Τα Μaine Coon-άκια!!

Παυλο εχεις μεινει τελευταιος.που να εβλεπες τον δικο σου πριν τι εκανε.Κοντευε να ριξει την κουρτινα του μπανιου.Μετα εφαγε και κοιμαται ακριβως πισω μου τωρα.

Αμ, δεν το ξερω οτι εχω μεινει τελευταιος? Φταιω? Δεν φταιω. Αφου τα ξερετε. Ετσι το καμαρι μου. Να ειναι ζωηρο.

Είναι τόσο υπέροχη η Cammy που δεν μπορώ να τη χορτάσω!Με 2 ίσως κάτι γίνει!!:PΑσε που μαλώνουμε όλοι ποιος θα την πρωτοπαίξει!!Είμαστε και 4 παναθεμά μας!!Απο τη γέννα την καινούρια ή την επόμενη,αν βγει κάποιο αρσενικο σαν τον δικό σου περίπου θα το πάρουμε ασυζητητί!Ελπίζω να προλάβω!Αντε πάρε κι εσύ μια θηλυκιά να έχουμε απο 2 αδελφάκια!!:up:

Θα δουμε, θα δουμε...
Για το δευτερο δηλαδη σκεφτεσαι μονο σε μπλε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οντως Νεκταρία μου,δεν περιμενα να τρελαθώ έτσι!!:)
Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παύλο,ναι σε μπλε γιατί ήταν το χρώμα που ήθελε ο άντρας μου απο την αρχή αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένα τα μικρά όταν άρχισα να ψάχνω..

Σε καταλαβαινω. Και γω στην αρχη ηθελα οπωσδηποτε black/brown tabby. Μετα αναθεώρησα και ,βεβαια, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τον μικρο μου.

Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα.

Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει;

Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.

Αυτος ο Troy εχει κλεψει πολλες καρδιες μου φαινεται.

Μπλε ή black tabby,δεν έχουμε πρόβλημα!Απλά να μην είναι red tabby σαν την μικρή!Του Troy τα χρώματα είναι υπέροχα!Του Παυλου πως θα γίνει περίπου όταν μεγαλώσει;

ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο:lol:

Συνημμένα

• %CE%9E%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%812[1].jpg
    %CE%9E%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%812[1].jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 20
O Τroy ναι,είναι αστέρι!Αντρας με τα όλα του!!:P

Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;:lol::lol::lol:Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα...

ετσι θα γινει.Εκτος...... αν θελει ο Παυλος να ανταλαξετε τον Κιμπερ με τον καινουργιο:lol:

Αααα,κι αυτός είναι τέλειος!!Τι λες Παύλο;Aλλάζουμε;:lol::lol::lol:Mακάρι να γινόταν αλλά δεν θέλω να του στερήσω αυτή τη χαρά που τόσο περίμενε ο Παύλος τόσο καιρό!!Νεκταρία στα καινούρια τα μωρά έχει τέτοια,μπλέ;Δεν τα πολυπρόσεξα...

Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! :lol:

Μα εσυ μου ειπες σαν το χρωμα του Troy black tabby.Μπλε δεν θα βγαλει η επομενη γεννα με τιποτα.

βλεπω δεν προσεχεις οταν σου μιλαω αλλα τι λεω;) με ενα διαβολακι διπλα παει η προσοχη περιπατο:lol:

Παντως η φωτογραφια που εβαλε η κα Νεκταρια ειναι πολυ μικρη. Δεν φαινεται καλα.

Σας ανακαλω στη λογικη! Συνελθετε παρακαλω! :lol:
Μετα απο τετοια μερα (εσυ ξερεις) εβαλα τετοια γελια....μπραβο μωρε Παυλο,επιτελους γελασα.Μιλησες σαν τους καθηγητες στο χτυποκαρδια στο θρανιο :lol::lol::lol:

Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου...

Ναι,ναι,κάτσε να συνέλθω!Ασε έχω χαζέψει με τη μικρή!Απο ότι κατάλαβα του Παύλου θα γίνει σαν αυτον στη φωτό.Εγώ ρώτησα αν η καινούρια γεννα έχει τέτοιο χρώμα,αν και πριν που μπήκα δεν μου φάνηκε κανένα σε μπλε όπως του Παύλου...

Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο).

Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!:PΠεριμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!!

Ειναι 2 black tabby με ασπρη μουσουδιτσα (αρσενικα) και 2 red tabby (ενα αρσενικο και ενα θηλυκο).
Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει.

Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα..:confused:

Κσλά δεν με χαλάει!Εξάλλου και ο Troy είναι κούκλος!:happy:

Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!:PΠεριμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!!
Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back