Τα Μaine Coon-άκια!!

Kαλημέρα σε όλους!Νεκταρία τί κάνεις;Απο ότι διάβασα στα μηνύματα η Girly είναι καλά μεχρι στιγμής!Χαίρομαι πολύ!Τα μωρουλίνα τί κάνουν;:)
Καλώς δεχτήκαμε και την κόρη σου στην παρέα μας!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω με 5 γατες και δυο σκυλια δεν ξερω πως καταθερνω,εσεις με τοσα ζωα...ηροες ειστε!Ουαυο!!!:blink:μπραβο!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω με 5 γατες και δυο σκυλια δεν ξερω πως καταθερνω,εσεις με τοσα ζωα...ηροες ειστε!Ουαυο!!!:blink:μπραβο!:up:
Ο !!ηρωας!! του σπιτιου ειναι η μαμα μου....εγω δεν εχω και πολυ χρονο τισ καθημερινες να την βοηθησω με το εκτροφειο και το σπιτι.....:):):)Η μαμα φροντιζει τα ζωα...το σπιτι....εμας!!!:):)

Ο !!ηρωας!! του σπιτιου ειναι η μαμα μου....εγω δεν εχω και πολυ χρονο τισ καθημερινες να την βοηθησω με το εκτροφειο και το σπιτι.....:):):)Η μαμα φροντιζει τα ζωα...το σπιτι....εμας!!!:):)
τοτε μπραβο στην μαμα σου!φανταζουμε,δεν παει σε καπια δουλια,μονο στο σπιτι με εκτροθειο.;)

τοτε μπραβο στην μαμα σου!φανταζουμε,δεν παει σε καπια δουλια,μονο στο σπιτι με εκτροθειο.;)
Οχι αυτη ειναι η δουλεια της το εκτροφειο.......:):):)

Οχι αυτη ειναι η δουλεια της το εκτροφειο.......:):):)
παλι καλα!εγω τρεμω μονο με την ιδεα που 15/12 ξεκιναω δουλια 9 με 9,αλλα ελπιζω να με βοηθεισει κορη μου:blink:

παλι καλα!εγω τρεμω μονο με την ιδεα που 15/12 ξεκιναω δουλια 9 με 9,αλλα ελπιζω να με βοηθεισει κορη μου:blink:
Ποσο χρονων ειναι η κορη σας???:)

Ποσο χρονων ειναι η κορη σας???:)
ειναι 15 ετον.συγνομη που δεν απανταω αμεσος,δουλευω.

Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!!:):)

Καλώς ήρθες και επίσημα λοιπόν....:up::up::up:

εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια:hmm::P

σκετο αλκοολικι φιλεναδα:lol:

ναι είμαστε όλες mycatολικές!!!!:lol::lol::lol::up::up::up:

Ο !!ηρωας!! του σπιτιου ειναι η μαμα μου....Η μαμα φροντιζει τα ζωα...το σπιτι....εμας!!!:):)

Ένα μεγάλο μπρόβο και από μένα στη μαμά!!! Είναι σούπερ!!!!:up::up::up:

Καλησπέρα και απο μένα. Χριστίνα καλώς ήρθες και επίσημα στην παρέα μας :)

Χαίρομαι που η girly πάει καλύτερα είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Άντε να ηρεμήσει και αυτή γιατί ταλαιπωρήθηκε να ηρεμήσετε και εσείς. Εγώ δεν θα είμαι πολύ μέσα αυτό το σ/κ αλλά θα τσεκάρω μια στις τόσες τι γίνεται.

Φιλιά πολλά και καλό σ/κ :)

Καλωσηλθες Χριστινα!

Ενα πρωινο ημουν εκτος και γεμισατε τοσες σελιδες. Μπραβο σας!

καλως την και επισημα:up:
εχει κατι το κολλητικο το mycat αυτο ειναι αληθεια:hmm::P

Μόνο κολλητικό εδώ μόλις γύρισα από το μνημόσυνο του πεθερού μου καί τσακίστηκα να μπώ στο mycat! Ευτυχώς τα νέα που είδα είναι αισιόδοξα,την είχα πολύ στο ένοια τη μικρούλα.Εχώ όμως μια απορία σχετικά με τα maine coon μάλλων χαζή αλλά είπα να ρωτήσω.Λοιπόν καθότι είναι σχεδών διπλάσια από μια κοινή γατούλα αναρωτιέμαι αν μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα μέσα σε διαμέρισμα έστω και μεγάλο.:hmm:

Γεια σας και απο μενα.......κολλησα απο χτες και ειπα να γινω και εγω μελος στην παρεα σας!!!!:):)
Χριστινάκι καλώς ήρθες στην παρέα μας καλό μου!!!!:)

ανακαλυψαμε το τεχνικο προβλημα...αλλα θα μπορεσω να το λυσω τη δευτερα απο το γραφειο...

Λύσε το πρόβλημα φιλενάδα να απολαμβάνουμε τα μωρά τα κουκλιά επιτέλους!!!:)

αυτη ειναι η κουκλαρα που ειχαμε
Πραγματικά κουκλάρα Νεκταρία μου!!!:)
Χαίρομαι που όλα πάνε καλά με τη γατουλα κ τα μωράκια της!! Μάλλον ήταν δύσκολος τοκετός. Αφου θηλάζει κ είναι ευδιάθετη δεν νομίζω να τρέχει κατι άσχημο.... Φιλάκια απ΄όλους μας κ .... θετική ενέργεια σου στέλνουμε
:D

Ο !!ηρωας!! του σπιτιου ειναι η μαμα μου....εγω δεν εχω και πολυ χρονο τισ καθημερινες να την βοηθησω με το εκτροφειο και το σπιτι.....Η μαμα φροντιζει τα ζωα...το σπιτι....εμας!!!:):)
Ειδες η μαμά??? :D:D

ΚΟΥΡΑΓΙΟ Σάμπι μου!!!:D

Μόνο κολλητικό εδώ μόλις γύρισα από το μνημόσυνο του πεθερού μου καί τσακίστηκα να μπώ στο mycat! Ευτυχώς τα νέα που είδα είναι αισιόδοξα,την είχα πολύ στο ένοια τη μικρούλα.Εχώ όμως μια απορία σχετικά με τα maine coon μάλλων χαζή αλλά είπα να ρωτήσω.Λοιπόν καθότι είναι σχεδών διπλάσια από μια κοινή γατούλα αναρωτιέμαι αν μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα μέσα σε διαμέρισμα έστω και μεγάλο.:hmm:
:lol::lol::lol:Κι έχω πάθει εξάρτηση... που λέει κ το τραγουδι!!!
Καλέ έχω ξεφτιλιστεί στα παιδιά μου. Τα έβριζα επι χρόνια που ήταν κολλημένα στον υπολογιστή κ στο ίντερνετ κ τώρα δεν μπορώ να δικαιολογηθώ. Με λένε ¨καμμενη" με το mycat:lol::lol:

Να κανω μια γενικη ερωτηση? Προσεχω τελευταια οτι ο Μουψης δεν μας αφηνει να τον χαϊδευουμε στο κεφαλι. Μας αφηνει δηλαδη, αλλα δυσκολα. Μολις δηλαδη πλησιαζει ενα χερι, κανει ελιγμους για να το αποφυγει. Επειδη ξερω πως θα με ρωτησετε αν το κανει απο την αρχη αυτο, να σας πω πως δεν θυμαμαι. Ξερετε αν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα ή μπορει να συμβαινει κατι?
Να πω επισης πως δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης. Δηλαδη δε θα ερθει ποτε να τριφτει για χαδια μονος του, οπως κανουν πολλες γατες.

Να κανω μια γενικη ερωτηση? Προσεχω τελευταια οτι ο Μουψης δεν μας αφηνει να τον χαϊδευουμε στο κεφαλι. Μας αφηνει δηλαδη, αλλα δυσκολα. Μολις δηλαδη πλησιαζει ενα χερι, κανει ελιγμους για να το αποφυγει. Επειδη ξερω πως θα με ρωτησετε αν το κανει απο την αρχη αυτο, να σας πω πως δεν θυμαμαι. Ξερετε αν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα ή μπορει να συμβαινει κατι?
Να πω επισης πως δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης. Δηλαδη δε θα ερθει ποτε να τριφτει για χαδια μονος του, οπως κανουν πολλες γατες.
μερικες γατες το εχουν αυτο!!!ο Μελανωρ μου ας πουμε δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης!!!θελει λιγο και μετα φευγει!!!ειναι στον χαρακτηρα της γατας!!!

μερικες γατες το εχουν αυτο!!!ο Μελανωρ μου ας πουμε δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης!!!θελει λιγο και μετα φευγει!!!ειναι στον χαρακτηρα της γατας!!!

Ισως ανησυχω υπερβολικα γιατι τον εχω λιγο καιρο. Καλο θα ειναι να ακουσω και αλλες γνωμες. Συμπληρωματικα, ε?

Τωρα ειδα οτι εισαι απο Δελφους. Το περασμενο ΣΚ ημουν εκει. Πολυ ωραια ηταν.

Ισως ανησυχω υπερβολικα γιατι τον εχω λιγο καιρο. Καλο θα ειναι να ακουσω και αλλες γνωμες. Συμπληρωματικα, ε?

Τωρα ειδα οτι εισαι απο Δελφους. Το περασμενο ΣΚ ημουν εκει. Πολυ ωραια ηταν.
καλε το περασμενο σ/κ ειμασταν ολαες εδω!!!Βασια,Γιουλη!!!χαθηκε να το ειχες δει νωριτερα?ωραια ειναι ε?να ρωτησω που πηγες?

καλε το περασμενο σ/κ ειμασταν ολαες εδω!!!Βασια,Γιουλη!!!χαθηκε να το ειχες δει νωριτερα?ωραια ειναι ε?να ρωτησω που πηγες?

Εμενα στο "Αμαλια". Και βασικα καναμε βολτα και Δελφους και Αραχωβα.

Παύλο μου και εμένα μου το κάνει αυτό.:mad:Οταν πάω να τη χαϊδέψω στο κεφάλι μερικές φορές κάνει αυτο ακριβώς το πράγμα!Μονο όταν είναι για ύπνο μπορώ να τη χαϊδέψω χωρίς να αντιδράσει!Αλλά γενικώς είναι χαδιάρα!Ιδίως όταν με δει να κάθομαι στην TV ή στον υπολογιστή αρχίζει να γουργουίζει και να τρίβεται στο κεφάλι μου!:happy:Ο δικος σου είναι και άντρας!!Ισως είναι και νωρίς ακόμα μωρέ..Εμένα η προηγούμενη γατούλα μου αρχισε να γίνεται χαδιάρα μετά τον τέταρτο μήνα.Μετά δεν ξεκολλούσε απο πάνω μας!:)

Παύλο μου και εμένα μου το κάνει αυτό.:mad:Οταν πάω να τη χαϊδέψω στο κεφάλι μερικές φορές κάνει αυτο ακριβώς το πράγμα!Μονο όταν είναι για ύπνο μπορώ να τη χαϊδέψω χωρίς να αντιδράσει!Αλλά γενικώς είναι χαδιάρα!Ιδίως όταν με δει να κάθομαι στην TV ή στον υπολογιστή αρχίζει να γουργουίζει και να τρίβεται στο κεφάλι μου!:happy:Ο δικος σου είναι και άντρας!!Ισως είναι και νωρίς ακόμα μωρέ..Εμένα η προηγούμενη γατούλα μου αρχισε να γίνεται χαδιάρα μετά τον τέταρτο μήνα.Μετά δεν ξεκολλούσε απο πάνω μας!:)

Στελλα, χαιρομαι που απαντησες ειδικα εσυ. Και αυτο γιατι στην αρχη σκεφθηκα να το στειλω σε εσενα μονο, λογω του οτι εχεις Maine Coon και ειδικα αδελφακι του Μουψη. Ετσι και γω. Μονο στον υπνο ή αφου μολις εχει ξυπνησει τον χαϊδευω πιο ευκολα. Για να δουμε....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back