Τα Μaine Coon-άκια!!

οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου;)...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια...:P:lol:

εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω?:cool::D

εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε:D
και τη Δωρα στο θεμα του βαρους...:P:)

παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος.. .
:hmm:
εκαστος στο ειδος του και ο Λουμηδης στους καφεδες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι καλε εσυ...εσυ λες κι ενδιαφεροντα πράγματα κι εχεις και τα thread σου;)...εγω μπλαμπλάριζα συνεχεια...:P:lol:

εγω ποτε να ερθω να επιθεωρησω?:cool::D

εσενα Δανακο μου που εισαι η υπευθυνη των χρωματων ΠΑΝΤΑ σε ακουμε:D
και τη Δωρα στο θεμα του βαρους...:P:)

παω στους Birmans να γραψω τωρα κατι που με απασχολει που ειπα βαρος...:hmm:
Που μπορω να σε βρω και σε θελω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον έτσι...:hmm:

τι γλυκο...τρελαινομαι γι'άυτα τα κουνελάκια με τα πεσμένα αυτιά:up:
Ναι,δεν είναι γλύκα;;;:inlove:
Έχω και αφιέρωμα στους Βirmaniacs!;)
Το Μόιρα το πήραμε στ'αληθεια απο τον Πητερ Παν.Το ψευδωνυμο μου το πηρα απο τον τροπο που με φωναζει ο φιλος μου.:redface:
Aαααα...:)
Με έχεις "φαει" εδω και καιρο...:lol:
να σου πω...με ενοχλουσε να με θεωρουν τη πολυλογου του forum:P
Μα γιατί;:confused:Σε όλους μας ταιριάζει αυτό!:D
Γιουλη τωρα με ειπες πολυλογου ή μου φανηκε;:P:mad:
Μα τι λέμε τόση ώρα;!:P :lol:
εκαστος στο ειδος του και ο Λουμηδης στους καφεδες!!!
''Εμένα με ξάχασες Δανάη!'':P :lol::lol:
lg_loumidis.gif
loumidis.gif

Παιδάκια τί κάνετε;Που είστε όλοι και δεν μιλάτε;:hmm:Εγώ μόλις γύρισα απο έξω,είμασταν με μια γυναικοπαρέα και τα πίναμε!!:P:blink::blink:

Γεια σου Στελλα!
Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο.

Γεια σου Στελλα!
Τι κανει η μπεμπα σου;Εγω μολις ταϊσα το λαο και ετοιμαζομαι για υπνο.
Γειά σου Δώρα μου!Τρελαίνεται η μικρή!!:PΤην έπιασε αμόκ πριν λίγο!Ετρεχε σαν τρελό σε όλο το σπίτι και προσπαθούσε να ανέβει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!!:lol:Τώρα ξεθεώθηκε και κοιμάται στον εκτυπωτή δίπλα μου!!:happy:

Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη).

Ναι το χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι ενα θεμα...Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασουν,ο Σειριος πρωτη του φορα θα δει,το ιδιο και η Μόιρα(δεν ξερω καν αν θα στολισει η Βασιλικη).
Το έχω στολίσει εδώ και μία βδομάδα περίπου.Ούτε καν το έδωσε σημασία.Σήμερα δεν ξέρω τί την έπιασε.Αλλά μόλις τη μάλωσα εξαφανίστηκε η καημένη!!:PΠάω κι εγώ για ύπνο όπου να ναι...Καλό βράδυ και φιλιά στα κουκλιά σου!!:)

Ε τα πιανει που και που ενας...ενθουσιασμος!:lol:
Καλο βραδυ και φιλια στη γλυκια χνουδομπαλα σου.
Νεκταρια περιμενουμε φωτο του Χριστουγεννιατικου εξωτερικου στολισμου!

Αντε που περιμενετε να μπω εγω για να ξαναρχισετε να μιλατε.
Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα.

Λοιπον, ο Μουψης εκανε κατι περιεργο. Οι γνωριζοντες ας απαντησουν. Κανει οτι σκαβει στο μαρμαρο διπλα στο φαγητο του. Το περιεργο ειναι (βεβαια δεν ξερω αν εχει σχεση), οτι το εκανε μολις εφαγε μια κονσερβα Hills κοτοπουλο που του πηρα. Τον εχω δει και αλλη φορα βεβαια, αλλα οχι τοσο επιμονα.
την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.

την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.

Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως.
Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα?

Οχι, αφησε λιγο. Δεν την εφαγε ολη. Περιεργο παντως.
Τελοσπαντων, φανταζομαι δεν ειναι κατι περιεργο. Γενικα τι κανουμε? Ολα καλα?
το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο:lol:

την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote]

το θεωρουν πως να στο πω κατι αχρηστο η αν η τροφη του χαλασει και τη μυρισει,θεωρει πως πρεπει να σκεπαστει σαν τα κακα.Για το νερο ομως ειναι τελειως διαφορετικο....ειναι βιτσιο:lol:

Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ:blink::blink::lol::lol::lol: και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα:mad::mad:

Οκ, τι να πω...
Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου.

Οκ, τι να πω...
Εχτες και σημερα κοιμοταν πανω στο κεφαλι του πατερα μου.
:lol::lol::lol::lol::lol: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη.

την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote]

Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ:blink::blink::lol::lol::lol: και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα:mad::mad:
Νικολεττα βαλε ενα πιο μεγαλο μπωλ και καπως βαρυ.Εχω τραβηξει εγω....ολο πειραματιζομαι:)

:lol::lol::lol::lol::lol: το χρειαζομουν το γελιο,νασαι καλα Παυλο μου.Ξαπλωμενος ο μπαμπας η καθιστος?Να προσπαθω να φανταστω τη σκηνη.

Ξαπλωμενος ηταν. Και ειχε φερει το μουσουδι του κοντα στο στομα του.

Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!!:lol:

Παύλο αυτό το έκανε συνέχεια η προηγούμενη γατούλα που είχα!!με το που έτρωγε κονσέρβα έκανε κι αυτή οτι έσκαβε δίπλα απο το μπολ,στα σανίδια!!:lol:

Ναι, ε? Ποιος ξερει τι σκεφτονται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back