ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.061 17-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εγινε τον ξεπουπούλιασες? Δεν πιστευω να σου ξανακανε ανηθικη προταση Click για ανάπτυξη... Να ταν μόνο το ξεπουπούλιασμα...Μου την έπεσε κανονικαααα....Με στρίμωξε σε μια γωνιά και προσπαθούσε να με φιλήσει!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!Του είπα να μην ξαναέρθει αν ξανακάνει κάτι τέτοιο και μου άρχισε κάτι μα***κίες του στυλ να αφεθώ ελεύθερη,η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε..και όταν με βλέπει του βγάζω κάτι τρελό και δεν μπορεί να αντισταθεί..Αχ Θεέ μου πού έμπλεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Ο EL GATO έγραψε: #2.062 17-12-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ταν μόνο το ξεπουπούλιασμα...Μου την έπεσε κανονικαααα....Με στρίμωξε σε μια γωνιά και προσπαθούσε να με φιλήσει!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!Του είπα να μην ξαναέρθει αν ξανακάνει κάτι τέτοιο και μου άρχισε κάτι μα***κίες του στυλ να αφεθώ ελεύθερη,η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε..και όταν με βλέπει του βγάζω κάτι τρελό και δεν μπορεί να αντισταθεί..Αχ Θεέ μου πού έμπλεξα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.063 17-12-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΕΓΡΑΨΕΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.064 17-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... αυτο το animation ειχα στο μυαλο μου...και λεω...δεν μπορει...θα μπει να μας το βάλει... Παυλο... σου μοιαζει το καρτουν.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ταν μόνο το ξεπουπούλιασμα...Μου την έπεσε κανονικαααα....Με στρίμωξε σε μια γωνιά και προσπαθούσε να με φιλήσει!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!Του είπα να μην ξαναέρθει αν ξανακάνει κάτι τέτοιο και μου άρχισε κάτι μα***κίες του στυλ να αφεθώ ελεύθερη,η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε..και όταν με βλέπει του βγάζω κάτι τρελό και δεν μπορεί να αντισταθεί..Αχ Θεέ μου πού έμπλεξα... Click για ανάπτυξη... συγνωμη αυτον τον εχεις πελατη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.065 17-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Click για ανάπτυξη... μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.066 17-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Click για ανάπτυξη... Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.067 17-12-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστός της οικογένειάς μου εδώ και 25 χρόνια (είναι 52 χρονών αλλά μικροδείχνει πολύ,ξέρεις απο αυτούς που θέλουν να δείχνουν τεκνά!),χωρισμένος δις και έρχεται στο μαγαζί πάνω απο χρόνο..Τώρα τελευταία άρχισε να μου την πέφτει αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε μέχρι εκεί.Εγώ του εξηγήθηκα όμως ότι δεν θέλω να ξαναέρθει γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση..και απο ότι κατάλαβα πιο πολύ για μένα έρχεται παρά για να κάνει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:47 Η ESTELLE έγραψε: #2.068 17-12-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Click για ανάπτυξη... Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.069 17-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Click για ανάπτυξη... Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.070 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε το σκεφτομαι να βουτηξω κανενα κουνακι της Νεκταρ.... να φανταστειτε εχω σκεφτει και το ονομα του... Click για ανάπτυξη... Εσυ κυρα μου αλλα μουλεγες χθες..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποιο θα είναι το όνομα; Από τα γατάκια της Νεκταρίας μου άρεσε πάρα πολύ ο Braveheart αλήθεια υιοθετήθηκε αυτός ο γατούλης; Click για ανάπτυξη... Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 17-12-08 15:16 καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.072 17-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Click για ανάπτυξη... ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #2.073 17-12-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εγινε τον ξεπουπούλιασες? Δεν πιστευω να σου ξανακανε ανηθικη προταση Click για ανάπτυξη... Να ταν μόνο το ξεπουπούλιασμα...Μου την έπεσε κανονικαααα....Με στρίμωξε σε μια γωνιά και προσπαθούσε να με φιλήσει!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!Του είπα να μην ξαναέρθει αν ξανακάνει κάτι τέτοιο και μου άρχισε κάτι μα***κίες του στυλ να αφεθώ ελεύθερη,η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε..και όταν με βλέπει του βγάζω κάτι τρελό και δεν μπορεί να αντισταθεί..Αχ Θεέ μου πού έμπλεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Ο EL GATO έγραψε: #2.062 17-12-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ταν μόνο το ξεπουπούλιασμα...Μου την έπεσε κανονικαααα....Με στρίμωξε σε μια γωνιά και προσπαθούσε να με φιλήσει!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!Του είπα να μην ξαναέρθει αν ξανακάνει κάτι τέτοιο και μου άρχισε κάτι μα***κίες του στυλ να αφεθώ ελεύθερη,η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε..και όταν με βλέπει του βγάζω κάτι τρελό και δεν μπορεί να αντισταθεί..Αχ Θεέ μου πού έμπλεξα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.063 17-12-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΕΓΡΑΨΕΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.064 17-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... αυτο το animation ειχα στο μυαλο μου...και λεω...δεν μπορει...θα μπει να μας το βάλει... Παυλο... σου μοιαζει το καρτουν.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ταν μόνο το ξεπουπούλιασμα...Μου την έπεσε κανονικαααα....Με στρίμωξε σε μια γωνιά και προσπαθούσε να με φιλήσει!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!Του είπα να μην ξαναέρθει αν ξανακάνει κάτι τέτοιο και μου άρχισε κάτι μα***κίες του στυλ να αφεθώ ελεύθερη,η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε..και όταν με βλέπει του βγάζω κάτι τρελό και δεν μπορεί να αντισταθεί..Αχ Θεέ μου πού έμπλεξα... Click για ανάπτυξη... συγνωμη αυτον τον εχεις πελατη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.065 17-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Click για ανάπτυξη... μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.066 17-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Click για ανάπτυξη... Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.067 17-12-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστός της οικογένειάς μου εδώ και 25 χρόνια (είναι 52 χρονών αλλά μικροδείχνει πολύ,ξέρεις απο αυτούς που θέλουν να δείχνουν τεκνά!),χωρισμένος δις και έρχεται στο μαγαζί πάνω απο χρόνο..Τώρα τελευταία άρχισε να μου την πέφτει αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε μέχρι εκεί.Εγώ του εξηγήθηκα όμως ότι δεν θέλω να ξαναέρθει γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση..και απο ότι κατάλαβα πιο πολύ για μένα έρχεται παρά για να κάνει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:47 Η ESTELLE έγραψε: #2.068 17-12-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Click για ανάπτυξη... Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.069 17-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Click για ανάπτυξη... Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.070 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε το σκεφτομαι να βουτηξω κανενα κουνακι της Νεκταρ.... να φανταστειτε εχω σκεφτει και το ονομα του... Click για ανάπτυξη... Εσυ κυρα μου αλλα μουλεγες χθες..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποιο θα είναι το όνομα; Από τα γατάκια της Νεκταρίας μου άρεσε πάρα πολύ ο Braveheart αλήθεια υιοθετήθηκε αυτός ο γατούλης; Click για ανάπτυξη... Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 17-12-08 15:16 καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.072 17-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Click για ανάπτυξη... ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #2.073 17-12-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΕΓΡΑΨΕΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ταν μόνο το ξεπουπούλιασμα...Μου την έπεσε κανονικαααα....Με στρίμωξε σε μια γωνιά και προσπαθούσε να με φιλήσει!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!Του είπα να μην ξαναέρθει αν ξανακάνει κάτι τέτοιο και μου άρχισε κάτι μα***κίες του στυλ να αφεθώ ελεύθερη,η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε..και όταν με βλέπει του βγάζω κάτι τρελό και δεν μπορεί να αντισταθεί..Αχ Θεέ μου πού έμπλεξα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:34 Η ESTELLE έγραψε: #2.063 17-12-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΕΓΡΑΨΕΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.064 17-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... αυτο το animation ειχα στο μυαλο μου...και λεω...δεν μπορει...θα μπει να μας το βάλει... Παυλο... σου μοιαζει το καρτουν.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ταν μόνο το ξεπουπούλιασμα...Μου την έπεσε κανονικαααα....Με στρίμωξε σε μια γωνιά και προσπαθούσε να με φιλήσει!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!Του είπα να μην ξαναέρθει αν ξανακάνει κάτι τέτοιο και μου άρχισε κάτι μα***κίες του στυλ να αφεθώ ελεύθερη,η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε..και όταν με βλέπει του βγάζω κάτι τρελό και δεν μπορεί να αντισταθεί..Αχ Θεέ μου πού έμπλεξα... Click για ανάπτυξη... συγνωμη αυτον τον εχεις πελατη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.065 17-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Click για ανάπτυξη... μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.066 17-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Click για ανάπτυξη... Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.067 17-12-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστός της οικογένειάς μου εδώ και 25 χρόνια (είναι 52 χρονών αλλά μικροδείχνει πολύ,ξέρεις απο αυτούς που θέλουν να δείχνουν τεκνά!),χωρισμένος δις και έρχεται στο μαγαζί πάνω απο χρόνο..Τώρα τελευταία άρχισε να μου την πέφτει αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε μέχρι εκεί.Εγώ του εξηγήθηκα όμως ότι δεν θέλω να ξαναέρθει γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση..και απο ότι κατάλαβα πιο πολύ για μένα έρχεται παρά για να κάνει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:47 Η ESTELLE έγραψε: #2.068 17-12-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Click για ανάπτυξη... Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.069 17-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Click για ανάπτυξη... Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.070 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε το σκεφτομαι να βουτηξω κανενα κουνακι της Νεκταρ.... να φανταστειτε εχω σκεφτει και το ονομα του... Click για ανάπτυξη... Εσυ κυρα μου αλλα μουλεγες χθες..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποιο θα είναι το όνομα; Από τα γατάκια της Νεκταρίας μου άρεσε πάρα πολύ ο Braveheart αλήθεια υιοθετήθηκε αυτός ο γατούλης; Click για ανάπτυξη... Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 17-12-08 15:16 καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.072 17-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Click για ανάπτυξη... ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #2.073 17-12-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΕΓΡΑΨΕΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.064 17-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... αυτο το animation ειχα στο μυαλο μου...και λεω...δεν μπορει...θα μπει να μας το βάλει... Παυλο... σου μοιαζει το καρτουν.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ταν μόνο το ξεπουπούλιασμα...Μου την έπεσε κανονικαααα....Με στρίμωξε σε μια γωνιά και προσπαθούσε να με φιλήσει!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!Του είπα να μην ξαναέρθει αν ξανακάνει κάτι τέτοιο και μου άρχισε κάτι μα***κίες του στυλ να αφεθώ ελεύθερη,η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε..και όταν με βλέπει του βγάζω κάτι τρελό και δεν μπορεί να αντισταθεί..Αχ Θεέ μου πού έμπλεξα... Click για ανάπτυξη... συγνωμη αυτον τον εχεις πελατη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.065 17-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Click για ανάπτυξη... μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.066 17-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Click για ανάπτυξη... Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.067 17-12-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστός της οικογένειάς μου εδώ και 25 χρόνια (είναι 52 χρονών αλλά μικροδείχνει πολύ,ξέρεις απο αυτούς που θέλουν να δείχνουν τεκνά!),χωρισμένος δις και έρχεται στο μαγαζί πάνω απο χρόνο..Τώρα τελευταία άρχισε να μου την πέφτει αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε μέχρι εκεί.Εγώ του εξηγήθηκα όμως ότι δεν θέλω να ξαναέρθει γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση..και απο ότι κατάλαβα πιο πολύ για μένα έρχεται παρά για να κάνει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:47 Η ESTELLE έγραψε: #2.068 17-12-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Click για ανάπτυξη... Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.069 17-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Click για ανάπτυξη... Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.070 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε το σκεφτομαι να βουτηξω κανενα κουνακι της Νεκταρ.... να φανταστειτε εχω σκεφτει και το ονομα του... Click για ανάπτυξη... Εσυ κυρα μου αλλα μουλεγες χθες..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποιο θα είναι το όνομα; Από τα γατάκια της Νεκταρίας μου άρεσε πάρα πολύ ο Braveheart αλήθεια υιοθετήθηκε αυτός ο γατούλης; Click για ανάπτυξη... Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 17-12-08 15:16 καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.072 17-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Click για ανάπτυξη... ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #2.073 17-12-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... αυτο το animation ειχα στο μυαλο μου...και λεω...δεν μπορει...θα μπει να μας το βάλει... Παυλο... σου μοιαζει το καρτουν.... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να ταν μόνο το ξεπουπούλιασμα...Μου την έπεσε κανονικαααα....Με στρίμωξε σε μια γωνιά και προσπαθούσε να με φιλήσει!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!Του είπα να μην ξαναέρθει αν ξανακάνει κάτι τέτοιο και μου άρχισε κάτι μα***κίες του στυλ να αφεθώ ελεύθερη,η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε..και όταν με βλέπει του βγάζω κάτι τρελό και δεν μπορεί να αντισταθεί..Αχ Θεέ μου πού έμπλεξα... Click για ανάπτυξη... συγνωμη αυτον τον εχεις πελατη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.065 17-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Click για ανάπτυξη... μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.066 17-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Click για ανάπτυξη... Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.067 17-12-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστός της οικογένειάς μου εδώ και 25 χρόνια (είναι 52 χρονών αλλά μικροδείχνει πολύ,ξέρεις απο αυτούς που θέλουν να δείχνουν τεκνά!),χωρισμένος δις και έρχεται στο μαγαζί πάνω απο χρόνο..Τώρα τελευταία άρχισε να μου την πέφτει αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε μέχρι εκεί.Εγώ του εξηγήθηκα όμως ότι δεν θέλω να ξαναέρθει γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση..και απο ότι κατάλαβα πιο πολύ για μένα έρχεται παρά για να κάνει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:47 Η ESTELLE έγραψε: #2.068 17-12-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Click για ανάπτυξη... Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.069 17-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Click για ανάπτυξη... Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.070 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε το σκεφτομαι να βουτηξω κανενα κουνακι της Νεκταρ.... να φανταστειτε εχω σκεφτει και το ονομα του... Click για ανάπτυξη... Εσυ κυρα μου αλλα μουλεγες χθες..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποιο θα είναι το όνομα; Από τα γατάκια της Νεκταρίας μου άρεσε πάρα πολύ ο Braveheart αλήθεια υιοθετήθηκε αυτός ο γατούλης; Click για ανάπτυξη... Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 17-12-08 15:16 καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.072 17-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Click για ανάπτυξη... ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #2.073 17-12-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Click για ανάπτυξη... μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.066 17-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Click για ανάπτυξη... Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.067 17-12-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστός της οικογένειάς μου εδώ και 25 χρόνια (είναι 52 χρονών αλλά μικροδείχνει πολύ,ξέρεις απο αυτούς που θέλουν να δείχνουν τεκνά!),χωρισμένος δις και έρχεται στο μαγαζί πάνω απο χρόνο..Τώρα τελευταία άρχισε να μου την πέφτει αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε μέχρι εκεί.Εγώ του εξηγήθηκα όμως ότι δεν θέλω να ξαναέρθει γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση..και απο ότι κατάλαβα πιο πολύ για μένα έρχεται παρά για να κάνει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:47 Η ESTELLE έγραψε: #2.068 17-12-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Click για ανάπτυξη... Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.069 17-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Click για ανάπτυξη... Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.070 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε το σκεφτομαι να βουτηξω κανενα κουνακι της Νεκταρ.... να φανταστειτε εχω σκεφτει και το ονομα του... Click για ανάπτυξη... Εσυ κυρα μου αλλα μουλεγες χθες..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποιο θα είναι το όνομα; Από τα γατάκια της Νεκταρίας μου άρεσε πάρα πολύ ο Braveheart αλήθεια υιοθετήθηκε αυτός ο γατούλης; Click για ανάπτυξη... Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 17-12-08 15:16 καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.072 17-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Click για ανάπτυξη... ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #2.073 17-12-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue? Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα... Click για ανάπτυξη... Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.067 17-12-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστός της οικογένειάς μου εδώ και 25 χρόνια (είναι 52 χρονών αλλά μικροδείχνει πολύ,ξέρεις απο αυτούς που θέλουν να δείχνουν τεκνά!),χωρισμένος δις και έρχεται στο μαγαζί πάνω απο χρόνο..Τώρα τελευταία άρχισε να μου την πέφτει αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε μέχρι εκεί.Εγώ του εξηγήθηκα όμως ότι δεν θέλω να ξαναέρθει γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση..και απο ότι κατάλαβα πιο πολύ για μένα έρχεται παρά για να κάνει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:47 Η ESTELLE έγραψε: #2.068 17-12-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Click για ανάπτυξη... Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.069 17-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Click για ανάπτυξη... Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.070 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε το σκεφτομαι να βουτηξω κανενα κουνακι της Νεκταρ.... να φανταστειτε εχω σκεφτει και το ονομα του... Click για ανάπτυξη... Εσυ κυρα μου αλλα μουλεγες χθες..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποιο θα είναι το όνομα; Από τα γατάκια της Νεκταρίας μου άρεσε πάρα πολύ ο Braveheart αλήθεια υιοθετήθηκε αυτός ο γατούλης; Click για ανάπτυξη... Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 17-12-08 15:16 καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.072 17-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Click για ανάπτυξη... ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #2.073 17-12-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει?? Click για ανάπτυξη... Είναι γνωστός της οικογένειάς μου εδώ και 25 χρόνια (είναι 52 χρονών αλλά μικροδείχνει πολύ,ξέρεις απο αυτούς που θέλουν να δείχνουν τεκνά!),χωρισμένος δις και έρχεται στο μαγαζί πάνω απο χρόνο..Τώρα τελευταία άρχισε να μου την πέφτει αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε μέχρι εκεί.Εγώ του εξηγήθηκα όμως ότι δεν θέλω να ξαναέρθει γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση..και απο ότι κατάλαβα πιο πολύ για μένα έρχεται παρά για να κάνει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:47 Η ESTELLE έγραψε: #2.068 17-12-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Click για ανάπτυξη... Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.069 17-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Click για ανάπτυξη... Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.070 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε το σκεφτομαι να βουτηξω κανενα κουνακι της Νεκταρ.... να φανταστειτε εχω σκεφτει και το ονομα του... Click για ανάπτυξη... Εσυ κυρα μου αλλα μουλεγες χθες..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποιο θα είναι το όνομα; Από τα γατάκια της Νεκταρίας μου άρεσε πάρα πολύ ο Braveheart αλήθεια υιοθετήθηκε αυτός ο γατούλης; Click για ανάπτυξη... Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 17-12-08 15:16 καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.072 17-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Click για ανάπτυξη... ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #2.073 17-12-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....) Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε? Click για ανάπτυξη... Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο EL GATO έγραψε: #2.069 17-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Click για ανάπτυξη... Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.070 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε το σκεφτομαι να βουτηξω κανενα κουνακι της Νεκταρ.... να φανταστειτε εχω σκεφτει και το ονομα του... Click για ανάπτυξη... Εσυ κυρα μου αλλα μουλεγες χθες..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποιο θα είναι το όνομα; Από τα γατάκια της Νεκταρίας μου άρεσε πάρα πολύ ο Braveheart αλήθεια υιοθετήθηκε αυτός ο γατούλης; Click για ανάπτυξη... Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 17-12-08 15:16 καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.072 17-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Click για ανάπτυξη... ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #2.073 17-12-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!! Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!! Click για ανάπτυξη... Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Νεκταρια έγραψε: #2.070 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε το σκεφτομαι να βουτηξω κανενα κουνακι της Νεκταρ.... να φανταστειτε εχω σκεφτει και το ονομα του... Click για ανάπτυξη... Εσυ κυρα μου αλλα μουλεγες χθες..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποιο θα είναι το όνομα; Από τα γατάκια της Νεκταρίας μου άρεσε πάρα πολύ ο Braveheart αλήθεια υιοθετήθηκε αυτός ο γατούλης; Click για ανάπτυξη... Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 17-12-08 15:16 καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.072 17-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Click για ανάπτυξη... ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #2.073 17-12-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε το σκεφτομαι να βουτηξω κανενα κουνακι της Νεκταρ.... να φανταστειτε εχω σκεφτει και το ονομα του... Click για ανάπτυξη... Εσυ κυρα μου αλλα μουλεγες χθες..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποιο θα είναι το όνομα; Από τα γατάκια της Νεκταρίας μου άρεσε πάρα πολύ ο Braveheart αλήθεια υιοθετήθηκε αυτός ο γατούλης; Click για ανάπτυξη... Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 17-12-08 15:16 καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.072 17-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Click για ανάπτυξη... ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #2.073 17-12-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.072 17-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Click για ανάπτυξη... ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #2.073 17-12-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3! πειραζα το Παυλο με τον Σποκ! Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? Click για ανάπτυξη... ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:02 Η elvenstar: #2.073 17-12-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κ Υιοθετηθηκε Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου Click για ανάπτυξη... Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Ο EL GATO έγραψε: #2.074 17-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣλεω να τη βαλω στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Κανενα προβλημα. Θα χαρω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:55 Η ESTELLE έγραψε: #2.075 17-12-08 19:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως.... Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;Διαβάζω King απο 15 χρονών!!Εχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Νεκταρια έγραψε: #2.076 17-12-08 20:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:17 Η moukelis έγραψε: #2.077 17-12-08 20:17 Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.078 17-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ESTELLE έγραψε: #2.079 17-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε. Click για ανάπτυξη... Wow!!!Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.080 17-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! Μπαινω να το δω και στο site. Click για ανάπτυξη... καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.