πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Ο πυρροθριξ: #1.861 10-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος.. . Click για ανάπτυξη... εκαστος στο ειδος του και ο Λουμηδης στους καφεδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.862 10-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Click για ανάπτυξη... Που μπορω να σε βρω και σε θελω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.863 10-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον έτσι... τι γλυκο...τρελαινομαι γι'άυτα τα κουνελάκια με τα πεσμένα αυτιά Click για ανάπτυξη... Ναι,δεν είναι γλύκα;;; Έχω και αφιέρωμα στους Βirmaniacs! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου. Click για ανάπτυξη... Aαααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Μα γιατί;Σε όλους μας ταιριάζει αυτό! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Μα τι λέμε τόση ώρα;! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εκαστος στο ειδος του και ο Λουμηδης στους καφεδες!!! Click για ανάπτυξη... ''Εμένα με ξάχασες Δανάη!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η ESTELLE έγραψε: #1.864 10-12-08 23:50 Παιδάκια τί κάνετε;Που είστε όλοι και δεν μιλάτε;Εγώ μόλις γύρισα απο έξω,είμασταν με μια γυναικοπαρέα και τα πίναμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.865 10-12-08 23:53 Γεια σου Στελλα! Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.866 11-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Στελλα! Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο. Click για ανάπτυξη... Γειά σου Δώρα μου!Τρελαίνεται η μικρή!!Την έπιασε αμόκ πριν λίγο!Ετρεχε σαν τρελό σε όλο το σπίτι και προσπαθούσε να ανέβει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!!Τώρα ξεθεώθηκε και κοιμάται στον εκτυπωτή δίπλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η moukelis έγραψε: #1.867 11-12-08 00:01 Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.868 11-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Click για ανάπτυξη... Το έχω στολίσει εδώ και μία βδομάδα περίπου.Ούτε καν το έδωσε σημασία.Σήμερα δεν ξέρω τί την έπιασε.Αλλά μόλις τη μάλωσα εξαφανίστηκε η καημένη!!Πάω κι εγώ για ύπνο όπου να ναι...Καλό βράδυ και φιλιά στα κουκλιά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #1.869 11-12-08 00:10 Ε τα πιανει που και που ενας...ενθουσιασμος! Καλο βραδυ και φιλια στη γλυκια χνουδομπαλα σου. Νεκταρια περιμενουμε φωτο του Χριστουγεννιατικου εξωτερικου στολισμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Ο EL GATO έγραψε: #1.870 11-12-08 21:17 Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.871 11-12-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο EL GATO έγραψε: #1.872 11-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Click για ανάπτυξη... Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #1.873 11-12-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος.. . Click για ανάπτυξη... εκαστος στο ειδος του και ο Λουμηδης στους καφεδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.862 10-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Click για ανάπτυξη... Που μπορω να σε βρω και σε θελω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.863 10-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον έτσι... τι γλυκο...τρελαινομαι γι'άυτα τα κουνελάκια με τα πεσμένα αυτιά Click για ανάπτυξη... Ναι,δεν είναι γλύκα;;; Έχω και αφιέρωμα στους Βirmaniacs! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου. Click για ανάπτυξη... Aαααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Μα γιατί;Σε όλους μας ταιριάζει αυτό! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Μα τι λέμε τόση ώρα;! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εκαστος στο ειδος του και ο Λουμηδης στους καφεδες!!! Click για ανάπτυξη... ''Εμένα με ξάχασες Δανάη!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η ESTELLE έγραψε: #1.864 10-12-08 23:50 Παιδάκια τί κάνετε;Που είστε όλοι και δεν μιλάτε;Εγώ μόλις γύρισα απο έξω,είμασταν με μια γυναικοπαρέα και τα πίναμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.865 10-12-08 23:53 Γεια σου Στελλα! Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.866 11-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Στελλα! Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο. Click για ανάπτυξη... Γειά σου Δώρα μου!Τρελαίνεται η μικρή!!Την έπιασε αμόκ πριν λίγο!Ετρεχε σαν τρελό σε όλο το σπίτι και προσπαθούσε να ανέβει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!!Τώρα ξεθεώθηκε και κοιμάται στον εκτυπωτή δίπλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η moukelis έγραψε: #1.867 11-12-08 00:01 Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.868 11-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Click για ανάπτυξη... Το έχω στολίσει εδώ και μία βδομάδα περίπου.Ούτε καν το έδωσε σημασία.Σήμερα δεν ξέρω τί την έπιασε.Αλλά μόλις τη μάλωσα εξαφανίστηκε η καημένη!!Πάω κι εγώ για ύπνο όπου να ναι...Καλό βράδυ και φιλιά στα κουκλιά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #1.869 11-12-08 00:10 Ε τα πιανει που και που ενας...ενθουσιασμος! Καλο βραδυ και φιλια στη γλυκια χνουδομπαλα σου. Νεκταρια περιμενουμε φωτο του Χριστουγεννιατικου εξωτερικου στολισμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Ο EL GATO έγραψε: #1.870 11-12-08 21:17 Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.871 11-12-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο EL GATO έγραψε: #1.872 11-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Click για ανάπτυξη... Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #1.873 11-12-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια... εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω? εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε και τη Δωρα στο θεμα του βαρους... παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος... Click για ανάπτυξη... Που μπορω να σε βρω και σε θελω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η bunny έγραψε: #1.863 10-12-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον έτσι... τι γλυκο...τρελαινομαι γι'άυτα τα κουνελάκια με τα πεσμένα αυτιά Click για ανάπτυξη... Ναι,δεν είναι γλύκα;;; Έχω και αφιέρωμα στους Βirmaniacs! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου. Click για ανάπτυξη... Aαααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Μα γιατί;Σε όλους μας ταιριάζει αυτό! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Μα τι λέμε τόση ώρα;! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εκαστος στο ειδος του και ο Λουμηδης στους καφεδες!!! Click για ανάπτυξη... ''Εμένα με ξάχασες Δανάη!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η ESTELLE έγραψε: #1.864 10-12-08 23:50 Παιδάκια τί κάνετε;Που είστε όλοι και δεν μιλάτε;Εγώ μόλις γύρισα απο έξω,είμασταν με μια γυναικοπαρέα και τα πίναμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.865 10-12-08 23:53 Γεια σου Στελλα! Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.866 11-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Στελλα! Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο. Click για ανάπτυξη... Γειά σου Δώρα μου!Τρελαίνεται η μικρή!!Την έπιασε αμόκ πριν λίγο!Ετρεχε σαν τρελό σε όλο το σπίτι και προσπαθούσε να ανέβει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!!Τώρα ξεθεώθηκε και κοιμάται στον εκτυπωτή δίπλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η moukelis έγραψε: #1.867 11-12-08 00:01 Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.868 11-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Click για ανάπτυξη... Το έχω στολίσει εδώ και μία βδομάδα περίπου.Ούτε καν το έδωσε σημασία.Σήμερα δεν ξέρω τί την έπιασε.Αλλά μόλις τη μάλωσα εξαφανίστηκε η καημένη!!Πάω κι εγώ για ύπνο όπου να ναι...Καλό βράδυ και φιλιά στα κουκλιά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #1.869 11-12-08 00:10 Ε τα πιανει που και που ενας...ενθουσιασμος! Καλο βραδυ και φιλια στη γλυκια χνουδομπαλα σου. Νεκταρια περιμενουμε φωτο του Χριστουγεννιατικου εξωτερικου στολισμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Ο EL GATO έγραψε: #1.870 11-12-08 21:17 Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.871 11-12-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο EL GATO έγραψε: #1.872 11-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Click για ανάπτυξη... Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #1.873 11-12-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαλλον έτσι... τι γλυκο...τρελαινομαι γι'άυτα τα κουνελάκια με τα πεσμένα αυτιά Click για ανάπτυξη... Ναι,δεν είναι γλύκα;;; Έχω και αφιέρωμα στους Βirmaniacs! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου. Click για ανάπτυξη... Aαααα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με έχεις "φαει" εδω και καιρο... να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum Click για ανάπτυξη... Μα γιατί;Σε όλους μας ταιριάζει αυτό! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε; Click για ανάπτυξη... Μα τι λέμε τόση ώρα;! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εκαστος στο ειδος του και ο Λουμηδης στους καφεδες!!! Click για ανάπτυξη... ''Εμένα με ξάχασες Δανάη!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η ESTELLE έγραψε: #1.864 10-12-08 23:50 Παιδάκια τί κάνετε;Που είστε όλοι και δεν μιλάτε;Εγώ μόλις γύρισα απο έξω,είμασταν με μια γυναικοπαρέα και τα πίναμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.865 10-12-08 23:53 Γεια σου Στελλα! Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.866 11-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Στελλα! Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο. Click για ανάπτυξη... Γειά σου Δώρα μου!Τρελαίνεται η μικρή!!Την έπιασε αμόκ πριν λίγο!Ετρεχε σαν τρελό σε όλο το σπίτι και προσπαθούσε να ανέβει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!!Τώρα ξεθεώθηκε και κοιμάται στον εκτυπωτή δίπλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η moukelis έγραψε: #1.867 11-12-08 00:01 Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.868 11-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Click για ανάπτυξη... Το έχω στολίσει εδώ και μία βδομάδα περίπου.Ούτε καν το έδωσε σημασία.Σήμερα δεν ξέρω τί την έπιασε.Αλλά μόλις τη μάλωσα εξαφανίστηκε η καημένη!!Πάω κι εγώ για ύπνο όπου να ναι...Καλό βράδυ και φιλιά στα κουκλιά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #1.869 11-12-08 00:10 Ε τα πιανει που και που ενας...ενθουσιασμος! Καλο βραδυ και φιλια στη γλυκια χνουδομπαλα σου. Νεκταρια περιμενουμε φωτο του Χριστουγεννιατικου εξωτερικου στολισμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Ο EL GATO έγραψε: #1.870 11-12-08 21:17 Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.871 11-12-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο EL GATO έγραψε: #1.872 11-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Click για ανάπτυξη... Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #1.873 11-12-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδάκια τί κάνετε;Που είστε όλοι και δεν μιλάτε;Εγώ μόλις γύρισα απο έξω,είμασταν με μια γυναικοπαρέα και τα πίναμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η moukelis έγραψε: #1.865 10-12-08 23:53 Γεια σου Στελλα! Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.866 11-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Στελλα! Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο. Click για ανάπτυξη... Γειά σου Δώρα μου!Τρελαίνεται η μικρή!!Την έπιασε αμόκ πριν λίγο!Ετρεχε σαν τρελό σε όλο το σπίτι και προσπαθούσε να ανέβει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!!Τώρα ξεθεώθηκε και κοιμάται στον εκτυπωτή δίπλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η moukelis έγραψε: #1.867 11-12-08 00:01 Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.868 11-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Click για ανάπτυξη... Το έχω στολίσει εδώ και μία βδομάδα περίπου.Ούτε καν το έδωσε σημασία.Σήμερα δεν ξέρω τί την έπιασε.Αλλά μόλις τη μάλωσα εξαφανίστηκε η καημένη!!Πάω κι εγώ για ύπνο όπου να ναι...Καλό βράδυ και φιλιά στα κουκλιά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #1.869 11-12-08 00:10 Ε τα πιανει που και που ενας...ενθουσιασμος! Καλο βραδυ και φιλια στη γλυκια χνουδομπαλα σου. Νεκταρια περιμενουμε φωτο του Χριστουγεννιατικου εξωτερικου στολισμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Ο EL GATO έγραψε: #1.870 11-12-08 21:17 Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.871 11-12-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο EL GATO έγραψε: #1.872 11-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Click για ανάπτυξη... Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #1.873 11-12-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Στελλα! Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.866 11-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Στελλα! Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο. Click για ανάπτυξη... Γειά σου Δώρα μου!Τρελαίνεται η μικρή!!Την έπιασε αμόκ πριν λίγο!Ετρεχε σαν τρελό σε όλο το σπίτι και προσπαθούσε να ανέβει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!!Τώρα ξεθεώθηκε και κοιμάται στον εκτυπωτή δίπλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η moukelis έγραψε: #1.867 11-12-08 00:01 Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.868 11-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Click για ανάπτυξη... Το έχω στολίσει εδώ και μία βδομάδα περίπου.Ούτε καν το έδωσε σημασία.Σήμερα δεν ξέρω τί την έπιασε.Αλλά μόλις τη μάλωσα εξαφανίστηκε η καημένη!!Πάω κι εγώ για ύπνο όπου να ναι...Καλό βράδυ και φιλιά στα κουκλιά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #1.869 11-12-08 00:10 Ε τα πιανει που και που ενας...ενθουσιασμος! Καλο βραδυ και φιλια στη γλυκια χνουδομπαλα σου. Νεκταρια περιμενουμε φωτο του Χριστουγεννιατικου εξωτερικου στολισμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Ο EL GATO έγραψε: #1.870 11-12-08 21:17 Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.871 11-12-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο EL GATO έγραψε: #1.872 11-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Click για ανάπτυξη... Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #1.873 11-12-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Στελλα! Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο. Click για ανάπτυξη... Γειά σου Δώρα μου!Τρελαίνεται η μικρή!!Την έπιασε αμόκ πριν λίγο!Ετρεχε σαν τρελό σε όλο το σπίτι και προσπαθούσε να ανέβει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!!Τώρα ξεθεώθηκε και κοιμάται στον εκτυπωτή δίπλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:01 Η moukelis έγραψε: #1.867 11-12-08 00:01 Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.868 11-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Click για ανάπτυξη... Το έχω στολίσει εδώ και μία βδομάδα περίπου.Ούτε καν το έδωσε σημασία.Σήμερα δεν ξέρω τί την έπιασε.Αλλά μόλις τη μάλωσα εξαφανίστηκε η καημένη!!Πάω κι εγώ για ύπνο όπου να ναι...Καλό βράδυ και φιλιά στα κουκλιά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #1.869 11-12-08 00:10 Ε τα πιανει που και που ενας...ενθουσιασμος! Καλο βραδυ και φιλια στη γλυκια χνουδομπαλα σου. Νεκταρια περιμενουμε φωτο του Χριστουγεννιατικου εξωτερικου στολισμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Ο EL GATO έγραψε: #1.870 11-12-08 21:17 Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.871 11-12-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο EL GATO έγραψε: #1.872 11-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Click για ανάπτυξη... Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #1.873 11-12-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.868 11-12-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Click για ανάπτυξη... Το έχω στολίσει εδώ και μία βδομάδα περίπου.Ούτε καν το έδωσε σημασία.Σήμερα δεν ξέρω τί την έπιασε.Αλλά μόλις τη μάλωσα εξαφανίστηκε η καημένη!!Πάω κι εγώ για ύπνο όπου να ναι...Καλό βράδυ και φιλιά στα κουκλιά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #1.869 11-12-08 00:10 Ε τα πιανει που και που ενας...ενθουσιασμος! Καλο βραδυ και φιλια στη γλυκια χνουδομπαλα σου. Νεκταρια περιμενουμε φωτο του Χριστουγεννιατικου εξωτερικου στολισμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Ο EL GATO έγραψε: #1.870 11-12-08 21:17 Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.871 11-12-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο EL GATO έγραψε: #1.872 11-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Click για ανάπτυξη... Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #1.873 11-12-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη). Click για ανάπτυξη... Το έχω στολίσει εδώ και μία βδομάδα περίπου.Ούτε καν το έδωσε σημασία.Σήμερα δεν ξέρω τί την έπιασε.Αλλά μόλις τη μάλωσα εξαφανίστηκε η καημένη!!Πάω κι εγώ για ύπνο όπου να ναι...Καλό βράδυ και φιλιά στα κουκλιά σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #1.869 11-12-08 00:10 Ε τα πιανει που και που ενας...ενθουσιασμος! Καλο βραδυ και φιλια στη γλυκια χνουδομπαλα σου. Νεκταρια περιμενουμε φωτο του Χριστουγεννιατικου εξωτερικου στολισμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Ο EL GATO έγραψε: #1.870 11-12-08 21:17 Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.871 11-12-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο EL GATO έγραψε: #1.872 11-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Click για ανάπτυξη... Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #1.873 11-12-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε τα πιανει που και που ενας...ενθουσιασμος! Καλο βραδυ και φιλια στη γλυκια χνουδομπαλα σου. Νεκταρια περιμενουμε φωτο του Χριστουγεννιατικου εξωτερικου στολισμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Ο EL GATO έγραψε: #1.870 11-12-08 21:17 Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.871 11-12-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο EL GATO έγραψε: #1.872 11-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Click για ανάπτυξη... Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #1.873 11-12-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Η Νεκταρια έγραψε: #1.871 11-12-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο EL GATO έγραψε: #1.872 11-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Click για ανάπτυξη... Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #1.873 11-12-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Ο EL GATO έγραψε: #1.872 11-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Click για ανάπτυξη... Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #1.873 11-12-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια. Click για ανάπτυξη... Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #1.873 11-12-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως. Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα? Click για ανάπτυξη... το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #1.874 11-12-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο Click για ανάπτυξη... Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:42 Ο EL GATO έγραψε: #1.875 11-12-08 21:42 Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:58 Η Νεκταρια έγραψε: #1.876 11-12-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οκ, τι να πω... Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.877 11-12-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote] Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα Click για ανάπτυξη... Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:05 Ο EL GATO έγραψε: #1.878 11-12-08 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη. Click για ανάπτυξη... Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.879 11-12-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε. Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα. Click για ανάπτυξη... Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:36 Ο EL GATO έγραψε: #1.880 11-12-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.