Τα Μaine Coon-άκια!!

μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα

Αυτός μου έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη φωτό που τον είδα....ξεχωρίζει το μωρό:inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτός μου έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη φωτό που τον είδα....ξεχωρίζει το μωρό:inlove::inlove::inlove::inlove:
Ναι Νικολεττακι μου?Και εμενα μουχει κλεψει τη καρδια η Ραισα...και το ξερεις αυτο:) Ετσ και τη ξαναδω θα τη ζουλιξω:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τί έγινε βρε παιδιά;Eίχα να μπω απο χθες το βράδυ και ειδα αρκετή κίνηση!!:PΚαλά Δώρα τί φωτό ήταν αυτές;Επαθα πλάκα!!Τα ασημένια Κουνάκια είναι όλα τα λεφτά..Τον Duran Νεκταρία γιατί τον αναφέρατε;Υπάρχει περίπτωση να μοιάξει καθόλου με αυτά που είδα;Γιατί μου φάνηκε περίεργο έχοντας υπ' όψην τους γονείς του..Πάντως είναι κουκλί!:up:Είδα και τον Donatello στις καινούριες φωτό αλλά δεν τρελάθηkα όσο με τον Duran...

Ναι τα ασημενια ειναι πολυ ομορφα...Αν επαιρνα ποτε Μειν Κουν τετοιο θα διαλεγα.

Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει.
που τον ειδατε εδω η στο εξωτερικο?

Στελλακι τελικα το εβαλες το μετρο:PΤωρα το ειδα.απο τη στεναχωρια μου ισα που εβλεπα τα πληκτρα για να γραψω.Διαβαζεις κατι ιστοριες εδω κι αν εισαι ευαισθητος(υπαρχει φιλοζωος που να μην ειναι?)σε πιανουν αμεσως τα ζουμια:(

που τον ειδατε εδω η στο εξωτερικο?
Εδω τον ειδαμε,στον κτηνιατρο μια μερα περιμεναν μαζι μας οι ιδιοκτητες του και τους παρακαλεσα να τον βγαλουν να μας τον δειξουν.Ηταν μολις οκτω μηνων και τεραστιος!Υπεροχος γατος...Νομιζω το χρωμα του ηταν σαν του Troy,brown tabby λεγεται;Δεν τα ξερω καλα τα χρωματα στη ρατσα...

Εδω τον ειδαμε,στον κτηνιατρο μια μερα περιμεναν μαζι μας οι ιδιοκτητες του και τους παρακαλεσα να τον βγαλουν να μας τον δειξουν.Ηταν μολις οκτω μηνων και τεραστιος!Υπεροχος γατος...Νομιζω το χρωμα του ηταν σαν του Troy,brown tabby λεγεται;Δεν τα ξερω καλα τα χρωματα στη ρατσα...
Ναι ετσι λεγεται....και πιθανον να ειναι δικος μου για να μη πω 100%

Οχι απο Ιταλια τον ειχαν αγορασει,απο ενα εκτροφειο καλογρεων,κατι τετοια μου ελεγε αλλα δεν καταλαβαινα καλα...Δειτε εδω κουκλακια:
170-7077.jpg

Cassie1.jpg

Navajo.jpg

Μαλιστα δεν τον ειχαν στειρωσει και ηθελαν να τον ζευγαρωσουν μια φορα,και δεν εβρισκαν θηλυκο.Τους ειχα πει για το εκτροφειο σου,αν και ηταν απο Θεσσαλονικη και τους δυσκολευε το ταξιδι,τους ειχα δωσει και την ιστοσελιδα σου.

Αμαν βρε Δώρα μου!Εγκεφαλικό θα πάθω με τις φωτό που βάζεις!!:lol::lol:Τι κουκλιά είναι αυτά!!!!!:up::up:

Δεν ειναι τελεια;Πανεμορφοι γιγαντες...

Η μικρή αφού βαρέθηκε να κάνει ζάπινγκ,έριξε έναν υπνάκο και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα μεταμορφώθηκε σε alien!!:D

Συνημμένα

• Duffy and Cammy! 468.jpg
    Duffy and Cammy! 468.jpg
    206,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Duffy and Cammy! 472.jpg
    Duffy and Cammy! 472.jpg
    189,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Duffy and Cammy! 460.jpg
    Duffy and Cammy! 460.jpg
    203,7 KB · Εμφανίσεις: 30
Η μικρή αφού βαρέθηκε να κάνει ζάπινγκ,έριξε έναν υπνάκο και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα μεταμορφώθηκε σε alien!!:D
Καλα η μεσαια ολα τα ρεστα

Στελλακι παω για υπνο τα λεμε αυριο.Καλο βραδυ,και φιλακια:)

Nαι,η μεσαία είναι τέλεια!:up:Εγινε Νεκταρία μου,κι εγώ για ύπνο θα πάω σε λίγο!Καλό βράδυ σε όλους!:bye:

Τί έγινε βρε παιδιά;Eίχα να μπω απο χθες το βράδυ και ειδα αρκετή κίνηση!!:PΚαλά Δώρα τί φωτό ήταν αυτές;Επαθα πλάκα!!Τα ασημένια Κουνάκια είναι όλα τα λεφτά..Τον Duran Νεκταρία γιατί τον αναφέρατε;Υπάρχει περίπτωση να μοιάξει καθόλου με αυτά που είδα;Γιατί μου φάνηκε περίεργο έχοντας υπ' όψην τους γονείς του..Πάντως είναι κουκλί!:up:Είδα και τον Donatello στις καινούριες φωτό αλλά δεν τρελάθηkα όσο με τον Duran...
Εγώ πάλι ξετρελάθηκα κ με τους δύο. Κ τον Duran και τον Donatello:)
Θα γίνουν τέλειοι γάταροι!!:up:

Στέλλα τι τέλειες φωτο είναι αυτές!! Ειδικά η πρώτη με τη γλωσσίτσα όλα τα λεφτά. Τι μωρό καλέ είναι αυτό!!Φιλησέ μου την πολύ πολύ και κάνε της κ μουσουδάκι:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back