φαγωθηκες εσυμα σονι και καλα να αλλαξει το ονομα Δεν διαβασες?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ σου δειχνω τα γελακια μου για να μη το ξαναπαρεις στραβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η ESTELLE έγραψε: #538 03-11-08 23:48 ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η staman2 έγραψε: #539 03-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΧΑΧΑΧΑ!!Λοιπόν κατωχυρώθηκε το Cammie και επίσημα απο μένα!!Δεν ξέρω Νεκταρία μου αν σημαίνει κάτι αλλά μου αρεσει!! Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου το πιστεύεις πως προχθές που την κρατουσα αγκαλιά έκανα αυτή την σκέψη??? Δηλ είπα μέσα μου: Μωρέ της πάει το Cammie λες να μην το αλλάξει η Στέλλα??? Να την χαίρεσαι κ ευχομαι να την παραλάβεις γρήγορα με το καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #540 03-11-08 23:58 Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μα δεν ειπα να αλλαξει το ονομα. Και γω νομιζω οτι της ταιριαζει. Απλα απο περιεργεια ρωτησα... Ισως να ηθελε να της δωσει ενα ελληνικο ονομα π.χ. Αλλα το Cammie ειναι ωραιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.