EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #781 19-11-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο εχεις μεινει τελευταιος.που να εβλεπες τον δικο σου πριν τι εκανε.Κοντευε να ριξει την κουρτινα του μπανιου.Μετα εφαγε και κοιμαται ακριβως πισω μου τωρα. Click για ανάπτυξη... Αμ, δεν το ξερω οτι εχω μεινει τελευταιος? Φταιω? Δεν φταιω. Αφου τα ξερετε. Ετσι το καμαρι μου. Να ειναι ζωηρο. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είναι τόσο υπέροχη η Cammy που δεν μπορώ να τη χορτάσω!Με 2 ίσως κάτι γίνει!!Ασε που μαλώνουμε όλοι ποιος θα την πρωτοπαίξει!!Είμαστε και 4 παναθεμά μας!!Απο τη γέννα την καινούρια ή την επόμενη,αν βγει κάποιο αρσενικο σαν τον δικό σου περίπου θα το πάρουμε ασυζητητί!Ελπίζω να προλάβω!Αντε πάρε κι εσύ μια θηλυκιά να έχουμε απο 2 αδελφάκια!! Click για ανάπτυξη... Θα δουμε, θα δουμε... Για το δευτερο δηλαδη σκεφτεσαι μονο σε μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η ESTELLE έγραψε: #782 19-11-08 23:30 Οντως Νεκταρία μου,δεν περιμενα να τρελαθώ έτσι!! Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:33 Ο EL GATO έγραψε: #783 19-11-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως Νεκταρία μου,δεν περιμενα να τρελαθώ έτσι!! Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω. Και γω στην αρχη ηθελα οπωσδηποτε black/brown tabby. Μετα αναθεώρησα και ,βεβαια, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τον μικρο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:33 Η Νεκταρια έγραψε: #784 19-11-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως Νεκταρία μου,δεν περιμενα να τρελαθώ έτσι!! Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω.. Click για ανάπτυξη... Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #785 19-11-08 23:37 Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #786 19-11-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby. Click για ανάπτυξη... Αυτος ο Troy εχει κλεψει πολλες καρδιες μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Νεκταρια έγραψε: #787 19-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα %CE%9E%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%812[1].jpg 7,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #788 19-11-08 23:42 O Τroy ναι,είναι αστέρι!Αντρας με τα όλα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #789 19-11-08 23:45 Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Ο EL GATO έγραψε: #790 19-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Click για ανάπτυξη... Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #791 19-11-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Click για ανάπτυξη... βλεπω δεν προσεχεις οταν σου μιλαω αλλα τι λεω με ενα διαβολακι διπλα παει η προσοχη περιπατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο EL GATO έγραψε: #792 19-11-08 23:50 Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Νεκταρια έγραψε: #793 19-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παυλο εχεις μεινει τελευταιος.που να εβλεπες τον δικο σου πριν τι εκανε.Κοντευε να ριξει την κουρτινα του μπανιου.Μετα εφαγε και κοιμαται ακριβως πισω μου τωρα. Click για ανάπτυξη... Αμ, δεν το ξερω οτι εχω μεινει τελευταιος? Φταιω? Δεν φταιω. Αφου τα ξερετε. Ετσι το καμαρι μου. Να ειναι ζωηρο. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Είναι τόσο υπέροχη η Cammy που δεν μπορώ να τη χορτάσω!Με 2 ίσως κάτι γίνει!!Ασε που μαλώνουμε όλοι ποιος θα την πρωτοπαίξει!!Είμαστε και 4 παναθεμά μας!!Απο τη γέννα την καινούρια ή την επόμενη,αν βγει κάποιο αρσενικο σαν τον δικό σου περίπου θα το πάρουμε ασυζητητί!Ελπίζω να προλάβω!Αντε πάρε κι εσύ μια θηλυκιά να έχουμε απο 2 αδελφάκια!! Click για ανάπτυξη... Θα δουμε, θα δουμε... Για το δευτερο δηλαδη σκεφτεσαι μονο σε μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:30 Η ESTELLE έγραψε: #782 19-11-08 23:30 Οντως Νεκταρία μου,δεν περιμενα να τρελαθώ έτσι!! Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:33 Ο EL GATO έγραψε: #783 19-11-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως Νεκταρία μου,δεν περιμενα να τρελαθώ έτσι!! Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω. Και γω στην αρχη ηθελα οπωσδηποτε black/brown tabby. Μετα αναθεώρησα και ,βεβαια, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τον μικρο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:33 Η Νεκταρια έγραψε: #784 19-11-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως Νεκταρία μου,δεν περιμενα να τρελαθώ έτσι!! Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω.. Click για ανάπτυξη... Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #785 19-11-08 23:37 Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #786 19-11-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby. Click για ανάπτυξη... Αυτος ο Troy εχει κλεψει πολλες καρδιες μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Νεκταρια έγραψε: #787 19-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα %CE%9E%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%812[1].jpg 7,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #788 19-11-08 23:42 O Τroy ναι,είναι αστέρι!Αντρας με τα όλα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #789 19-11-08 23:45 Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Ο EL GATO έγραψε: #790 19-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Click για ανάπτυξη... Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #791 19-11-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Click για ανάπτυξη... βλεπω δεν προσεχεις οταν σου μιλαω αλλα τι λεω με ενα διαβολακι διπλα παει η προσοχη περιπατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο EL GATO έγραψε: #792 19-11-08 23:50 Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Νεκταρια έγραψε: #793 19-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οντως Νεκταρία μου,δεν περιμενα να τρελαθώ έτσι!! Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:33 Ο EL GATO έγραψε: #783 19-11-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως Νεκταρία μου,δεν περιμενα να τρελαθώ έτσι!! Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω. Και γω στην αρχη ηθελα οπωσδηποτε black/brown tabby. Μετα αναθεώρησα και ,βεβαια, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τον μικρο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:33 Η Νεκταρια έγραψε: #784 19-11-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως Νεκταρία μου,δεν περιμενα να τρελαθώ έτσι!! Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω.. Click για ανάπτυξη... Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #785 19-11-08 23:37 Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #786 19-11-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby. Click για ανάπτυξη... Αυτος ο Troy εχει κλεψει πολλες καρδιες μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Νεκταρια έγραψε: #787 19-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα %CE%9E%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%812[1].jpg 7,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #788 19-11-08 23:42 O Τroy ναι,είναι αστέρι!Αντρας με τα όλα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #789 19-11-08 23:45 Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Ο EL GATO έγραψε: #790 19-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Click για ανάπτυξη... Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #791 19-11-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Click για ανάπτυξη... βλεπω δεν προσεχεις οταν σου μιλαω αλλα τι λεω με ενα διαβολακι διπλα παει η προσοχη περιπατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο EL GATO έγραψε: #792 19-11-08 23:50 Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Νεκταρια έγραψε: #793 19-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως Νεκταρία μου,δεν περιμενα να τρελαθώ έτσι!! Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω. Και γω στην αρχη ηθελα οπωσδηποτε black/brown tabby. Μετα αναθεώρησα και ,βεβαια, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τον μικρο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:33 Η Νεκταρια έγραψε: #784 19-11-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως Νεκταρία μου,δεν περιμενα να τρελαθώ έτσι!! Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω.. Click για ανάπτυξη... Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #785 19-11-08 23:37 Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #786 19-11-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby. Click για ανάπτυξη... Αυτος ο Troy εχει κλεψει πολλες καρδιες μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Νεκταρια έγραψε: #787 19-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα %CE%9E%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%812[1].jpg 7,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #788 19-11-08 23:42 O Τroy ναι,είναι αστέρι!Αντρας με τα όλα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #789 19-11-08 23:45 Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Ο EL GATO έγραψε: #790 19-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Click για ανάπτυξη... Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #791 19-11-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Click για ανάπτυξη... βλεπω δεν προσεχεις οταν σου μιλαω αλλα τι λεω με ενα διαβολακι διπλα παει η προσοχη περιπατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο EL GATO έγραψε: #792 19-11-08 23:50 Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Νεκταρια έγραψε: #793 19-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Οντως Νεκταρία μου,δεν περιμενα να τρελαθώ έτσι!! Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω.. Click για ανάπτυξη... Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η ESTELLE έγραψε: #785 19-11-08 23:37 Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #786 19-11-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby. Click για ανάπτυξη... Αυτος ο Troy εχει κλεψει πολλες καρδιες μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Νεκταρια έγραψε: #787 19-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα %CE%9E%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%812[1].jpg 7,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #788 19-11-08 23:42 O Τroy ναι,είναι αστέρι!Αντρας με τα όλα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #789 19-11-08 23:45 Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Ο EL GATO έγραψε: #790 19-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Click για ανάπτυξη... Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #791 19-11-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Click για ανάπτυξη... βλεπω δεν προσεχεις οταν σου μιλαω αλλα τι λεω με ενα διαβολακι διπλα παει η προσοχη περιπατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο EL GATO έγραψε: #792 19-11-08 23:50 Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Νεκταρια έγραψε: #793 19-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:39 Ο EL GATO έγραψε: #786 19-11-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby. Click για ανάπτυξη... Αυτος ο Troy εχει κλεψει πολλες καρδιες μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Νεκταρια έγραψε: #787 19-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα %CE%9E%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%812[1].jpg 7,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #788 19-11-08 23:42 O Τroy ναι,είναι αστέρι!Αντρας με τα όλα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #789 19-11-08 23:45 Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Ο EL GATO έγραψε: #790 19-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Click για ανάπτυξη... Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #791 19-11-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Click για ανάπτυξη... βλεπω δεν προσεχεις οταν σου μιλαω αλλα τι λεω με ενα διαβολακι διπλα παει η προσοχη περιπατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο EL GATO έγραψε: #792 19-11-08 23:50 Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Νεκταρια έγραψε: #793 19-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby. Click για ανάπτυξη... Αυτος ο Troy εχει κλεψει πολλες καρδιες μου φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Νεκταρια έγραψε: #787 19-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα %CE%9E%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%812[1].jpg 7,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #788 19-11-08 23:42 O Τroy ναι,είναι αστέρι!Αντρας με τα όλα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #789 19-11-08 23:45 Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Ο EL GATO έγραψε: #790 19-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Click για ανάπτυξη... Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #791 19-11-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Click για ανάπτυξη... βλεπω δεν προσεχεις οταν σου μιλαω αλλα τι λεω με ενα διαβολακι διπλα παει η προσοχη περιπατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο EL GATO έγραψε: #792 19-11-08 23:50 Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Νεκταρια έγραψε: #793 19-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει; Click για ανάπτυξη... ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η ESTELLE έγραψε: #788 19-11-08 23:42 O Τroy ναι,είναι αστέρι!Αντρας με τα όλα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #789 19-11-08 23:45 Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Ο EL GATO έγραψε: #790 19-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Click για ανάπτυξη... Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #791 19-11-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Click για ανάπτυξη... βλεπω δεν προσεχεις οταν σου μιλαω αλλα τι λεω με ενα διαβολακι διπλα παει η προσοχη περιπατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο EL GATO έγραψε: #792 19-11-08 23:50 Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Νεκταρια έγραψε: #793 19-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
O Τroy ναι,είναι αστέρι!Αντρας με τα όλα του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ESTELLE έγραψε: #789 19-11-08 23:45 Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Ο EL GATO έγραψε: #790 19-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Click για ανάπτυξη... Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #791 19-11-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Click για ανάπτυξη... βλεπω δεν προσεχεις οταν σου μιλαω αλλα τι λεω με ενα διαβολακι διπλα παει η προσοχη περιπατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο EL GATO έγραψε: #792 19-11-08 23:50 Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Νεκταρια έγραψε: #793 19-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Ο EL GATO έγραψε: #790 19-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Click για ανάπτυξη... Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #791 19-11-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Click για ανάπτυξη... βλεπω δεν προσεχεις οταν σου μιλαω αλλα τι λεω με ενα διαβολακι διπλα παει η προσοχη περιπατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο EL GATO έγραψε: #792 19-11-08 23:50 Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Νεκταρια έγραψε: #793 19-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα... Click για ανάπτυξη... Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:49 Η Νεκταρια έγραψε: #791 19-11-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Click για ανάπτυξη... βλεπω δεν προσεχεις οταν σου μιλαω αλλα τι λεω με ενα διαβολακι διπλα παει η προσοχη περιπατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο EL GATO έγραψε: #792 19-11-08 23:50 Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Νεκταρια έγραψε: #793 19-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα. Click για ανάπτυξη... βλεπω δεν προσεχεις οταν σου μιλαω αλλα τι λεω με ενα διαβολακι διπλα παει η προσοχη περιπατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο EL GATO έγραψε: #792 19-11-08 23:50 Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Νεκταρια έγραψε: #793 19-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Νεκταρια έγραψε: #793 19-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! Click για ανάπτυξη... Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ESTELLE έγραψε: #794 19-11-08 23:53 Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Ο EL GATO έγραψε: #795 19-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου... Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #796 19-11-08 23:57 Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η Νεκταρια έγραψε: #797 19-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο). Click για ανάπτυξη... Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η ESTELLE έγραψε: #798 19-11-08 23:58 Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #799 19-11-08 23:59 Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Νεκταρια έγραψε: #800 20-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!! Click για ανάπτυξη... Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.