Τα Μaine Coon-άκια!!

:lol::lol:
τι εγινε τον ξεπουπούλιασες? :lol:
Δεν πιστευω να σου ξανακανε ανηθικη προταση:redface::P
Να ταν μόνο το ξεπουπούλιασμα...Μου την έπεσε κανονικαααα...:/:.Με στρίμωξε σε μια γωνιά και προσπαθούσε να με φιλήσει!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!Του είπα να μην ξαναέρθει αν ξανακάνει κάτι τέτοιο και μου άρχισε κάτι μα***κίες του στυλ να αφεθώ ελεύθερη,η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε..και όταν με βλέπει του βγάζω κάτι τρελό και δεν μπορεί να αντισταθεί..Αχ Θεέ μου πού έμπλεξα...:redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!

Να ταν μόνο το ξεπουπούλιασμα...Μου την έπεσε κανονικαααα...:/:.Με στρίμωξε σε μια γωνιά και προσπαθούσε να με φιλήσει!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!Του είπα να μην ξαναέρθει αν ξανακάνει κάτι τέτοιο και μου άρχισε κάτι μα***κίες του στυλ να αφεθώ ελεύθερη,η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε..και όταν με βλέπει του βγάζω κάτι τρελό και δεν μπορεί να αντισταθεί..Αχ Θεέ μου πού έμπλεξα...:redface::redface:

:blink::blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο το animation ειχα στο μυαλο μου...και λεω...δεν μπορει...θα μπει να μας το βάλει...
Παυλο... σου μοιαζει το καρτουν....:P:lol:
συγνωμη αυτον τον εχεις πελατη?:blink:

Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue?:lol::lol:
Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα...:mad:
μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει??:hmm:

Παύλο τί έγινε,the cat got your tongue?:lol::lol:
Eγώ να δεις πώς είμαι τώρα...:mad:

Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....)

Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε?

μα αφου απο χθες μας έλεγες οτι στη πεφτει...τι του πες να ερθει??:hmm:
Είναι γνωστός της οικογένειάς μου εδώ και 25 χρόνια (είναι 52 χρονών αλλά μικροδείχνει πολύ,ξέρεις απο αυτούς που θέλουν να δείχνουν τεκνά!),χωρισμένος δις και έρχεται στο μαγαζί πάνω απο χρόνο..Τώρα τελευταία άρχισε να μου την πέφτει αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε μέχρι εκεί.Εγώ του εξηγήθηκα όμως ότι δεν θέλω να ξαναέρθει γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση..και απο ότι κατάλαβα πιο πολύ για μένα έρχεται παρά για να κάνει κάτι...

Α, το μιλαμε το αγγλικο, ε? (Ναι, ο Μουψης....)

Απλα, τι να σχολιασω? Ασχολιαστο. Φανταζομαι δε θα τον ξαναδεις, ε?
Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!:up:Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!!:P
Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!!:)

Εχω τρέλα με τα αγγικά,έχω εδώ και πολλά χρόνια το proficiency,όπως και με τον Stephen King,τη rock μουσική,το μαγείρεμα και φυσικά τις γάτες!!!:up:Επόμενη μου γλωσσα τα Ισπανικά που τρελαίνομαι και για αυτά!!:P
Φεύγω,πάω να πάρω τη μικρή απο το σχολείο!!Τα λέμε μετά!!:)

Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως....:/:

Νεες φωτο του μικρου....
καλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ:up:λεω να τη βαλω στο σαιτ

μωρε το σκεφτομαι να βουτηξω κανενα κουνακι της Νεκταρ....:hmm:
να φανταστειτε εχω σκεφτει και το ονομα του...:redface:
Εσυ κυρα μου αλλα μουλεγες χθες.....

Ποιο θα είναι το όνομα; Από τα γατάκια της Νεκταρίας μου άρεσε πάρα πολύ ο Braveheart αλήθεια υιοθετήθηκε αυτός ο γατούλης;
Υιοθετηθηκε:) Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου:(

καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3!
πειραζα το Παυλο με τον Σποκ!:P:lol:

Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? :)

καλε πλάκα έκανα...δεν παιρνω άλλη γάτα! Ειμαι υπεπλήρης με τις 3!
πειραζα το Παυλο με τον Σποκ!:P:lol:

Νεκταρ...το φαξ το έλαβε η γνωστη σου? :)
ναι ναι,λεω να ξαπλωσω λιγακι και θα τα πουμε μετα

κ
Υιοθετηθηκε:) Σειρα εχει ο Μαουρο αυτος στο αβαταρ μου:(
Πολύ χάρηκα για τον Brave ήταν κούκλος, και νομίζω ότι πρέπει να ήταν κ πολύ καλός χαρακτήρας. Εύχομαι σύντομα ένα καλό σπιτάκι κ για τον Μάουρο:up:

Εχω λοξα με τον Stephen King. Μου αρεσει και μενα παρα πολυ. Εχω καιρο βεβαια να διαβασω καποιο βιβλιο του. Τα τελευταια 7 ηταν "Ο Μαυρος Πυργος". ΕΠΟΣ! Και μιλαω και λιγα ισπανικα. Δεν τα εχω τελειωσει ομως....:/:
Δεν το πιστεύω!!Βρήκα λατρη του King στο Μy Cat;:up:Διαβάζω King απο 15 χρονών!!:PΕχω σχεδόν όλα του τα βιβλία και έχω διαβάσει περίπου 50,όλα στα αγγλικά!Μου έχουν μείνει κανά 2-3 γιατί απο τότε που κόλλησα με το My Cat που να μείνει χρόνος για διάβασμα!;)Οντως το Dark Tower είναι υπέροχο,απο τα αγαπημένα μου,αν και το τελευταίο δεν το διάβασα..

christmascard.jpg

Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε.

Παιδια σοβαρα μιλατε;Εκανα τη διπλωματικη μου στη λογοτεχνια τρομου,και συγκεκριμενα σε βιβλια του Κινγκ και του Ποε.
Wow!!!:up::up:Πωπω!!Είχες και γ**ώ τα θέματα στη διπλωματική σου!!Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα thread με θέμα Stephen King Maniacs!!:lol::lol:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

Μπαινω να το δω και στο site.
καλε δεν προλαβα ακομα ,αλλα το MY CAT εχει προς το παρον την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back